4 ΑΔΕΛΦΙΑ

Fish Restaurants

  Ακτή Κουμουνδούρου 12, Μικρολίμανο [Χάρτης]
  210 4176343



Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Fish Restaurants - Καστέλλα - Μικρολίμανο, Αθήνα
Νοε
20
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
26-36

Προ ενός έτους, πανω-κατω, αν θυμάμαι είχα πάει για μια ρομαντική βραδιά.
Ευτυχώς η τότε σύντροφός μου δεν ήξερε και πολλά - πολλά πάνω στα ποιοτικά θαλασσινά και ψάρια διότι η όλη βραδια - γαστριμαρικά- δεν πήγε καλά...

Παραγγείλαμε γαύρο τηγανητό αν θυμάμαι που έμοιαζε σαν παναρισμένο fish-stick περισσότερο... Σκληρός, ούτε απέπνεε φρεσκάδα, ούτε φαινόταν φρεσκο-τηγανισμένος... Απορώ, όταν μια Ελληνική ταβερνα, που σέβεται τον εαυτό της, ως επιχείρηση και δε μπορεί να παρέχει στον πελάτη της ούτε... φρέσκο γαύρο ώστε αυτός να τον ευχαριστηθεί γιατί αποτελεί την πιο απλή και κλασσική επιλογή ψαριού, τότε δε μπορεί αυτή η επιχείρηση να λέγεται ψαροταβέρνα...

Δε μπήκα στη διαδικασία να προχωρήσω στη αρχική μου σκέψη, όταν φτάσαμε, για συμπληρωματική παραγγελία ολόκληρου μεγάλου ψαριού όταν γεύτηκα και τα υπόλοιπα πιάτα... μύδια αχνιστά... καλαμαράκια τηγανητά... χταπόδι σχάρας... ένα σκέτο πλοκαμάκι... ήταν όλα κατεψυγμένα (οκ, αναμενόμενο) αλλά όμως, το κυριότερο, πολύ μέτριας ποιότητας ως πρώτη ύλη και παρά το φιλότιμο τρόπο μαγειρέματος, αυτά δε κρύβονται...

Η σαλάτα- χωριάτικη, άνοστη αν και υπήρχε κάποια δικαιολογία πως οι τομάτες δεν ὴταν εποχής (χειμώνας).. Η φάβα, οκ, το μόνο που τρωγόταν αλλά σε ενα εστιατόριο δε πας να φας μόνο... φαβα..

Συνολικά θυμάμαι πως πληρώσαμε 65 ευρώ, ποσό... τσιμπημένο αφού δε φάγαμε ουσιαστικά και πολλά - πολλά, όμως είχαμε πάει με σκοπό να φάμε και να ξοδέψουμε περισσότερο αλλά η ποιότητα από τα πρώτα κιόλας πιάτα δε βοήθησε καθόλου, ώστε να γίνει αυτό.

Ο ηλικιωμένος κύριος, στο σερβίρισμα, γενικά, φιγούρα μιας αλλης καλής, εποχής, συμπαθής, αλλά αυτό που φάγαμε δεν είχε καμία σχέση με την... παλιά καλή εποχή...

Δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μου ως ψαροταβέρνα και κάτι πρέπει να αλλάξει γενικά στη φιλοσοφία των εστιατόρων της παραλιακής, γενικώς, διότι επισκέπτεται τη χώρα μας και ο απαιτητικός τουρίστας και τέτοια πιάτα αποτελούν δυσφήμιση των ελληνικών θαλασσινών και της Ελληνικής κουζίνας, γενικώς...