Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Εξαιρετική η μεριά, όντως με το που μπαίνεις στην αυλή νιώθεις σαν να γυρνάς πίσω μια 20ετία τουλάχιστον, οι τιμές όμως είναι λίγο τσιμπημένες για τις ποσότητες που σερβίρει το μαγαζί! (βγαίνει γύρω στα 20 ευρώ το άτομο.... )

Οι μερίδες καλές. Από τις σαλάτες πολύ ιδιαίτερη γεύση είναι αυτή με τα βραστά λαχανικά και μια λεπτή διακριτική σάλτσα και από τα κυρίως πιάτα η ποικιλία κρεατικών όπως και τα μπιφτεκάκια του.

Επίσης στο συγκεκριμένο μαγαζί και μόνο έχω συναντήσει την επιλογή αντί ψωμιού, πίτες κομμένες στα 4 με σουσάμι, ελαφρά ψημένες. Αν δεν είχαμε ήδη παραγγείλει φαγητό ήμουν ικανός να φάω μόνο αυτές όλο το βράδυ! Τόσο νόστιμες ήταν.

Προσοχή
α) στα πιάτα ημέρας, πριν παραγγείλετε ρωτήστε πάντα το σερβιτόρο αν όντως υπάρχει μερίδα τη δεδομένη χρονική στιγμή (το λέω γιατί την έχω πατήσει..... ειδικά οι λαχανοντολμάδες του είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς)

β) αν ζητήσετε νερό, διευκρινίστε ότι θέλετε μια καράφα-κανάτα. Σε διαφορετική περίπτωση, έρχεται εμφιαλωμένο, με την ανάλογη χρέωση.

Καλή επιλογή μεν, αλλά σίγουρα όχι από τις πρώτες.

5 medium

02 Ιουν 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Θα ήθελα να αναφερθώ και εγώ με τη σειρά μου στη πρώτη και τελευταία φόρα που επισκέφτηκα το εν λόγω ταβερνάκι το βράδυ της Μ. Παρασκευής.

Μετακόμισα πρόσφατα στο Μοσχάτο και έψαχνα ένα παραδοσιακό μαγαζί να το κάνω στέκι για μένα και την παρέα μου, που μας αρέσουνε τα κουτουκάκια. Η πρώτη εντύπωση του χώρου από απόσταση ήταν αρκετά καλή. Αυτός ήταν άλλωστε ό λόγος που το επισκεφτήκαμε για πρώτη φορά με την παρέα μου, για να το «εξερευνήσουμε».
Δεν μπορώ να πω ότι “τρελάθηκα” με τις μερίδες του αλλά κυμαίνονταν σε μέτρια έως ικανοποιητικά επίπεδα.

Εκεί πραγματικά που χάλασε όλη η όρεξη της παρέας ήταν η απαράδεκτη συμπεριφορά της υπευθύνου του μαγαζιού.
Πιο συγκριμένα: Είχαν καθυστερήσει να φέρουν ένα πιάτο το όποιο πιστέψαμε ότι δεν θα το έφερναν ποτέ. Αφού τελειώσαμε το φαγητό και ήρθαν και μας μάζεψαν τα πιάτα από μπροστά μας για να περάσουμε στο γλυκό… ξαφνικά έρχεται και το ξεχασμένο πιάτο, μόνο του σε ένα τραπέζι χωρίς πιάτα πλέον. Τους λέμε ευγενικά ευχαριστούμε πολύ δεν πειράζει που το ξεχάσατε αλλά έχουμε ήδη τελειώσει και μάλιστα έχετε μαζέψει και τα πιάτα. Το πιο λογικό ήταν να το πάρουν πίσω και να ζητήσουν και συγνώμη. Η κοπελίτσα που το έφερε παρόλα αυτά φώναξε την υπεύθυνη του μαγαζιού.

Όταν της επαναλάβαμε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος μετά από 1 ώρα να μας σερβίρεται την μερίδα όταν έχουμε ήδη τελειώσει το φαγητό και έχετε μαζέψει το τραπέζι, η απάντηση της ήταν ότι μπορούμε να σας το κάνουμε πακέτο για το σπίτι χωρις να αφήσει κανένα αλλο περιθωριο με το ύφος της! Ενώ δείξαμε την δυσαρέσκεια μας, το αποτέλεσμα ήταν να μας το βάλουν σε πακέτο χωρίς πολλά πολλά και να το πληρώσουμε κανονικά στον λογαριασμό.

Πιο πολύ ντροπιαστήκαμε εμείς από την όλη εξέλιξη. Τελικά “αναγκαστήκαμε” να το πάρουμε για να μην χαλάσουμε περισσότερο τη διάθεσή μας με αντιπαραθέσεις και λογομαχίες…αν και η διάθεση μας είχε ήδη χαλάσει ανεπιστρεπτί!

Το πήραμε και το ταΐσαμε στις γάτες της πλατείας μόλις βγήκαμε από το μαγαζί, γιατί σε καμιά περίπτωση δεν είχαμε ανάγκη από το πακέτο που μας έδωσαν. Τελικά μπορεί να κερδίσανε μια μερίδα…. αλλά χάσανε πολλαπλάσιες από εμένα και τις παρέες μου, που θα έφερνα εκεί για όσο χρόνο μας είχε ο Θεός καλά!! Αντιεπαγγελματίες το λιγότερο! Κρίμα πολύ κρίμα!