ΚΑΣΤΕΛΟ

Ταβέρνες & Ψητοπωλεία

  Προποντιδος 62, Ωρωπός [Χάρτης]
  22950 30331



Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ταβέρνες & Ψητοπωλεία - Ωρωπός - Κάλαμος, Αθήνα
Μάρ
11
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
10-16

Το συγκεκριμένο μαγαζί το επισκέπτομαι αρκετά συχνά χειμώνα καλοκαίρι. Αρχικά θα πρέπει να αναφέρω πως λειτουργεί με νέα διεύθυνση εδώ και λίγους μήνες συνεπώς η κριτική και η εμπειρία μου θα είναι επηρεασμένη από την παλιά διεύθυνση. Η τελευταία μου επίσκεψη ήταν τον Μάρτιο του 2015 υπό την νέα διεύθυνση.

Η εμπειρία μου έχει να κάνει με πίτσα, μακαρονάδα σπέσιαλ, και σαλάτα του σεφ που ομολογώ πως ήταν 3 πολύ δυνατά πιάτα που με οδηγούσαν στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Η πίτσα καλοψημένη πολύ νόστιμη αρκετά πλούσια με ζυμάρι έτοιμο και όχι ανοιγμένο στο χέρι την ώρα της παρασκευής, ψημένη σε ηλεκτρικό φούρνο και όχι σε ξυλόφουρνο. Όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται για κάποια ιταλική πιτσαρία αλλά για ένα ελληνικό στέκι που φτιάχνει και πίτσα μεταξύ άλλων. Παρόλα αυτά είναι νόστιμη και η σαλάτα πολύ δροσερή με μια πολύ ενδιαφέρουσα σως αν και έτοιμη φαντάζομαι (δεν παίρνω κι όρκο).

Ο χώρος ειδικά το καλοκαίρι σε μια μικρή πλατεία με καρέκλες του σκηνοθέτη και έναν προτζέκτορα να παίζει συνδρομητική τηλεόραση αρκετά ευχάριστος. Εσωτερικά αρκετά ζεστός φιλόξενος 40αρα τηλεόραση και γενικά σε προδιαθέτει να κάτσεις αρκετή ώρα.

Το κουβέρ περιλαμβάνει 2 ψωμάκια έτοιμα μάλλον ψημένα για λίγα λεπτά στο φούρνο να ζεσταθούν καλά μαζί με βουτηράκι πρωινού και πάστα ελιάς σε συνδυασμό με κολονάτα ποτήρια ανεβάζουν την αίσθηση πολυτέλειας μισό σκαλί επάνω. Ξεφεύγει από την καφεδοπιτσαρία ενός παραλιακού θέρετρου με καλύτερη αισθητική.

Κλείνοντας θα ήθελα να προτείνω στη νέα διεύθυνση εκτός από καλές δουλειές να κοιτάξει το θέμα ζύμης. Μια συνεργασία με κάποιον ειδικό στο ζυμάρι πίτσας η κάποιο σεμινάριο η οτιδήποτε σχετικό θα απογείωνε το μαγαζί. Να κρατήσουν τα δυνατά πιάτα να διώξουν τα περιττά. Στην προσπάθεια να εξυπηρετηθούν όλες οι προτιμήσεις χάνεται η πραγματική ταυτότητα του μαγαζιού που είναι πολύ κοντά αλλά και αρκετά μακριά στην ιταλική πιτσαρία πιστεύω.