POINT A BAR AND RESTAURANT

Μοντέρνα κουζίνα

  Ροβέρτου Γκάλι 4, Αθήνα [Χάρτης]
  210 9236832

Ώρες λειτουργίας:


Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Ακρόπολη, Αθήνα
Σεπ
04
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
-

Πηγαίνουμε κάθε καλοκαίρι στο Point A (εντάξει, εποχιακό είναι, σε ανοιχτή ταράτσα άρα θέλει καλές καιρικές συνθήκες) και φέτος το αργήσαμε λιγάκι. Τελευταίο σαββατόβραδο Αυγούστου μετά από κράτηση για ένα τραπεζάκι για 2 στην άκρη με την ονειρεμένη θέα Ακρόπολη...

Εξυπηρέτηση πάντα άριστη, ρομαντική ατμόσφαιρα (αλλά σκοτεινά για να διαβάσεις τον ενδιαφέροντα κατάλογο), ζωντάνια!

Το μενού είναι πάντα δημιουργικό, αλλά φέτος μάς τα χάλασε γευστικά. Παρόλο που το καλωσόρισμα είναι άκρως εντυπωσιακό (δεντράκι ελιάς με ψεύτικες ελιές-παγωτό, ακριβώς στο μέγεθος ελιάς και μόνο μία για κάθε άτομο συν 2-3 μικροσκοπικές φετίτσες ψωμί και για τους δυο και λίγο ελαιόλαδο, τουλάχιστον δε χρεώνεται), η σαλάτα καλή (πήραμε τη χιώτικη με σπανάκι-παντζαρόφυλλα σε αρκετή ποσότητα, με 4 κομματάκια ψητό μαστέλο και ελάχιστα καρύδια, υποτίθεται με dressing μαστίχας αλλά δεν το καταλάβαμε αυτή τη φορά, πέρυσι ήταν διακριτό το άρωμα) και το ορεκτικό επίσης μια χαρά (λαυράκι σαν σεβίτσε, με σησαμέλαιο και σάλτσα εσπεριδοειδών για το μαρινάρισμα), τα κύρια πιάτα δεν άξιζαν!

Πήραμε ψαρικά: α) ψητό σολομό σε μπρυλέ αγγουριού (αγγουρόζουμο κατέληξε, αν και δεν ήταν ούτε στην αρχή κρεμώδης η υφή) που δεν είχε καμία νοστιμιά
και β) μυλοκόπι με κολοκυθανθούς σε σάλτσα αυγοτάραχο, το φιλέτο ψαριού ήταν τυλιγμένο σε κολοκυθανθούς και ήταν σωστά ψημένο, αλλά η σάλτσα ήταν νερουλή με έντονη γαλατίλα, χωρίς γεύση από αυγοτάραχο και χωρίς καμία νοστιμιά επίσης και για γαρνιτούλα υπήρχαν λίγα ρολά από ωμά κολοκυθάκια... Το ακριβότερο πιάτο του καταλόγου (μαζί με το σοφρίτο, 21€) και να μην είναι νόστιμο!!!

Δεν πεινούσαμε πολύ και δε μας πείραξε τόσο η μικρή ποσότητα και το γεγονός ότι δε χορταίνεις κανονικά κι ας πληρώνεις κανονικότατα (έτσι είναι στα gourmet), αλλά η έλλειψη νοστιμιάς και οι ίσως όχι τόσο καλές ιδέες στα συγκεκριμένα πιάτα. Οι σεφ πάντα προσπαθούν για ευφάνταστες δημιουργίες, αλλά αν το φαγητό δεν είναι τελικά νόστιμο δεν αξίζει!

Πήραμε ένα μπουκάλι λευκό κρασί από τα φθηνότερα του καταλόγου (Μοσχάτο Τυρνάβου Μίγα 19€) και χωρίς γλυκό (ούτε κέρασμα μαστίχα όπως άλλες χρονιές) ο λογαριασμός ήταν ~80€.

Για το vfm αμφιταλαντεύτηκα ανάμεσα σε 2 και 3... Τα περισσότερα εστιατόρια ή all-day χώροι με θέα Ακρόπολη έχουν ανεβάσει πολύ τις τιμές τους πια, οπότε το Point A εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για ένα όμορφο ρομαντικό δείπνο με θέα Ακρόπολη, να προσέξουν όμως λίγο περισσότερο τις γεύσεις!

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη ekatn.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Ακρόπολη, Αθήνα
Οκτ
28
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
26-36

Πρόσφατη καλοκαιρινή πανσέληνος και κράτηση τραπεζιού έξι (6) ατόμων στο εστιατόριο POINT-a του ξενοδοχείου HERODION δίπλα στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Κατάμεστο το roof garden που στεγάζει το εν λόγω εστιατόριο-bar – τόσο λόγω του καταπληκτικής θέας στον “ιερό βράχο”, όσο και της ιδιαιτερότητας της βραδυάς. Ζητήθηκε από το πρώτο ζευγάρι που έφθασε στον χώρο, να περιμένουν λίγο γιατί το τραπέζι δεν ήταν ελεύθερο, ενώ όταν λίγο μετά κατέφθασαν και τα άλλα δύο ζευγάρια, η παράκληση επαναλήφθηκε.

25 λεπτά αργότερα, το τραπέζι μας εξακολουθούσε να μην είναι διαθέσιμο και με την γενικότερη αντιμετώπιση μας από την υπεύθυνη υποδοχής, να απέχει από το να θεωρηθεί επαγγελματική, και την υπομονή μας να αρχίζει να εξαντλείται, εμφανίσθηκε ένας από μηχανής θεός. Αυτή τη φορά όχι με τη μορφή του άρματος με τους δράκοντες στην “Μήδεια” (συνειρμός λόγω του χώρου), αλλά με την μορφή μίας νέας ευγενέστατης σερβιτόρας που ενημέρωσε την υπεύθυνη κρατήσεων, ότι επιτέλους το τραπέζι μας ήταν ελεύθερο. Τέλος καλό, όλα καλά...

Το τραπέζι που καθήσαμε ήταν από τα πλέον προνομιούχα από πλευράς θέας της Ακρόπολης. Η βραδυά θαυμάσια, σωστή μουσική στην σωστή ένταση, καλός κόσμος και παρά την έντονη κινητικότητα και πληρότητα στον χώρο, καμία ιδιαίτερη αίσθηση αναστάτωσης ή πολυκοσμίας.

Η κυρία που πήρε την παραγγελία μας ήταν πρόθυμη να απαντήσει στα ερωτήματα μας, ενώ ο κύριος που στη συνέχεια ανέλαβε το σερβίρισμα ήταν εξίσου αποτελεσματικός και γρήγορος.

Το concept της κουζίνας του POINT-a είναι μία ιδιαίτερα δημιουργική Ελληνική κουζίνα, με προσεγμένες πρώτες ύλες και σαφώς έξυπνα δομημένο menu με ταυτότητα και επιλογές για όλους. Τα πιάτα έρχονται επίσης στο τραπέζι με το σκεπτικό - “το μάτι χορταίνει πρώτο”.

Πολύ δημιουργικά στησίματα, πρωτότυπα σερβίτσια, σωστοί χρόνοι σερβιρίσματος και – κατά ριπάς, άκρως ενδιαφέρουσες αλλά και μη - γεύσεις στην πλειονότητα των πιάτων.

Αντίθετα με το μάτι, το στομάχι στο POINT-a δεν χορταίνει – και δεν θα χορτάσει ποτέ. Εικάζω παρακάτω που μπορεί να οφείλεται αυτό, μιας και τόσο – ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ – μικρές μερίδες δεν έχω ξαναδεί ΠΟΤΕ σε εστιατόριο τουλάχιστον τέτοιας κατηγορίας. Στα πρώτα πιάτα,

- Λουκουμάδες με μανούρι, μέλι και σουσάμι στα 9 ευρώ. Πολύ νόστιμο και ισορροπημένο, σπάνιας επίγευσης, πολύ πρωτότυπα παρουσιασμένο. Πήραμε αζιμούθιο και διόπτευση για να μοιράσουμε 4 λουκουμάδες σε 6 άτομα, κάποιοι στο τραπέζι υποχώρησαν, ένα τρίμμα που έφθασε στο στόμα μου ήταν έκρηξη γεύσης.

- Σαλάτα Χιώτικη με σπανάκι, πατζάρι, καρύδι και τυρί μαστέλλο στα 8.5 ευρώ. Φρεσκότατη, όσο έπρεπε ψημένο το τυρί ώστε να μην σκληρύνει μέχρι να φθάσει στο τραπέζι, ενδιαφέρουσα η βινεγκρέτ μαστίχας, ποσότητα ανεπαρκής - ούτε καν για 4 άτομα, εμείς είμασταν 6, οι ίδιες ευγένειες πάλι... μας σας παρακαλώ, μα δεν το τρώμε το κοπτόν, δεν είμαι φίλος της σαλάτας – με νυστάζει το σπανάκι, αφήστε θα κρατηθώ για το κυρίως, κλπ. κλπ.. Έγινε ο σχετικός δειγματισμός σε όλα τα πιάτα, ε, εντάξει, ενδιαφέροντα τα 1-2 φύλλα που δοκίμασα, αλλά μέχρι εκεί.

- Το τρίτο πιάτο (από τα πρώτα) ήταν και η αποθέωση της “ανυπαρξίας”. Το πεινιρλί με αυγό ορτυκιού, τρούφα και ενός τυριού από την Ξάνθη που κατέφθασε στο τραπέζι μας, ήταν ίδιο ακριβώς σε διαστάσεις, με το κρουασανάκι κέρασμα που προσφέρουν στα ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ με τον πρωινό καφέ – αν έχει τύχει να το δοκιμάσετε. Δεν ξεπερνούσε τα 5-6 εκατοστά σε μήκος, και οι πρεσβύωπες της παρέας, έπρεπε να φορέσουν τα γυαλιά τους για να το σχολιάσουν. Το μοιράσαμε στα 3 για τις 3 κυρίες του τραπεζιού και εκεί τελείωσε η υπόθεση, έτσι δεν μπορώ να αναφερθώ στη γεύση του, δεν παρατήρησα όμως και καμία ψυχική ανάταση – για τα 9 ευρώ του πιάτου-μπουκιά παρακαλώ.

- Όπως γίνεται αντιληπτό, στο τραπέζι είχε αρχίσει να γίνεται ένας ευχάριστος ψιλοχαβαλές με το μέγεθος των πρώτων πιάτων, αλλά παράλληλα μας έζωναν και τα φίδια για τα κυρίως πιάτα, γιατί ναι μεν θαυμάσιο το σημείο και ο περίβλεπτος Παρθενώνας, εξαιρετική η παρέα μας, ωραίο το κρασί και σε πολύ καλή τιμή (για το σημείο) αλλά θέλαμε να μην φύγουμε και εντελώς νηστικοί.

- Στα κυρίως, 2 “κάπρικα” χοιρινά. Ως γνωστό, η κοινή πρακτική εστιατορίων είναι ότι αν το πιάτο βγαίνει γευστικά αδιάφορο, του δίνει κανείς πρωτότυπη ονομασία για να το κάνει ενδιαφέρον. Το POINT-a δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα. Αδιάφορο γευστικά το χοιρινό, περιορισμένη ποσότητα στην μία άκρη του πιάτου πάνω σε φύλλα, εξαιρετική η άψογα δεμένη και γευστικότατη λεμονάτη σάλτσα που το συνόδευε. Αυτή την σάλτσα εγγυημένα δεν την φτιάχνει τυχαίος μάγειρας. Το ίδιο δυστυχώς δεν ισχύει και για την γεύση του κρέατος που ήταν αδιάφορο και "σπογγώδες". Στα 16 ευρώ. Αν δεήσετε να πάτε στο POINT-a, απλά προσπεράστε το σαν πιάτο. Ή ζητήστε μία μερίδα λεμονάτη σάλτσα. Μόνον. Δεν θα σας την φέρουν, αλλά μπορείτε να γίνετε στιγμιαία και εσείς προκλητικοί, όταν η κουζίνα του POINT-a το κάνει με την ποσότητα σχεδόν κάθε πιάτου που στέλνει στα τραπέζια.

- Σοφρίτο. Ενδιαφέρον σαν συμβατικό φιλέτο με μια τυχαία σάλτσα, καμία σχέση με το Κερκυραικό έδεσμα που περιέχει σκόρδο, μαιντανό, βούτυρο, αλεύρι και ξύδι. Στα 21 ευρώ. Σωστή ποσότητα σαν μερίδα – για πρώτη φορά στο τραπέζι μας. Έμελλε να είναι και η μοναδική.

- Κριθαρώτο με καλαμάρι – σε εμένα. Απογειωτική γεύση, από τα signature εκείνα πιάτα που σε ξαναφέρνουν στο εστιατόριο μόνο και μόνο για να ξαναγευθείς αυτή την απόλαυση. Στο χύλωμα του, πέρασε οπωσδήποτε από τα χέρια του μάγειρα που συνθέτει την λεμονάτη σάλτσα στο Κάπρικο που αναφέρθηκε πριν λίγο. Στα της ποσότητας – take a wild guess…4 στην κυριολεξία πηρουνιές και 1.5 καλαμαράκι γόνος. Το τελείωσα σε ένα λεπτό και βάλθηκα να χαζεύω τα πέριξ. Στα 14 ευρώ.

- Ραβιόλια με χταπόδι ραγού και πατζάρι. Πολύ νόστιμο από ότι άκουσα, 4 μικρά ραβιόλια ή 4 μπουκίτσες ή 4 πηρουνιές. Στα 13 ευρώ.

- Κεμπάπ από αρνίσιο και μοσχαρίσιο κιμά σε κυπριακή πίτα με ψητή ντομάτα. Γευστικά εφάμιλλο καλών ψητοπωλείων. Μέχρι εκεί. Στα 14 ευρώ. Εδώ ειδικά, αξίζει να κάνεις το food cost math.

Με τα πολλά, μόνο μία εξήγηση υπάρχει που να εξηγεί επαρκώς την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ επαναλαμβάνω ΕΛΑΧΙΣΤΗ (όχι μικρή, όχι περιορισμένη) ποσότητα σχεδόν όλων των πιάτων που πέρασαν από το τραπέζι μας: ): )

Οι επικεφαλής μάγειρες του POINT-a πιθανολογώ ότι συμμετείχαν λίαν προσφάτως σε εκπαιδευτικό σεμινάριο προβεβλημένου chef στο εξωτερικό. Εκεί στη διάρκεια της σεμιναρίου, ο ξένος chef έκανε αναφορά στην ποσότητα των 380 γραμμαρίων, και τον τρόπο που πρέπει να σχεδιάζεται σε ποσότητες ένα μενού γευσιγνωσίας, ώστε να μην ξεπερασθεί ο σχετικός κορεσμός. Τα 380 γραμμάρια είναι η μέση καταγεγραμμένη παραδεκτή σε βάρος ποσότητα τροφής, που ένας ενήλιξ φυσιολογικός στόμαχος (όχι ο στόμαχος 18χρονου στοιχηματία σε σουβλατζίδικο) χρειάζεται ώστε να κορεσθεί, ώστε ο κάτοχος του να απολαύσει ένα γεύμα χωρίς να παρουσιάσει συμπτώματα φουσκώματος, δυσφορίας κλπ.. Αυτό τον κανόνα χρησιμοποιούν πολλοί chef στον σχεδιασμό μενού γευσιγνωσίας με πολυάριθμα πιάτα, ώστε να μοιράζουν ανάλογα τη μερίδα που παρουσιάζεται.

Επειδή όμως οι δικοί μας – ως συνήθως - μιλούσαν μεταξύ τους μέσα στο σεμινάριο, την κρίσιμη στιγμή της αναφοράς από τον ξένο chef στο concept των 380 γραμμαρίων, κάποιοι από αυτούς άκουσαν 180 γραμμάρια, και κάποιοι από αυτούς άκουσαν 80 γραμμάρια. Όταν επέστρεψαν στην Αθήνα, μη μπορώντας να συμφωνήσουν μεταξύ τους, αποφάσισαν να πάνε σε ένα μέσο όρο και έτσι να σχεδιάσουν πιάτα που η ποσότητα τους απευθύνεται σε πελάτες, που τελείωσαν το κανονικό δείπνο τους αλλού, πριν από μόλις 30 λεπτά...

Προσοχή εδώ για τον συσχετισμό με άλλα εστιατόρια που το μενού τους εκ σχεδιασμού δεν μπορεί να υποστηρίξει το φαγητό σε πιάτα που μπορεί να μοιραστεί η παρέα, αλλά αφορούν πρώτο, κυρίως και γλυκό ανά άτομο. Το POINT-a δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Προσφέρει πιάτα - κυριολεκτικά - μινιατούρες, με έξυπνη τιμολογιακή πολιτική που εύκολα τα παραγγέλνεις, αλλά δύσκολα τα χωνεύεις, ειδικά στο VFM. Οι 3 ντομάτες παραπάνω στο VFM αφορούν τον συσχετισμό πρωτίστως της θέας και του χώρου, και δευτερευόντως του φαγητού vfm, που δεν θα έδινα παραπάνω από 2.

Και τα 5 γλυκά του καταλόγου που πήραμε στο τέλος, εξαιρετικά στυλιζαρισμένα και από πλευράς γεύσης, το ένα καλύτερο από το άλλο. Επαρκή σε ποσότητα, από 5 έως 7 ευρώ, πρέπει να τα δοκιμάσει κανείς. Ειδικά το μαύρο λεμόνι και το αμυγδαλωτό, που ήταν πολύ ιδιαίτερα.

Εν κατακλείδι, ένας υπέροχος χώρος με άπλετη θέα στην Ακρόπολη (το καλοκαίρι στην ταράτσα), αποτελεσματική και επαγγελματική εξυπηρέτηση, καθόλου αποστειρωμένη – όχι όμως με την έννοια της φιλοξενίας (αναμενόμενο γιατί κατά την άποψη μου στοχεύει σε περαστικούς ενοίκους του ξενοδοχείου, παρά σε σταθερούς πελάτες), κόστος ανά ζευγάρι 45-50 ευρώ με 2 μπουκάλια κρασί σε μία παρέα 6 ατόμων, κάποια ενδιαφέροντα και κάποια κορυφαία πιάτα - προκλητικά μικρής ποσότητας, ξεκάθαρη αίσθηση ότι κάποιοι μάγειρες στην κουζίνα του POINT-a ξέρουν τι κάνουν (δυστυχώς όχι όλοι), εξαιρετική λίστα κρασιών σε πολύ καλές τιμές για τον χώρο που τα απολαμβάνεις, εύκολη στάθμευση σε παρακείμενα parking.

Αν πάτε μεγάλη παρέα με πρόθεση να μοιρασθείτε πιάτα, πιθανότατα θα απογοητευθείτε. Συστήνεται οπωσδήποτε για επίσκεψη σε ρομαντική καλοκαιρνή έξοδο ενός - το πολύ-πολύ 2 ζευγαριών. Το αυτόν και για επαγγελματικά δείπνα – περιορισμένου πάντα αριθμού ατόμων - για να θαυμάζουν οι ξένοι καλεσμένοι απέναντι τους, το σημείο απαρχής της κοιτίδας του πολιτισμού και της δημοκρατίας στην ανθρωπότητα.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Ακρόπολη, Αθήνα
Αυγ
03
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
26-36

Πως μπορεί να σε καλωσορίσει η Ακρόπολη με μια ελιά παγωτό και να σε αποχαιρετίσει με μία σοκολάτα με σάλτσα παντζαριού!

Είναι ένα μαγαζί με πολλές γευστικές εκπλήξεις που σου προσφέρει μία θεαματική ταράτσα και ένα γελαστό, φιλικό και κεφάτο team (Φωτεινή & Ελένη) που σε σερβίρει, πάντα πρόθυμο να σε μυήσει στις νέες γεύσεις και να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία.

Ο ευφάνταστος σεφ παίζει με τις γεύσεις, μέσα από ένα πλήρες μενού με πολλές επιλογές, σωστή λίστα κρασιών σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Είναι μία εμπειρία που σίγουρα θα επαναλάβω!

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Ακρόπολη, Αθήνα
Σεπ
06
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
-

Επισκέφθηκα το point A την περασμένη εβδομάδα, με σχεδόν πανσέληνο. Το βασικο προσόν του εστιατορίου είναι η θέα, και δεν θα απογοητευτείτε.

Ο χώρος καθαυτός είναι λιτός, όμορφος, με σχετικά λίγα τραπέζια φαγητού, οπότε συνιστώ και τις καθημερινές να κάνετε κράτηση, γιατί πηγαίνει για φαγητό και πολύς από τον κόσμο που διαμένει στο ξενοδοχείο. Μοναδικό αρνητικό τα μικρά τραπέζια δύο ατόμων.

Το μενού είναι μικρό αλλά ποιοτικό. Τείνει περισσότερο στο μεσογειακό παρά gourmet, με πινελιές κρητικές. Εξαιρετικός ο πουρές μελιτζάνας, η σαλάτα με σπανάκι και πατζάρια απλά καλή. Για κυρίως πήραμε το φιλέτο και το αρνίσιο κότσι. Πολύ καλό το φιλέτο, σωστά ψημένο και ζουμερό, η μερίδα οριακή. Το κότσι ήταν επίσης καλό αν και δεν εκτιμώ τη γεύση στο αρνί. Επιδόρπιο δεν πήραμε.

Πολύ ευχάριστη έκπληξη τα coctails, και τα τρία διαφορετικά που παραγγειλαμε ήταν σωστά εκτελεσμένα. Συστήνω το mojo mojito τους ανεπιφύλακτα. Επίσης ευχάριστη έκπληξη οι τιμές, που είναι πολύ λογικές για το σημείο. Πληρώσαμε 84 ευρώ δύο άτομα για δύο ορεκτικά, σαλάτα, δύο κυρίως και 4 ποτά. Το σέρβις πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό μεν, δύσκολο να τους αποσπάσεις την προσοχή να ζητήσεις κάτι δε, θέλουν δουλειά σε αυτό.