Loader

Περιγραφή

Πλούσιο ιταλικό μενού σε κινηματογραφικό περιβάλλον.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

5 medium

27 Δεκ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Επισκεφθήκαμε το Cosa Nostra στις 18/12/2016.

Νομίζω πώς το μεγαλύτερο προσόν του είναι ο χώρος του, όντως θυμίζει κινηματογραφικό σκηνικό. Πάντως δεν πρόκειται για κάποιο ευρύζωρο εστιατόριο. Εννοώ, πώς αν είναι γεμάτο, θα περιορίζει αισθητά την άνεση των πελατών. Ωστόσο, αν δεν είναι γεμάτο, είναι αρκετά φιλικό.

Ως προς τη γεύση δε μπορώ να πω ότι δοκιμάσαμε κάτι απογειωτικό. Τα ραβιόλια που έφαγε η φίλη μου, αλλά και το κοτόπουλο αλά Σινάτρα που δοκίμασα εγώ νόστιμα μεν, αλλά για την τιμή τους θα περιμέναμε κάτι καλύτερο.

Στην εξυπηρέτηση δεν είχαμε κάποιο θέμα. Θα έβαζα 4 αστέρια, αλλά το μαγαζί δεν ήταν γεμάτο.

Και φτάνω στις τιμές. Σίγουρα τσιμπημένες. Για μια σαλάτα καπρέζε, ένα ορεκτικό μανιταριών, 2 κυρίως πιάτα, 2 ποτήρια κρασί και αναψυκτικό και ένα γλυκό, 75 ευρώ. Δεν το λες νορμάλ νομίζω.

Συνολικά ένα μαγαζί με καλό χώρο και καλές γεύσεις. Θα ξαναπάω κάποια στιγμή, αλλά αν είχε καλύτερες τιμές, σίγουρα θα το επισκεπτόμουν συχνότερα...

15 Μαι 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Επίσκεψη Τρίτη βράδυ 2 άτομα.
Γεύση: Μία σαλάτα αρκετά μεγάλη σε μέγεθος με ρόκα, ψητά λαχανικά, παρμεζάνα και από πάνω αρκετό και νόστιμο προσούτο!

Το ένα πιάτο ήταν ταλιατέλες με φρέσκες καραβίδες. Νοστιμότατο. Το άλλο επίσης πολύ νόστιμο ριγκατόνι με μανιτάρια και ροζ σάλτσα. Επίσης νόστιμο, Κανένα παράπονο από την γεύση άλλα ούτε από την μερίδα άρα 4/4
Εξυπηρέτηση: Στο μαγαζί ήμασταν σύνολο 4 παρέες και όταν πήγαμε οι άλλες 3 είχαν ήδη σερβιριστεί. Η κοπέλα μας εξήγησε λίγο το menu και γενικά το προσωπικό ήταν ευγενικό και γρήγορο. Άρα δε βλέπω λόγο να κόψω κάποια ντομάτα από εδώ.
Χώρος: Το δυνατό χαρτί του μαγαζιού. Νομίζεις ότι είσαι περισσότερο σε studio ταινίας του Scorsese παρά σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Προσεγμένο μέσα και έξω! Προσεγμένοι και οι βοηθητικοί χώροι (γραφείο - τουαλέτες - προθάλαμος - bar) μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. ( διακόπτες λάμπες πλακάκια ). Καιρό είχα να φάω σε εστιατόριο που να μην πλασάρει το urab style με τα εξωτερικά κανάλια και καλώδια κλπ (που τυγχάνει και φτηνότερο κατασκευαστικά).

VFM: Αν οι τιμές ήταν 30% κάτω, θα πήγαινα πολύ συχνότερα 89 ευρώ για αυτά και ένα μπουκάλι κρασί είναι αρκετά αν σκεφτείς ότι κυρίως μιλάμε για ζυμαρικά. Πιστεύω πως το κατάστημα χάνει πελατεία λόγω τον τιμών του και λόγω αυτών χάνει καλά σχόλια άλλα δεν είναι και περισσότερο γεμάτο καθημερινές.

11 medium

31 Μαι 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Αυτό που μας τράβηξε στο εστιατόριο ήταν η εμφάνιση και η ατμόσφαιρα που είναι ομολογουμένως πολύ προσεγμένες. Τα πιάτα ήταν γευστικά, αλλά με τις τιμές που είχαν περίμενα ότι θα έτρωγα κάτι και θα πάθαινα την πλάκα μου... το οποίο δε συνέβη.

Μας πήραν τη σαλάτα αιφνιδιαστικά χωρίς καν να ρωτήσουν, όταν ήρθε το κυρίως πιάτο, τοποθετώντας πάνω της άλλα πιάτα. Δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε. Και τα ντιπ επίσης.

Προσφέρονται 2 ντιπ και ψωμάκια στην αρχή. Αυτά χρεώνονται 2 ευρώ το άτομο.

Μας ανοίγουν εμφιαλωμένο νερό χωρίς να μας ρωτήσουν όχι μόνο στην αρχή αλλά και μετά, αυθαίρετα, όταν δουν πως το νερό μας τελειωνει, καθώς καραδοκούν για να γεμίζουν τα ποτήρια όλη την ώρα.

Ζητάμε την εναπομείνασα πίτσα σε πακέτο συν το ένα ψωμάκι αλλά επιλέγουν πάλι αυθαίρετα να βάλουν μόνο την πίτσα στο ταπεράκι.

Στο τέλος προσφέρουν λιμοντσέλο.

Γενικά, ενώ το φαγητό ήταν ικανοποιητικό, δε θεωρώ ότι άξιζε τα λεφτά του. Βέβαια αυτό είναι η προσωπική μου θέαση. Είναι κατανοητό ότι για άλλους- που δεν έχουν θέμα να πληρώσουν 16 ευρώ ατομικά για μισή σαλάτα, μισή πίτσα και νερό- η εμπειρία του εστιατορίου αυτού ίσως είναι τέλεια.