Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

8 medium

23 Αυγ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Επίσκεψη με οικογενειακό πρόσωπο λόγω μέρας. Στο τσακ προλάβαμε τελευταίο τραπέζι. Στην αρχή μας έφερε γαύρο ξιδάτο κέρασμα του καταστήματος και νερό εμφιαλωμένο που το απέσυρε κατόπιν υπόδειξης μου.

Στα της παραγγελίας: Καλαμάρι γόνος νοστιμότατο, καραβιδόψυχα πολύ καλά με σως μαγιονέζα. Χταπόδι ψητό μαλακό νόστιμο, γαρίδες ψητές με σως μουστάρδα πολύ νόστιμες, χωριάτικη μεγάλη, ψωμί καψαλισμένο, ουζάκι δίμηνο με παγάκια, πατάτες τηγανητές κομένες χεράτες κι όχι προκατ μερίγανη και χοντρό αλάτι, και μια κόκα κόλα.

Λογαριασμός μ απόδειξη στα 66Ε. Κέρασμα παγωτό με καρυδόπιτα στο τέλος.

17 Ιαν 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Γειά σας και καλή χρονιά. Μια ξεχασμένη κριτική, αδημοσίευτη φυσικά ανακάλυψα.
Σάββατο μεσημέρι Αυγούστου έπειτα από ενα υπέροχο μπάνιο στη θάλασσα, οικογενειακές υποχρεώσεις με οδηγούν στον Πειραιά, η καλή διάθεση, για μεζέ στο να ρωτήσω τον φίλο Νίκο, για κάποιο μεζεδοπωλείο προς θάλασσα μεριά. Είμαι Πειραιώτης γέννημα θρέμα, αλλά με πάρα πολλά χρόνια απουσίας απο την πόλη (για διασκέδαση). Α........ καλό μαγαζί η Ακτή θα πάς...... ετσι & ετσι.
(Είμαι καινούργιος στην παρέα του ask4food, βρίσκομαι αρκετό διάστημα εκτός Αθηνών και είναι η πρώτη μου κριτική. )

Σε λίγο η σύζυγος μου κι’εγώ πιάνουμε ένα τραπεζάκι - στο μαγαζί υπάρχουν αλλες δύο παρέες- σέρβις 2 άτομα έρχονται ψημένες φέτες ψωμιού και γαύρος μαρινάτος (καλωσόρισμα του καταστήματος) ο γαύρος όχι το ψωμί.

Παραγγέλνουμε κολοκυθάκια τηγανιτά, γαύρο τηγανιτό καλαμαράκια τηγανιτά, τζατζίκι,2 μπύρες. Σε δέκα λεπτά έρχονται η μιά πίσω από την άλλη 5-6 παρέες ακόμη των 2-5 ατόμων εκάστη και αρχίζει η κόλαση για το σέρβις και τους πελάτες. Απλώς παραθέτω τα γεγονόντα, τέτοια εποχή και πάλι καλά το επίπεδο εξυπηρέτησης σε τέτοιο χώρο, τα παιδιά έτρεχαν έκαναν οτι μπορούσαν απλώς δεν ήταν αρκετό-αν ήθελες να ξαναπαραγγέλεις να ζητήσεις κάτι η και να πληρώσεις ακόμη. Μετα απο 45 λεπτά ενεφανίσθη και τρίτο άτομο προσπαθώνατς να σώσει την κατάσταση, μάλλον αργά. Γι’αυτό και το 2,5-3 στο σέρβις., η για να είμαι ακριβής στην προσπάθεια.
Πάμε στο κυρίως φαγητό. Μερίδες θα το έλεγες πρός το γεμάτες στο (μάτι).
Τζατζίκι με αρκετό νερό λόγω ποιότητας γιαουρτιού η ζέστης, μέτριο.
Καλαμαράκια εντάξει τίποτα σπουδαίο, απο τα σχετικά καλά.
Γαύρος είναι τηγανισμένος οχι ολόκληρο το ψαράκι αλλά σε λωρίδες, όπως φιλετάρεται για να μαριναριστεί. Αποτέλεσμα στο πιάτο ενα βουναλάκι απο καφέ προς το σκούρο καφέ, πραγματάκια σε γεύση ουδέτερη πρός το καμένο, αν δεν γνωρίζαμε τι είχαμε παραγγείλει θα ψαχνόμαστε.
Κολοκυθάκια άλλο ένα βουνό, ωραία κομένα στο μαντολίνο ίσως τα καλύτερα όλων.
Ολα τα τηγανιτά που πήραμε περασμένα σε αλευράκι και όχι σε κουρκούτι, πετυχημένο.
Γιά όλα τα παραπάνω πληρώσαμε € 25,70.
Το τραγικό της ιστορίας είναι η ποιότητα του λαδιού τηγανίσματος που χρησιμοποιούν και κάθε πότε το αλλάζουν. δηλ. το να χρεώνουν υποτίθεται λογικές τιμές λόγω εποχής αλλά να υφίστασαι στομαχικά προβλήματα λόγω ποιότητας λαδιού είναι απαράδεκτο. Αλλάξτε λάδια. Βρε.... Εμείς πάντως αλλάξαμε μαγαζί.
Μετανοιώνω πριν πάμε που δεν μπήκα στο site, να διαβάσω κριτικές. Θα γλίτωνα το στομάχι μου, Zantac, χαμομήλι και μια τρομερή δυσπεψία που κράτησε σχεδόν ένα 24ωρο.