CINCO

Cafe - Restaurants

  Σκουφά 52, Κολωνάκι [Χάρτης]
  210 3643603

Περιγραφή
Μοντέρνο μπαρ - εστιατόριο ανοιχτό όλη μέρα.


Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Cafe - Restaurants - Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Αθήνα
Δεκ
08
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
26-36

Επισκεφθήκαμε το CINCO κατά τα μέσα Νοεμβρίου, ένα μεσημέρι Κυριακής. Ως περαστική το μέρος με είχε κερδίσει με την διακόσμησή του και τον ζεστό φωτισμό του.
Βρήκαμε αμέσως τραπέζι για δύο άτομα. Παρόλο που υπήρχε κίνηση στο μαγαζί, κοιτάζοντας τριγύρω αντιληφθήκαμε ότι οι περισσότεροι έπιναν καφέ.
Ο χώρος πράγματι πολύ όμορφος και περιποιημένος με ποικιλομορφία τραπεζιών και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Μόνο παρακαλώ περισσότερη φροντίδα στα υπόγεια διαμερίσματα.....

Ως προς το φαγητό δοκιμάσαμε: 2 IKURA, αυγά σολωμού, δύο μικροσκοπικές μεριδούλες, σερβιρισμένες μέσα σε δύο όμορφα κουταλάκια, η γεύση άψογη 5,00, 1 μερίδα Duplins (4 μικρά τεμ. ), εξαιρετικά, 11, 50!!, 1 καλαμποκόσουπα, εξαιρετική, 8,90!!, 1 πουρέ πατάτας, συμπαθητικός, 3,00, 1 μερίδα άγρια μανιτάρια με κύβους τυριού και σάλτσα λευκών στρειδιών, μέτρια, 12,90!!, 1 μερίδα Panceta με αυγά χελιδονόψαρου ( 4 μικρά τεμάχια ), εξαιρετικό πιάτο, 11,50, 1 cheesecake με σοκόλατα (!!! ), πολύ καλό, 7,90!!, 1 Freddo Cappuccino,3,80!.

Όλα τα παραπάνω ίσως να φαντάζουν πολλά για δύο άτομα όμως πιστέψτε με δεν φύγαμε καθόλου χορτασμένοι!! Οι ποσότητες ελάχιστες. Θα πρέπει λοιπόν ή να αυξηθούν οι μερίδες, να προσφερθεί και κανά ψωμάκι- κριτσινάκι, ή να μειωθούν οι τιμές. Διότι εάν κάποιος θέλει να φάει κανονικά η πραγματική τιμή είναι γύρω στα ΕΥΡΩ 50 το άτομό!!

Είναι τόσο τσιμπημένες οι τιμές οπού σκεφθήκαμε ότι και 20 άτομα να πάμε, με τόσο μικρές μερίδες, πάλι τα ίδια θα πληρώσουμε.
Από την άλλη πλευρά, στην αρχή του καταλόγου γίνεται λόγος για τον JPS γαστρονομικό προσανατολισμό του CINCO ( Japan, Perou, Spain ). Ok, η νέα τάση γιαπωνεζικοπερουβιανής κουζίνας σύν το concept των ισπανικών τάπας. Θα έλεγα ότι μάλλον πρόκειται για το πρώτο σε ποσότητα του δεύτερου.
Κάλλιστα, θα μπορούσαν να υιοθετήσουν την τακτική των περισσοτέρων Tapas Restaurants, ολόκληρη μερίδα, 1/2 μερίδας, 1/3 μερίδας.
Βέβαια το αστείο της υπόθεσης είναι ότι δίπλα στο JPS αναφέρεται ότι σύντομα θα προστεθεί και το G!!! Προφανώς η ελληνική πινελιά στην κουζίνα.. Μάλλον σημαίνει ό, τι μας κάτσει..!!

'Εχοντας τα παραπάνω κατά νου, πριν αρχίσω να γράφω, έκανα μια έρευνα στο διαδίκτυο για να δω το πως αναφέρουν το CINCO, συνάντησα τουλάχιστον "πέντε" διαφορετικούς χαρακτηρισμούς, tapas bar, all day restaurant, all day cafe restaurant - wine bar και πολλούς ακόμα....
Εξαιρετικό φαγητό αλλά μόνο με σημαντική βελτίωση των μερίδων ή των τιμών μπορεί να ξαναπήγαινα. Βέβαια, θεωρώ ότι με την ραγδαία εμφάνιση ποιοτικών εστιατορίων στην Αθήνα, είναι από τα μέρη που ενδείκνυται μόνο για κανά ποτό συνοδεία μεζέ....

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Cafe - Restaurants - Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Αθήνα
Νοε
07
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
-

Στο Cinco είναι γνωστό στέκι για ποτό στο Κολωνάκι. Και μία από τις πρώτες επιλογές μου όταν βγαίνω εκεί. Θεωρώ και το περιβάλλον και τα ποτά του πολύ προσεγμένα. Το φαγητό του όμως δεν το είχα δοκιμάσει, εκτός από ένα-δυο τάπας. Την προηγούμενη Δευτέρα (3/11) το αποφάσισα, σαν μια ωραία ιδέα για μετά τη δουλειά.

Η κουζινα του συστήνεται ως JPS, δηλαδή Japan- Peru- Spain. Συνδυασμός που ανοίγει την όρεξη, αφού και οι τρεις κουζίνες περιλαμβάνουν μεζεδάκια σε παρόμοιο ύφος.

Ο χώρος του είναι ατμοσφαιρικός και μοντέρνος, η μουσική σε βάζει στο κλίμα – με λατινοαμερικάνικα ακούσματα και Φρανκ Σινάτρα - το crowd νεανικό, η διακόσμηση στυλάτη, τα τραπέζια λίγα αλλά άνετα, οι επιλογές ποτών πολλές και ενδιαφέρουσες. Με άλλα λόγια είναι μια υπέροχη ιδέα για ποτό και chill μετά τη δουλειά. Μόνη παραφωνία το κάπνισμα.

Πάνω στο τραπέζι υπάρχουν chop sticks, σπατουλίτσα και μικρή τσιμπίδα για να φας τα τάπας σου με στιλ. Το φαγητό του, στο ύφος του μαγαζιού, είναι και αυτό καταπληκτικό αλλά με ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Οι μερίδες είναι τόσο μικρές που, ή πρέπει να παραγγείλεις όλο τον κατάλογο για να χορτάσεις ή να μην πας πεινασμένος.

Εμείς, 2 άτομα, που πήγαμε μετά από μια μακρά ημέρα στο δρόμο, δοκιμάσαμε ωραίες γεύσεις αλλά δεν χορτάσαμε, παρόλο που παραγγείλαμε- κάτσε να τα μετρήσω- 7 πιάτα, δύο κοκτέιλ και 2 γλυκά! Όλα ήταν υπέροχα ως γεύση και παρουσίαση, αλλά, όπως φαίνεται, είναι απλά μεζεδάκια, χωρίς σοβαρό διαχωρισμό σε ορεκτικά και κυρίως. Ακόμα κι αυτά που, υποτίθεται, είναι κυρίως, δεν έχουν συνοδευτικά και πρέπει να πάρεις έξτρα πατάτες/ πουρέ/ λαχανικά κτλ. Και δυστυχώς- μεγάλη έλλειψη- οι ποικιλίες δεν προσφέρονταν εκείνο το βράδυ (όπως και άλλα πιάτα, στα οποία θα αναφερθώ παρακάτω).

Γενικά παραγγέλνεις και σου έρχονται τα περισσότερα σε σκεύη μεγέθους «κουζινικών» για παιδιά. Άψογη παρουσίαση, δε λέω, λυπάσαι να τα "χαλάσεις", αλλά λίγα σε ποσότητα.

Αυτά τα γενικά. Εμείς παραγγείλαμε:

- Γιαπωνέζικο carpaccio λευκού ψαριού.
- Ταρτάρ τόνου
- Dumplings με γαρίδα και χοιρινό κρέας (! )
- Μοσχαρίσια ουρά με κόκκινη γλυκιά σάλτσα
- Patatas bravas
- Μοσχάρι φιλετάκια
- Κοτόπουλο φιλετάκια

Η παρουσίαση είναι περιγραφική, γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς τις ονομασίες των πιάτων, αλλά στην ουσία ήταν αυτά. Ξεχώρισα το carpaccio, τις πατάτες bravas και το ταρτάρ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν απόλαυσα και τα υπόλοιπα.

Αξίζει εδώ να κάνω ειδική αναφορά στα γλυκά, που ήταν πρωτότυπα, εντυπωσιακά σε σύλληψη και εμφάνιση. Πήραμε μια σοκολατένια ποικιλία που ονομαζόταν black forest, με τρία είδη σοκολάτας, παγωτό-κανέλα και βατόμουρα κι ένα ρευστό cheese cake βανίλιας-σοκολάτας με κακάο Περού, το οποίο ήρθε σε μπολ. Για να γίνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά, συνοδεύονταν από ένα χημικό σωλήνα με άζωτο που άφριζε κι έτσι ολοκληρώθηκε η τελετουργία της μαγικής βουτιάς στη σοκολάτα.

Μπράβο στον σεφ που φτιάχνει ποιήματα με φρέσκα υλικά και ευφάνταστη παρουσίαση. Καθετί που ερχόταν από την κουζίνα χωρίς να αλλάξει χέρια, δηλαδή απ’ τους ίδιους που τα ετοίμαζαν, το εναπόθεταν με σεβασμό και μας έκαναν αναλυτική παρουσίαση. Φαινόταν ότι η κουζίνα τους έχει μελετήσει τα μυστικά των εθνικών εδεσμάτων και προσφέρει υψηλής ποιότητας γεύσεις.

Τώρα, μετά απ’ όλα αυτά τα εγκωμιαστικά, θα αναρωτιέστε γιατί η μέτρια βαθμολογία. Ο βασικότερος λόγος ήδη αναφέρθηκε και είναι η ποσότητα των μερίδων. Αν πηγαίνεις σε ένα εστιατόριο και δεν χορταίνεις, υπάρχει πρόβλημα. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα.

Ο άλλος λόγος είναι το σέρβις. Αργό, αφηρημένο, σίγουρα όχι επαγγελματικό. Οι σερβιτόροι δεν μας κοίταγαν καν, τους ψάχναμε για να παραγγείλουμε, για να μας βάλουν νερό, για να φέρουν το φαγητό. Ήταν φανερό ότι είχαν εφησυχάσει λόγω χαλαρής Δευτέρας.

Ο τρίτος λόγος είναι οι ασάφειες στο μενού και οι ελλείψεις. Δευτέρα βράδυ, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν τα 3 από τα 4 κρύα ορεκτικά του καταλόγου, 4 από τα ζεστά (όλα γιαπωνέζικης κατεύθυνσης), οι 3 ποικιλίες (τυριών- αλλαντικών) κι ένα πιάτο ψαριού. Δηλαδή σχεδόν ο μισός κατάλογος. Επίσης από τα κοκτέιλ δεν υπήρχαν αυτά με την τεκίλα, γιατί η μπαργούμαν που τα φτιάχνει πηγαίνει τις Πέμπτες! Δηλαδή πόσο πια δύσκολο ήταν να φτιάξει αυτά τα κοκτέιλ κάποιος από τους μπάρμεν που ήταν εκεί;

Άλλο θέμα, μεγάλο φάουλ κατ εμέ, ήταν ότι μας παρουσίασαν τα πιάτα ημέρας και τα γλυκά προφορικά, χωρίς να συμπληρώσουν πόσο κάνει καθετί. Και στο λογαριασμό πια διαπιστώσαμε ότι το ένα γλυκό - υπερπαραγωγή, είχε χρεωθεί 8,5 ευρώ, η δε μοσχαρίσια ουρά 14,5!

Κάτι ανάλογο συνέβη και με το νερό, όπου η γλυκύτατη σερβιτόρος μας, γέμιζε τα ποτήρια με ακριβό ιταλικό εμφιαλωμένο, χωρίς να το αφήνει στο τραπέζι μας, με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε πόσο νερό έχουμε πιει και τι πληρώνουμε. Τελικά 4 ευρώ μας χρέωσαν για νερό, χωρίς να μάθουμε σε τι ποσότητα αντιστοιχεί αυτή η χρέωση. Για να μη θίξω το άλλο θέμα, ότι με το που καθίσαμε μας ρώτησαν: «μεταλλικό ή ανθρακούχο» και όχι « εμφιαλωμένο ή βρύσης».

Με όλα αυτά πληρώσαμε άνω των 100 ευρώ, 2 άτομα, ποσό που ξέφυγε πολύ από τους υπολογισμούς μας για Δευτέρα βράδυ και φυσικά δε θεωρώ ότι άξιζε τα λεφτά του, γιατί δε χορτάσαμε. Απλώς είχαμε καλή διάθεση και παρασυρθήκαμε από το ωραίο περιβάλλον και την περιέργεια να δοκιμάσουμε την κουζίνα του έστω για μία φορά.

Τελικά, χωρίς να μετανιώνω για την απόπειρα, θα παραμείνω στην αρχική μου άποψη ότι το Cinco είναι πρώτα απ’ όλα μπαρ και μετά εστιατόριο. Αξίζει για ένα ποτάκι συνοδεία τάπας, αλλά όχι για πλήρες δείπνο. Εκτός αν προσαρμόσει τις μερίδες στις τιμές του ή τις τιμές στις μερίδες του.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Cafe - Restaurants - Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Αθήνα
Φεβ
13
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
37-49

Στο Cinco, το λοιπόν, πήγαμε μια καθημερινή απόγευμα. Ωραίες γεύσεις, αλλά αν πεινας, μην πας. Αρκετά γκουρμεδιάρηδες οι μάγειρες, φτιάχνουν και δύσκολα πράγματα με σπάνια υλικά, αλλά... δεν!
Δυστυχώς, γιατί φαίνονταν υπερβολικά καλό, αλλά δεν... Πάμε στην αναλυση.

Πάρκινγκ
Στο Κολωνάκι, ποτέ δεν είναι εύκολο να βρεις να παρκάρεις, εκτός αν το βάλεις σε πάρκινγκ. Ειδικα πάνω στην Σκουφά (52) που βρίσκεται το μαγαζί, πρέπει να έχεις και λίγη τύχη, εκτός αν πας Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα που κλείνουν τα μαγαζιά.

Γεύση:
-Ceviche.
Είναι μοδα το ceviche, ok, δεν λέω, και για τους σύγχρονους σεφ είναι το νέο σούσι... Αλλά η μερίδα στο cinco, εκτός του ότι ήταν μικροσκοπική, δεν είχε και την ορθότερη γεύση, Νοστιμο μεν, αλλά αρκετά ξινό αφού τους είχε πέσει περισσότερο λάιμ προφανώς. Επιπλεόν, τα 13.90€ είναι υπερβολικά πολλά για πέντε(μάξιμουμ) μπουκίτσες. Καλο μεν, αλλά δεν αξίζει τα λεφτά του.

-Beef Tataki
Άλλο ένα μοδάτο πιάτο, που όταν θες να συγκαταλέγεσαι στην γκουρμέ εστίαση πρέπει να το έχεις. Δυστυχως το μοσχάρι ήταν σχεδόν άγευστο αφού η μαρινάδα τους ή τα μπαχαρικά τους ήταν ψιλοανύπαρκτα στο κρέας και οι 6 μπουκίτσες με κόστος 16,5€ δεν ήταν και το καλύτερο deal. Γενικά μόνο το πικάντικο σου έδινε μια κάποια γεύση που σε συνδυασμό με το άγευστο κρέας δεν είχε επιτυχία.

-Rock Shrimp
Ωραίο πιάτο, πολύ σωστά φτιαγμένες οι γαρίδες, τέλεια υφή, γέμιζε θάλασσα το στόμα σου. Θα έλεγα ότι αξίζει, αλλά ακόμη μια φορά πολύ μικρή μερίδα για τα 14.5€...

-Hot Tuna
Τα 16,5 ευρώ είναι υπερβολικά για ένα πιάτο τόσο μικροσκοπικό. Ξέρω, το γράφω σε κάθε πιάτο αυτό, ειναι όμως για να αναδείξω το no value for money. Κι επειδή δεν είμαστε και άσχετοι απο κοστολόγια πιάτου, δεν αξίζει τα λεφτά του. Σαν γεύση, ήταν αρκετά καλό, χωρίς όμως την απαραίτητη ένταση που θα έπρεπε.

-Rabo
Να πω την μαύρη μου αλήθεια, βλέπω την απόδειξη και δεν θυμάμαι καν τι ήταν!!! Και έιχε και 14,5ευρώ! Πάντως, το κόνσεπτ, είναι το ίδιο. Μικρή μερίδα, νόστιμη, χωρίς κάποια ένταση...

-Gohan
Ρυζάκι στα 3€. Ακόμη και στο ρύζι, τσιγκούνηδες ρε παιδάκι μου. Τρεις κουταλιές ρύζι πρέπει να ήταν... Οκ, καλο, σωστό, αλλά το πήραμε για να μπουκώσουμε λιγάκι επειδή τα πιάτα ήταν μικρά και πάλι δεν ικανοποιηθήκαμε...

-Yuca chips
Κάτι πατατάκια γιούκας στα 3€. Σίγουρα όχι... Σαν πατατάκια απο περίπτερο. Σε μπολάκι σαν αυτα που σου δίνουν στα καφενεία με την μπύρα... Κλοπή.

Μαζί με το νερό (4€) και τρια ποτήρια κρασί (6,5έκαστο) πληρώσαμε 105 ευρώ και δεν χορτάσαμε καθολου... Οπότε, αν πεινάτε, μην πάτε. Θα χρειαστείτε ένα μηνιάτικο!

Εξυπηρέτηση.
Μια χαρά. γρήγοροι, ευγενικοί, αληθινοι (μας είπε οτι οι μερίδες ειναι πολύ-πολύ μικρές) και επεξηγηματικοί.

Χώρος
Μέσα, ειναι απαράδεκτα. Ο ένας πάνω στον άλλο και η μουσική αρκετά δυνατα για να φας κάτι το οποιο θεωρητικά είναι υπερβολικά γκουρμέ. Εξω είναι καλύτερα. Εχει κινηση η Σκουφά, αλλά καλυτερα απο μέσα. Ειδικά αν ειναι αναμένες οι σόμπες...

Δεν θα το πρότεινα σε κανέναν, αλλά είναι μια εμπειρία η JPS κουζίνα τους, Εστω κι αν ειναι ελαφρώς άνοστη και υπερβολικά ακριβή. Αυτά.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Cafe - Restaurants - Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Αθήνα
Απρ
18
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
-

Εχω προσπαθήσει τόσες φορες να πω καλά λόγια για το συγκεκριμενο μαγαζι αλλά κάθε φορά μου σπάνε τα νευρα! Την προτελευταία φορά πήγα για κρασί με την φίλη μου βράδυ Παρασκευής. Κάτσαμε σε πάγκο και περιμέναμε λίγη ώρα.

Δε μας έδωσε και κανείς σημασία. Ξαφνικά βλέπουμε μια ξανθιά κυρία που μας έδιωξε γιατι ήρθε μια παρεα και καλά είχαν κάνει κράτηση αλλά ούτε καν, απλά ήταν περισσότερα άτομα. Δεν έκανε καν τον κόπο να μας εξυπηρετήσει ή να μας πει έστω να περιμένουμε κάπου για να πιούμε ένα ρημάδι κρασί με την ησυχία μας! Φύγαμε φυσικά.
Η τελευταία φορά ήταν προχθές με τον φίλο μου. Του είπα να φάμε εκει μετά την δουλειά λίγο γρήγορα πριν πάμε σπίτι μας. Τι το ήθελα?

Πήρα εγώ κάτι πανσετάκια με λαχανικά κ ρύζι και ο φίλος μου κοτόπουλο με ρύζι και το κρασάκι μας. Θεωρήσαμε ότι αφού το κάθε πιάτο έκανε πάνω απο 15 ευρώ θα είχε και ποσότητα οπότε δε πήραμε κάτι άλλο, είχαμε ήδη φάει στην δουλειά. Μόλις μας ήρθαν νόμιζα οτι μου έκαναν πλάκα!! Ο ανηψιός μου που είναι 19 μηνών τρώει περισσότερο! Η γεύση ήταν ωραία αλλά όχι να ξετρελαθείς. Με τόσο αλάτι ακόμα κ τα δικά μου φαγητά βγαίνουν νοστιμότατα! Δε ξέρω τι να πω αλήθεια.

Όλοι έχουν τόσο υφάκι εκεί μέσα. Πρέπει να χαλαρώσουν λιγάκι γιατί ακόμα κ για τις δύο κουτσουλιές κ το κρασί πληρώσαμε αρκετά για τα ελληνικά δεδομένα. Στο Μπρυζ που είναι πιο ακριβό από το Παρίσι είχα πάρει φιλετάκι ωραιότατο με τέτοια τιμή.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Cafe - Restaurants - Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Αθήνα
Νοε
23
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
37-49

Για κρασακι με την φιλη μου πηγαμε καθημερινη γυρω στις 19 30 αλλα μας ενημερωσαν οτι η κουζινα για τα ταπας ανοιγει αργοτερα οποτε πηραμε μια ποικιλια τυριων.

Καθησαμε στο πασσακι που εχει στην εισοδο μια και τα τραπεζια φαγητου ηταν κλεισμενα. Η θεση αποδειχτηκε εξαιρετικη γιατι ηταν ομορφη και ζεστη βραδια.
Περασε η ωρα και μας ανοιξε η ορεξη και για καλη μας τυχη ειπαμε να δοκιμασουμε καποια ταπας να συνοδευσουμε το δευτερο κρασι μας.

Ακολουθησε μια γευστικη πανδαισια..
μανιταρια με miso και γκοργκοτζολα, ceviche λαυρακι με γαλα τιγρη???(Μελισσανιδη?) και απιστευτες γαριδες tempura-ανωτερες του Nobu!!!! -
πραγματικα ηταν υπεροχες μοντερνες καθαρες γευσεις και ηταν κατι που μας εξεπληξε ευχαριστα! Εκ των υστερων μαθαμε οτι εχουν καινουργιο σεφ!

Ο χωρος πολυ ομορφος με open kitchen και ομορφες χαλαρες φατσουλες.
Δεν πληρωσαμε λιγα κοντα στα 100(2 κρασια)
Αξιζε με το παραπανω!!!