Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

01 Δεκ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Μεσημέρι Κυριακής 27/11, σε τραπέζι έτερου κοινού γνωστού, κύκλου συνεργατών μου. Μια κλασσική περίπτωση αυθεντικής και γνήσιας ψαροταβέρνας που δύσκολα θα βρείς ανάλογή της στην περιφέρεια Αττικής. Είμαι απο τα άτομα που και προ-κρίσης, αλλά κυρίως εν μέσω κρίσης, ήταν πάντα της φιλοσοφίας του σταθερού και της μονιμότητας. Για παράδειγμα. Σε ικανοποιεί ένα στέκι συγκεκριμένο; Το ξέρεις; Το εμπιστεύεσαι; Μη το αλλάξεις. Έτσι και με τη Κυρά Πόπη. Χρόνια θαμώνες της εν λόγω ψαροταβέρνας, δεν έχουμε παρα να πούμε μόνο τα καλύτερα. Στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το " Ότι πληρώνεις, παίρνεις". Και έτσι είναι. Αν θες να φάς σαβούρα ξέρεις που θα την φάς. Αν πάλι νομίζεις οτι θα φάς καλά εκεί που νομίζεις οτι θα φάς καλά, πάλι λάθος κάνεις. Η Κυρά Πόπη είναι μονόδρομος στο καλό, ποιοτικό ψάρι και τα θαλασσινά. Δεν διαθέτει τεράστια γκαλερί διαθέσιμων ψαριών/θαλασσινών. Παρ' όλα αυτά, αυτά τα 5-6 ψάρια που διαθέτει, είναι βέβαιο οτι θα ικανοποιήσουν και τον πιό απαιτητικό πελάτη.
Όλα πάντα ολόφρεσκα, τίποτα κατεψυγμένο, τίποτα δεν μένει για την επομένη. Όλα καταναλώνονται και προετοιμάζονται την ώρα της παραγγελίας σας. Μου έκανε εντύπωση οτι τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει η ποιότητα, παρά μόνο βελτιώνεται. Το λάδι που χρησιμοποιούν για τις τηγανιτές πατάτες είναι φρέσκο και δεν χρησιμοποιείται για πολλές τηγανιές. Οι σαλάτες ολόφρεσκες λες και τα φέραν μόλις απ το χωράφι ενα πράγμα. Η σύνθεση του κάθε πιάτου μαρτυρά μια τελειότητα. Τα καλαμαράκια τηγανισμένα καθώς πρέπει, χωρίς υπολλείματα λαδιού, και λαδίλες στον πάτο. Το ίδιο ισχύει και για τις πατάτες, σαγανάκι, κλπ. Πολύ βασικό να γεύεσαι ένα πιάτο στην σωστή του μορφή και σύσταση. Το τζατζίκι τέλειο, τα πατζάρια σκορδαλιά υπέροχα, τα μπαρμπούνια μέλι, γαρίδες ψητές απλά όνειρο και μύδια σαγανάκι που λιώναν στο στόμα. Δεν άργησε τίποτα να έρθει παρ' όλη την πολυκοσμία, η οποία όμως αποτελείτο απο καλό κόσμο και παρ' όλο που έβλεπες μωρά παιδιά, ήταν πολύ ήσυχα και δεν κάναν φασαρία όπως συνηθίζεται στα περισσότερα μαγαζιά. Είναι όλα θέμα του τι κόσμο φέρνεις. Αν ο κόσμος που μαζεύει ένα μαγαζί είναι Β και Γ κατηγορίας, τότε να είσαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Εδώ πέρα δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Επίσης δεν θέλω σε καμία περίπτωση να δώσω και την λανθασμένη εντύπωση στον κόσμο οτι η Κυρά Πόπη μαζεύει μόνο αφρόκρεμα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορώ να πώ με σιγουριά είναι οτι μαζεύει ποιοτικό κόσμο και δουλεύει με σταθερούς πελάτες όλο τον χρόνο. Ακόμα και όσοι δεν έχει τύχει να την επισκεφθείτε, τολμήστε το άφοβα. Θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι για εσάς, τους φίλους ή την οικογένειά σας για τις Κυριακάτικες αποδράσεις εντός Αττικής.
Και μη ξεχνάμε οτι στο τέλος κερνάνε χειροποίητο γλυκό!
Τιμές νορμάλ για τα σημερινά δεδομένα, δεδομένου οτι τρώς και σκάς, τρως αυτό που θα έβρισκες σε πανάκριβη φημισμένη ψαροταβέρνα των Βορείων Προαστίων τουλάχιστον πόσο τοις % κάτω και πάλι τέτοια ποιότητα δεν πρόκειται να τη βρείς εκεί και θα σου φύγουν πολλά λεφτά μόνο για το όνομα και μέχρι εκεί.
Εδώ το όνομα αντικατοπτρίζει την πολυετή πείρα και σταθερή ποιότητα αναλλοίωτη στον χρόνο. Δεν θα κλάψετε τα λεφτά σας σε καμία των περιπτώσεων. Εδώ ήρθατε για να μείνετε. Σας το υπογράφω. Δεν είναι καιρός για πειράματα πλέον