Loader

Περιγραφή

Καθημερινές ανοιχτά απο το απόγευμα. Σάββατο και Κυριακή ανοιχτά απο το μεσημερι.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

10 medium

29 Οκτ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
1-9

Με το αγόρι μου είμαστε σχετικά τακτικοί πελάτες. Θα μιλήσω πρώτα για την εξυπηρέτηση που πιστεύω πως είναι το πιο σημαντικό για τα μαγαζιά εστίασης και όχι μόνο. Η εξυπηρέτηση του είναι πάντα πολύ καλή είτε σε ώρες και μέρες αιχμής είτε σε πιο χαλαρές ώρες ή μέρες. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού αλλά και όσοι μας έχουν σερβίρει μέχρι στιγμής είναι όλοι πολύ εξυπηρετικοί με το χαμόγελο, έτοιμοι να σου λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με το μενού. Αλλά και να σε βοηθήσουν να προσαρμόσεις τις γευστικές σου προτιμήσεις στα πιάτα τους.

Όσον αφορά τις τιμές η κρέπα είναι από 7 έως 9 ή και 9,50 αλλά οι μερίδες είναι τεράστιες και άνετα ένα ζευγάρι μπορεί να μοιραστεί μία κρέπα (αλμυρή ή γλυκιά). Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα φαγητά του, όπως τις σαλάτες ή το club κ. α. Και φυσικά όσα έχω δοκιμάσει είναι πολύ γευστικά.

Ο χώρος είναι καλός αν και θα προτιμούσα το εσωτερικό του να ήταν μεγαλύτερο για το χειμώνα. Δεν είναι μεγάλο μαγαζί αλλά είναι ''φιλικό'' και ''ζεστό''.

Όσες φορές έχω πάει έχουμε μείνει ικανοποιημένοι και θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε!

11 Νοε 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Στη συγκεκριμένη κρεπερι έχουμε ξαναπάει και με την επίσκεψή μας το Σάββατο 7/11, αποφασίσαμε να γράψουμε την κριτική μας.
Ο εσωτερικός χώρος είναι αναλογικά μικρός, χωρισμένος σε δύο υποχώρους όπου φιλοξενούν περί τα 25 άτομα σε πλήρη κάλυψη.

Ο εξωτερικός χώρος είναι λιτά και όμορφα ανεπτυγμένος, στην ουσία είναι μια καλά διαμορφωμένη πρασιά του καταστήματος.
Επιλέξαμε να κάτσουμε στον εσωτερικό χώρο σε τραπέζι 4 ατόμων αν και ημασταν 2 άτομα.

Αυτό που διακρίνει κανείς στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι η ευγένεια του προσωπικού - ιδιοκτητών, που φροντίζουν να σε χαιρετήσουν και να συνοδεύσουν από την αρχή της εισόδου στην πρασιά του καταστήματος μέχρι και να κάτσεις στο τραπέζι.

Επιλέξαμε 2 από τα αμέτρητα είδη κρέπας, τα οποία μάλιστα ετοιμάστηκαν μέσα σε 15 λετπά από τότε που δόθηκε η παραγγελία, χρόνος απόλυτα ικανοποιητικός ιδιαίτερα για Σάββατο βράδυ όπου η κίνηση ήταν αρκετά αυξημένη.
Σε όλα τα στάδια της παραμονής μας, το προσωπικό ήταν εξαιρετικά ευγενικό (όχι με δουλοπρέπεια) και με διακριτικότητα σε όλες τους τις κινήσεις.

Η μουσική στο κατάστημα ήταν ξένη και μάλλον αδιάφορη, αλλά σίγουρα δεν πάς σε μια κρεπερί με κριτήριο το τι μουσική βάζει. Πάντως ήταν διακριτική και σε τέτοια ένταση που να κάνεις άνετα συνομιλία χωρίς να αναγκάζεσαι να φωνάζεις.

Γενικά το περιβάλλον αποπνέει ηρεμία και διακριτικότητα, οι δε σερβιτόροι κυκλοφορούν στο χώρο αθόρυβα, χωρίς να ακούγονται και με γνώμονα πάντα τη διακριτικότητα.

Οι κρέπες που επιλέξαμε ήταν καλές, με καλά υλικά και τόσο ψημένες όσο χρειαζόταν ώστε τα υλικά τους να μην έχουν "καεί" αλλά να αναδεικνύονται οι ιδιότητές τους.

Δεν επιλέξαμε σαλάτα ή κάποιο ορεκτικό για να σχολιάσουμε και αυτή την κατηγορία, αλλά σίγουρα θα το κάνουμε σε επόμενη έξοδό μας.
Το κατάστημα συγκεντρώνει πάσης φύσεως ηλικιακά groups, (οικογένειες, ζευγάρια, νεους κλπ), όσους ειδικά θέλουν να βρούν κάτι διαφορετικό από τα αναρίθμητα ψητοπωλεία, σουβλατζιδικά κλπ που πλημυρίζουν τους γύρω δρόμους της Γλυφάδας.

Η ευγένεια του προσωπικού και ο επαγγελματισμός τους, φαίνεται μέχρι και την αποχώρηση, όπου πάντα κάποιος από το προσωπικό συνοδεύει τους πελάτες μέχρι και την εξώπορτα της πρασιάς, ανεξαρτήτως της κίνησης που έχει το κατάστημα.

Το μόνο αρνητικό είναι οι τιμές, που θα μπορούσαν να είναι ένα κλικ πιό κάτω, χωρίς όμως αυτό σε καμία περίπτωση να στερεί μαι καλή βαθμολογία στο value for money.

Μια πολύ καλή επιλογή για κρέπα που σίγουρα αξίζει την προσοχή για όσους ενδιαφέρονται για το είδος αυτό

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα

210 9680118

Σημερινές

Ανακοινώσεις

2 ΝΕΕΣ