TO KREAS

Meat Restaurants

  Δημοφώντος 96, Πετράλωνα [Χάρτης]
  210 3247028

Ώρες λειτουργίας:


Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Meat Restaurants - Πετράλωνα, Αθήνα
Μάρ
13
2017
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
17-25

Δευτέρα βράδυ με τον γυιο μου σΤΟ KREAS στην γειτονιά της Δημοφώντος, στα Πετράλωνα.

Ζεστός, οικείος, πολυεπίπεδος χώρος, ολοκληρωτική μετατροπή παλαιάς μονοκατοικίας σε εστιατόριο. Προσεγμένος διάκοσμος, ζεστή κουζίνα μέσα στην κεντρική σάλα, κρύα κουζίνα σε μη ορατό χώρο. Ξυλόφουρνος Josper.

Δεν πεινάμε πάρα πολύ, έχουμε περισσότερη όρεξη για κουβέντα. Θέλει να μου μιλήσει για τα πρώτα βήματα του στην HTML. Θέλω να του μιλήσω για την "Χυδαία Κανονικότητα", ένα άρθρο του Θοδωρή Γεωργακόπουλου στην Καθημερινή. Θέλει να μου πει για την εξέταση του στα σήματα την ερχόμενη Τετάρτη. Θέλω να του υπενθυμίσω ότι όταν θα αρχίσει να οδηγεί, θα πρέπει να το κάνει με σύνεση, γιατί κάτω από το δεξί του πόδι θα ορίζει 1.5 τόνο σίδερα που εύκολα μετακινούνται, αλλά δύσκολα σταματάνε. Θέλει να μου πει για την κοπέλλα του που την αγαπάει πολύ. Θέλω να του πω ότι εφόσον το αισθάνεται πραγματικά, πρέπει να της λέει ότι την λατρεύει, το ότι την αγαπάει μόνο, δεν φτάνει. Θέλει να μου μιλήσει για την ταινία The Unbelievers που είδε πρόσφατα και τον "αναστάτωσε"- την προσεγγίζει με τόση ωριμότητα για την ηλικία του, που θυμώνω που δεν μοιράστηκα νωρίτερα μαζί του το κείμενο "Γιατί δεν είμαι Χριστιανός" του B. Russell. Η λίγο ξεσηκωτική rockenrolla τρόπω τινά μουσική, όσο πρέπει όμως δυνατά ανεβάζει την ήδη πολύ καλή μας διάθεση, εδώ σΤΟ KREAS στα Πετράλωνα, σε ένα σε πολύ ζεστό χώρο, σε άλλη μία από αυτές τις μικροτελετές ενηλικίωσης με τον γυιο μου.

Μας εξυπηρετεί ένας πρόσχαρος νεαρός που μας κερδίζει με την καλή του διάθεση και την ευγένεια του. Θέλω να πω στον γυιο μου για την σημασία αυτού που η προγιαγιά του συνήθιζε να μου λέει - "η ευγένεια ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες παιδάκι μου... ".

Παραγγέλνουμε μία σαλάτα με σπανάκι, κουκουνάρι και κατσικίσιο τυρί. Tα αυγά με το λουκάνικο και cheddar σε πήλινο. Ένα ταρτάρ μοσχαριού και ένα t-bone steak 600 γραμμαρίων. Μία Alfa Weiss για τον νεαρό και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί για εμένα.

“Για αυτούς που έχουν τα αυτιά να ακούσουν, την όραση να δουν, και την ευστροφία για να κατανοήσουν” – σε πιστή μετάφραση του περί Aural sculpture μανιφέστου των Stranglers (που επίσης ακούστηκε εκείνο το βράδυ), οι εντυπώσεις ακολουθούν.

O επιχειρηματίας του KREAS, είναι μερακλής, εκτός πεπατημένης και από αυτούς τους επαγγελματίες που έχει ανάγκη η εστίαση στην Ελλάδα. Έχει στήσει ένα χώρο με πολύ μεράκι και αυτό είναι εμφανές. Τίποτε δεν είναι περιττό και τίποτε δεν είναι κακόγουστο. Από την λεπτομέρεια στο σχέδιο της μεταλλικής βάσης στα τραπέζια, μέχρι το πολυεπίπεδο του χώρου, και από το πλακάκι στην κεντρική σάλα, μέχρι το σημείο που έχει στηθεί η κεντρική ιδέα του μαγαζιού, ο ξυλόφουρνος JOSPER.

Μόνο αυτός ο ξυλόφουρνος του στοίχισε 9-10 χιλιάρικα. Θα μπορούσε να τα είχε βάλει στην τσέπη και να είχε αγοράσει μια γκριλιέρα και ένα sous vide στο ¼ της τιμής (του Josper). Αν ήταν και μεταχειρισμένα στο 1/6 της τιμής (του Josper). Με έναν καλό μαγειράκο, θα πετύχαινε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Δεν το έκανε.

Αγόρασε την LaFerrari (το La έχει την σημασία του) του ψηστικού εξοπλισμού, αλλά δεν την βάζει στην πίστα. Την κυκλοφορεί γύρω από το γκαράζ. Τουλάχιστον εκείνη την Δευτέρα. Δεν ξέρω που την πάει τις άλλες μέρες.

Μας φέρνουν στην αρχή 4 διαφορετικά αλάτια, ένα υπέροχο ελαιόλαδο (σαν αγουρέλαιο), δικό τους ψωμί (ωραίο) και με τα κρέατα, επιλογή από γαρνιτούρες που δεν έχει κανένας. Γιατί μας έρχεται ένα κρέας μέτριο γευστικά; Μην παρεξηγηθώ, τα λέω στην νύφη για να τ’ακούσει η πεθερά, έρχεται και η σειρά του μάγειρα...

Έχει ένα έξυπνο μενού, σχεδιασμένο με όλους τους κανόνες του menu engineering, που εξιτάρει τα μάτι, αλλά και που δημιουργεί υψηλές προσδοκίες. Με μία ατελείωτη – και ίσως άσκοπη για το εύρος της - ποικιλία κρεάτων και κοπών, προσφέρει επιλογές σε όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Έχει ενδιαφέρουσα κάρτα κρασιών μικρών Ελλήνων οινοποιών, όμως επειδή μιλάμε για κόκκινο κυρίως κρέας, λείπουν μερικά πιο "βαριά" χαρτιά στις επιλογές κόκκινου κρασιού. Οι τιμές τους είναι καλές. Έλα όμως που εκείνο το βράδυ επειδή θα οδηγήσω, και ο γυιος δεν πίνει κρασί, δεν μπορώ να πιω ένα μπουκάλι κρασί μόνος μου. Παραγγέλνω ένα ποτήρι κόκκινο. Μου έρχεται ένα χύμα, που στο χρώμα μοιάζει με βυσσινάδα, και στην γεύση με νερό. Δικό τους Αγιωργείτικο. Παίρνει κίτρινη κάρτα.

Έχει αξιοπρεπέστατες τιμές για αυτά που σερβίρει. Είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό της περιοχής. Καιρός να βάλει την LaFerrari στην πίστα.

Η σαλάτα φρεσκότατη, δροσερή και ευχάριστη στη γεύση. Τα αυγά με το λουκάνικα και το τυρί στο πήλινο σαν πιάτο μέτριο, και για την επιλογή ενός πλαστικού τυριού (cheddar), αλλά και επειδή το λουκάνικο δεν σωταρίσθηκε και μπήκε ωμό στον φούρνο, οπότε απλά έβρασε θαμένο κάτω από το τυρί. Η σάλτσα με τα αυγά όμως από κάτω, πολύ νόστιμη και καθόλου λιγωτική.

Ο μάγειρας – κατά περίπτωση – δείχνει να είναι φέρελπις. Το μοσχαρίσιο ταρτάρ που έρχεται στο τραπέζι έχει θεσπέσια γεύση - σημειωτέον με ελάχιστα συστατικά. Σε σωστή ποσότητα. Και παρουσίαση.

Μας στέλνει στα ουράνια.

Έρχεται το t-bone. Ψημένο στον Josper. Εκεί, είναι ακόμη μαθητευόμενος μάγος. Έχει στα χέρια του ένα θάλαμο με πυρακτωμένα κάρβουνα, που του επιτρέπει να δουλέψει από 300 έως 450 βαθμούς Κελσίου. Πολλοί συμμαθητές του από την σχολή μαγείρων, δεν είναι το ίδιο τυχεροί. Είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν συνήθως με φτηνιάρικους ηλεκτρικούς Κινέζικους φούρνους πίτσας. Το t-bone που φθάνει στο τραπέζι μας, είναι εμφανισιακά ΙΔΙΟ με την ροζέ μοσχαρίσια μπριζόλα που έψηνε η γιαγιά μου σε μία ψηστιέρα - ρομπότ τη λέγανε τότε – 30 χρόνια πριν στον Βόλο. Στο δόντι, τρυφερό. Στη γεύση μέτριο, μιας και είναι εντελώς άπαχο, χωρίς καθόλου λίπος. Είναι επίσης, εντελώς ανάλατο. Πριν προσθέσουμε εμείς στο τραπέζι, ήθελε και λίγο το δικό του αλάτι στο ψήσιμο.

Μας στέλνει στα τάρταρα.

Στο πιάτο με το t-bone και φέτα λεμονάκι! Αιδώς Αργείοι! Καταλαβαίνω την αξία της προσθήκης λεμονιού ως βελτιωτικού γεύσης στο βαρετό σπανακόρυζο. Στο μοσχάρι που θυσιάστηκε για την δική μας απόλαυση, του πρέπει σεβασμός. Σε εκείνο το t-bone steak, το ζώο μόλις είχε θανατωθεί και δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Μάγειρα... Θέλεις να βάλεις τη LaFerrari στην πίστα; Kάθεσαι και διαβάζεις. Μαθαίνεις για την ώσμωση, τις αντιδράσεις Maillard και το καραμέλωμα του κρέατος. Και πειραματίζεσαι. Αν τα Αγγλικά σου δεν είναι καλά, ξενυχτάς και μαθαίνεις. Ξεχνάς το συνάφι. Το Modernist Cuisine, γίνεται ο νέος καλύτερος φίλος σου. Αν σκοπεύεις να εντρυφήσεις πάνω στον Josper, λίγα βασικά Ισπανικά θα σε βοηθήσουν. Επενδύεις στον εαυτό σου, μην το ξεχνάς. Αποκτάς Εξειδικευμένη γνώση που ελάχιστοι κατέχουν. Ειδικά στην Ελλάδα. Ξεχνάς την καλοκαιρινή άδεια με τα φιλαράκια στην Ηρακλειά. Αναβάλλεις το επόμενο τατουάζ. Έχεις χρόνο γι αυτά. Κάνεις οικονομίες, βγάζεις ένα φτηνό εισιτήριο, ζητάς εκπαιδευτική άδεια από το αφεντικό σου, και πηγαίνεις στη Βαρκελώνη. Στο εργοστάσιο της Josper ζητάς τον Alvar Lorca. Αν λείπει – και λείπει πολύ συχνά – στήνεσαι και τον περιμένεις. Η βοηθός του η Milena, θα σε βοηθήσει. Τους λες ότι έρχεσαι από την Grecia, και δεν θα φύγεις μέχρι να μάθεις πως να δαμάσεις τον Josper. Τους παρακαλείς να σου αφιερώσουν χρόνο. Γυρνάς πίσω μετά από μία εβδομάδα. Είσαι σε πολύ καλύτερη θέση για να βάλεις την LaFerrari στην πίστα.

Ο νεαρός σερβιτόρος κάνει καλά την δουλειά του. Θέλει να εξυπηρετήσει και το κάνει σωστά. Στεναχωριέται όταν βλέπει ότι έχουν τελειώσει οι Mcfarland. Δεν χρεώνει το κακό κρασί στον λογαριασμό μας. Έρχεται στο τέλος και θέλει να προσφέρει ένα γλυκό ή ένα ποτό, Εξηγεί ότι αφήνει στο τραπέζι μας, και συστήνει πιο αλάτι ταιριάζει με τι. Επιλογή για περισσότερες από μία γαρνιτούρες με το κρέας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Νοιώθει λίγο αμήχανα με την κυρία στο διπλανό τραπέζι που έχει λυσσάξει να είναι καλοψημένη η μπριζόλα που παρήγγειλε, γιατί δεν θέλει να δει αίμα!

Επειδή όμως - ειδικά σε ένα θεματικό εστιατόριο, δεν είναι κακό (δοθείσης της ευκαιρίας) να "εκπαιδεύεται" ο πελάτης, (για να μπορέσει κάποια στιγμή να πάει και στην Πόλη), ίσως να της έλεγε με ευγένεια και χωρίς καμία διάθεση χειραγώγησης, ότι δεν θα έπρεπε να ανησυχεί. Όλο το αίμα του ζώου έχει παραμείνει στο σφαγείο, και ότι για τα υγρά που πλημμυρίζουν το πιάτο στις διάφορες άλλες ψησταριές του συρμού μόλις πέσει η πρώτη μαχαιριά, δεν ευθύνεται ο βαθμός ψησίματος του κρέατος, ευθύνεται η ξεπέτα όταν το πιάτο φθάνει αμέσως στο τραπέζι, χωρίς να προλάβει το κρέας να "ηρεμήσει" λίγα λεπτά, ώστε να ανακατανεμηθούν οι χυμοί του στο κέντρο του κομματιού.

Καλωσόρισμα στην αρχή, ευγενικό ξεπροβόδισμα στο τέλος. Κανείς δεν κάπνιζε από τις άλλες 2 παρέες, έτσι εικάζω ότι στο KREAS πιθανότατα δεν επιτρέπουν το κάπνισμα. Εάν ναι, μπράβο τους και συγχαρητήρια.

Κανείς δεν θα δυασαρεστηθεί με την συνολική πρόταση. Το αντίθετο. Θα δοκιμάσει ποικιλία από ενδιαφέρουσες προτάσεις από έναν ψαγμένο κατάλογο, θα εξυπηρετηθεί με ευγένεια, και ειδικά μία μεγαλύτερη παρέα που μπορεί να μοιρασθεί πολλά πιάτα, θα περάσει όμορφα σε έναν παρεείστικο χώρο. Η τιμή ανά άτομο δεν θα ξεπεράσει τα 27-30 ευρώ. Θα ακούσει καλή μουσική. Θα περάσει καλά και θα αισθανθεί την έγνοια.

Και επειδή θα περάσει καλά, θα δικαιολογήσει και τυχόν αστοχίες. Που στην περίπτωση του KREAS, ίσως εύκολα βελτιώνονται. Στο πίσω τραπέζι μας, η παρέα μόνο που δεν χειροκρότησε για τα μοσχαρίσια μπιφτέκια, και ένα ανοιχτό; ψητό κοτόπουλο.

Μέχρι την επόμενη φορά.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Meat Restaurants - Πετράλωνα, Αθήνα
Μαι
31
2017
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
26-36

Βράδυ Σαββάτου στο Κρέας. Η επιλογή μετά από μελέτη των κριτικών σε facebook κυρίως και από την επιθυμία να φάμε τι άλλο... κρέας. Συνοδεύω τον γιο μου ετών 15 όχι για βαθυστόχαστες συζητήσεις αλλά για να απολαύσουμε ένα αξιόλογο δείπνο. Καλούμαι το μαγαζί 1,5 ώρα πριν και ζητάμε τραπέζι για μέσα. Λένε εντάξει μας περιμένουν..... Φτάνουμε στην ώρα μας.... και μας ανεβάζουν στην ταράτσα.... και από εδώ ξεκινά το καλό....

Το τραπέζι μας δεν είναι έτοιμο. Μας βάζουν να περιμένουμε σε ένα δίπλα στη σκάλα. Ο χώρος στην ταράτσα θα μπορούσε να ήταν αληθινά πολύ όμορφος αν δεν είχε τόσα πολλά τραπέζια τα οποία παραδόξως ήταν γεμάτα, μια τέντα της Αμστελ ( σετ με τα αντιστοιχα διαφημιστικα ψυγεία) και ένας ανεμιστήρας μάλλον μέσα σε σκουπιδοσακούλα να αιωρείται πάνω από το κεφάλι μας. Μετά από 10 λεπτά μας λένε ελάτε. Το ελάτε σήμαινε.... ελάτε να δείτε πως χωρίζω τα τραπέζια στη μέση και τι όμορφα που μαζεύω τις λαδόκολλες των προηγούμενων. Μείναμε από πάνω να κοιτάμε... Καθόμαστε και η μια παμπάλαια καρέκλα με ψάθα ήταν σπασμένη. Κοντεύω να πέσω. Το λέω στον σερβιτόρο... παίζει και να μην με άκουσε καθόλου. Την αλλάζω μόνη από το διπλανό τραπέζι αλλά τους λέω ότι πρέπει να αλλαχτεί γιατί κάποιος θα πέσει.... καμία σημασία από κανέναν.... όντως μετά από μισή ώρα κάποιος πήγε να πέσει ο οποίος επίσης την άλλαξε μόνος του.

Στρώνεται το τραπέζι σε δόσεις.... Σουπλά, πιάτα, ένα σερβίτσιο μετά ένα άλλο. Κανάτα με νερό με μια φέτα λεμόνι. Στα συν αυτό και θα ήταν και στα πολύ συν αν η κανάτα δεν ήταν τίγκα στη δαχτυλιά προφανώς έκανε βόλτες όλη νύχτα.

Έρχονται κατάλογοι. Ποικιλία ορεκτικών ικανοποιητική και για όλα τα γούστα, σαλάτες και κυρίως. Επιπλέον κάποιες ιδιαίτερες κοπές κρεάτων σε λογικές τιμές. Περιμένουμε στωικά κάποιον να παραγγείλουμε.

Έχουν περάσει 3/4 από την ώρα που φτάσαμε. Έρχεται ο θεός παντογνώστης σερβιτόρος, ζητά συγνώμη για την καθυστέρηση μεν αλλά μας την ψιλολέει που πήγαμε Σάββατο βράδυ που θέλουν να βγουν όλοι μαζί. Λέμε την παραγγελία μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το πολλά υποσχόμενο Ταρτάρ.... έλα όμως που τελείωσε.... Ζητάμε μια σαλάτα με Chevre και σπανάκι, Λουκουμάδες γραβιέρας και μανιτάρια γεμιστά. Για κυρίως θέλουμε 2 σπαλομπριζόλες μια medium και μια medium- rare τολμάω να πω η αδαής με τον σερβιτόρο να με κατακεραυνώνει ότι το σωστό είναι rare- medium. Από γαρνιτούρες μπορούσαμε μόνο να έχουμε η πατάτες τηγανητές ή πουρέ ίσως και ρύζι. Τα λαχανικά δεν έπαιζαν για κάποιον λόγο που δεν κατάλαβα.
Ζητάμε πάγο για το νερό και η κοπέλα δίπλα που έκανε μάζεμα λάτζας αλλά και χρέη μπαρ γούμαν βάζει τον πάγο στο σκεύος σερβιρίσματος με τα γυμνά της χεράκια.
Έρχονται τα πρώτα σε λογικούς χρόνους. Ο σερβιτόρος λέει να η σαλάτα ce vrai (σεβρέ) ενώ το σωστό φυσικά είναι chevre( σεβρ).. Οι λουκουμάδες είναι νόστιμοι, αφράτοι και σε μια πολύ ταιριαστή και ενδιαφέρουσα, αν και αρκετά γλυκιά, μαρμελάδα ντομάτας. Τα μανιτάρια τα λες και αδιάφορα.

Ακολουθούν οι μπριζόλες τεράστιες σε μέγεθος είναι αλήθεια οι οποίες όμως δεν είχαν ουδεμία σχέση με τον τρόπο που ζητήσαμε να είναι ψημένες. Η medium ήταν Well done και σε κάποια σημεία και Rare και ναι οκ ήταν κοντά στο κόκαλο μα εδώ είναι και η τέχνη του ψήστη. Η rare- medium (μη φάμε και κανα ξύλο γιατι άκουσα να διορθώνει κ άλλους ο σερβιτόρος εκείνο το βράδυ) ήταν well και σε κάποια σημεία πολύ well. Παίζει να είχαν μπερδέψει τις μπριζόλες αλλά καμία από τις δύο δεν ήταν σωστή.

Ο δε πουρές που συνόδευε την μία ήταν κρύος.
Έχουμε τραγικά ξενερώσει απ' όλο το σκηνικό. Έχει μείνει πολύ κρέας το οποίο ζητάμε να πάρουμε μαζί και το οποίο πρόθυμα δε λέω... το φέρνουν σε ένα πλαστικό σκεύος μιας χρήσης ( ελπίζω) και σε μία πλαστική σακούλα μπλε χρησιμοποιημένη άπειρες φορές. Όχι δεν θέλαμε να το δώσουμε στον σκύλο όπου και πάλι πιο όμορφα έπρεπε να το δώσετε.
Ζητάμε λογαριασμό και μαζί με αυτόν φέρνουν και δυο πολύ όμορφα μικρά βαζάκια με Lemon Pie.... το αγαπημένο μου γλυκό. Έλα όμως που δεν χώραγε το κουταλάκι στο βαζάκι με αποτέλεσμα να περιμένω να τελειώσει ο γιος μου το δικό του για να φάω και το δικό μου.

Ζητώ να πληρώσω με χρεωστική και στην αρχή μου λένε ότι πρέπει να κατέβω κάτω και μετά ότι το POS δε δουλεύει και αν δεν έχω μετρητά έχει μηχάνημα 2 στενά πιο κάτω. Να πάω να βγάλω.....
Κατεβαίνω κάτω ξαναρωτάω λέω να ξαναρωτήσω ευτυχώς είμαι τυχερή και καταφέρνω να γλιτώσω την νυχτερινή περιπλάνηση στα Πετράλωνα.

Τελευταία φρίκη όταν αντιλαμβάνομαι ότι η κυρίως κουζίνα είναι σε ένα υπόγειο με πόρτα σχεδόν καταπακτή.
Πληρώσαμε 60 ευρώ με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Εν κατακλείδι...... Ίσως από τις πιο απογοητευτικές εμπειρίες. Ο ιδιοκτήτης μόνο μερακλής δεν είναι. Το προσωπικό ελάχιστο και κακά εκπαιδευμένο για να μην πω και άσχετο. Το ψήσιμο του κρέατος που αν μη τι άλλο γι αυτό πηγαίνεις τελείως άκυρο. Οι γεύσεις των ορεκτικών αλλά και του κρέατος ικανοποιητικά αλλά με τόσο απαράδεκτο σέρβις μικρή σημασία έχει. Τέλος αν δεν μπορείτε να εξυπηρετήσετε αξιοπρεπώς τα Σαββατόβραδα κάτι κάνετε πολύ λάθος γιατί όπως είπα και στον απίστευτο σερβιτόρο κάποιοι άνθρωποι τότε μπορούμε να βγούμε, συγνώμη κι όλας. Το κόστος για την συνολική εμπειρία είναι δυσανάλογα μεγάλο.

Δε θα το συνιστούσα σε κανέναν.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Meat Restaurants - Πετράλωνα, Αθήνα
Φεβ
13
2017
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
17-25

Γεια σας, φίλοι!
Σήμερα μόλις γυρίσαμε από το εστιατόριο ´To Kreas´ και παρόλο που ήμασταν παρέα 20 ατόμων, συν τα παιδιά, μείναμε όλοι καταενθουσιασμένοι!

Για να αρχίσω, δεν θα σας τρέλανω με υπερβολικές πληροφορίες, απλά κι ωραία!
Λοιπόν, πήραμε σχεδόν τα πάντα, υπενθυμίζω παρέα 20 ατόμων. Τα κρέατα ήταν όλα πολύ καλά ψημένα και σχεδόν χωρίς καθολου λιπος. Πολύ νόστιμα ιδίως τα μπιφτεκακια! Πήραμε και πολλά ορεκτικά, οι πατάτες όμως δεν μας εντυπωσίασαν καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα τηγανισμένες. Μια σαλάτα όμως... Πήραμε δυο και μας φτάσανε όλους! Αυτά το μπαλσαμικο έδινε την νοστιμιά (πήραμε μια πράσινη σάλτσα με διαφορα λαχανικά)! Πήραμε και ριζότο το οποίο, πραγματικά, ήταν τόσο νόστιμο και απολαυστικό με τα μανιτάρια του... σκέτη απόλαυση, φιλοι μου να πάρετε κι εσείς!

Οι σερβιτόροι παρά τον πολυ κόσμο έφερναν τα φαγητά σε ελάχιστο χρόνο και (ήμασταν στον πάνω όροφο) έρχονταν συχνά να ελέγξουν αν θέλαμε κάτι, μπράβο στα παιδιά! Άλλωστε τους ζητήσαμε ποσά εξτραδακια... ούτε δισταγμός ούτε δυσαρεστο βλέμμα, πάντα ευγενικοί και εξυπηρετικοί.

Ο χώρος πολυ ωραίος, διώροφο το εστιατόριο. Βλέπεις έξω από όπου κι αν είσαι και βλέπεις θάλασσα. Εμείς καθίσαμε στον πάνω όροφο και περιέργως, παρόλο που κάτω δεν υπήρχε ούτε καρέκλα να πάρεις, πάνω δεν υπήρχε ψυχή. Μάλλον επειδή ήμασταν μεγάλη παρέα δεν θα χωραγαμε. Και οι δυο όροφοι πολυ καλοδιατηρημένοι και όμορφοι με επίσης ωραίο ντεκόρ.

Φάγαμε σχεδόν τα πάντα και πληρώσαμε γύρω στα 150-200€. Εντάξει, φυσικό για τόσα άτομα. Γενικώς οι τιμουλες λίγο ανεβασμένες αλλά όχι πολυ.

Πραγματικά, σας συστήνω τούτο το εστιατόριο για την παρέα ή την οικογένεια γιατί αξίζει. Όλα είναι τέλεια και εμείς σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτουμε. Καλή όρεξη σε όλους!

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Meat Restaurants - Πετράλωνα, Αθήνα
Δεκ
18
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
17-25

Στο Kreas βρεθήκαμε Σάββατο μεσημέρι μεγάλη παρέα 8 ατόμων μετά απο κράτηση που είχε προηγηθεί μια ημέρα πριν. Το 'χα στο μυαλό μου πολύ καιρό και με την ευκαιρία μιας γιορτής αποφάσισα οτι "ήρθε η ευκαιρία σου"....

Μια γενική υποσημείωση προς τον επόμενο επισκέπτη: το menu στο site δεν είναι ακόμα ανανεωμένο. Έχει κάποιες διαφορές με το τρέχων. Ως εκ τούτου δε θυμάμαι τα ονόματα όλων των πιάτων.

Εξυπηρέτηση
---------------
Κανένα παράπονο. Κανόνισα εύκολα για την ώρα και το τραπέζι, μάλιστα με πήραν πίσω για να επιβεβαιώσουν την ώρα (μάλλον τα μεσημέρια δεν έχει πολύ κίνηση μιας και μαζί με εμάς ήταν άλλες 2 παρέες μόνο).
Φτάσαμε στην ώρα μας, μας υποδέχθηκε ο ένας σερβιτόρος που ήταν εκείνη την ώρα, το τραπέζι μας ήταν έτοιμο και όλα κύλησαν μια χαρά. Τα πιάτα στην ώρα τους, και με σωστούς χρόνους. Δεν έχω παράπονο.

Χώρος
--------------
Μικρός γενικά και με ένα μεγάλο θέμα. Έμπαζε κρύο. Στο εσωτερικό υπήρχαν θερμάστρες τοίχου, σαν αυτές που υπάρχουν σε εξωτερικό χώρο σε άλλα μαγαζιά. Απο πάνω ήσουν οκ, απο κάτω πάγωνες. Δεν ξέρω αν υπήρχε δυνατότητα και για επιπλέον θέρμανση (τύπου κεντρικό A/C), ζητήσαμε αν μπορεί να γίνει κάτι, μας είπαν οτι θα έκαναν, αλλά το αποτέλεσμα δε βελτιώθηκε.

Επειδή έχει 2 επίπεδα και εμείς ήμασταν στο κάτω, ίσως στο υπερυψωμένο να είναι καλύτερα γιατί δεν έχει τόση πολύ τζαμαρία.

Γεύση
--------------
Ότι και άν φάγαμε (και φάγαμε αρκετά) ήταν πολύ ωραίο....
- Κουβερ 2 καρβελάκια φρεσκοψημένο ψωμό με dip (εννοείται οτι πήραμε κι άλλο)
- Πατάτες με φέτα: καλές και μεγάλη μερίδα
- Λουκάνικο με αυγά και cheddar: Πολύ καλό και αρκετό

- Σαγανάκι με ταλαγάνι, κεφαλοτύρι και κομπόστα αχλάδι: Πολύ καλο
- Παστουρμαδοπιτάκια: Λογικά ψημένα στο φούρνο γιατί δεν είχε ίχνος λαδιού. Αρκετά καλα
- Χοιρινά φιλετάκια: Καλά είπε αυτος που τα έφαγε
- Χοιρινό σουβλάκι με πουρέ: Πολύ καλό είπαν
- Χοιρινή μπριζόλα μάλλον (λυπάμαι αλλά δε θυμάμαι την ονομασία του πιάτου) πολύ μεγάλη μερίδα, ζουμερή και νόστιμη

- Συκώτι: Μαλακό και πολύ ωραίο
- Brisket σιγομαγηρεμένο για 15 ωρες στο Josper (τον φούρνο που έχνουν). Το θυμάμαι γιατί το έφαγα. Απλά τέλειο. Έλιωνε στο στόμα και ήταν απίστευτα νόστιμο.

Ήπιαμε κ κόκκινο κρασί δικό τους το οποίο όμως είναι αρκετά ακριβό (11 euro / λιτρο!!!! )

VfM
-------------
Γενικά οι τιμές των πιάτων αντικατοπτρίζουν την ποιότητα τους και την ποσότητα τους πιστευω. Με 25 euro / άτομο (μαζί με λίγο κρασάκι) θεωρώ οτι τρώς εξαιρετικά. Υπάρχουν βέβαια και πιάτα, κάποιες κοπές, που έχουν 25 euro απο μόνα τους οπότε εκεί ανεβαίνεις.

Εγώ θα ξαναπάω σίγουρα (ίσως όταν ξανάζεστάνει λιγο ο καιρός πρώτα)

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Meat Restaurants - Πετράλωνα, Αθήνα
Ιουν
01
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
-

Πήγαμε σήμερα κατά το απογευματάκι και είχαμε κλείσει τραπέζι αν και δεν χρειάστηκε τελικά γιατί δεν είχε πολύ κόσμο. Είχαμε ακούσει ότι έχει όμορφη ταράτσα όπου μπορείς να φας, όμως επειδή φύσαγε λίγο είχαμε αποφασίσει να κάτσουμε μέσα στο εστιατόριο. Φτάνοντας όμως εκεί κοιτώντας ψηλά μας άρεσε η ταράτσα με τα πολλά λουλούδια.

Η κοπέλα που μας καλωσόρισε μας άφησε να διαλέξουμε που θέλαμε να κάτσουμε και έτσι πιάσαμε ένα τραπέζι στην ταράτσα η οποία απλά διακοσμημένη μεν αλλά με γούστο δε. Δεν άργησαν καθόλου να μας πάρουν παραγγελία και η σερβιτόρα απάντησε σε όλες τις απορίες μας σχετικά με τα πιάτα του καταλόγου και μας πρότεινε και πιάτα.
Στην αρχή ήρθε ένας ξύλινος δίσκος με ένα μικρό καρβελάκι ψωμί για δύο άτομα που φαινόταν χειροποίητο, 2 φέτες από ένα σοκολατί ψωμί που όπως μας εξήγησαν ήταν φτιαγμένο από χαρουπάλευρο και ένα πιατάκι με ελιές.

Πήραμε τη σαλάτα με το κουλούρι θεσσαλονίκης, ντοματίνια, σταμναγγάθι και στακοβούτηρο (αν θυμάμαι καλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη), απλά τέλεια.
Τα τσίπς από κολοκυθάκια πολύ σωστά τηγανισμένα (όχι να στάζουν λάδι) που συνοδεύονταν από ένα λεμονάτο ντιπ λίγο παραπάνω λεμονάτο για την γεύση μου αλλά δροσιστικό.
Το λουκάνικο Τρικάλων συνοδευόμενο από ένα πιατάκι μουστάρδα και ένα πιατάκι κέτσαπ ήταν ζουμερό και μας άρεσε.
Το χοιρινό κόντρα παρδαλό Νάξου ήταν χορταστικό και τέλεια ψημένο.
Το συκώτι γάλακτος ήταν λιγάκι πιο σφιχτό από ότι το τρώω συνήθως χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν καλά ψημένο.
Αυτό που μας άρεσε ήταν ότι ως συνοδευτικό των κρεάτων είχε να διαλέξεις κάτι παραπάνω από πατάτες τηγανητές ή ρύζι. Εγώ το πιάτο μου το πήρα με χόρτα εποχής και ο σύζυγός μου με πουρέ πατάτας. Μπορούσε κάποιος να διαλέξει και μανιτάρια αν ήθελε.

Κάτι άλλο που μας έκανε θετική εντύπωση ήταν ότι μας έφεραν κανάτα με παγωμένο νερό και μετά από κάποια ώρα και ενώ δεν είχαμε τελειώσει το νερό της πρώτης κανάτας ο σερβιτόρος ήρθε το πήρε και μας έφερε φρέσκο με παγάκια.
Στο τέλος μας κέρασαν και λικέρ μαζί με το λογαριασμό.

Το μόνο αρνητικό αλλά όχι και τόσο σοβαρό ήταν ότι υπήρξε ένα κενό από τη στιγμή που μας έφεραν τα ορεκτικά έως τη στιγμή που ήρθαν τα κυρίως πιάτα.
Για μία σαλάτα, δύο ορεκτικά, δύο κυρίως πιάτα μαζί με μισό κιλό κρασί κόκκινο χύμα και δύο κόκα-κόλες (για τη χώνευση) πληρώσαμε κοντά στα 50 ευρώ. Σίγουρα θα ήταν λιγότερα αν είχαμε πάρει μόνο τα βασικά αλλά θέλαμε να δοκιμάσουμε και κάτι παραπάνω.

Θα ξαναπάμε και μόνοι μας και με παρέα γιατί έχει καλής ποιότητας κρέας και καλό ψήστη.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Meat Restaurants - Πετράλωνα, Αθήνα
Ιαν
26
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
17-25

Η ώρα ήταν περασμένες τέσσερις, πεινάγαμε πολύ και γενικά τα μαγαζιά ήταν γεμάτα κόσμο. Μπήκαμε για πρώτη φορά στο "ΚΡΕΑΣ". Για να είμαι ειλικρινής, είχα σκοπό να πάω καλοκαίρι για να κάτσω στην ταράτσα του, και όχι μια Κυριακή με τόσο κρύο.

Μας υποδέχτηκε μια γλυκύτατη σερβιτόρα και μας ρώτησε αν είχαμε κάνει κράτηση. Στην αρνητική μας απάντηση, κοίταξε τριγύρω και παρέσυρε και το δικό μου βλέμμα. Το μαγαζί ήταν γεμάτο. "Έχουμε ένα τραπέζι εκεί εάν σας αρέσει" μας είπε και τελικά μας συνόδεψε εκεί. Ο χώρος ήταν ζεστός, και οπτικά με πρωτότυπα φώτα, περιποιημένα τραπέζια και όμορφα σερβίτσια, και πραγματικά, αφού τα θερμαντικά δούλευαν στο φουλ!

Μαζί με τον κατάλογο η σερβιτόρα μας έφερε μια κανάτα νερό (με μια φέτα λεμόνι! ) και ψωμί (φτιαγμένο από αυτούς όπως μας είπε! ). Αναμενόμενα το μενού ήταν γεμάτο κρέας! Προτιμήσαμε να κινηθούμε συντηρητικά μια και δεν γνωρίζαμε κάτι για το κατάστημα. Και νομίζω πράξαμε σωστά αφού η κατάσταση αποδείχτηκε (για τα γούστα μας) 50-50. Το κόκκινο κρασί, χωρίς να ναι κάτι εξαιρετικό, ήταν καλό. Η σαλάτα (σπανάκι-ρόκα) μας απογοήτευσε.

Η ποσότητά της ήταν μικρή, αν και σερβιρισμένη σε ένα μοντέρνο ορθογώνιο πιάτο, και είχε σπανάκι (τη ρόκα δεν τη βρήκα! ) και το dressing ήταν λιγοστό. Με ενθουσίασαν τα sticks από κολοκυθάκια. Σερβιρισμένα σε ένα μικρό ξύλινο ¨καφάσι" με συνοδεία ενός πολύ εύγευστου dressing, καλοψημένα και τραγανά. Μετά ήρθαν οι πατάτες. Στραπατσαρισμένες νομίζω τις έλεγαν, και δυστυχώς έτσι ήταν! Σε ένα μικρό μεταλλικό σκεύος, στρογγυλές πατατούλες, μανιτάρια και τρεις μεγάλες πιπεριές.

Το γευστικό αποτέλεσμα ήταν από αδιάφορο έως απογοητευτικό. Αρπαγμένες (για να μην πω καμένες) και οι πατάτες και τα μανιτάρια! Τέλος ήρθαν τα μπριζολάκια συνοδευόμενα με βραστά χόρτα. Εδώ είπα "μπράβο". Το κρέας ήταν μαλακό, καλοψημένο, πολύ όμορφα σερβιρισμένο.

Για την τιμή του θα ήθελα ίσως περισσότερη ποσότητα αλλά η γεύση έφερνε το ισοζύγιο. Για επιδόρπιο επέλεξα μια lemon pie, από μια μεγάλη γκάμα ωραιότατων γλυκών, μεγάλων διαστάσεων (κάθε ένα γλυκό, κόστους 6 ευρώ, ήταν για δύο άτομα).

Αφού πληρώσαμε ένα αλμυρούτσικο λογαριασμό, μας αποχαιρέτησαν ολόθερμα στο πλαίσιο της πολύ καλής εξυπηρέτησης τους.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Meat Restaurants - Πετράλωνα, Αθήνα
Ιουν
27
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
-

γεια σας φίλοι μου!!

Το μαγαζί αυτό δεν το ήξερα μέχρι την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι, όταν κατι φίλοι που είναι πελάτες, μας πρότειναν να πάμε.
Αρχικά καθίσαμε στην ταράτσα όπου όμως παρά τις μεγάλες ομπρέλες η ζέστη ήταν έντονη. Κατεβαίνοντας στο εσωτερικό τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν ως προς την ζέστη και αυτό ίσως ήταν και το μόνο άσχημο του μαγαζιού. Μάλλον δεν προσφέρεται για πολύ ζεστά μεσημέρια.

Το περιβάλλον συμπαθητικό και η τουαλέτα καθαρή.
Τώρα το φαγητό....
Πήραμε για πρώτα μια δροσερή σαλάτα με τοματινια, τηγανητά κολοκυθάκια σαν μπαστουνάκια, καλά και τηγανητές πατάτες πολύ όμορφα τηγανισμένες.
Για κυρίως εγώ πήρα μια σταβλισια τόσο μαλακιά νόστιμη και καλοψημενη που ίσως δεν έχω φάει καλύτερη, οι άλλοι φιλέτα και πικάνια. Ολοι έιπαν ότι ήταν πολύ νόστιμα και καλοψημένα.

Στο τέλος μας κέρασαν δυό γλυκά μια μιλφέιγ με παγωτό νοστιμότατη και ενα άλλο με φράουλες που δεν δοκίμασα. (Αυτή που το έφαγε έιπε ότι ήταν καλο)
Ολα αυτά μαζί με 3 μπύρες 28 ευρώ το άτομο.
Υ. Γ, Το φαγητό μάλλον ήταν για 3,5 και κρίμα που δεν είχα την δυνατότητα να το κάνω.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Meat Restaurants - Πετράλωνα, Αθήνα
Νοε
06
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
17-25

Καλησπέρα κ από εμένα. Δεν γράφω συχνά, καθ ότι απέχω από το να γράφω κριτικές. Όμως θα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας μια πρόσφατη εμπειρία μου σ αυτό το μαγαζί.

TO KREAS λοιπόν.
Πρόκειται γι ένα άκρως συμπαθητικό μαγαζι, που συνδυάζει φιλοξενία, γεύση κ πολύ καλή αναλογία value for money. Για να μην μακρηγορώ.
Επίσκεψη χθες 1/11 Κυριακή μεσημέρι κατ οπιν πρόσκλησης φίλων που κατοικούν στην γύρω περιοχή.4 άτομα φαγαμε τα εξής.

Για κουβέρ σερβίρει ψωμί καρβελάκι που το ψήνουν στον ξυλόφουρνο τους. Ωραία πρώτη εντύπωση.

Στικ τηγανητά κολοκυθάκια. Έξυπνο σερβίρισμα σ ένα μεταλλικό σκεύος κωνικό μέσα σε λαδόκολα, συνοδεύονται από μια νόστιμη σως με βάση το μπαλσάμικο νομίζω. Γευση πολύ καλή.

Αυγά με πατάτες φούρνου και σουτζούκι. Απλά εκπληκτικό, κρατήθηκα να μην πάρω κ άλλο ένα, επειδή περιμέναμε και τα κυρίως πιάτα. Ο λόγος άλλωστε που ανταποκρίθηκα και στην πρόσκληση των φίλων μου. Σημειώνω πως όλα τα κυρίως ήταν στη μέση.

Περνάμε στα κυρίως τώρα καθ ότι και οι 4 μας είμαστε κρεατόφιλοι.
1 Μπεργκερ απο κιμά Black Angus. Εντιμότατα σας λέω πως, είχα πολύ καιρό να δοκιμάσω τέτοιο μπιφτέκι. Όχι πολύ λιπαρό, όχι παραψημένο. Ζουμερό κ πολύ γευστικό. Πολύ καλό το ψωμί του

1 Πικάνια απο Black Angus μέτρια ψημένη. Εξαιρετική γεύση, πολύ καλό το σερβίρισμά της(Δίνει το μαγαζί επιλογή για συνοδευτικό)Επιλέξαμε πουρέ πατάτας.

1 T-bone. Εδώ ό, τι κ να πω, ειναι λίγο. Χρειάζεται 2 ατομα για να το καταφέρουν. Γεύση εξαιρετική. Ψήσιμο άψογο, σερβίρισμα με 3-4 διαφορετικά αλάτια. Έυγε τους.

Ήπιαμε και 1 κιλο κρασί χυμα λευκό. Συμπαθητικό.
Λογαριασμός 80 ευρώ. Καθόλου άσχημα, εαν αναλογιστούμε τι χρεώσεις κυκλοφορούν σε μαγαζιά τέτοιου είδους με ξυλόφουρνους, Black Angus κλπ. Πολύ τίμια προσπάθεια για τέτοιο εστιατόριο, πιστεύω.

Κέρασμα παρακαλώ από το μαγαζί. Μιλφέηγ με παγώτο σοκολάτας. Ωραίο σερβίρισμα κ έξυπνο. Το σπάνε μπροστά σου στο πίατο κ το μόνο που μένει, είναι να πάρεις το κουτάλι και ν απολαύσεις.

Γράφω λοιπόν γι αυτό το μαγαζί, γιατί θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή πρόταση γι επίσκεψη. Σπανίζουν νομίζω στις μέρες μας εστιατόρια που σέβονται πολύ το value for money.

Καθαρό μαγαζί. με ωραία διακόσμηση. Το 3άρι στον χώρο το βαζω μόνο επειδή βρίσκω κάπως μικρά τα τραπέζια τους.
Όλα τα υπόλοιπα το 4άρι, τ αξίζουν, απο το καλωσόρισμα τους, τις γεύσεις τους κ τις τιμές τους.

Σημείωση. ΄Ειδα κ άλλα πιάτα να σερβίρονται στα γύρω τραπέζια, τ οποία εχω σκόπο να δοκιμάσω σ επόμενη επίσκεψή μου.
Αύτα από εμένα καλοφαγάδες μου. Εις το επανιδείν.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Meat Restaurants - Πετράλωνα, Αθήνα
Μαι
21
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
26-36

Μοντέρνα ταβέρνα. Ποικιλία σχετική σε κρέας αλλά όχι ανάλογη εκτέλεση.
Πολύ προσοχή στην παρουσίαση παρά στην ουσία.
Απογοητευτικά τα Stake ribs. ( πολύ σκληρό το κρέας - κατευθείαν από κατάψυξη)

Το χύμα κρασί το λέμε "housewine" και το πληρώνουμε σαν κάτι το ιδιαίτερο.
Αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ είναι αυτό που προσέφεραν συνοδευτικό με το ψωμί.
πελτές ντομάτας-κύκνος!

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Meat Restaurants - Πετράλωνα, Αθήνα
Φεβ
20
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
-

Εξαιρετικο φαγητό με αποκορύφωμα την σούπα σοκολάτας για επιδόρπιο. Ευγενικο προσωπικό με πολύ γρήγορο σέρβις παρόλο που πήγα Σάββατο και είχε πολύ κόσμο.

Ολα τα φαγητά που δοκιμάσαμε ήταν εξαίσια. Ενω πήγα χωρίς ιδιαίτερη όρεξη οι μυρωδιές και η παρουσία με έκαναν να τα δοκιμάσω όλα και να μείνω ιδιαίτερα ικανοποιημένη. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα, εγώ θα ξαναπάω σίγουρα.

Ξεχασα να αναφέρω την industrial διακόσμηση που με εντυπωσίασε για το μέγεθος του χώρου.