Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

12 Δεκ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Η επίσκεψή μας στο BELLE AMIE πραγματοποιήθηκε τέλη Οκτωβρίου, μεσημεράκι καθημερινής. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να πιούμε ένα κρασάκι και να ψιλοτσιμπήσουμε κάτι, οπότε θεώρησα ότι το BELLE AMIE κάλυπτε απόλυτα τα σχέδια μας.

Βρήκαμε και παραδόξως θέση παρκαρίσματος σε πολύ κοντινή απόσταση, οπότε όλα καλά.
Το BELLE AMIE λοιπόν στεγάζεται σε ένα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο του Πειραιά. Όλοι οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι έχουν περιγραφεί αναλυτικά από τους λοιπούς χρήστες του site και ιδίως από τον φίλο PIPERMAN, στην κριτική του οποίου και σας παραπέμπω προς αποφυγή επαναλήψεων. Προσωπικά, εμείς αρχικά καθίσαμε έξω στην αυλή, όπου υπήρχαν ήδη κάποιες παρέες για καφέ, γρήγορα όμως η ατμόσφαιρα μας φάνηκε υγρή και κάπως κρύα, οπότε κατευθυνθήκαμε στον εσωτερικό χώρο. Στην αρχή ήμαστε μόνοι, στη συνέχεια ήρθαν κάποιες παρέες, χωρίς ωστόσο το μαγαζί να γεμίσει. Κατά τα λοιπά, ο εσωτερικός χώρος μας άρεσε πολύ, δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να του προσάψει κάτι αρνητικό, ενώ και η ταιριαστή μουσική σε σωστή ένταση έδενε με το όλο σκηνικό. Εάν πρέπει να βρω ένα ψεγάδι, αυτό αφορά τον εξωτερικό χώρο που από τη μικρή μας παραμονή σε αυτόν μου φάνηκε κάπως παραμελημένος και όχι τόσο φροντισμένος.
Η εξυπηρέτηση χωρίς προβλήματα. Ευγενικό όλο το προσωπικό, πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει, ανταποκρίθηκε άμεσα και με χαμόγελο στην επιθυμία μας να αλλάξουμε τραπέζι και να μεταφερθούμε εσωτερικά, όλα καλά. Νεράκι σε κανάτα, απόδειξη και δυνατότητα πληρωμής με κάρτα, ενώ στο τέλος κεραστήκαμε και ένα καραφάκι δροσερό λιμοντσέλο. Καθυστερήσεις και ασυνεννοησίες, που αναφέρονται από άλλους χρήστες, δεν είχαμε, με την παρατήρηση φυσικά ότι η πελατεία ήταν σχετικά περιορισμένη.
Στο θέμα του φαγητού, επιλέξαμε αποκλειστικά ορεκτικά, τα οποία μας κίνησαν περισσότερο το ενδιαφέρον. Για αρχή ήρθαν στο τραπέζι δύο ποτήρια νερό και νόστιμο ψημένο ψωμί με λάδι και αλάτι καθώς και ένα ψιλοαδιάφορο ντιπ (2 επί 1,30 €).
Μετά παραγγείλαμε:
- Παστουρμαδοπιτάκια (6,80 €), 4 τον αριθμό, ιδανικά τηγανισμένα, χωρίς να έχουν τραβήξει καθόλου λάδι, τα ευχαριστηθήκαμε. Η γέμισή τους θα μπορούσε να είναι και κάπως περισσότερη.
- Μπρουσκέτες με καπνιστή μελιτζανοσαλάτα (6,80 €), το πιο αδιάφορο πιάτο, χωρίς βέβαια να είναι άσχημο. Πολύ λεπτό ψωμάκι με μεγάλη ποσότητα μελιτζανοσαλάτας, που κάτι της έλειπε. Καταναλώθηκε ευχάριστα πάντως.
- Ανοιχτή μαραθόπιτα με κατσικίσιο τυρί (6,80 €), πολύ νόστιμο πιάτο, με ωραία αρώματα και υλικά συνδυασμένα ιδανικά μεταξύ τους. η ποσότητα ελαφρώς τσιγκούνικη.
- Κεφτεδάκια τριών ειδών κιμά με σαφράν και σάλτσα ντομάτας (6,80 €). Επίσης πολύ νόστιμο πιάτο, θα το πρότεινα. Εδώ η ποσότητα ήταν αρκετά πιο χορταστική, με διαφορά το πιο value for money πιάτο, δεδομένου ότι η τιμή όλων ήταν ακριβώς η ίδια, δηλ. 6,80 €.
- Από ποτά πήραμε δύο ποτήρια λευκό κρασί (μικροί πύργοι) και ένα κόκκινο της ίδιας επωνυμίας (3,00 € το λευκό, 3,50 € το κόκκινο).
Από άποψη γεύσεων λοιπόν μείναμε ευχαριστημένοι, χωρίς να δοκιμάσουμε κάτι ιδιαίτερο ή πολύ ξεχωριστό (πλην της μαραθόπιτας ίσως για μένα), όλα τα πιάτα ήταν νόστιμα, περιποιημένα και καλοεκτελεσμένα.
Για τα παραπάνω ο λογαριασμός ήρθε στα 39,30 €, αρκετά τσιμπημένα δηλαδή, δεδομένα ότι περιοριστήκαμε σε ορεκτικά πιάτα. Μια μείωση τιμών θεωρώ ότι θα ήταν αναγκαία, αλλά λόγω ατμόσφαιρας και χώρου θα βαθμολογήσω τη σχέση ποιότητας/τιμής με «3», μολονότι ένα «2,5» ίσως ήταν αντιπροσωπευτικότερο.
Τέλος πάντων, μια επίσκεψη στο BELLE AMIE πιστεύω ότι είναι αναγκαία για όλους, μόνο και μόνο για τον εντυπωσιακό χώρο, δεδομένου ότι και η εξυπηρέτηση ήταν αρκετά καλή και το φαγητό ικανοποιητικότατο. Περιμένω τη γνώμη σας...

20 Ιουν 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Τετάρτη μεσημέρι ψάχνοντας κάπου κοντά μας (Πειραιά) μετά το μαγαζί-δουλεία μου να φάμε και λόγο του ότι δεν πολύ βγαίνουμε στον Πειραιά για φαι γιατί για αρκετά χρόνια ο Πειραιάς βρίσκονταν σε παρακμή σε όλους τους τομής (ακόμα και στην ), μου ήρθε η φαεινή ιδέα να επισκεφτούμε το ιστορικό μπελ αμι. 3:30 ήμασταν εκει, αποφασίσαμε να κάτσουμε στα τραπέζια που είναι έξω από το μαγαζί πάνω στην άλλοτε ξακουστή “ πασαρέλα “, εκει που κάποτε κάθε έφηβος που σεβόταν τον εαυτό έπινε τον καφέ του στου παπασπύρου, στο αλεξάνδριο και σε άλλα στέκια της εποχής. Το μαγαζί ψιλό άδειο 3-4 παρέες και όλες για καφέ. Ο κήπος του πολύ ωραία διακοσμημένος με πολλά λουλούδια σιντριβάνι, για λίγο ξεχνιόσουν ότι βρίσκεσαι στον Πειραιά. Το εσωτερικό που μαγαζιού πάρα πολύ ωραία διακοσμημένο με αντίκες ψηλούς πολυέλαιους, το όλο σκηνικό σε παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε άλλες χώρες. Ο piperman το περιγράφει ακριβώς όπως είναι και δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο για την διακόσμηση. Το σέρβις άμεσο μας έστρωσαν όπου εμείς θέλαμε το τραπέζι μας και αμέσως μαζί με ποτήρια νερό ήρθαν οι κατάλογοι για να παραγγείλουμε. Μέσα υπήρχε και ένα φύλο με τα πιάτα ημέρας, και όχι προφορικά που γίνεται στα περισσότερα μαγαζιά μην ξέροντας τις τιμές των πιάτων.

Ανοιχτή μαραθοπιτα με κατσικίσιο τυρί
Φύλλο πάνω φύλλο κάτω νοστιμό πιάτο αρκετή η ποσότητα απλάθύμιζε πιο πολύ χορτόπιτα παρά μαραθοπιτα.

Σπιτικά κεφτεδάκια με 3 είδη κιμά σαφράν και ντομάταΣουπερ γευστικό και αυτό αρκετή ποσότητα σωστά τηγανισμένο ούτε ίχνοςλαδιού στο πιάτο ούτε στην γεύση.

Τραγανά σαλατικά με κοτόπουλο γραβιέρα σύγκλινο και σάλτσα μυρωδικών
Ωραία φρέσκια σαλάτα πλουσια σε όλα της

Ρι μπαι σχάρας με σάλτσα θυμάρι και μπέιμπι πατάτες
Το κρέας ήρθε όπως το είχα ζητήσει άλλα ήταν άνοστο, σκληρό, Αποτυχία.

Κερκυραίικος μουσακάς
Έφαγα μια μπουκιά μου άρεσε αρκετά η σύζυγος μου ξετρελάθηκε της άρεσε πάρα πολύ

Χταπόδι σχάρας με ντομάτα και κομφι αγγουριού
Παρόλο που το χταπόδι ήταν κατεψυγμένο το πιάτο ήταν απλάτέλειο νοστιμότατο και τα λαχανικά που είχε, αγγούρι κομμένο σε λεπτέςλωρίδες, ντοματάκια και χόρτα ήταν τέλεια, αλλά και το χταπόδι μαλακό και γευστικότατο.

Στο τέλος ήπιαμε και 2 εσπρεσακια. Σαν κέρασμα ήρθαν και 2 σφηνάκιαμαστίχας παγωμένα.

Πληρώσαμε 70 ευρώ για 3 άτομα που ήμασταν
Το προτείνω ειδικά βραδάκι τώρα που καλοκαιριάζει κιόλας είναι super.

21 Απρ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Την Κυριακή 17/4 συνάντησα το μεσημέρι ένα φίλο στον Πειραιά και είπαμε να πάμε στο πολύβουο Πασαλιμάνι για να τσιμπήσουμε κάτι, μιας και είχα καιρό να βρεθώ εκεί. Επιλέξαμε το BELLE AMIE (BA), που λειτουργεί απ’ τον Σεπτέμβρη του 2013 σε ένα, κατάλληλα ανακαινισμένο και διαμορφωμένο, εντυπωσιακό διώροφο νεοκλασικό κτίριο του 1890! Είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 9 το πρωί με σνακ, καφέδες και ποτά, ενώ αργότερα σερβίρουν φαγητό, μέχρι τις 2 περίπου τη νύχτα.

Δυο νέα παιδιά, ο Δημήτρης Παναγόπουλος κι ο Κοσμάς Καραβάς δημιούργησαν αυτό το αστικό καφέ-ρεστοράν μιας άλλης εποχής. Αρχιτέκτονες και διακοσμητές, όπως ο Ζήσης Παπαμίχος κι ο Νίκος Γυλός, συνεργάστηκαν για την επίτευξη του εντυπωσιακού αυτού τελικού στόχου. Την κουζίνα ανέλαβε ο Χρήστος Τζιέρας, με προϋπηρεσία στα Verde & Pizotecca, πλαισιωμένος από μεγάλο επιτελείο βοηθών μαγείρων αλλά και σερβιτόρων.

Το μέρος είναι εκπληκτικά μεγάλο, όπως και το όλο εγχείρημα. Εμείς καθίσαμε στον εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στο προαύλιο του κτιρίου, ενώ υπάρχει κι άλλος χώρος στην Πλατεία. Προηγουμένως, είδα τον εσωτερικό χώρο του ισογείου και του Α’ ορόφου, με τα εντυπωσιακά μπαρ και τους κρυστάλλινους καθρέφτες, τα βενετσιάνικα φωτιστικά, τα Βιεννέζικα σερβίτσια αλλά και τα αναπαυτικά καθίσματα, καθώς και τις όμορφες απλίκες. Βέβαια, αυτό το ανοιξιάτικο μεσημέρι κάθονταν σχεδόν όλοι έξω, κάτω από πέργκολες ή τέντες, σε καθίσματα ξύλινα ή φερ φορζέ, ή στους αναπαυτικούς καναπέδες με τις μαξιλάρες. Το βράδυ, όμως, όπως έμαθα, τρώνε στο ισόγειο, ενώ πίνουν τα κοκτέιλ τους στον Α’. Το καλοκαίρι, ο μέσα χώρος κλιματίζεται, αλλά το μπαρ ουσιαστικά λειτουργεί έξω. Για να αντιληφθείτε την τάξη μεγέθους, εκτιμώ ότι έξω τρώνε ή πίνουν περί τα 150 άτομα, ενώ στους δύο μέσα χώρους, από 100 αντίστοιχα, δηλ. μιλάμε για δυναμικότητα 350 ατόμων περίπου!

Οι τουαλέτες, 2 ανδρικές και δύο γυναικείες, βρίσκονται στο υπόγειο. Πριν φύγω επισκέφθηκα την ανδρική, η οποία χρειάζεται τακτικότερη φροντίδα απ’ τον υπεύθυνο καθαριότητας, όταν μάλιστα μιλάμε για ένα τόσο πολυσύχναστο χώρο εστίασης και αναψυχής και, προσέξτε, υποτίθεται ενός κάποιου επιπέδου!!

Η μουσική τους ήταν ένας συνδυασμός lounge με πιο έντονα κομμάτια pop/rock, που δεν ενοχλούσαν, αφού έτσι κι αλλιώς υπήρχε πολύς κόσμος και βαβούρα. Γύρω στις 2 μ. μ., ο εξωτερικός χώρος γέμισε ασφυκτικά (! ), ενώ οι νεαροί σερβιτόροι, αγόρια και κορίτσια με άψογες μαύρες στολές, ποδιές αλλά και παπιγιόν, φρόντισαν σβέλτα να σερβίρουν αλλά και να συμμαζέψουν όσα τραπέζια άδειαζαν. Η οργάνωσή τους ήταν καλή, αλλά το όλο θέμα χωλαίνει αλλού και θα γίνω σαφέστερος στην συνέχεια. Έμαθα ότι η βραδινή μουσική περιλαμβάνει πάσης φύσεως ακούσματα, από ελληνικά έντεχνα ή ελαφρολαϊκά, μέχρι ξένες μπαλάντες και oldies but goodies, ενώ κατά καιρούς οργανώνουν μουσικές βραδιές και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Θα αναρωτιέστε και σεις γιατί διάλεξαν το όνομα BELLE AMIE, δηλ. ‘ωραία φίλη’, σε κυριολεκτική μετάφραση απ’ τα γαλλικά. Από τις πληροφορίες που συγκέντρωσα και σας μεταφέρω με επιφύλαξη, κάποιος ναυτικός, τη δεκαετία του εξήντα, άνοιξε εκεί, στην οδό Αγγέλου Μεταξά, ένα ισόγειο ουζερί, κάτω από ένα κομψό, μικρό ξενοδοχείο, βαφτίζοντάς το Μπελαμή. Το ουζερί του Μπελαμή σύντομα χάλαγε κόσμο, συγκεντρώνοντας κάθε καρυδιάς καρύδι. Λένε πως ο ηλιοκαμένος ναυτικός τους εξήγησε πως στη Μασσαλία, κάθε φορά που ξεμπάρκαραν, αναζητούσαν τους φευγαλέους έρωτες ανάμεσα στα ‘κορίτσια’ (les filles, δηλ. τις πεταλούδες της νύχτας), αποκαλώντας καθεμιά τους, ‘belle amie’, δηλαδή ‘όμορφη φιλενάδα’. Η ονομασία έπιασε, το ουζερί του Μπελαμή γρήγορα καθιερώθηκε, και γύρω στο 1970 που μεσουρανούσε, ο στιχουργός Κώστας Βίρβος έγραψε το πασίγνωστο τραγουδάκι που δόξασε κατόπιν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης –κατά τον Ψαθά, ο σερ Μπιθί! Βέβαια, το ουζερί έκλεισε περί τα μέσα της δεκαετίας του ογδόντα, αλλά να που, τριάντα χρόνια μετά, το BELLE AMIE επανήλθε δριμύτερο!!

Θα αναφερθώ τώρα στο μενού τους, με τον κατάλογο φαγητών και ποτών, καθώς και σε κάποια πιάτα ημέρας. Το μενού αλλάζει κατά καιρούς, αλλά ορισμένα κλασικά πιάτα παραμένουν τα ίδια, οπότε διαπιστώνουμε τη σημαντική αύξηση των τιμών, κατά τη διάρκεια μόλις αυτών των 2-3 τελευταίων χρόνων της κρίσης…

Για παράδειγμα, μια χρήστης αναφέρει ότι το 2013 οι τηγανιτές γαρίδες είχαν 6 €, ενώ τώρα ανέβηκαν στα 8.90 (~50% πάνω), ενώ άλλη έμπιστη χρήστης έφαγε προ διετίας σαλάτα στα 7 €, ενώ τώρα οι σαλάτες τους κυμαίνονται γύρω στα 10 €, δηλ. αύξηση περί το 40%!! Τα έγραψα αυτά και για την KUZINA του κ. Άρη Τσανακλίδη, που το μαγαζί του βρίσκεται σε εξίσου πολυσύχναστο και τουριστικό μέρος της Αθήνας, και για τον λόγο αυτό, όπως θα δείτε, τα βαθμολογώ αμφότερα με την ίδια περίπου βαθμολογία!!

Το μενού λοιπόν περιλαμβάνει καμιά 12αριά ορεκτικά (σαρδέλα με κληματόφυλλα στη σχάρα, καρπάτσιο λαυράκι, μαραθόπιτα με κατσικίσιο τυρί, λευκή ταραμοσαλάτα, χταποδάκι με μαύρη φάβα, κεφτέδες μπακαλιάρου, μύδια αχνιστά, κεφτεδάκια με τριλογία κιμά, τηγανιτές γαρίδες, γαύρο, φρέσκο λουκάνικο chorizo), σε τιμές 6-11 €.

Υπάρχουν ισάριθμα κύρια πιάτα, αλλά και μερικά πιάτα ημέρας σε χωριστό κατάλογο, από 10-19 € (! ), όπως κοτόπουλο φιλέτο γεμιστό με τυρί, μπιφτέκια σχάρας, συκώτι γάλακτος, ριζότο σουπιάς, φρέσκο μπακαλιάρο, κριθαρότο κακαβιάς με πεσκανδρίτσα, γαριδομακαρονάδα, σπαγγέτι με οστρακοειδή και στηθοπλευρά Black Angus με πουρέ και μπέικον. Υπάρχουν ακόμη 6 σαλάτες περί τα 10 € (! ), και αντίστοιχα επιδόρπια, στα 5-7 €. Τα πιάτα ημέρας σήμερα ήταν: φάβα Φενεού, σαρδέλα τηγανιτή, μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι, αρνάκι με σταμναγκάθι αυγολέμονο, καθώς και καλαμάρια γεμιστά με ριζότο λαχανικών, όλα τους γύρω στα 10-16 €.

Αναφορικά με τα συνήθη ποτά, οι τιμές τους δεν είναι υπέρμετρα τσιμπημένες, με τα αναψυκτικά και τις μπύρες, στα 2-4 € (στο μπαρ είναι πιο ακριβά), κρασί χύμα στα 6 € το μισό λίτρο και 10 το λίτρο (λευκό Chardonnay & κόκκινο Αγιωργίτικο), ενώ τα αποστάγματα 200ml., στα 7-10 €. Τώρα, όσον αφορά τα εμφιαλωμένα κρασιά: 12 λευκά, στα 18-33 €, για το Σαντορινιό Κτήμα Αργυρού (στις κάβες περί τα 15 €), 3 ροζέ στα 22 € και 5-6 κόκκινα, από 22-34 €, για το Θέμα Παυλίδη (στις κάβες ~14-15 €). Υπάρχουν επίσης κάποιοι αφρώδεις οίνοι, κι αυτοί σχετικά υπερτιμημένοι…Πρέπει βέβαια να προσθέσω ότι τα ποικίλα και ενδιαφέροντα cocktails που σερβίρουν στο μπαρ κυμαίνονται από 8-12 €, τιμές που μου θυμίζουν σχεδόν αυτές του Galaxy στο Hilton!!

Και τώρα στα του φαγητού μας, που ακολούθησαν την κανάτα με το κρύο νερό. Επιλέξαμε λοιπόν και μοιραστήκαμε τα εξής πιάτα:
• μια μαραθόπιτα με κατσικίσιο τυρί και άνηθο, που ήταν 3 ανοιχτές μικρές πίτες με το μάραθο στο μέσον. Τιμή 6.80 €
• μια σαλάτα, πανδαισία λαχανικών, με mango, kinoa, σολομό καπνιστό και γαρίδες, δροσερή και χορταστική, στα 10.90 €
• 1 σπαγγέτι με οστρακοειδή, (μύδια, κυδώνια, γυαλιστερές και αχινό), επίσης εύγευστο πιάτο, στα 16.00 €
• Ένα προφιτερόλ με 4 σου και παγωτό κρέμα, περιχυμένα με άφθονη ζεστή σοκολάτα. Τιμή 6.80 €
• Ήπιαμε 1 λίτρο λευκό κρασί χύμα, ποικιλία Chardonnay, καλό, στα 10 €.

Ο λογαριασμός, στα 51 €, (17/25 το άτομο, χωρίς το κρασί) και μάλιστα χωρίς κέρασμα, θεωρώ ότι ήταν υψηλότερος του αναμενόμενου.

Αν και ο έξω χώρος ήταν γεμάτος με 150 άτομα, πολλά εξ αυτών έπιναν καφέ ή ποτό, άντε και μια σαλάτα ή ένα λουκάνικο ανά 5-6 θαμώνες!! Τρώγοντες και πίνοντες ήταν τελείως ανακατεμένοι…Εφόσον έχουν από 2 χώρους μέσα (ισόγειο και Α’) κι έξω (προαύλιο και Πλατεία), προτείνω να κάνουν κάποιο διαχωρισμό και να υπάρχουν δύο μενού, αντίστοιχα, για ποτό - καφέ - σνακ, ή για ένα πλήρες γεύμα (ή και δείπνο το βράδυ). Για τον επίσημο χώρο των γευμάτων, το προσωπικό που θα επιλέξουν θα πρέπει νομίζω να επιμορφωθεί προσεκτικά και διεξοδικά! Αυτή η γενική παρατήρηση-πρόταση που ισχύει και για άλλα μαγαζιά, θεωρώ ότι σταδιακά θα τους βελτιώσει τα έσοδα, εφόσον βέβαια προηγηθεί εκ μέρους τους μια ορθολογικότερη οργάνωση!!

Υποθέτω ότι τα βράδια η όλη ατμόσφαιρα, με τον κατάλληλο φωτισμό κ. λπ., θα είναι πιο ρομαντική. Υπόψη ότι, μέχρι σήμερα, το συγκεκριμένο μέρος, έχει συγκεντρώσει τις πλέον αντιφατικές κριτικές μας, αφού, γεύση, εξυπηρέτηση, χώρος και value for money έχουν, όλα ανεξαιρέτως, αξιολογηθεί με το σύνολο της γκάμας βαθμολογίας μας, δηλαδή, με 1, 2, 3 ή και 4, γεγονός που εξάπτει το ενδιαφέρον, κυρίως όσων δεν το έχουν ακόμα επισκεφθεί!!

Συμπερασματικά, όταν βρεθείτε στον Πειραιά, μπορείτε να τσιμπήσετε ή να πιείτε κάτι εκεί, δίνοντας και σεις, τόσο μια ευκαιρία στο ΒΑ, όσο και μια ακόμη χρήσιμη γνώμη στο δημοφιλές site μας.

6 medium

08 Ιούλ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Πριν από λίγες μέρες, Τετάρτη βράδυ, συναντηθήκαμε με έναν φίλο που κατοικεί στον Πειραιά. Έχοντας χαλαρή διάθεση, σκεφτήκαμε να πιούμε ένα ουζάκι και να τσιμπήσουμε κάτι. Φτάνοντας στο Πασαλιμάνι, πρότεινε να πάμε στο BELLE AMIE. Η ιδέα του μου φάνηκε πολύ καλή, γιατί, αφ' ενός είχα καθίσει στο παρελθόν στο συγκεκριμένο κατάστημα 3-4 φορές για ποτό ή καφέ και ο χώρος μου άρεσε πάρα πολύ, αφ' ετέρου θυμόμουν τις κριτικές πολλών έμπιστων χρηστών του ask4food με αρκετά θετικά σχόλια για την ποιότητα του φαγητού.

Κατά τη γνώμη μου, ο χώρος είναι εξαιρετικά όμορφος. Τόσο ο εσωτερικός διώροφος χώρος του ανακαινισμένου νεοκλασικού (τον οποίο με ακρίβεια περιέγραψαν στις κριτικές τους ο αγαπητός piperman και η αγαπητή ram), όσο και ο εξωτερικός χώρος που τώρα το καλοκαίρι λειτουργεί ως bar-restaurant είναι εξαιρετικά καλόγουστα διακοσμημένοι και τα τραπεζοκαθίσματα είναι τοποθετημένα έτσι, ώστε οι πελάτες να κάθονται με άνεση και να μην ενοχλούνται από τις συζητήσεις των διπλανών. Κάπως λιγότερο φροντισμένος είναι ο εξωτερικός χώρος απέναντι στην πλατεία, εκεί που τώρα το καλοκαίρι λειτουργεί το καφέ, αλλά και πάλι, είναι άνετα διαρρυθμισμένος.

Επιτρέψτε μου να προτρέψω τους χρήστες του ask4food που θα επισκεφτούν το BELLE AMIE τώρα το καλοκαίρι και θα καθίσουν έξω, να ρίξουν μια ματιά στον ατμοσφαιρικό, υπέροχα ανακαινισμένο εσωτερικό χώρο. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό οι ανακαινίσεις ιστορικών κτηρίων να γίνονται με σεβασμό στο αρχικό σχέδιο και να δίνεται σημασία στις λεπτομέρειες. Ο εσωτερικός χώρος είναι πανέμορφος και είτε καθίσει κάποιος στο ισόγειο για φαγητό είτε προτιμήσει το μπαρ του πρώτου ορόφου, εκτιμώ ότι θα νιώσει πως βρίσκεται σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον.

Με το που φτάσαμε, μας ρώτησε μια ευγενέστατη υπεύθυνη αν θέλουμε φαγητό. ποτό ή καφέ και όταν της είπαμε ότι θέλουμε να τσιμπήσουμε κάτι, μας πρότεινε ένα τραπέζι στον αντίστοιχο χώρο. Αμέσως μόλις καθίσαμε, ήρθε ένας σερβιτόρος και μας ρώτησε αν προτιμάμε νερό βρύσης ή εμφιαλωμένο και αν θέλουμε ψωμί. Απαντήσαμε ότι προτιμάμε νερό βρύσης και ότι θα θέλαμε ψωμάκι. Πράγματι λίγο αργότερα μας έφερε μια κανάτα νερό βρύσης με αρκετά παγάκια που ήταν αναγκαία λόγω της ζέστης και ένα καλαθάκι με πολύ νόστιμο ζυμωτό λευκό και μαύρο ψωμάκι που συνοδευόταν από ένα συμπαθητικό ντιπ με βάση τυρί κρέμα.

Πριν παραγγείλουμε, ρίξαμε μια ματιά στον αρκετά εκτενή κατάλογο που θα έλεγα πως δίνει έμφαση μάλλον στα θαλασσινά και γενικά δίνει το στίγμα "γκουρμέ μεζεδοπωλείου", όπως εύστοχα ανέφερε η έμπιστη ram στην κριτική της.

Με δεδομένο ότι η βραδιά ήταν αρκετά ζεστή και είχαμε την πρόθεση να πιούμε ένα ουζάκι, παραγγείλαμε και δοκιμάσαμε:
- Μια σαλάτα με ρόκα, παρμεζάνα λιαστή ντομάτα και μερικά ακόμα φρέσκα λαχανικά. Φρεσκοκομμένη, δροσερή και εύγευστη, την καταναλώσαμε μέχρι την τελευταία πιρουνιά!

- Πατάτες τηγανιτές με τυρί τριμμένο: Ήρθαν φρεσκοτηγανισμένες, δεν ήταν προκάτ, αρκετά νόστιμες, νομίζω πως είχαν, για τα γούστα μου τουλάχιστον, τηγανιστεί λίγο παραπάνω απ' όσο χρειαζόταν.

- Μια μερίδα σαρδέλες ψητές, τυλιγμένες σε κληματόφυλλα. Πρωτότυπη εκτέλεση, ενδιαφέρουσα γεύση ο συνδυασμός της ψητής σαρδέλας με το κληματόφυλλο, εμένα μου άρεσε πολύ, ο φίλος μου δεν ενθουσιάστηκε και προτίμησε να φάει τις ψητές σαρδέλες σκέτες.

Ήπιαμε και ένα μπουκαλάκι ούζο που. όπως μπορείτε να φανταστείτε, αποτέλεσε την ιδανική συνοδεία για τους μεζέδες μας. Προς το τέλος σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε κάποιο γλυκό, αλλά με τη συζήτηση η ώρα είχε περάσει και την επομένη μας περίμενε πρωινό ξύπνημα με αρκετές υποχρεώσεις στις δουλειές μας, οπότε το αποφύγαμε...

Η εξυπηρέτηση ήταν γενικά ευγενική και γρήγορη, με δύο μικρά "φάουλ" (να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιρική ορολογία, μια και είναι μέρες ποδοσφαιρικού EURO): Όταν ζητήσαμε να μας ξαναγεμίσουν νερό την κανάτα, ο σερβιτόρος μας απάντησε¨"Αμέσως". Πέρασαν 5-6 λεπτά, του το υπενθυμίσαμε, ζήτησε συγγνώμη, όμως χρειάστηκαν άλλα 4-5 λεπτά και νέα υπενθύμιση, για να μας φέρει την κανάτα γεμάτη παγωμένο νερό, ζητώντας μας εκ νέου συγγνώμη.

Ακόμα, όταν έφτασε η ώρα της πληρωμής του λογαριασμού, ο υπεύθυνος μας ζήτησε ευγενικά να περάσουμε μέσα στο κατάστημα, γιατί δεν διαθέτουν ασύρματη συσκευή. Θυμήθηκα ασυναίσθητα την πετυχημένη τηλεοπτική διαφήμιση που έχει γυριστεί στον Πόρο, όπου ο ντελιβεράς μαζί με την πίτσα σέρνει και το καλώδιο του ενσύρματου POS και φτάνει λίγο πριν το σπίτι του πελάτη, προκαλώντας τον εκνευρισμό του! Βρε παιδιά σε εποχή capital controls και το καλοκαίρι όλους τους πελάτες να κάθονται έξω, εκτιμώ ότι το κόστος για μια ασύρματη συσκευή θα ήταν ελάχιστο...

Το κόστος ανήλθε στα 16-17 ευρώ το άτομο. Δεν τα λες και λίγα, δεδομένου ότι η παραγγελία δεν ήταν μεγάλη. Δεν προσφέρθηκε κάποιο κέρασμα.

Αυτό όμως που μου έκανε αρνητική εντύπωση ως προς τις τιμές και οφείλω να το αναφέρω, συμφωνώντας απόλυτα με τον αξιόλογο χρήστη piperman είναι η υπερβολική αύξηση. Πιάνοντας "εξ όνυχος τον λέοντα" θα αλιεύσω τις πληροφορίες από την κριτική (έχει δημοσιευτεί στις 9 Οκτωβρίου 2015, δηλαδή πριν από 9 μήνες) της αγαπητής nemo. Εκεί αναφέρει ότι η τιμή για το ψωμί ήταν 1 ευρώ η μερίδα ανά άτομο και η τιμή για τις τηγανιτές πατάτες με τριμμένο τυρί 3,90 ευρώ η μερίδα. Κοιτάζω την απόδειξή μας και βλέπω: για το ψωμί 1,30 ευρώ η μερίδα ανά άτομο (αύξηση 30%) και για τις πατάτες 4,80 ευρώ (αύξηση 23%).

Εκτιμώ ότι το value for money χρειάζεται βελτίωση! ΟΚ, καταπληκτικός ο χώρος, νόστιμο το φαγητό, καλή η εξυπηρέτηση, αλλά οι τιμές απαιτείται να έχουν προσαρμογή προς τα κάτω. Ίσως η καθιέρωση κάποιου μενού προσφοράς ή η έκπτωση τις καθημερινές να βοηθούσε. Γιατί αλλιώς, δεν βλέπω να επαληθεύονται οι στίχοι του γνωστού τραγουδιού του Κώστα Βίρβου:
" Στου Μπελαμή το ουζερί, τα ούζα πίναμε σερί... "
Προφανώς τα σερί ούζα, εκτός από το συκώτι μας, με τέτοιες τιμές, θα έπεφταν βαριά και για την τσέπη μας...

Σε κάθε περίπτωση όμως, προτείνω στους χρήστες του ask4food, όταν βρεθούν στον Πειραιά και θέλουν να πιουν ένα ούζο ή έναν καφέ, να επισκεφτούν το BELLE AMIE, να δοκιμάσουν τα φαγητά του και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα! Και μόνο ο εξαιρετικός ανακαινισμένος χώρος δικαιολογεί την επίσκεψη!

10 medium

04 Ιουν 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Στο Belle Amie έχω πάει αρκετές φορές για ποτό, λίγες όμως για φαγητό. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2013 που πρωτοάνοιξε και αποτελούσε την μεγάλη άφιξη στο Πασαλιμάνι. Κι όχι άδικα. Ο χώρος του στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό, γωνιακό κτίριο με όμορφη αυλή επί της "πασαρέλας" και εντυπωσιακό φωτισμό το βράδυ.

Η δε γυριστή σκάλα στο εσωτερικό αναδεικνύει την ομορφιά του εσωτερικου χώρου. Για το δε αίθριο με το μπαλκόνι στον 1ο όροφο ό, τι και να πω είναι λίγο. Ο χώρος είναι μοναδικός, διατηρεί μια αρχοντιά από άλλες εποχές.

Θα ρωτήσετε λοιπόν γιατί βάζω 3/4 στο χώρο. Ας αρχίσω απ'αυτό. Ο ένας λόγος είναι ότι κατά την γνώμη μου, βαραίνει λίγο από τα βαριά και μπερδεμένης αισθητικής έπιπλα, ειδικά στον ισόγειο χώρο. Όλα είναι με ρετρό πινελιές, αλλά παραείναι μοναδικά, σε σημείο να κάθεσαι σε άλλου τύπου καρέκλα εσύ και σε άλλου ο διπλανός σου! Οκ, υπερβάλλω, αλλά καταλαβαίνετε το στιλ. Η ίδια λογική επικρατεί και με έπιπλα κήπου στην αυλή. Βαριά σφυρήλατα τραπέζια, φερ φορζε, παλιάς αισθητικής υφασμάτινες καρέκλες, δεν λέω, έχει πέσει δουλειά, αλλά κάπου χάνεται το πρακτικό του πράγματος. Π. χ. στην πρόσφατη επίσκεψή μας, η καρέκλα μου ήταν κάπως χαμηλή και δεν με διευκόλυνε να φάω.

Επίσης, κατά την γνώμη μου πάντα, οι τέντες πρέπει να μαζεύονται τα βράδια του καλοκαιριού. Τι ωραίο έναστρο ουρανό έχει ο Πειραιάς (υπερβάλλω λίγο πάλι), γιατί να τρώμε στο ημίφως; Το πρώτο καλοκαίρι, θυμάμαι, είχε τόσο ωραία ατμόσφαιρα έξω, με κόσμο να τρώει στην ανοιχτή, όμορφα φωτισμένη αυλή! Τώρα έχω την εντύπωση ότι το έχουν σκοτεινιάσει λίγο, επικρατεί περισσότερο η φάση "μπαρ".
................................................................................................................................

Παρένθεση- σε νεότερη επίσκεψη για ποτό, αρχές Σεπτέμβρη, παρατήρησα ότι η εικόνα ήταν εμφανώς πιο προσεγμένη. Με πολλά λουλούδια στα παρτέρια να στολίζουν περιμετρικά τον εξωτερικό χώρο και τον απέναντι χώρο του πεζοδρομίου, οι τέντες είχαν μαζευτεί και όμορφα καλλωπιστικά/ αναρριχιτικά φυτά είχαν ανθίσει πάνω στην πέργκολα. Μια όμορφη εικόνα που παρέπεμπε σε περιποιημένη, αστική αυλή. Ίσως λόγω καλοκαιριού, δεν ξέρω. Πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ πιο ευχάριστη και θα ήθελα να το επισημάνω.
.................................................................................................................................
Εξυπηρέτηση 3/4.
Αρχίσαμε καλά. Μας υποδέχθηκαν ευγενικά, είπαμε ότι είμαστε για φαγητό κι ότι δεν είχαμε κράτηση, μας έδωσαν ένα άνετο τραπέζι 4 ατόμων κι ας ήμασταν 2 μόνο (με αυτές τις λίγο χαμηλές καρέκλες, που είπα).

Αποκεί και πέρα άρχισαν να μας τα χαλάνε. Ήρθαν από έναν άλλο σερβιτόρο δύο ποτήρια νερό, 2 στάνταρ κατάλογοι κι ένας με κοκτέιλ. Ξέχασα να πω ότι ήταν Σάββατο βράδυ και η ώρα σχεδόν 23:00. Φώναξα έναν σερβιτόρο, γιατί μυρίστηκα ότι ο κατάλογος που μας έφεραν δεν ήταν φαγητού (η φάση "μπαρ" που λέγαμε), έρχεται κάποιος λοιπόν, δεν θυμάμαι αν ήταν ο ίδιος που μας έφερε τους καταλόγους, και μας λέει κάπως απότομα: "Θα φάτε κιόλας"; Χμ... δεν ξέρω πώς σας ακούγεται αυτό, εμένα δεν μου χτύπησε καθόλου καλά. ΄Ηθελα να του απαντήσω στο ίδιο στιλ: "Ναι, θα φάμε, υπάρχει κάποιο πρόβλημα"; αλλά είπα να μην συγχιστώ. Τέλος πάντων, στην πορεία διαπίστωσα ότι όλοι οι σερβιτόροι ήταν λίγο βαρείς κι ασήκωτοι. Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω τι ρόλο είχε στο σέρβις μια κοπέλα, που όλη την βραδιά στεκόταν δίπλα μας με την παρέα της, αλλά άμα λάχαινε μας έφερνε και κανένα πιάτο. Κάποια στιγμή πέρασε να μας ρωτήσει κι αν μας άρεσε το φαγητό. Ενιγουέι, αντιπαρέρχομαι, γιατί εκτος αυτών δεν έχω σοβαρά παράπονα, γι αυτό και δίνω 3 αντί 2/4.

Φαγητό 4/4
Η ώρα της κρίσεως. Το Belle Amie είναι μεζεδοπωλείο με πιο γκουρμέ κατεύθυνση. Τα μεζεδάκια του έρχονται σε μικρές ποσότητες και είναι ικανοποιητικά για 2 άτομα που δεν πεινάνε πολύ. Αν μπορούσα θα το υπογράμμιζα. Περισσότεροι, απλά θα δοκιμάσουν. Υπάρχουν και μερίδες βέβαια, μην τις υποτιμώ, στις οποίες, όπως βλέπω έχουν αναφερθεί προηγούμενοι σχολιαστές. Δεν έχω δοκιμάσει. Ο κατάλογος πάντως είναι πολύ αναλυτικός, με πολλές επιλογές μεζέ και αρκετούς με θαλασσινά. Τον βρήκα πολύ ενδιαφέρων. Την βραδιά που πήγαμε μας έδωσαν κι έξτρα φύλλο με τα πιάτα ημέρας.

Πήραμε λοιπόν:
- τα ντολμαδάκια. Τα πρότεινε η φίλη μου, γιατί κάτι είχε διαβάσει γι αυτά. Λοιπόν, ήταν καταπληκτικά. Ελαφριά, χωρίς την πικράδα του αμπελόφυλλου, με μια μεστή γεύση. Συνοδεύονταν από μια σως -νομίζω με βάση τυρί- στη μέση του πιάτου, που κυριολεκτικά γλείψαμε. Προτείνονται σίγουρα και νομίζω ότι η φήμη τους έχει ήδη εξαπλωθεί. Αλλά...5 ή 6 έχει η μερίδα. (7.10)

- Σκουμπρί καπνιστό με πιπεριές φλωρίνης. Ήταν αλμυρό, μαριναρισμένο, με λωρίδες πιπεριάς, μέσα σε λαδάκι. Έφαγα λίγο εγώ. Η φίλη δεν το τίμησε. 4 φετούλες στο πιάτο (5.80)

-Γαρίδα σαγανάκι με ούζο, δυόσμο και κεφαλοτύρι Ελασσόνας. Ακριβώς αυτό που λέει το πιάτο. Ούζο και δυόσμος που μύριζαν ωραία και τα καταλάβαινες στη μπουκιά. Πολύ νόστιμο και αυτό. Αλλά... το τηγανάκι είχε μέσα 5 μέτριες γαρίδες και αρκετά λαχανικά με σάλτσα. Αυτό το πράγμα που πρέπει να μετράμε πόσα κομματάκια έχει φάει ο καθένας από μια μερίδα απειροελάχιστη, για να μην νιώσει ο ένας ή ο άλλος ριγμένος, πόσο με εκνευρίζει! (8.90)

- Χοιρινή τηγανιά. Σίγουρη επιλογή πάντα. Το κρεατάκι δεν ήταν καθαρό σε όλες τις μπουκιές, αλλά στο σύνολο τρωγόταν ευχάριστα. Και το ζουμάκι πολύ ωραίο. Αλλά... κι αυτό σε τηγανάκι, μετρημένη ποσότητα (6,80)

- 2 ποτήρια λευκό κρασί δικό τους. Chardonnay μας είπαν. Πολύ αξιοπρεπές και δροσιστικό (2 ευρώ x 2).
Αντισταθήκαμε στα κοκτέιλ που ήταν αρκετά δελεαστικά και είπαμε το γλυκό κλείσιμο του δείπνου να γίνει με ένα από τα γλυκά του καταλόγου.

- γλυκό Πάβλοβα. Να πω ότι η λίστα γλυκών είναι αρκετά μεγάλη και με ωραίες επιλογές (γκοφρέτα, προφιτερόλ, σπασμένο μιλ-φέιγ, παγωτό λουκούμι κ. α. ) Κοντά σ' αυτά μας πρότειναν και γλυκά ημέρας - ειδικά το μπανόφι, που μας περιγράφηκε ως καταπληκτικό. Δεν είχα όρεξη για μπανάνα, οπότε μείναμε στην πιο ελαφριά πάβλοβα, που ήταν επίσης καταπληκτική, δροσερή και όσο φραουλένια πρέπει. (6,20)

VFM: 2/4
Σύνολο λογαριασμού 39 ευρώ, χωρίς κουβέρ και έξτρα χρεώσεις. Για ψωμί και νερό εμφιαλωμένο ή βρύσης ερωτηθήκαμε, και αυτό είναι προς τιμή τους. Βρήκα όμως όλα τα μεζεδάκια υπερτιμημένα άνευ λόγου. Ίσως να δικαιολογούσα τις τιμές αν οι ποσότητες ήταν μεγαλύτερες και το σέρβις άψογο. Αλλά επειδή για μένα το vfm είναι συνάρτηση όλων, βάζω 2, το πολυ 2,5. Ίσως την επόμενη φορά πάρω κανονική μερίδα και κάνω ξανά τον υπολογισμό και τον απολογισμό.

Αλλά προς το παρόν, θα πω ότι, ναι οι γεύσεις είναι ωραίες, οι τιμές όμως είναι υψηλές γι' αυτό που είναι. Ως έξοδος για ποτό και τσιμπολόγημα είναι καλά. Αλλά για πλήρες δείπνο, ακριβό.

Αν βρεθείτε βέβαια προς Πειραιά, και μόνο λόγω χώρου- περιβάλλοντος (και κουζίνας σε δεύτερη φάση), αξίζει να καθίσετε.

14 Νοε 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Κυριακη μεσημερι... χαμος στο Πασαλιμανι... ξεκινησαμε για Δυοσμο αλλα φευ... χωρις κρατηση δεν υπηρχε για μας τραπεζι.... δεν πειραζει μια αλλη φορα. Κατεβηκαμε λοιπον προς Πασαλιμανι και... Belle Amie... μας τακτοποιησαν σχετικα γρηγορα σε σχεση με τον γενικο χαμο απο κοσμο (το καταστημα ηταν γεματο) και παραγγειλαμε τα παρακατω που ολα ηταν πολυ καλα μαγειρεμενα, πολυ ομορφα παρουσιασμενα και ιδιαιτερα γευστικα. Εχουμε και λεμε:
Κεφτέδες μπακαλιάρου με κόλιανδρο, πόρτο & καυτερή σως 4/4
Φέτα Τυρνάβου σε φύλλο χωριάτικο, πάνω σε φρεσκοκομμένη σαλάτα με σουσάμι & μέλι Κρήτης 4/4
φαβα 3/4
Ρόκα, baby σπανάκι, βαλεριάνα, απάκι κοτόπουλου, ανθότυρο, καρύδια, βινεγκρέτ εσπεριδοειδών & φιλέτα πορτοκαλιού 3/4
Φιλέτο κοτόπουλου γεμισμένο με μοτσαρέλα, καπνιστή πιπεριά, Famous Serrano & πράσινο ρύζι 4/4, super...
Γαριδομακαρονάδα 3/4
Μοσχαρισια Μαγουλα 3/4
Λεμονόπιτα 3/4
Σπασμένο μιλ – φέιγ με παγωτό βανίλια – σοκολάτα 3/4
Ηπιαμε κι ενα Ροζε Βυσσινοκηπος Παλυβου 4/4
Αν εξαιρεσει κανεις τις 2 βολτες εντος, εκτος και επι τα αυτα!!! που εκανε ο νεος μαλλον και απειρος σερβιτορος με τα ορεκτικα!!! μεχρι να καταλαβει οτι ηταν για μας!! ηταν μια πολυ καλη γαστριμαρικη εμπειρια.
Η υπευθυνη σερβιτορα ηταν πολυ εξυπηρετικη και με το χαμογελο στα χειλη
Ο λογαριασμος στα 130 ευρω... Καλο θα ηταν να υπηρχε ασυρματο μηχανακι για τις καρτες (pos), για να μην αναγκαζεται να πηγαινει ο πελατης στο ταμειο εντος του καταστηματος

Έκπτωση μέχρι 15%
Etable

Αγγέλου Μεταξά 11 & Βούλγαρη, Πλ. Κανάρη, Πειραιάς

210 4175740