Loader

Περιγραφή

Ανοιχτά από νωρίς το απόγευμα. Αποκλειστικά σουβλάκια, μπιφτέκι και πιροσκί.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

4 medium

11 Μαι 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
1-9

Μέτα από πολύ καιρό που είχα διαβάσει για τις ρωσιδες κατάφερα να περάσω επιτελούς.
Πήγαμε 4 άτομα. οι δυο δεν ήθελαν να πάρουν κάτι επειδή δεν τους άρεσε εμφανισιακά το μαγαζί! Με το ζόρι λοιπόν τους πήρα από ένα τυλιχτό κι από ένα πιροσκι κιμά!

ύστερα από την μασαμπουκα λοιπόν είχαν ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπο τους.
Το μαγαζί λοιπόν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο δεν έχει χώρο για να κάτσεις παρά μόνο έξω μερικές καρέκλες 3-4 οχι παραπάνω, ο χώρος καθαρός και φωτεινός αλλά μέχρι εκεί.

εμείς πήραμε τα τυλιχτά μας με καλαμάκι χοιρινό, το οποίο ήταν χωρίς λίπος και μαριναρισμενο κι ειχε ελαφρι αγευση ξυδιου. Στα τυλιχτά έβαζε μόνο ντομάτα κρεμμύδι και σάλτσα κόκκινη ελαφρώς πικάντικη και η πίτα ήταν ψημένη αλάδωτη. Το μέγεθος στο τυλιχτό ήταν κανονικό.

Πήραμε και 4 πιροσκι κιμά, τα οποία ήταν σε μέγεθος και σχήμα τυρόπιτας κουρου. κι αυτά ήταν εύγευστα χωρίς πολύ λαδίλα στη ζύμη.

Γενικό συμπέρασμα, ένα τίμιο σουβλάκι και πιροσκι που αξίζει να περάσει κάποιος να δοκιμάσει αν βρίσκεται στην περιοχή, γνωρίζοντας όμως ότι θα φάει στο πόδι.

10 medium

15 Μαι 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Έχοντας διαβάσει πολλές διθυραμβικές κριτικές για τις ΡΩΣΙΔΕΣ της Καλλιθέας, ένα απόγευμα που έτυχε να βρισκόμαστε στην περιοχή με την σύζυγό μου (Ρωσίδα) επισκεφθήκαμε το εν λόγω κατάστημα (ο Θεός να το κάνει).

Όντας παντρεμένος με Ρωσίδα, έχω φάει πάμπολλες φορές σασλίκ (χοιρινό καλαμάκι μαριναρισμένο) και μπορώ να πω ότι το σασλίκ που βάζουν οι ΡΩΣΙΔΕΣ στο τυλιχτό τους είναι καλό. Απλά καλό!

Όλα τα υπόλοιπα όμως ήταν ανεκδιήγητα!

Το μαγαζί απερίγραπτο, αρκετά καθαρό μεν αλλά με το που πέρασα μέσα ένοιωσα την ανάγκη να πάρω αντικαταθλιπτικό! Σημειωτέον ότι για κάποιο λόγο τα εξωτερικά ρολά του μαγαζιού δεν τα σηκώνουν (μόνο το ρολό της πόρτας ήταν σηκωμένο).

Μέσα ήταν οι ΡΩΣΙΔΕΣ (2 γυναίκες μουτρωμένες, ένα κλικ πριν τις πεις αγενείς, που το ύφος τους δεν άλλαξε ούτε όταν η γυναίκα μου τους μίλησε στη γλώσσα τους)!

Το σκηνικό συμπλήρωνε μία έντονη διαπεραστική και εξαιρετικά άσχημη μυρωδιά που μου τρύπαγε τα ρουθούνια και με έκανε να θέλω να κάνω μεταβολή και να φύγω τρέχοντας (δεν το έκανα, οι κριτικές βλέπετε)! Ομολογώ ότι κοιτάζοντας τις 2 ΡΩΣΙΔΕΣ δεν βρήκα το θάρρος να ρωτήσω από που ερχόταν αυτή η μυρωδιά!

Μόλις εισπράξαμε ένα ξερό "τι θέλετε?" δώσαμε την παραγγελία (3 τυλιχτά απ'όλα και 2 πιροσκί πακέτο). Τα σουβλάκια τα φάγαμε σε 2 καρέκλες (χωρίς τραπεζάκι) που έχουν βγάλει στο πεζοδρόμιο απ'έξω. Τρώγοντάς τα αισθανόμουν άσχημα για την ταλαιπωρία που υπέβαλα τον εαυτό μου και την γυναίκα μου και είχα την απορία τι το ιδιαίτερο είχε τέλος πάντων το τυλιχτό των ΡΩΣΙΔΩΝ. Ειλικρινά έχω φάει απείρως νοστιμότερα και πιο ιδιαίτερα και ψαγμένα σουβλάκια στην Αθήνα και δεν βρίσκω κανένα λόγο πλέον να ξαναπάω στις ΡΩΣΙΔΕΣ.

Για να το θέσω διαφορετικά, αν βρισκόμουν ποτέ στο δίλημμα να διαλέξω ανάμεσα στις ΡΩΣΙΔΕΣ και σε ένα τυχαίο άγνωστο σουβλατζίδικο θα ποντάριζα στο άγνωστο σουβλατζίδικο!

Λυπάμαι αν το χαλάω σε πολύ κόσμο αλλά αυτά είδα και αυτά λέω και πιστέψτε με πήγα με πολύ καλή διάθεση να γευτώ ένα ξεχωριστό σουβλάκι.

Όσον αφορά τα πιροσκί, εγώ δεν είμαι γνώστης για να κρίνω. Το σχόλιο της γυναίκας μου ήταν ότι ήταν ένα νορμάλ πιροσκί χωρίς κάτι το ιδιαίτερο για να ξεχωρίζει.