Loader

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

08:00 - 02:30

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

Παροχές

Δέχεται κρατήσεις
Έχει δίκτυο Wifi
Παροχές για ΑμεΑ
Φιλικό προς χορτοφάγους
Δέχεται πιστωτική κάρτα
Υπάρχει εξωτερικός χώρος
Φιλικό για οικογένειες/παιδιά
Προσφέρεται για ιδιωτικές εκδηλώσεις

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

0 medium

14 Ιούλ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Δε θα μακρυγορήσω για τις ταράτσες του κέντρου την καλοκαιρινή περίοδο. Όλες εξαιρετικές, αυτός είναι και ο λόγος που είναι συνήθως γεμάτες και κυρίως από τουρίστες.
Παρασκευή βράδυ λοιπόν και μετά από τηλεφωνική κράτηση πήγαμε στο Chocolat δύο άτομα. Μας βάλανε σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια, με πολύ ωραία θέα στην Ακρόπολη και στην Πανσέληνο της βραδιάς.

Σχεδόν αμέσως κατέφτασε η σερβιτόρα ρωτώντας μας αν θέλουμε νερό βρύσης ή εμφιαλωμένο και μας άφησε τους καταλόγους.
Το μενού είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του εστιατορίου. Να σημειώσω την εξαιρετική λίστα κρασιών.
Να σημειώσω πως το προσωπικό είναι αρκετά ευγενικό και πρόθυμο να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό το λέω, γιατί προς το τέλος της βραδιάς μας επισκέφτηκε εκτός προγράμματος και ένας φίλος, και παρόλο που ο χώρος ήταν περιορισμένος, τακτοποιηθήκαμε μια χαρά και σε ό, τι αφορά την επιπλέον καρέκλα και στα σερβίτσια πάνω στο τραπέζι.

Δύο άτομα λοιπόν πήραμε:
Μανιτάρια γεμιστά, πολύ ωραία γεύση, χορταστικά
Σαλάτα με καπνιστό σολωμό, καλή ποσότητα τόσο η πρασινάδα όσο και ο σολωμός, ωραία βινεγκρέτ
Ριζότο με φρέσκο σολωμό, μελάνι σουπιάς και μπρικ, δυστυχώς έλειπε αλάτι, και το λέει ένας άνθρωπος που βάζει ελάχιστο ως καθόλου αλάτι στο φαγητό του
Ρωτηθήκαμε για το ψωμί, το οποίο ήταν μικρά ψωμάκια, αν θυμάμαι τέσσερα, και δύο κριτσίνια, μαζί με δύο μικρά μπολάκια με αλοιφές, το ένα πατέ ελιάς, το άλλο δε το θυμάμαι
Ήπιαμε μία φιάλη Μαλαγουζιά Χρυσοστόμου (κόστος 29 ευρώ)

Λόγω της επίσκεψης του φίλου που αναφέρω παραπάνω, πήραμε στο τέλος ένα μοχίτο και μία μπύρα.

Για όλα τα παραπάνω δώσαμε 82 ευρώ, τιμή πολύ καλή αν σκεφτεί κανείς τα 29 ευρώ για το κρασί, καθώς και τα δύο ακόμα ποτά. Και οι ποσότητες του φαγητού πολύ αξιοπρεπείς.

Μας ενημέρωσαν επίσης πως σε λίγες μέρες (δηλ. κατά τα μέσα Ιουλίου) θα ανανέωναν και τη λίστα κρασιών, προσθέτοντας και άλλες ετικέτες.

Νομίζω αξίζει μια επίσκεψη αν βρεθείτε στην περιοχή, ίσως υπερέχει κάπως από το διπλανό του στο φαγητό και το κρασί, παρόλο που η θέα του είναι λίγο περιορισμένη στα πιο πίσω τραπέζια.

1 medium

22 Ιούλ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Μια κρύα σοκολάτα, μια κρέπα σοκολάτα-μπισκότο και μια σαλάτα λαχανικών σχεδόν 30€ σε τραπεζάκι επί του πεζοδρόμου Αποστόλου Παύλου.......

Και έρχομαι στο ζητούμενο..... Με χαρά να πληρώσουμε το ποσό αυτό όταν όμως πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις με βασικότερη αυτή της γεύσης. Όταν λοιπόν η κρύα σοκολάτα που κοστίζει 5,50€ δεν είναι τίποτα άλλο παρά σκέτο γάλα χτυπημένο στο μίξερ με κακάο (?!!! ), και η κρέπα με τη σαλάτα δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο ως γεύση σε σχέση με απλά μαγαζιά της γειτονιάς μας, δε νομίζω ότι υπάρχει δίκαιη σχέση ποιότητας τιμής.

Δέχομαι το γεγονός ότι βρίσκεται σε έναν από τους πλέον τουριστικούς δρόμους της Ελλάδας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα πάγια έξοδα μιας επιχείρησης, δέχομαι ότι τα κριτήρια γεύσης για τα πιάτα είναι καθαρά υποκειμενικά αλλά σε καμία περίπτωση δε δέχομαι να προσφέρεις κρύα σοκολάτα του τύπου: χτυπάω στο multi του σπιτιού μου γάλα με σκόνη τύπου κακάο και ζάχαρη.

Κατά τη γνώμη μου αξίζει μόνο αν βρείτε τραπέζι στο κυρίως μαγαζί που έχει ως θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.