Loader

Περιγραφή

Beer bar με μοναδικό σύστημα προσωπικής κάνουλας μπύρας σε κάθε τραπέζι. ώρες λειτουργίας 17.30-02.30

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

9 medium

12 Φεβ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Επισκεφτήκαμε εχθές το Berlin μετά από παρότρυνση φίλου στην παρέα. Έχοντας διαβάσει όλα τα σχόλια εδώ, αποφύγαμε να πάρουμε κάτι φαγώσιμο και αρκεστήκαμε μόνο σε μπύρες.
Ο χώρος μέσα ήταν πράγματι σε στυλ μπυραρίας, με ωραία ξύλινα ψηλά τραπέζια. Μου άρεσε πολύ η διακόσμηση και ιδιαίτερα το τρενάκι BERLIN, ως λάτρης της υπέροχης αυτής πρωτεύουσας.

Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, καθώς ο σερβιτόρος-ιδιοκτήτης ήταν χαμογελαστός και πολύ εξυπηρετικός. Μόλις κάτσαμε, μας έφερε κανατούλα με νερό και οι μπύρες συνοδεύονταν από νάτσος, τα οποία όταν καταναλώνονταν, ξαναέβαζε.

Οι άντρες της παρέας ήπιαν από την κάνουλα που βρισκόταν στο τραπέζι (ή όπως λέγεται τελοσπάντων) και έκαναν συνεχώς refill μόνοι τους (9€/λτρ). Να σημειωθεί ότι ακριβώς από πάνω μας, βρισκόταν ένας ηλεκτρονικός πίνακας, ο οποίος ανέφερε το πόσο έπιναν (όχι μόνο εμείς αλλά και οι παρέες στα υπόλοιπα τραπέζια). Εγώ αρκέστηκα σε μία πολυαγαπημένη μου καπνιστή μπύρα Schlenkerla των 500ml που κόστιζε 6,5€.
Αν με ρώταγε λοιπόν κάποιος, αν θα ξαναπήγαινα..... θα απαντούσα, ναι!

12 Νοε 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Καθημερινή τέλη Σεπτεμβρίου η ζεστή βραδιά ζητούσε επιτακτικά μπύρα και το περπάτημα μας έφερε στον πεζόδρομο της Τιμοθέου στο Παγκράτι. Στον ήσυχο αυτό πεζόδρομο συνυπάρχουν 3-4 μικρά cafe και μια μπυραρία η Berlin by 5 d. m.
Βολευτήκαμε σε πάσο στον έξω χώρο του μαγαζιού στον πεζόδρομο, παραγγείλαμε 2 μπύρες, και κάτι να τσιμπήσουμε γιατί άδειο στομάχι και αλκοόλ, γειά σας.

Δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο σας για το αν έχει καλές, πολλές μπύρες, εγχώριες, εισαγόμενες, εξάλλου υπάρχουν γνώστες του είδους, ούτε περιγραφή του χώρου γιατί δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο, συνοικιακό μπάρ γαρ.
Οι τιμές στις μπύρες γενικότερο δείχνουν λογικές με την τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης να είναι αλλού καλή και κάπου κάπου τσιμπημένη.
Θα σας απασχολήσω με την κάρτα των σνάκς, γιατί φαγητό δεν το λές.

Παραγγείλαμε πριν πιούμε, μια μικρή πίτσα και τυλιχτά πιτάκια με ένταμ και λουκάνικο στα € 3 & € 6 αντίστοιχα. Μετα απο σύντομο χρονικό διάστημα ώστε το micro να δουλέψει ήρθε για πίτσα μια πίτα απο σουβλάκι με κέτσαπ σως και λιωμένο τυρί. Τα δε πιτάκια ( κρύα φυσικά) σε μικρά κυλινδράκια γεμισμένα με συνονθύλευμα λουκάνικου τυριού απλώς απαράδεκτα και τα δυο, γευστικά και Τιμολογιακά.

Κύριοι της εστίασης αντιλαμβάνομαι τους χαλεπούς καιρούς που όλοι διάγουμε, το κόστος κουζίνας, αλλά είχα να αισθανθώ έτσι από τα παιδικά μας πάρτι (του δημοτικού εννοώ) όπου τα καναπεδάκια (κρακεράκια ήταν) ήταν φούλ στα σωληνάρια primula, με διάφορες γεύσεις. Εντάξει να πιούμε αλλά να χαλάσουμε το κέφι μας γι αυτά που σερβίρετε, σε μαγαζί όπου πίνοντας υποτίθεται οτι μπορείς να τσιμπήσεις, νομίζω το γεύση και vfm είναι δικαιολογημένα στο απόλυτο 1.

Για μπύρα αν σας κάνει είναι μια επιλογή, φυσικά αν κατοικείτε στην διπλανή πολυκατοικία. Φροντίστε να μην πεινάσετε όμως έως ότου βελτιώσουν την < κουζίνα>τους