Loader
ΕΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙ
Τοπική ελλ. κουζίνα

Αμπελόκηποι

Το εστιατόριο έχει σηματοδοτηθεί ως κλειστό.

Περιγραφή

Κρητική κουζίνα.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Αποφασίσαμε με την κοπέλα μου να επισκεφθούμε το ¨ΕΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙ¨ μετά από πολλές φορές που είχαμε περάσει από μπροστά του.. είδαμε τις κριτικές εδώ στο σάιτ και είπαμε να το τιμήσουμε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ... και εξηγώ..

Πήγαμε χωρίς κράτηση στο μαγαζί και το πρώτο που μας ρώτησε ο σερβιτόρος ήταν αν έχουμε κάνει κράτηση και αμέσως μετά αν πεινάμε πολύ (ωραία ξεκινήσαμε). Μας είπαμε ότι θα μας βάλει στο μέσα δωμάτιο (που δεν έχει άμεση επαφή με την ζωντανή μουσική) και αργότερα θα μας μετέφερε μέσα. 5 λεπτά αφότου κάτσαμε μας έφεραν 2 κομμάτια ντάκου (πολύ ωραίος) με λίγη ρακί που δεν την δοκιμάσαμε.

Μετά από λίγο ρωτήσαμε την σερβιτόρα τι περιέχει η σαλάτα "έρωντας και σταμναγκάθι" και μας είπε να μην την πάρουμε και να πάρουμε οτιδήποτε άλλο θέλουμε και όταν την ρωτήσαμε για ποιόν λόγο απέφυγε να μας απαντήσει. Όταν όμως μετά από 10 λεπτά επιτέλους ήρθε ο σερβιτόρος για παραγγελία και του είπαμε ότι θέλουμε χωριάτικη μας πρότεινε να πάρουμε την "έρωντας και σταμναγκάθι" και όταν τον ρωτήσαμε γιατί η η σερβιτόρα μας είπε να μην πάρουμε είπε επί λέξη "όλα εντάξει". Εν τέλει παραγγήλαμε μια χωριάτικη όπου ήταν γενναία η μερίδα με μπόλικη και ωραία φέτα και πολύ καλό λάδι. Γραβιέρα πολύ νόστιμη και κόκορα με μακαρούνες εξαιρετικός (όλα ανάλατα αλλά αν κ τρώω πάρα πολύ αλάτι μπράβο τους γι αυτό). Περιμέναμε 45 λεπτά για να μας φέρουν τον κόκορα και η δικαιολογία του σερβιτόρου ήταν ότι έκαναν 30 λεπτά να μαγειρευτούν οι μακαρούνες που όταν μας τις έφερε ήταν χλιαρές. ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ!!! (στα διπλανά τραπέζια φέρνανε εν τω μεταξύ φαγητά που δεν είχαν παραγγείλει, ενώ σε ένα άλλο τους τα έφεραν μετά από μια ώρα και οι άνθρωποι τα αρνήθηκαν και έφυγαν. )

Εν τω μεταξύ πριν έρθει ο κόκορας μας λέει η σερβιτόρα αν θέλουμε και άλλο νερό, της είπαμε όχι αλλά περιμένουμε τον κόκορα και μας είπε καλά θα σας φέρω άλλο νερό, το οποίο όταν μας το έφερε ξαναγεμισμένο το ίδιο μπουκάλι (κατά τα λεγόμενα τους μιας και το refill είναι δωρεάν και το κάνουν σε όλους) μας το έφεραν με άλλο καπάκι πάνω του (μιας και το αρχικό το είχε πάρει η κοπέλα μου για τους γνωστούς λόγους με τα αναπηρικά αμαξίδια).

Τέλος ζητήσαμε λογαριασμό που δεν ήρθε ποτέ και αναγκαστήκαμε να πάμε εμείς στο ταμείο να πληρώσουμε (ενώ με το ζόρι μας έκοψε και απόδειξη) ενώ σε ένα άλλο ζευγάρι ενώ πληρώσανε δεν τους φέρανε επί μισή ώρα τα ρέστα και αναγκαστήκανε να πάνε να τα ζητήσουν οι ίδιοι από τον ταμία που δεν τους έκοψε και απόδειξη. Τέλος να πω ότι όταν είπαμε να μαζέψουν το τραπέζι ο σερβιτόρος το μάζεψε με το ένα χέρι γιατί με το άλλο κράταγε το τσιγάρο του.

εν τελει είναι ένα μαγαζί που έχει πολύ καλό φαγητό αλλά τόσο χάλια εξυπηρέτηση που σε αναγκάζει να μην ξαναπατήσεις ποτέ σου...

υ. γ. για τα παραπάνω πιάτα πληρώσαμε 22,5€ τα οποία αν κ φαίνονται ακριβά, για την ποσότητά τους και την ποιότητά τους τα αξίζαν.

Πανόρμου & Δ. Πλακεντίας 73, Αμπελόκηποι

210 6984846