Loader

Περιγραφή

Μεζεδοπωλείο με τεράστια ποικιλία σε φαγητά, μεζέδες και ετικέτες ούζων.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

09 Οκτ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Επίσκεψη Κυριακή 2.10, περίπου στις 16:00. Ήταν η πρώτη φορά και αποφασίσαμε να παραγγείλουμε ορισμένα βασικά πιάτα για να αποφύγουμε τυχόν εκπλήξεις.

«Καλώς ορίσατε» μας υποδέχτηκαν. Μας έφεραν δύο μερίδες ψωμί (€2,60) και εμφιαλωμένο νερό (€1,60), δηλαδή ο λογαριασμός ξεκίνησε με ελάχιστη χρέωση €4,2.

Προχωρήσαμε στην παραγγελία (20 λεπτά αφότου καθίσαμε): κοτόπουλο (€7.80), μυζηθροπιτάκια (περίπου €4) και πανσέτες (€7), οι οποίες στην απόδειξη αναγράφονται ως χοιρινά παϊδάκια.

Μετά από 20-25 λεπτά-χρόνος αντικειμενικά μακρύς που προστίθεται στην 20λεπτη, αρχική αναμονή της παραγγελίας- ήρθαν, πρώτα, τα τέσσερα, συνολικά, μυζηθροπιτάκια τα οποία ήταν εύγευστα -θα ήταν δύσκολο ένα τόσο απλό πιάτο να είναι κακό. Ωστόσο, τα μυζηθροπιτάκια συνοδεύονταν-εν είδη «γαρνιτούρας»- με λιγοστή ποσότητα σαλάτας. Κι εδώ αρχίζουν τα παρατράγουδα.

Η λιγοστή αυτή ποσότητα περιείχε κοτσάνι και υπόλειμμα μαρουλιού, τα οποία, προφανώς, δεν πρέπει να σερβίρονται. Ακόμη είχαν κόψει στην μέση (αποσκοπώντας στην αύξηση του περιθωρίου κέρδους;) το… τοματίνι.

Προφανώς, εμείς τα μυζηθροπιτάκια αγοράσαμε, αλλά η γαρνιτούρα σημαίνει πολλά για το είδος της εξυπηρέτησης.

Στη συνέχεια, μας έφεραν τα τρία «καλαμάκια» κοτόπουλο και τις πανσέτες που συνοδεύονταν με πίτες (για σουβλάκι). Όταν παραλάβαμε τα δύο αυτά, επόμενα, πιάτα, διαμαρτυρηθήκαμε για την απαράδεκτη «γαρνιτούρα» στα μυζηθροπιτάκια για να ακούσουμε ως αρχική απάντηση ότι το κοτσάνι είναι στον κύκλο της παραγωγής. Εν συνεχεία, μας είπαν ότι η διαλογή γίνεται με το χέρι, δεν είναι πάντα επιτυχής και εν πάσει περιπτώσει «συγγνώμη».

Έτσι, προχωρήσαμε στις πανσέτες και το κοτόπουλο. Οι πρώτες ήταν γεμάτες λίπος, για την ακρίβεια ήταν μόνον λίπος, δεν υπήρχε κρέας. Οι πίτες ήταν, εξίσου, βουτηγμένες στο λάδι.

Όσον αφορά το κοτόπουλο θα περνούσε τη βάση, εάν:

- το τρίτο καλαμάκι δεν ήταν «τίγκα» στο λίπος και

-εάν σεβαστή ποσότητα των λιγοστών τηγανητών πατατών που το συνόδευαν δεν αποτελούνταν από «ψήγματα» πατάτας, αυτά που συνήθως, σπίτι μας, πετάμε ή βρίσκουμε όταν τελειώνει η συσκευασία των κατεψυγμένων τηγανητών πατατών.

Ως οφείλαμε, επισημάναμε στον, εμφανισθέντα ως υπεύθυνο, υπάλληλο ότι τα πιάτα «είναι απαράδεκτα».

Κατά τη διατύπωση των παραπόνων, ο υπάλληλος μας ζήτησε, αρχικά, «συγγνώμη», μας είπε ότι δεν θα χρεωθούν τα μυζηθροπιτάκια. Ωστόσο, ο διάλογος συνεχίστηκε και στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, μας είπε ότι η εξυπηρέτηση στο μαγαζί είναι διαδραστική, οι πανσέτες έχουν λίπος, «αν δεν θέλατε, έπρεπε να ζητήσετε άλλου είδους κρέας». Κατέληξε να μας πει ότι «αν δεν σας αρέσει να πάτε αλλού», όλα είναι σχετικά και ότι η «παρεχόμενη υπηρεσία είναι ακόλουθη της εισπραττόμενης ευγένειας».

Σημειωτέον: από αστική ευγένεια φάγαμε το 60% των πανσετών και το 90% του κοτόπουλου, κάτι που θα μετανιώναμε μετά, καθώς, εγκαταλείποντας το μαγαζί, νιώθαμε τα στομάχια μας ανακατεμένα.

Εν κατακλείδι, δεν το συνιστώ, καθώς φαίνεται να μην υπηρετεί την ιδέα του μεζεδοπωλείου για εκλεκτικούς πελάτες.