Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

14 Οκτ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Τι συμβαίνει όταν η Πελλοπονησιακη καταγωγή βγαίνει στην επιφάνεια? Ψάχνεις απεγνωσμένα για γουρουνοπουλα(ή γουρνοπουλα) όλη την Αττική. Ο ειδικός σε αυτά αδερφός μου βρήκε το συγκεκριμένο μαγαζί.
Στο παρελθόν είχαμε δοκιμάσει δύο τρεις φορές και είχαμε μείνει ευχαριστημένοι, οπότε τώρα που επαγγελματικες υποχρεώσεις με φερνουν συχνά στην περιοχή το ξαναθυμηθηκαμε.

Μεσημέρι Παρασκευης λοιπον και ειχαμε προαποφασίσει να τσιμπησουμε εκεί κάτι στα γρήγορα. Δυστυχώς ο χώρος δεν μας ενέπνευσε καθόλου, εντελώς αδιάφορος με έντονη μυρωδιά, Βέβαια με μια σχετική καθαριότητα αλλά τίποτε άλλο...

Αλλαγή σχεδίων λοιπον και πακέτο για το σπίτι, η εξυπηρέτηση διεκπεραιωτικη και μόνο! Ίσως να μην ανταλλάξαμε πάνω από δύο λέξεις κυριολεκτικά!!

Το ζητούμενο σε αυτην την περίπτωση είναι το φαγητό, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά σούβλας (και όχι μόνο). Πολλές σούβλες οι οποίες κάνουν αισθητή την παρουσία τους και οπτικά και με την όσφρηση από μεγάλη απόσταση και σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις(η περιοχή έχει αρκετά αντίστοιχα μαγαζια). Γενικά η ποικιλία τους είναι μικρή, πατατες τηγανιτές(μάλλον κατεψυγμένες), τζατζίκι, χωριάτικη, τηγανοψωμο και πατάτες φούρνου. Τα εντελώς απαραίτητα συνοδευτικά δηλαδή.

Εμείς πήραμε γουρουνοπουλο (ψημένο σε παραδοσιακό φούρνο, όπως διαφημίζουν) το οποίο κοστίζει 14€ το κιλό, τιμή σχετικά καλή. Η γεύση και η ποιότητα μάλλον καλύτερη από τον ανταγωνισμό. Το κρέας σερβίρεται χωρίς μεγάλα κόκκαλα. Ως συνοδευτικα μια πατάτες και τρεις κομμένες πίτες.

Το όλο σύνολο κόστισε λιγότερο από 20€ και ποσοτικά μπορούσαν να φάνε 3-4 άτομα. Γενικά είναι ένα μαγαζί που δεν έχει κάτι να σου μείνει αξέχαστο. Εάν κάποιος είναι κρεατοφαγος μπορεί να βρει μια σχετική ποικιλία εγώ επειδή περνάω αρκετά συχνα θα το ξαναπροτιμησω (κατα πάσα πιθανότητα), σε καμία περίπτωση όμως δε θα κάτσω εκεί, μόνο για πακέτο.

01 Ιαν 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Μετά από τρεις επισκέψεις στο κατάστημα:
Από την Θηβών περνάω σχετικά συχνά. Είχα δει το κατάστημα και μου είχε κάνει εντύπωση η πολύ μεγάλη ψησταριά που είχε και είχε προσέξει ότι είχε και ξεχωριστή σάλα για να κάτσουν οι πεινασμένοι και η οποία φαινόταν σχετικά καλή από έξω. Μία ωραία βραδιά λοιπόν με την παρέα νάσου και φτάσαμε.

Χώρος - απαίσιος!!! Και φυσικά εννοώ τη σάλα. Από τους πιο κρύους, ατημέλητους και πρόχειρους χώρους εστιατορίου στους όποιους έχω κάτσει σε όλη τη ζωή μου!!! Ακόμα και τα "πρόχειρα εστιατόρια" στα πανηγύρια είναι πολύ πιο αξιότιμα από αυτή τη σάλα!!!
Όχι κύριε ιδιοκτήτη - δεν μπορείς να λες ότι έχεις σάλα και να είναι ένα αχούρι μόνο για Νεάτερνταλ!!! Στην βαθμολογία έχω βάλει 1 γιατί δεν μπορώ να βάλω μηδέν ή -4!!!

Εξυπηρέτηση - Ναι καλά...
Για την ακρίβεια στον χώρο παραγγελιών η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή - στη σάλα είναι ο θεός μαζί μας. Κύρια αιτία το ότι κάποιοι από τους υπαλλήλους πρέπει να προσέχουν και τη σάλα. Μετά της 11 όμως το βράδυ μένουν μόνο δύο άτομα και τρέχουν σαν παλαβά!!!, όχι ότι δεν το κάνουν αυτό και μέχρι και της 11. Οπότε οι υπάλληλοι έτρεχαν και πολλές φορές έπρεπε να πας εσύ ο ίδιος για πεις να φέρουν ένα ακόμα μισόκιλο κρασί.
Όχι κύριε ιδιοκτήτη - δεν μπορείς να λες ότι έχεις σάλα και να απλά να παίζουν σε αυτή και κάποιοι από τους υπαλλήλους των παραγγελιών με την γλώσσα στο πάτωμα από το τρέξιμο, πρέπει να υπάρχει ξεχωριστός σερβιτόρος για τη σάλα!!!

Γεύση - ω ναι!!
Και εδώ διορθώνεται ως μαγείας μπορώ να πω η κατάσταση... Τα κρέατα του είναι απλά υπέροχα. Ότι και εάν έχω δοκιμάσει (εκτός από γουρουνοπούλα την οποία δεν έχω πετύχει την ώρα που περνώ το βράδυ), είναι απλά υπέροχα και μπορώ να πω από τα καλύτερα κρέατα που έχω φάει. Το εννοώ για όλα: από το κοκορέτσι, το κοντοσούβλι και τα παϊδάκια προβατίνα στη σχάρα μέχρι και τα σουβλάκια του. Όλα τα υπόλοιπα βέβαια είναι προκάτ και το κρασί του δεν είναι και το καλύτερο. Σημείωση ότι μέχρι της 11 το βράδυ το ΠΣΚ έχουν εξαντληθεί τα κρέατα από τις σούβλες.

Τιμές απόλυτα λογικές για την περιοχή.

Οπότε:
Εάν περνάτε από τη Θηβών σε αυτό το σημείο ή εάν μένετε στην περιοχή μην διστάσετε να παραγγείλετε από το κατάστημα. Το ίδιο έχω κάνω και εγώ δύο φορές μέχρι τώρα. Σε καμία όμως περίπτωση μην σκεφτείτε να κάτσετε στη σάλα του...