ΠΙΤΑΣΤΕΡΙ

Ελληνική κουζίνα

  Πλατεία Ευτέρπης 3, Μαρούσι [Χάρτης]
  215 2152597

Περιγραφή
Σουβλατζιδικο
Ώρες λειτουργίας:


Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Μαρούσι, Αθήνα
Νοε
19
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
1-9

Περασα απο το Πιταστερι σημερα, κατα τις 3 το μεσημερι σαν σταση αναμεσα στα ψωνια. Εχω περασει απειρες φορες απο μπροστα, αλλα δεν ειχε τυχει ως τωρα να μπω.

Βρισκεται ακριβως απεναντι απο τον σταθμο του ΗΣΑΠ στο Μαρουσι, διπλα στο ChillBox, στην ευθεια του Everest στον πεζοδρομο. Η προσβαση ειναι πανευκολη, αφου απεξω σταματουν ενα σωρο τοπικα λεωφορεια, ο ηλεκτρικος και μια πιατσα ταξι. Mονο ζεπελιν δεν αραζει απ εξω. Το παρκαρισμα ειναι μια ταλαιπωρια παραπανω, Μαρουσι γαρ, αλλα αν οπλιστειτε με υπομονη, θα βρειτε στα γυρω στενα.

Το μαγαζι ειναι σχετικα μικρο, αλλα πολυ καθαρο και αυτο ηταν που με τραβηξε να μπω μεσα. Ο εξωτερικος χωρος με τα τραπεζακια ομορφος και πολυ ευχαριστος οταν εχει καλοκαιρια, αλλα πολυ, πολυ βαβουρα απο το τρενο. Εσωτερικα καμια 10ρια, ισως λιγοτερα, τραπεζακια, σε ενα χωρο διακριτικα χωρισμενο απο την ψησταρια, που ειναι μεγαλο ατου κατα τη γνωμη μου. Το σερβις γρηγορο, απο παιδια γυρω στα 30, μια χαρα μου φανηκαν. Δεν ειχαμε καμια ιδιαιτερη επαφη, αλλα η ολη διαδικασια παραγγελια-παραλαβη πηρε γυρω στα 7-8 λεπτα, αυτο αρκει για να ειμαι απολυτως ευχαριστημενη.

Στα της παραγγελιας. Πηρα 2 με γυρο χοιρινο με ντοματα, πατατα, μαρουλι και σως, τυλιχτα, αναλατα. Παντα ζηταω αναλατα, καθως το κρεας και οι πατατες ειναι ηδη αλατισμενα, θεωρω περιττο τοσο εξτρα αλατι. Ασε που βελτιωνει τη γευση και δεν ξερεις ακριβως τι τρως. Μου τα τυλιξαν μπροστα μου (χωρις γαντια, κατι που με ενοχλει τρομερα) σε δευτερολεπτα.

Ενα εχω να πω: Σουβλακι καλο - αξια μετρησιμη, αλλα σουβλακι με τη σωστη λιπαροτητα- αξια ανεκτιμητη. Το κρεας δεν ειχε καθολου λιπος, αλλα η πιτα ειχε ρουφηξει τα ζουμια και τα λαδια του κρεατος και ειχε γινει λουκουμι. Προσωπικα, αντιπαθω το στεγνο σουβλακι, αν ειναι να το φας θα το φας σωστα, με το λιπακι του και την πατατιτσα του. Και αυτο το σουβλακι, ειναι αυτο ακριβως, σωστο. Αυτο που με χαλασε ειναι η πολυ λιγη σως σε αντιστοιχια με το πολυ κρεας, ηθελε παραπανω για να γλιστραει ανετα. Αλλα ηταν ζουμερο, με την παπρικα και τα μυρωδικα του, αν εβαζαν και παραπανω σως και πατατα, που ηταν αδικημενα λιγο, θα χα δωσει 4ρι με ολη μου την καρδια (ή το στομαχι... ) Απο αποψη ποσοτητας, μια χαρα, μεγαλουτσικο θα το ελεγα. Χορταινεις με 1.5 πολυ καλα.

Για την ποσοτητα και την ποιοτητα του, 2.20 το τυλιχτο γυρο χοιρινο (και 2.30 κοτοπουλο) ειναι αψογο vfm. Οποτε περναω, θα με ταιζει σιγουρα.