Loader

Περιγραφή

Ιδιαίτερα σάντουιτς με κρέας αλλά και πολλά χορτοφαγικά. Τρίτη με Σάββατο 12:00- 1:00

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

19 Ιουν 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
1-9

Σε ποιον δεν αρέσει το φαγητό του δρόμου; Όταν μιλάμε δε για σάντουιτς με διάφορα πιο 'εξεζητημενα' υλικά με ωραίους συνδυασμούς γεύσεων τότε για μένα το μαγαζί γίνεται πόλος έλξης!

Κινούμενη πλέον στο κέντρο όλο και συχνότερα και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του Κεραμεικού είχα βάλει στοχο το σαν Φρανσίσκο. Είχα διαβάσει πληθώρα άρθρων που τι εκθειαζαν, είχα ρίξει μια ματιά στον πλήρη ηλεκτρονικο κατάλογο και ήμουν έτοιμη για την επίσκεψη.

Ένα μεσημερι καθημερινης δύο άτομα αποφασίσαμε να πάρουμε πακέτο δύο σάντουιτς.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία επικοινωνία με το κατάστημα όλα έγιναν σωστά. Ευγενία, διάθεση να αλλάξουν κατά την προτίμηση μας το σάντουιτς και το φαγητό έτοιμο στην ώρα του.

Ο χώρος μικρός, καθαρός, ότι πρέπει αν θέλει να κάτσει κάποιος εκεί στα γρήγορα να φάει ένα σάντουιτς και να πιει μια μπύρα από τη μεγάλη τους ποικιλία.

Εμείς δοκιμάσαμε:
-το Σάνι Σαιντ με μπέικον, βιολογικό αυγό μάτι, τυρί τσένταρ, και προσθέσαμε ψημένο μανιτάρι 6.5€
-και το κορόνα χαιτς με μοσχάρι μπούτι με πάπρικα, ψημένο μανιτάρι, τυρί γκούντα και σως γουοστερ 6.3€
Τα περισσότερα σάντουιτς περιέχουν επισης ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι ψημένο, αγγούρι και πιπεριά τουρσί και τη δική τους σως.
Το γευστικό αποτέλεσμα είναι άρτιο μέσα στην απλότητα του. Υπάρχουν 3 επιλογές σε ψωμί τσιαπάτα λευκή και μαύρη και καμπαγιου. Εμείς δοκιμάσαμε τη λευκή τσιαπάτα και το καμπαγιου. Και τα δύο ψωμάκια είχαν τη σωστή θερμοκρασία.
Οι συνδυασμοί των υλικών απολύτως ταιριαστοί.
Υπάρχουν, ακόμη πολλές επιλογές για vegetarian.

Στις τιμές νομίζω τους παίρνει ένα κλικ πιο κάτω, ούτως ώστε να είναι πιο ελκυστικό το όλο πακέτο καθώς και τα σάντουιτς μάλλον μικρά θα τα χαρακτηρίζα. Στα συν ότι τα κοβουν στη μέση, οπότε είναι πιο εύκολο να δοκιμάσει μια παρέα περισσότερα.

Με λίγα λόγια έαν βρεθείτε εκεί γύρω προτείνεται. Βέβαια, λίγο πιο πέρα στο Κουκάκι είναι για μένα το καλύτερο σάντουιτσαδικο της Αθήνας, σε μια μικρή σύγκριση η γευση κερδίζει σίγουρα, στο χώρο όμως υστερεί.

Δώστε του μια ευκαιρία κυρίως για ελαφρύ μεσημεριανό ή για κάτι γρήγορο πριν συνεχίσετε το ποτό σας στα γύρω μαγαζια.

02 Νοε 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
1-9

Ούτε που θυμάμαι πόσο καιρό ήθελα να δοκιμάσω κάτι από αυτό το μαγαζί... το είχα εντοπίσει τυχαία περνώντας από την περιοχή και, εν συνεχεία, είχα διαβάσει διάφορα ενδιαφέροντα για αυτό, αλλά ποτέ δεν είχε τύχει το σωστό timing. Ώσπου πρόσφατα βρέθηκα στην περιοχή να αναζητώ ένα γρήγορο γεύμα στα όρθια και βρήκα την ευκαιρία.

Ο χώρος δεν λέει κάτι. Πρόκειται για ένα στενόμακρο μαγαζί με έναν μικρό πάγκο και 2-3 τραπεζάκια στην έξω στοά του πεζοδρομίου. Υπήρχε κόσμος που έτρωγε το σάντουιτς του συνοδεία μπύρας, αλλά γενικά είναι μαγαζί για να πάρεις κάτι στο χέρι.

Ο κύριος που με εξυπηρέτησε ήταν ευγενέστατος.

Υπάρχει ωραιότατος κατάλογος της μίας σελίδας με τα σάντουιτς. Αντικειμενικά, οι τιμές είναι ακριβές. Βλέποντας τα μεγέθη των ψωμιών για τα σάντουιτς, πριν δοκιμάσω, παραδέχομαι πως λυπήθηκα τα λεφτά μου. Για ένα σάντουιτς θα χρειαστείτε χονδρικά γύρω στα €5-€7, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για ένα ελαφρύ τσιμπολόγημα (σίγουρα για να χορτάσει κανείς θα χρειαστεί δύο).

Παρόλα αυτά, αφού δοκίμασα, έχω να πω πως τελικά τα λεφτά μου δεν τα λυπάμαι. Το σαντουιτσάκι ήταν άρτιο, με όμορφα συνδυασμένες γεύσεις, καλής ποιότητας υλικά και σε ωραία ζεστή θερμοκρασία χωρίς να είναι φρυγανισμένο. Νοστιμότατο.

Συμπερασματικά, θα το πρότεινα για όταν βρίσκεστε εκεί κοντά, δεν πεινάτε πολύ αλλά θέλετε να τσιμπήσετε κάτι στα γρήγορα και δεν σας πειράζει να διαθέσετε ένα εξάευρο. Υπό αυτές τις συνθήκες, να πάτε και να το απολαύσετε! Εγώ θα ξαναπάω.