ΝΗΣΙ

Ψαροταβέρνες

  Μαυροκορδάτου 1, Πλατεία Δαβάκη, 10244, Αιγάλεω [Χάρτης]
  210 5913636



Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ψαροταβέρνες - Χαϊδάρι - Αιγάλεω, Αθήνα
Φεβ
17
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
-

"Νησι", λοιπον, ή αλλιως "Πως να χαλασετε τη διαθεση σας σε τρια απλα βηματα".
Ναι, ειμαι εκνευρισμενη. Πολυ, πολυ εκνευρισμενη! Κατα καιρους εχω κρινει ατημελητους χωρους, αδιαφορο φαγητο ή απλησιαστες τιμες. Ποτε, ομως, ως τωρα, δε χρειαστηκε να κακολογησω το ανθρωπινο δυναμικο ενος εστιατοριου, και αυτο γιατι προσπαθω να δειχνω συμπαθεια στην κουραση, το αγχος και τα ατελειωτα ωραρια εργασια των ανθρωπων αυτων. Μικρολαθακια, καθυστερησεις και ατασθαλιες κανουμε ολοι, ουκ ολιγες, καθημερινα, και ετσι δεν πολυσυγχυζομαι με τετοια, ειδικα οσο σκεφτομαι το ποσο πληρωνονται για να οργωνουν τη σαλα σα το μπιπ-μπιπ ασταματητα καθε μερα.

Εντουτοις, ως ανθρωπος εκτιμω απεριοριστα τους καλους τροπους, την ευγενεια και τη διακριτικοτητα. Θελω αυτος που εχω απεναντι μου, απο τον σερβιτορο ως τον προεδρο της Δημοκρατιας, να δειχνει εστω τον προσηκοντα σεβασμο απο τη στιγμη που εγω η ιδια ειμαι παντα ευγενικη. Θα μπορουσα να παραβλεψω πολλα, απο ξεχασμενο σελερυ στο φαγητο μου (μου εχει συμβει περισσοτερες φορες απ οσο μπορω να υπολογισω, και εχω παθει 6 φορες αλλεργικο σοκ σε εστιατοριο) μεχρι μπανιο σε καυτη σοκολατα απο σερβιτορα, σουπερ εξτρα απολογητική, που γλιστρισε. Δεν πειραζει, λαθη ειναι, και ολοι εχουμε το δικαιωμα στο λαθος. Αλλα στο Νησι, δεν μιλαμε για λαθη, μιλαμε για καταφανη ελλειψη στοιχειωδους τακτ και επαγγελματισμου.

Ας τα παρουμε απ την αρχη, για να καταλαβετε κι εσεις. Πεμπτη κατα τις 8 το βραδυ, μετα τις σχετικες διαπραγματευσεις με την παρεα, φτανουμε στο νησι. Σημειωτεον, εχουμε ολοι απιστευτα καλη διαθεση, γιατι εχουμε περασει ενα καταπληκτικο απογευμα στο δωματιο διαφυγης του Great Escape, το γριφο του οποιου λυσαμε, οποτε ειχαμε την αυρα του νικητη. Και το ανεξαντλητο κεφι του. Φτανουμε πρωτοι οι τρεις μας, και, μεχρι να ερθουν και οι αλλοι 2, ρωταμε τον σερβιτορο για τραπεζι. Η συζητηση ακριβως οπως εξελιχθηκε:

-Που μπορουμε να καθισουμε?
-Ποσοι ειστε?
-Πεντε.
-Μμμμμ, μπορειτε να καθισετε εδω, λεει και βγαζει το ρεζερβε απο ενα τραπεζι των εξι, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειστε πεντε ε?
-Ναι στο δρομο ειναι τα παιδια.
-Σιγουρα, δεν θα μεινετε οι τρεις?

Σκεφτηκα σοβαρα να του δωσω το τηλεφωνο να το τσεκαρει οπως επεμενε.
Καθομαστε, μας λεει τα της προσφορας -13 ευρω οσο φας και πιεις- και η φιλη μου παραγγελνει. Λιγο μετα ερχεται το ζευγαρι που ελειπε, καθονται, και μας λενε οτι δεν πολυεχουν ορεξη για φαγητο, θελαν απλως κρασακι. Ενημερωνουμε, λοιπον, αλλο σερβιτορο, οτι τα παιδια δεν θα φανε απο την προσφορα, αλλα θα παραγγειλουν εκτος αυτης κρασι και αυτος φευγει εξαλλος. Μισο λεπτο μετα ξαναρχεται ο πρωτος σερβιτορος και, με τον εξαιρετικα καλλιεργημενο τροπο του, μας χαρισε τον εξης απολαυστικο διαλογο:

-Μου ειπαν οτι δε θα φανε τα παιδια, ειναι αληθεια?
-Ναι, θα πιουν απλως. Υπαρχει προβλημα?
-Φυσικα, αν δεν φανε δεν μπορειτε να παραγγειλετε πανω απο 15 πιατα της προσφορας. Επρεπε να μας το ειχατε πει.
-Δεν ισχυει, δηλαδη, η προσφορα?
-Οχι αφου αυτοι -λεει δηκτικα- δεν τρωνε. Δεκαπεντε πιατα για τους τρεις σας το πολυ.
Το λεει καπου αυτο?
-Το λεει το αφεντικο, δεν θελουμε τζαμπατζηδες.

Εχω αρχισει πραγματικα να εκνευριζομαι. Ο τροπος του ειναι ειρωνικος, αγενης, απαραδεκτος.

-Επρεπε να μας το πειτε, ξαναλεει. Πιανετε μεγαλο τραπεζι χωρις λογο. Εμεις ετσι χανουμε χρηματα.

Να τονισω εδω, το μαγαζι οταν φτασαμε ειχε αλλες 3 παρεες, και οταν φυγαμε 2 ωρες μετα, δεν ειχε γεμισει. Στερουσαμε το τραπεζι απ τους φανταστικους τους φιλους, προφανως.

-Εσεις μας βαλατε εδω. Θελετε να αλλαξουμε τραπεζι? λεω με παραιτηση, θελω απλως να φυγει πανω απ το κεφαλι μου και να μας αφησει ησυχους. Ηδη η διαθεση μου κανει μακροβουτι.
-Τωρα που το στρωσαμε? καγχαζει και φευγει.

Ενας μεσος καταναλωτης θα αναρωτηθει γιατι μας ενοχλησε να εχουμε ως 15 πιατα. Λογικο. Το μεγεθος των περισσοτερων πιατων στο νησι ειναι μικρο, προφανως για να μη χαραμιζουν ποσοτητες, και καλα κανουν οι ανθρωποι. Αμαρτια ειναι να πετιεται το φαγητο. Ειναι ομως και κουτοπονηρια να σου φερνουν τη μιση παραγγελια και να σε ξεχνανε, σαν να εισαι σε τιμωρια επειδη εσπασες το βαζο. Η συμπεριφορα μας ενοχλησε πραγματικα, ο αγενεστατος, ενοχλητικος, βαθια προσβλητικος τροπος τους μας πειραξε. Κυριολεκτικα, απο την ωρα που μας ξεφορτωσαν καποια πιατα στο τραπεζι, ο σερβιτορος δεν ξαναπεταρισε βλεφαρο προς το μερος μας, εκανε σα να μη μας βλεπει εσκεμμενα. Μας πηρε, κυριολεκτικα και μετρημενα, 26 λεπτα να τραβηξουμε την προσοχη του. Στριπτιζ να καναμε, ματια δε θα εριχνε. Το νερο μας εμεινε στο τραπεζι αδειο, λυσσαξαμε, τα πιατα σκορπια αδεια, ωσπου φυγαμε... Γενικως, η εξυπηρετηση χωλαινει σε τετοιο βαθμο, που και να σου σερβιραν βασιλικο καβουρα φτιαγμενο απο τη Μαρθα Στιουαρτ, ενω σου εκανε μασαζ ο Λεοναρντο Ντι Καπριο, δεν θα ξαναπαταγα το Αντιντας μου εκει μεσα. Ενιωθα οτι ο σερβιτορος ηθελε να μου σβουριξει μια με το ποτηρι στο κεφαλι.

Επελεξα να ειμαι ευγενικη και να κανω οτι η συμπεριφορα του δε με ενοχλησε, αλλα οσο και αν επεμενα στην θετικη αντιμετωπιση μου, τοσο ενοχλητικοτερος γινοταν, και τοσο περισσοτερο ηθελα να του φερω την φαβα καπελο.

Μια και ειπα φαβα, παμε στα του φαγητου. Παραγγειλαμε, ή για να ακριβολογουμε, μας εφεραν, γιατι πολλα πιατα ερχονται ακομα, καπου στο δρομο σταματησαν για να θαυμασουν τη θεα και ξεχαστηκαν:

-Σαλατα χωριατικη, καλη, μου αρεσαν οι ελιες της, ηθελε λιγο ξυδι να ισορροπησει το βαρυ λαδι.

-Φαβα με κρεμμυδακι κον κασε και λαδι, πολυ μετρια, ηθελε μισο κουβα λεμονι να στρωσει καπως.

-Καβουροσαλατα απο σουριμι με μαγιονεζα, ευχαριστη, κατι ελειπε να της δωσει γευση.

-Γαριδες τηγανιτες, μεγαλουτσικες, κατεψυγμενες, τις εφαγα ολες μονη μου, μιας που τις λατρευω, αλλα οχι οτι ηταν και το ακρον αωτον της γευσης. Ηταν ομως καλες, και δεν αφηναν πολυ βαρια λαδιλα.

-Καλαμαρακια τηγανιτα. Πιο εντονη εδω η λαδιλα, αλλα ηταν μαλακα και σωστα τηγανισμενα, δεν ειχαν γινει λαστιχο. Φαγωθηκαν πολυ πολυ ευχαριστα.

-Πατατες τηγανιτες, κατεψυγμενες προκατ, καλες γι αυτο που ειναι: τυποποιημενο φαγητο.

-Τζατζικι με βαρια υφη και χωρις καμια σπιρταδα σκορδου, μετριο και μαλλον ετοιμο προσυσκευασμενο.

-Γαυρακι τηγανιτο, ψιλο, στεγνο απο το τηγανι αλλα ελαφρυ. Οκ.

-Σαρδελλα μαρινατη, σα το γαυρο, αυτη μαλιστα. Πολυ δυνατη γευση, σκορδο αρκετο, Μου αρεσε. Εγκρινω. Σα μεριδα μεσα ειναι 3 ψαρακια φιλεταρισμενα. Το λεω ως ενδεικτικο του μεγεθους των μεριδων.

-Μυδοπιλαφο, το αγαπω αυτο το πιατο, εδω με κρεμα γαλακτος και βαρια βουτυρατη υφη, αλλα πολυ νοστιμο. Με λιγο πιπερι θα ηταν ιδανικο.

-Κολοκυθοκεφτεδες. Φαουλ και κοκκινη καρτα. Ξεροτηγανισμενο, λαδοβαφτισμενο, αγευστο. Οχι, οχι, οχι.

-Μπακαλιαρος σκορδαλια, το ψαρι αρκετα καλο, με μετριο κουρκουτι και σκορδαλια βασισμενη 100% στην πατροπαραδοτη ελληνικη συνταγη: παιρνουμε πουρε στιγμης σε σκονη, προσθετουμε σκορδο σκονη και σερβιρουμε.

Συνοδευσαμε με λευκο κρασακι, μετριο, και δυο κοκα κολες. Γενικως, να εχετε υποψιν οτι το κατεψυγμενο εχει την τιμητικη του εκει μεσα, και οι γευσεις δεν ειναι κατι τρομερο. Εγω το κρινω σαν φαστ φουντ θαλασσινων και εκει το τεστ το περναει ανετα. Ισως το 2.5/4 να ανταποκρινοταν καλυτερα στις γευσεις και την ποιοτητα του φαγητου, αλλα με τοσο καλη τιμη, θα ηταν αδικο να βαλω 2.

Η τιμη ειναι καλη, πολυ συμφερουσα για να τσακισει κανεις με την παρεα του μετρια ψαρομεζεδακια σε παρειστικο κλιμα, αλλα δεν δεχομαι να σε τσιμπανε σα το χανο με μια τοσο δελεαστικη προσφορα, και μετα να σου δειχνουν το πολυαγκιστρο.

Το προτεινω? Ειλικρινα δεν ξερω. Για μεζεδακι και κρασακι ειναι καλο και οικονομικο, αλλα προσωπικα, τετοια συμπεριφορα ουτε την ανεχομαι, ουτε σκοπευω να την βιωσω ξανα. Μου εφτασε τοση ελλειψη πολιτισμου για την επομενη πενταετια.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ψαροταβέρνες - Χαϊδάρι - Αιγάλεω, Αθήνα
Δεκ
05
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
10-16

Πριν από λίγες μέρες, Παρασκευή βράδυ, δέχτηκα την πρόσκληση φίλου που οργάνωνε συνάντηση παρέας καμιά δεκαριά ατόμων "να πάμε σε ένα μεζεδοπωλείο στο Αιγάλεω για θαλασσινά". Ως χρήστης του ask4food κάθε φορά που μου απευθύνεται μια τέτοιου είδους πρόσκληση ρωτάω το όνομα του μεζεδοπωλείου. Όταν λοιπόν ο φίλος απάντησε: "Το Νησί, στο Αιγάλεω", επόμενη κίνησή μου ήταν να το τσεκάρω στην ιστοσελίδα του ask4food. Βλέποντας τις κριτικές και τις βαθμολογίες αρκετών χρηστών, και ειδικά την εκτενή κριτική του αγαπητού jim ήξερα τι να περιμένω...

Κατ' αρχήν να γράψω καλά λόγια για το προσωπικό του μεζεδοπωλείου και την εξυπηρέτηση. Ο φίλος που είχε αναλάβει να συγκεντρώσει την παρέα, τα κατάφερε πολύ καλά στο να μας μαζέψει όλους, λησμόνησε όμως να πάρει τηλέφωνο στο "Νησί" να κάνει κράτηση! Έτσι, όταν έφτασα μαζί με μια φίλη, και ήμασταν οι πρώτοι από την παρέα, ο υπεύθυνος μας απάντησε έκπληκτος ότι δεν υπήρχε κράτηση για την παρέα των δέκα ατόμων.

Δεν σας κρύβω ότι στην αρχή θεώρησα ότι θα είχε γίνει λάθος από το μεζεδοπωλείο, τηλεφωνώντας όμως στον φίλο μου διαπίστωσα ότι απλώς έφταιγε η δική του αφηρημάδα. Παρά ταύτα, ο υπεύθυνος του μεζεδοπωλείου κατέβαλε φιλότιμη και πολύωρη προσπάθεια και κατάφερε, παρότι ο χώρος είναι στριμωγμένος και το μαγαζί σχεδόν γεμάτο, να διαμορφώσει μια γωνιά τριών τραπεζιών, στην οποία καθίσαμε δέκα άτομα και επομένως, του αξίζουν συγχαρητήρια!

Βέβαια, ο χώρος δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο: Γύρω-γύρω τζαμαρία, απλά τραπέζια και καρέκλες τοποθετημένα έτσι, ώστε να αξιοποιείται και το τελευταίο εκατοστό, τραπεζοκαθίσματα στριμωγμένα, με σκοπό να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες. Να σημειώσω ότι υπάρχουν δύο επίπεδα, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τους σερβιτόρους στην προσπάθειά τους να φτάσουν και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες που κάθονται στα ακριανά τραπέζια και των δύο επιπέδων.

Μόλις μαζεύτηκε η παρέα, οι περισσότεροι επιχειρηματολόγησαν υπέρ του να πάρουμε το "μενού των 13 ευρώ το άτομο". Για τους φίλους χρήστες του ask4food που δεν έχουν επισκεφτεί το "Νησί", να εξηγήσω ότι προσφέρεται το μενού αυτό όλες τις ώρες λειτουργίας του μεζεδοπωλείου και περιλαμβάνει τη δυνατότητα να γευτούν οι πελάτες μια σειρά από ορεκτικά (πατάτες τηγανιτές, φάβα, τυροκαυτερή, γαύρος μαρινάτος, χταποδοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, σαγανάκι τυρί, μύδια σαγανάκι, μύδια αχνιστά, καβουροσαλάτα, πατατοσαλάτα), σαλάτες (χωριάτικη, ανάμικτη, μαρούλι), κυρίως πιάτα (ψητές σαρδέλες, μπακαλιάρος σκορδαλιά, μυδοπίλαφο, τηγανιτά γαυράκια, τηγανιτή γλώσσα, καλαμαράκια τηγανιτά, μύδια τηγανιτά, γαρίδες τηγανιτές ακόμα και μπιφτεκάκια και μπριζολάκια) και ποτά (χύμα κρασί, ούζο, τσίπουρο, μπύρα "Βεργίνα" και αναψυκτικά). Ίσως να έχω ξεχάσει να σημειώσω και κάτι...

Βέβαια, μπορεί κάποιος να παραγγείλει και κάποια άλλα πιάτα με επιπλέον χρέωση. Συγκράτησα τη γαριδομακαρονάδα, το ψητό καλαμάρι, τις ψητές γαρίδες, το χταπόδι, σίγουρα ο σερβιτόρος μας ανέφερε και δυο-τρία ακόμα. Φυσικά, διατίθεται και εμφιαλωμένο ούζο, τσίπουρο και άλλες μάρκες μπύρα με έξτρα χρέωση.

Παρότι μεγάλη παρέα, συμφωνήσαμε γρήγορα στο μενού των 13 ευρώ το άτομο με θαλασσινούς μεζέδες. Λίγο αργότερα μια αγχωμένη σερβιτόρα, η οποία όλο το βράδυ διένυσε αρκετά χιλιόμετρα κινούμενη ταχύτατα, μας έφερε τα σερβίτσια, ψωμάκι και κάποια συμπαθητικά ντιπ.

Χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση άρχισαν να έρχονται τα ορεκτικά, αλλά και τα κυρίως πιάτα σε επαρκέστατες ποσότητες, μέχρι του σημείου που φτάσαμε να πούμε: "Φτάνει, μη φέρετε άλλα πιάτα! ". Επίσης, με προθυμία ανανεώνονταν τα ποτά και το νεράκι, που ήρθε σε κανάτα από τη βρύση, καθώς και τα αναψυκτικά, απλώς προς το τέλος της βραδιάς, όταν το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο, υπήρξε κάποια καθυστέρηση.

Ας έρθουμε όμως στα της γεύσης (προφανώς θα αναφερθώ σε ό, τι δοκίμασα):
- Φάβα: Πολύ μέτρια, δεν σωζόταν ούτε από το λαδάκι ούτε από το κρεμμυδάκι που τη συνόδευε...

- Πατάτες τηγανιτές: Προκάτ, όχι κάτι το σπουδαίο.

- Τυροκαυτερή: Καλή γεύση, τρωγόταν πολύ ευχάριστα.

- Χταποδοκεφτέδες: Μου φάνηκαν πολύ εύγευστοι, αρκετά πικάντικοι, τους τιμήσαμε δεόντως...

- Σαγανάκι τυρί: Σωστά φτιαγμένο, νομίζω ήταν κεφαλογραβιέρα αρκετά καλής ποιότητας.

- Μύδια σαγανάκι με σως μουστάρδας: Από τα καλά πιάτα του μεζεδοπωλείου, πολύ καλή η σως. Ζητήσαμε και μας έφεραν επιπλέον.

- Πατατοσαλάτα: Αρκετά καλή.

- Χωριάτικη σαλάτα: Επαρκέστατη ποσότητα, συμπαθητική η φέτα, όχι τόσο ζουμερές οι ντομάτες, κάπως βαρύ το λάδι της.

- Τηγανιτές γαρίδες: Πολύ μέτριες...

- Γαυράκι τηγανιτό: Το γαυράκι ήταν πολύ νόστιμο, το λάδι που τηγανίστηκε όμως βαρύ, με αποτέλεσμα να μένει λαδίλα στο στόμα...

- Μυδοπίλαφο: Το ρύζι ήταν παραβρασμένο και χανόταν όλη η γεύση των μυδιών.

- Μπακαλιάρος σκορδαλιά: Σωστά τηγανισμένος, καλή και η σκορδαλιά.

- Καλαμαράκια τηγανιτά: Ισχύει ό, τι και για τον γαύρο, το λάδι που τα είχαν τηγανίσει κάλυπτε τη γεύση τους.

Το χύμα τσίπουρο που ήπιαμε δεν μας πείραξε, ωστόσο δεν είχε και κάποια ιδιαίτερη γεύση.

Όταν ζητήσαμε τον λογαριασμό, ένας από την παρέα ρώτησε αν υπάρχει γλυκό, αναφέροντας ότι θα το παίρναμε με δική μας χρέωση, οι σερβιτόροι μας απάντησαν ευγενικά ότι το μεζεδοπωλείο δεν διαθέτει γλυκά. Το κόστος ανήλθε στα 13 ευρώ το άτομο, χωρίς καμιά "κρυφή" χρέωση...

Γενικό συμπέρασμα: Επιτρέψτε μου να συνοψίσω με την αρχαιοελληνική φράση: "Ουκ εν τω πολλώ το ευ, αλλ' εν τω ευ το πολύ".
Μ' άλλα λόγια, ικανοποιητική η ποσότητα, καλές οι τιμές, πολύ καλή η εξυπηρέτηση, αλλά μέτρια η ποιότητα.

Όπως εύστοχα επισημαίνει και ο jim στη δική του κριτική το συγκεκριμένο μεζεδοπωλείο προσφέρει τη δική του πρόταση στην εποχή της "Ελλάδας της κρίσης", αλλά έχει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης. Έγκειται στους ιδιοκτήτες του, να αποφασίσουν αν θέλουν να βελτιώσουν το μεζεδοπωλείο ή αρκούνται στα, κατά κανόνα, γεμάτα τραπέζια.

Γιατί είναι σημαντικό να έχουμε υπόψη μας όλοι, πελάτες και επιχειρηματίες, ότι το value for money προκύπτει και από την ποιότητα των προσφερομένων αγαθών και υπηρεσιών, όχι μόνο από την ποσότητα και την τιμή...

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ψαροταβέρνες - Χαϊδάρι - Αιγάλεω, Αθήνα
Απρ
14
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
-

Έχοντας ήδη επισκεφτεί τα... "νησιά" της Πετρούπολης και του Περιστερίου το φερε η ώρα να έρθω και στο Αιγάλεω. Εδώ υπάρχει και ένα πλεονέκτημα, τραπέζια έξω στην πλατεία. Όμως πήγα αργά με τη φίλη μου και είχε αέρα και λίγο κρύο αυτή την Κυριακή ενώ ο ήλιος θα φώτιζε και θα ζέσταινε για πολύ λίγο ακόμη οπότε κάτσαμε μέσα.

Αρκετή βαβούρα, μουσική έπαιζε κάτι λαϊκά τόσο χάλια όσο και ο ήχος ενώ η μύτη έπιανε κάτι οσμές λαδίλας στον χώρο. Δεν υπήρχε καλή εντύπωση αρχικά. Έβλεπα και τα πιάτα που πήγαιναν στα τραπέζια και η όψη τους δεν με τραβούσε... Παραγγείλαμε λοιπόν αυτά που μας άρεσαν περισσότερο από τα άλλα νησιά και ήμουν αισιόδοξος για το αποτέλεσμα παρά το ότι μου είχε κοπεί αρκετά η όρεξη. Ξεκινήσαμε με σαλάτα χωριάτικη, γαύρο μαρινάτο, σαγανάκι, γαρίδες και σαρδέλα ψητή. Σαλάτα και γαύρος μέτρια, σαγανάκι πάρα πολύ καλό, γαρίδες καλές, σαρδέλα νοστιμότατη, καθαρισμένη, η καλύτερη που έχω δοκιμάσει σε μαγαζιά αυτής της κατηγορίας και στέκεται άνετα δίπλα σε αντίστοιχο πιάτο πολλών μαγαζιών με "συμβατική" χρέωση.

Ήπιαμε ήδη ένα καραφάκι ούζο και παραγγείλαμε δεύτερο, καλούτσικο. Άφησα τότε το ούζο και άρχισα τη Βεργίνα, η φίλη μου συνέχισε με ούζο που το προτιμά. Παραγγείλαμε άλλο ένα σαγανάκι, γαρίδες και σαρδέλα. Και δεύτερη Βεργίνα. Ναι άρχισα να απολαμβάνω αυτή την κατάσταση αφού πριν λίγο είπα στον σερβιτόρο να κλείσει τη "μουσική" καλύτερα. Δεν ήταν μουσική βέβαια, ήταν ραδιόφωνο που είχε κουνηθεί ο σταθμός και έκανε φοβερά παράσιτα αλλά κανείς δεν νοιαζόταν! Η φίλη μου ζήτησε τσιγάρο από τη διπλανή παρέα, τρεις κοπέλες.

Πιάσαμε κουβέντα. Κάποια στιγμή οι κοπέλες έφυγαν. Ήρθε άλλη παρέα, εμείς εκεί, αρμένικη βίζιτα, τσιμπολόγημα και άλλη μια μπύρα! Πάλι ζητά τσιγάρο, πιάνουμε και εκεί κουβέντα από το κάπνισμα μέχρι τα πολιτικά. Εκεί παρατάω τη Βεργίνα και ξαναρχίζω το ούζο. Με τα πολλά κάτσαμε εκεί πάνω από 4 ώρες, ίσως 5! Είχε αντιστραφεί εντελώς η διάθεση, φάγαμε όλα τα πιάτα, ήπιαμε 3 καραφάκια ούζο και 3 μπύρες και ένα αναψυκτικό στο τέλος. Έμεινα ικανοποιημένος, ίσως είναι καλύτερο από τα άλλα δύο "νησιά", η βαθμολογία αφορά μόνο στα πιάτα που δοκίμασα ξέροντας ότι σε άλλα θα ήταν διαφορετική.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ψαροταβέρνες - Χαϊδάρι - Αιγάλεω, Αθήνα
Μάρ
10
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
-

Το Αιγάλεω μου είναι τόσο γνωστό όσο και η πρωτεύουσα του Τατζικιστάν. Δεν το λέω για κακό, απλά έτυχε.

Και που το ανακάλυψες ρε πονηρούλη? Εγώ το ανακάλυψα εσείς θα έρθετε? Έχει κοντά και στάση μετρό αν βαριέστε να οδηγάτε και να ψάχνετε για παρκάρισμα. Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος, έχει μενού όσο φας και όσο πιεις με 13 ευρώ. Φύγαμε? Μέσα!!!!!

Το πιάσατε? Πήγαμε λοιπόν τον προηγούμενο μήνα 4 φίλοι σε φάση ''μπακουροκρασοκτηνωδία''.

Φάγαμε και εξυπηρετηθήκαμε μέτρια. Δεν τους κακολογώ, αυτά σκέφθηκε ο επιχειρηματίας για να επιβιώσει τις δύσκολες τούτες μέρες. Πολλά πιάτα έχει το μενού και δυσκολεύομαι να τα θυμηθώ όλα. Σίγουρα δοκιμάσαμε φάβα, τυροκαυτερή, τζατζίκι, χταποδοκεφτέδες, σαγανάκι, χωριάτικη σαλάτα, μπακαλιάρο, μύδια, γαρίδες, καλαμαράκια και μικρό ψαράκι.

Τραγικά δεν μπορείς να τα πεις, όλα παίζανε στο επίπεδο της μετριότητας και του προκάτ αλλά υποφερτού. Το λευκό κρασάκι ευτυχώς πινόταν, γιατί αν συνέβαινε το αντίθετο την άλλη μέρα με τις ποσότητες που ήπιαμε θα έπρεπε να βλέπουμε το Hangover με τον Ζάκ Γαλυφιανάκη για να συνέλθουμε. Ευτυχώς!!!!!

Οι σερβιτόροι τρέχαν και τρέχαν και τρέχαν για να εξυπηρετήσουν τους πεινασμένους. Είναι και λίγο κουτοπόνηροι, όταν τους παραγγέλνεις συμπληρώματα από κάποια πιάτα και με ένα μυστήριο τρόπο έρχονται τα μισά πιάτα και σε μισές μερίδες. Αν δεν βαριέσαι ξαναπαραγγέλνεις. Αντέχεται όμως αν στο κάτω κάτω της γραφής θυμηθείς πόσο θα λέει η λυπητερή στο τέλος.

Μια μικρή αναφορά στον χώρο ποτέ δεν βλάπτει. Στρίμωγμα βρε παιδί μου πολύ στρίμωγμα, αν έχετε κλειστοφοβικές τάσεις την βάψατε. Τέλος πάντων καταλάβατε γίνεται προσπάθεια εκμετάλλευσης κάνε νανοεκατοστού και ίσα ίσα μπορείς να αναπνεύσεις.

Τελειώνω με ερώτηση φιλοσοφικού χαρακτήρα. Είναι το βασίλειο του κατεψυγμένου, ωραία? Ο Player το συνιστά? Ναι αν περνάτε αφραγκιές και θέλετε να φάτε σαν βροντόσαυροι παρέα με τον Χαικάλη, τον Φιλιππίδη και τον συχωρεμένο τον Μπουλά. Καλά θα περάσετε μην ψαρώνετε.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ψαροταβέρνες - Χαϊδάρι - Αιγάλεω, Αθήνα
Ιαν
20
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
10-16

Offer (K)night vol.1

Ε ντάξει δεν είμαι ο μόνος θέλω να πιστεύω που έχει την περιέργεια να πάει σε μαγαζί με προσφορές τύπου «όσο φας όσο πιεις τόσα ευρώ». Παρά το δελεαστικό της προσφοράς τα περισσότερα μαγαζιά έχουν ποιότητα φαγητού «μηδέν» και ακόμα και τα λιγοστά χρήματα που δίνεις τα λυπάσαι. Ξεκινάω λοιπόν αυτό το ταξίδι της αναζήτησης των μαγαζιών με προσφορές που θα πάω και θα χαρώ να πληρώσω.

Η αρχή έγινε από το «Νησί» στο Αιγάλεω που βρέθηκα εντελώς τυχαία κάποια μέρα όταν έκανα βόλτα με την παρέα μου και από μακριά διακρίναμε το «όσο φας και όσο πιεις 13 ευρώ». Είμαι διστακτικός γενικά στο φαγητό αλλά επειδή οι φίλοι μου είναι… (πώς να το θέσω κόσμια) ολίγον τι σαβούρες αναγκαστικά ακολουθώ.

Συμπαθητικό μαγαζί, καθαρός χώρος (που μετράει άπειρα για μένα), αρκετά μεγάλης χωρητικότητας, ευγενέστατο προσωπικό και όνομα αντιπροσωπευτικό του μενού. Ψαρικά και τα συναφή.

Ξεκινήσαμε με αρκετές μερίδες καλαμαράκια, γαρίδες, πατάτες, καβουροσαλάτες, μύδια αχνιστά, μυδοπίλαφο, γαύρο (τηγανιτό και μαρινάτο) και στη συνέχεια «ανακυκλώναμε» τα ίδια πιάτα ξανά και ξανά.

Η ετυμηγορία μου ίσως σοκάρει κάποιους. Θα πω λοιπόν ότι φαινομενικά τα λεφτά που δώσαμε έπιασαν τόπο αφού από τις 21.30 μέχρι και τις 00.20 παραγγέλναμε (6-7 re-fill κάθε πιάτο, 32 Coca-Cola και γενικά η κτηνωδία δεν είχε τελειωμό). Η ποιότητα, παρά την γενική μου εντύπωση για τα συγκεκριμένα μαγαζιά, δεν ήταν τόσο τραγική. Οι μερίδες ήταν γενναιόδωρες, η γεύση ανεκτή και γενικά το όλο μενού χορταστικό.

Αν θα το επισκεφτώ ξανά; Δεν ξέρω. Αλλά για τέτοιες καταστάσεις αρκεί και με το παραπάνω.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ψαροταβέρνες - Χαϊδάρι - Αιγάλεω, Αθήνα
Νοε
26
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Κατ'αρχή να πω ότι έχω πάει και στα 3 μαγαζιά της αλυσίδας Νησί. Κυρίως πηγαίνω σε αυτό του Μπουρναζίου λόγω του ότι είναι πιο νέο και έχει καλύτερη διακόσμηση. Το κακό είναι ότι πρέπει να κλείσεις 4 μέρες πριν αν θες να πας Κυριακή γιατί όλα τα τραπέζια είναι ρεζερβέ από την Παρασκευή! Έτσι λοιπόν έκλεισα σε αυτό του Αιγάλεω που είναι αρκετά συμπαθητικό και εμφανώς μικρότερο αλλά έχει λιγότερο κόσμο. Η παρέα ήταν 3 άτομα και ένα παιδί. Πήραμε τα παρακάτω:

1 καβουροσαλάτα που εγώ τη θεωρώ πάρα πολύ καλή (πήραμε και άλλη μια στο τέλος αφού η πρώτη δεν έφτασε). Είναι ένα πιάτο που πάντα παίρνω στο συγκεκριμένο μαγαζί.

1 φαβα η οποία ήταν πολύ καλή

2 μερίδες καλαμαράκια πολύ τίμιες αλλά λίγο πιο λαδωμένες απ'ότι πρέπει

1 μερίδα γαρίδες που ήταν οκ όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά την δουλειά τους την έκαναν μια χαρά

1 μερίδα γλώσσα πολύ στεγνή

1 μερίδα μπακαλιάρο με σκορδαλιά πολύ σούπερ κυρίως η σκορδαλιά που ήταν αρκετά ελαφριά και δεν μας πήραξε

1 μερίδα ψητές σαρδέλες φιλεταρισμένες χωρίς το κόκαλο οι οποίες ήταν εξαιρετικές

Αρκετές μερίδες πατάτες οι οποίες ήταν πολύ καλές και δεν μύριζαν λαδίλα

1 μερίδα μπιφτέκια για την μικρή τα οποία ήταν εξαιρετικά

3 καράφια ούζο πάρα πολύ γευστικό και αρκετά αναψυκτικά

Πληρώσαμε κλασσικά 13 ευρώ έκαστος και 6.5 για την μικρή και σκάσαμε. Η ποιότητα των πιάτων είναι οκ προς το καλό αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση λόγω value for money. Μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να βρεις μαγαζί με ψαρικά και να πληρώσεις τόσο λίγα χρήματα.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ψαροταβέρνες - Χαϊδάρι - Αιγάλεω, Αθήνα
Δεκ
19
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
10-16

Θα μπορούσα να γράψω κείμενα ολόκληρα και να αναλύσω την Ελλάδα στον καιρό της ‘’κρίσης’’, τι και ποιοι έφταιξαν και ποιοι ωφελήθηκαν από την όλη κατάσταση και φυσικά να το συγκεκριμενοποιήσω και να αναφερθώ στους ‘’τυχερούς’’ στον χώρο της εστίασης.

Αντ’ αυτού θα αναφερθώ στην επίσκεψη της γνωστής παρέας του στυλ 50-50, σε χώρο εστίασης με απεριόριστη βρώση και πόση. Έπειτα λοιπόν από παράκληση μέλους της παρέας που είχε ξαναεπισκεφτεί το ‘’Νησί’’ και έφαγε και ήπιε πέραν του δέοντος, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας.

Χώρος που προφανώς δημιουργήθηκε εν μέσω κρίσης, προσφέρει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα στην τιμή των 13 ευρώ.

Όλα λοιπόν τα εμφιαλωμένα ούζα και τσίπουρα έχουν άλλη χρέωση, όπως και όλες οι μπύρες πλην Βεργίνας που είναι στο προκαθορισμένο μενού. Από κρασιά δεν υπάρχουν ετικέτες, αλλά μόνο χύμα, που περιλαμβάνεται στην προσφορά.

Στο θέμα του φαγητού ή των μεζέδων συνοδείας, υπάρχει έξτρα καλαμάρι, γαρίδες νο 3 σε διάφορες παραλλαγές, χταπόδι και ένα πιάτο με σολομό. Όλα στα 10 ευρώ.

Τι δοκιμάσαμε εμείς; Γαρίδες τηγανιά νο 5, 6 γαρίδες σκέτες, ξερές, άγευστες, άοσμες, στο πιάτο. Τώρα ο χαρακτηρισμός τηγανιά που κολλάει, ‘’άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου’’.

Μύδια τηγανητά crispy από τα νόστιμα πιάτα του μαγαζιού, μυδοπίλαφο με το ρύζι λαπά νοσοκομείου και πέραν του δέοντος κρέμα γάλακτος χωρίς σχόλια για να μην ξεφύγω και μύδια σαγανάκι σε sauce μουστάρδας αρκετά καλό για βούτες.

Γαύρο μαρινάτο κλασικός τσιπουρομεζές και γαύρο τηγανητό με αρκετή λαδίλα στο πιάτο.

Καλαμάρι τηγανητό της σειράς του χ super market, κολοκυθοκεφτέδες καμμένοι από έξω δροσεροί και γευστικοί με τα κατάλληλα μυρωδικά από μέσα.

Σαγανάκι τυρί αρκετά καλό με την γνωστή κρούστα να το καλύπτει, απαράδεκτη φάβα μάλλον προκάτ με λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι από πάνω, φοβερή spicy τυροκαυτερή και καβουροσαλάτα αρκετά καλή με διάφορα ψιλοκομμένα λαχανικά στην παρασκευή της.

Τέλος πατάτες τηγανιτές λιπαρές και μαλακές και σαλάτα ανάμεικτη η οποία είχε μαρούλι, κρεμμύδι, λίγη ντομάτα και αγγούρι και μια πολύ καλή sauce που κάλυπτε την γύμνια της κάνοντας της γευστική.

Ευτυχώς το χύμα τσίπουρο δεν μας δημιούργησε παρενέργειες.

Η διακόσμηση του μαγαζιού θυμίζει ‘’φτιάξε να τελειώνουμε’’. Τα ¾ καλύπτονται από τζαμαρία και στο εσωτερικό έχει κάποιες πινελιές στους τοίχους και στις κολώνες που θυμίζουν αν τα απομονώσεις, νησί.

Καπνός και αιθαλομίχλη στο φουλ αφού όλο το μαγαζί που ήταν γεμάτο –πολύ λογικό όταν θυσιάζεις ποιότητα για τιμή- κάπνιζε. Στο τέλος τα ρούχα μας χρειάστηκε να απλωθούν μια μέρα στην βεράντα για να ξεμυρίσουν.

Το σέρβις με τον κόσμο που είχε ήταν αρκετά καλό. Δεν καθυστέρησε κάτι, ούτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία και με το που παρασκευαζόταν το πιάτο ερχόταν στο τραπέζι.

Σίγουρα υπάρχουν μαγαζιά που λειτουργούν με το ίδιο σκεφτικό και παρέχουν και ποιότητα στο φαγητό. Στο ‘’Νησί’’, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το θέμα όμως είναι αν θέλεις να κάνεις το βήμα παραπάνω, χτίζοντας ταυτόχρονα και το όνομά σου, ή να παραμείνεις σε αυτό το επίπεδο αφού έχεις πληρότητα και όσο βγει.

Η ουσία είναι ότι ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει και αναζητά ποιότητα πάνω απ’ όλα.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ψαροταβέρνες - Χαϊδάρι - Αιγάλεω, Αθήνα
Οκτ
09
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
10-16

Εχω επισκεφτει το νησι 3 φορες με αφορμη το μενου απεριοριστης καταναλωσης στα 13 ευρω.

Ο χωρος μεσα ειναι σχετικα συμπαθητικος και οσο ειναι καλος ο καιρος βγαζει τραπεζακια και στην πλατεια απεναντι.

Η εξυπηρετηση γινεται με πολλα προβληματα παροτι δουλευουν αρκετα ατομα προφανως το θεωρω σκοπιμο για να μην παραγγελνει κανεις εππλεον.

Η ποιοτητα του φαγητου πολυ μετρια με καποιες θετικες εξαιρεσεις μιλω κυριως για τα θαλασσινα και τα ορεκτικα καθως κρεατικα δεν εχω δοκιμασει.

Οσον αφορα το αν αξιζει τα λεφτα του πιστευω οτι οσο ισχυε η προσφορα με τα 13 ευρω ηταν value for money αφου τα ιδια πραγματα σε αλλα μαγαζια κοστολογουνται πολυ ακριβοτερα, επισης δεν ειχε σημασια αν οι μεριδες ηταν μικρες μιας και μπορουσες να ξαναπαρεις οτι ηθελες, πλεον ομως που ειναι 5 πιατα ανα ατομο δε νομιζω οτι συμφερει καθως οι υπερβολικα μικρες μεριδες του ειναι αποτρεπτικες.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ψαροταβέρνες - Χαϊδάρι - Αιγάλεω, Αθήνα
Φεβ
17
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Στο νησι πηγαινω τα τελευταία 2.5 χρόνια περίπου. Καθε 3-4 μηνες. Το καλοκαίρι μπορεί και λίγες φορές παραπάνω. Ας τς πάρουμε από την αρχή και αναλυτικά.
Οτι ακούγεται ισχύει. Με 13 ευρώ τρως θαλασσινα του σκασμου και πίνεις αναψυκτικά, μπυρα βεργίνα, κρασί και ούζο χύμα.

Το μαγαζί εχει τζαμαρίες, είναι βαμμένο λευκό και έχει θαλασσινές διακοσμήσεις.
Καθαρό, με πολύ γρήγορο σέρβις. Εχει μια πιτσιρικα και τα κουβέρ και τα ποτά, δυο παλικάρια που σερβίρουν και 2 που μαζεύουν. Το καλοκαίρι βγάζει και τραπέζια πςνω στην πλατεία Δαβάκη.

Ας μιλήσω λίγο για το φαγητό. Καλής ποιότητας κατεψυγμένα θαλασσινά, τηγανισμένα σε καθαρό σπορέλαιο. Τα καλαμαράκια τα τηγανητά εχουβ καλή ποιότητα. Ειναι μικρά και ειναι ολόκληρα όχι ροδέλες. Γαρίδες το κανονικό μέγεθος. Από αυτες που τρως πάνω στην θάλασσα και στις σερβιρουν ταχα μου για φρεσκες. Μύδια υπάρχουν σε τηγανητα, σε αχνιστα, σε σαγανακι και σε ριζοτο. Οσες φορες εψαξα μετα απο τοσο μυδι, να βρω ενα χαλασμενο για να σπάσω την γκινια δεν βρηκα ποτέ.

Το ριζοτο με κρεμα γαλακτος τελειο, το σαγανακι με μουσταρδα το βρηκα περιεργο. Δεν ειναι του γουστου μου. Γαυρος μαριναρισμενος με σκορδο εξαιρετικος. Το λαδι ειναι καλης ποιοτητας αγουρελαιο! Πατατες τελειες και οχι προκατ οπως λεει καποιος αλλος κυριος εδω μεσα αλλα πολυ μικρη μεριδα. Να παιρνετε παντα παραπανω μεριδες. Σαγανακι πολυ ωραιο! Κολοκυθοκεφτεδες, χταποδοκεφτεδες παρα πολυ νοστιμοι. καβουροσαλατα δεν μου αρεσει γιατι βαζουν κετσαπ. Τυροκαυτερη ακουσα απο την παρεα τα καλυτερα αλλα δεν δοκιμασα γιατι δεν τρωω.

Ζητησα και σαρδελες ψητες δεν ειχαν. Μου εκατσε λιγο στραβα γιατι καθε φορα που πηγαινα επαιρνα. Καποια στιγμη μετα τον δευτερο γαυρο μαρινατο μου ειπαν οτι πηρα τον τελευταιο. Πρεπει να εχουν κατι σαν πλαφον σε μερικα προιοντα. Η να τους τελειωνουν καθως σε αυτο το μαγαζι δεν γινεται απλη καταναλωση αλλα υπερκαταναλωση. Σαλατα αναμεικτη με πολυ ωραια σος. Να την παρετε. Το ψωμακι δοξα το θεο φρεσκο.

Λοιπον επειδη με ειχαν στα οπα οπα οι γονεις μου και απο μικρη με ταιζαν πολυ θαλασσινα, ενα εχω να σας πω. Η ποιοτητα απο το νησι δεν παιζεται. Μπορει να μην εχει καραβιδες κτλ αλλα η ποιοτητα ειναι ακριβως η ιδια οπως σε αυτα που πηγαινεις σε παραθαλασσια μαγαζια και σε πιανουν κοτσο και σου χρεωνουν την μεριδα δεκα και εντεκα ευρω. Εμεις σημερα 4 ατομα πηραμε πανω απο 20-25 πιατα και πληρωσαμε 13 ευρω το ατομο. Μαζι με τις κοκα κολες.

Μειον.... πρεπει να κλεισεις τραπεζι. Αλλα αν πας και εχουν σε βολευουν.
Τελευταια εχει παραμαθευτει το μαγαζι και σημερα αγιου βαλεντινου που πηγα ηταν γεματο φωνακλαδες. Δεν με πειραζει αυτο βεβαια. Αλλα ηταν πως να το πω. Ξερετε αλλα χουγια. Ρομ και τετοια.

Επισης αν βλεπεις καθε φορα και παραγγελνεις καμια δεκαρια πιατα κανουν πως ξεχνανε τα μισα. Και πρεπει να εχεις θρασος να τα ξαναζητησεις... αυτα...

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ψαροταβέρνες - Χαϊδάρι - Αιγάλεω, Αθήνα
Μάρ
05
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
10-16

Επισκευθηκαμε και εμεις το συγκεκριμενο μαγαζι, ημερα Παρασκευή. Το μαγαζι σχεδον γεματο, μονο 2-3 τραπεζια αδεια που γεμισαν και αυτα σχεδον αμεσως. Το πρωτο πραγμα που παρατηρησα ειναι οτι δεν εχει μουσικη και εχεις μια διαρκη βαβουρα στα αυτια σου οπως τα εστιατορια που τρωγαμε φανταροι στο στρατο. Ο χωρος τιποτα το σπουδαιο αλλα οκ.

Ας ξεκινησω απο το φαγητο. Τα ψαρικα ειναι πολυ κακομαγειρεμενα σε αντιθεση με τα κοψιδια που ειναι αρκετα γευστικα. Εξαιρετικος γαυρος μαρινατος, πολυ καλες πατατες τηγανιτες κομμενες στο χερι, μπριζολακια πολυ καλα ψημενα. Καλαμαρακια κακομαγειρεμενα, γαριδες μετριες, σαγανακι αρκετα καλο, τυροκαυτερη σουπερ οπωσδηποτε να δοκιμασετε. Μπυρα κρυα βεργινα οκ. Γενικα μειναμε ικανοποιημενοι απο το φαγητο.

Ας συνεχισω με το σερβις. Α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ο. Η συμπεριφορα των σερβιτορων ειναι απαραδεκτη. Μολις τελειωσαν τα πρωτα πιατα και θελαμε να ξαναπαραγγειλουμε, ψαχναμε να βρουμε το σερβιτορο. Καναμε νοημα και μας αγνοουσε επιδεικτικα. Εν τελει οταν παραγγειλαμε μας εφερε τα μισα πιατα απο αυτα που ζητησαμε. Και οχι τοσο νοστιμα οσο τα πρωτα. Γι αυτο οποιοι πατε καντε μια τεραστια παραγγελια στην αρχη.

Αν θα ξαναπηγαινα? Μπορει. Δεν το προτεινω σε παρεες που θελουν να βγουνε να τσιμπησουν και να ακουσουν και κανενα τραγουδακι. Τωρα με το γυναικακι μπορει να ξαναπηγαινα καποιο μεσημερι που δεν θα εχει μαγειρεψει.