KOOL LIFE

Μοντέρνα κουζίνα

  Λεωφόρος Θησέως 103, Εκάλη (ξενοδοχείο Life Gallery) [Χάρτης]
  211 1067400

Περιγραφή
Μοντέρνες γεύσεις με διάφορες επιρροές. Ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι. Κυριακή μόνο μεσημέρι. Δευτέρα κλειστό.


Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Εκάλη, Αθήνα
Αυγ
09
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
37-49

Καθημερινή βράδυ 2 ζευγάρια αγοράζοντας προσφορά απο deal site επισκεφθήκαμε το Kool Life.

Χώρος (3/4):

Ένας ωραίος, πράσινος, ήσυχος χώρος στο μοντέρνο ξενοδοχείο στα Βόρεια Προάστια. Το πάρκινγκ είναι εφικτό είτε μπροστά στο ξενοδοχείο είτε ακριβώς απο πίσω. Ο χώρος μοντέρνος, καθαρός, μινιμαλιστικός με πεντακάθαρες τουαλέτες. Ο εσωτερικός χώρος δεν είναι τόσο ωραίος όσο ο εξωτερικός. Ο κόσμος εκείνη την βραδιά ελάχιστος.

Ποιότητα Φαγητού (2/4):

Το εστιατόριο ξεκίνησε δυναμικά με τον Λαζάρου, συνέχισε με τον Μποτρίνι και ένας θεός ξέρει με προϊόν έχει καταλήξει! Το φαγητό σαν γεύση ήταν μετριότατο.

Δοκιμάσαμε

-Σαλάτα με χόρτα εποχής, ψητό μανούρι, τομάτα confit (μέτρια γεύση, καλή παρουσία, βαθμολογία 5.5/10)

-Ριζότο με θαλασσινά (μέτριο σε γεύση, βαθμολογία 5/10)

-σαλάτα του Καίσαρα με κοτόπουλο (ωραία, γευστική και δροσερή, βαθμολογία 7/10)

-Pasta με τοματίνια και βασιλικό (εύγευστο και προσεγμένο πιάτο, βαθμολογία 7/10)

Για κυρίως πήραμε:

-μπιφτέκι μοσχαρίσιο με πατάτες τηγανιτές (μέτριο πολύ το μπιφτέκι, βαθμολογία 5.5/10)

-σπαγγέτι με γαρίδες και σως μάραθου (μέτριο επίσης βαθμολογία 5/10)

Για επιδόρπιο

-Κρέμα βανίλια με εξωτικά φρούτα και sorbet λίτζι (πολύ ωραία εμφάνιση, καλή γεύση, βαθμολογία 6.5/10)

-τραγανή μπάρα σοκολάτας με καραμελωμένα φιστίκια και παγωτό φράουλα (food styling εμφανές μόνο στα γλυκά, πετυχημένο γευστικά, βαθμολογία 7/10)

Εξυπηρέτηση (3/4):

Τα 2 άτομα που ήταν στο σέρβις ήταν ευγενέστατοι, εξυπηρετικοί και αρκετά γρήγοροι. Φρόντιζαν και μας έβαζαν συνέχεια νερό στα ποτήρια μας και κρασί. Με το που τελειώναμε το κάθε πιάτο ερχόντουσαν και τα μαζευάνε άμεσα.

Value for money (2/4):

Το εστιατόριο δεν είναι φθηνό και θεωρώ ότι δεν αξίζει τα λεφτά του. Ευτυχώς πληρώσαμε λογικά λεφτά λόγω της προσφοράς (35 ευρώ τα 2 άτομα για τα παραπάνω και επιπλέον περίπου 20 ευρώ και κάτι για τα νερά και 2 ποτήρια κρασί και αναψυκτικά)

Συμπέρασμα:

Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς. Λυπάμαι που το λέω αλλά νιώθω ένα μαρασμό να επικρατεί πλέον στο εστιατόριο αυτό. Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν κινήσεις άμεσα γιατί δεν πρόκειται να συνεχίσει πολύ έτσι και μετά θα είναι αργά για να το ξανανεβάσουνε. Τα βραβεία (Χρυσοί Σκούφοι, Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας) θα ξεχαστούν σύντομα!

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Εκάλη, Αθήνα
Μαι
23
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
37-49

Πέμπτη βράδυ Μάης 2016 επισκεφθήκαμε το εστιατόριο αγοράζοντας προσφορά από deal site.

Ποιότητα Φαγητού (4/4):
Σεφ στο εστιατόριο η Παναγιώτα Κοτσομύτη και δίνω 4/4 γιατί ό, τι κι αν δοκιμάαμε ήταν εξαιρετικό σε παρουσίαση, σε γεύση και φρεσκάδα.

1ο Πιάτο:
-Χόρτα εποχής σαγανάκι
-Πράσινη σαλάτα με - μεγάλα και πολλά κομμάτια - καπνιστό σολομό & vinaigrette φινόκιο

2ο Πιάτο:
-Κριθαρότο με θαλασσινά (φανταστικό! και το σέρβιραν στα πιάτα μας οι ίδιοι)

3ο Πιάτο:
- Λαβράκι με χειροποίητες ταλιατέλες & mousse καπνιστής μελιτζάνας
- Πιάτο ημέρας- Είχαν καταπληκτικό φιλέτο τσιπούρας (ιχθυοτροφείου δυστυχώς) περιτρυγυρισμένο από διάφορες κρεμώδεις υφές (σπανάκι, πιπεριά κ. α. )

Επιδόρπια (η παρουσίαση ήταν έργο τέχνης και στα δύο καθώς και η γεύση):
- Φοντάν σοκολάτα-καραμέλα με παγωτό αχλάδι
- Banoffee με λευκή καραμελωμένη σοκολάτα

Εξυπηρέτηση (3/4):
Υπήρχε ένας βασικός σερβιτόρος στο σέρβις και ακόμα μια κοπέλα, υπερ αρκετά για τα 3 τραπέζια με πελάτες. Το σέρβις ήταν έμπειρο, ευγενέστατο και αρκετά γρήγορο με το κρασί σε σαμπανιέρα και μαχαιροπήρουνα και πιάτα που άλλαξαν 5-6 φορές, όσα και τα πιάτα που μας έφεραν. Κάτι που μου έκανε αρνητική εντύπωση όμως ήταν η προχειρότητα στην εμφάνιση των σερβιτόρων. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα για ευνόητους λόγους αλλά το μάνατζμεντ πρέπει να κοιτάξει τις λεπτομέρειες.

Χώρος (2/4):
Καθήσαμε στο εσωτερικό του εστιατορίου. Θα προτιμούσμε έξω στον κήπο αλλά λόγω καιρού δεν είχαν ανοίξει ακόμα. Ο χώρος μινιμαλιστικός αλλά άψυχος.
Άκυρα τελείως τα πλαστικά σουπλά και η "beatάτη" μουσική που έπαιζε όλο το βράδυ.

Value for money (3/4):
Για το φαγητό πληρώσαμε στο σύνολο περίπου 45 ευρώ το άτομο (με εκπτωτικό κουπόνι) με μπουκάλι κρασί και τα παραπάνω. Θα ξαναπηγαίναμε ίσως μέσα στο καλοκαίρι για να καθήσουμε στον κήπο και καλύτερα Σάββατο βράδυ για να έχει περισσότερο κόσμο γιατί ήταν λίγο decadence μεσοβδόμαδα. Οι μερίδες του φαγητού ήταν καλές (όχι gourmet degustation κατάσταση ευτυχώς).