Loader

Περιγραφή

Κεμπαπτζιδικο-Ψησταριά. Ανοιχτόκάθε μέρα απο το μεσημέρι

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ανοιχτό καθημερινά απο το μεσημέρι.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

6 medium

01 Νοε 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Πριν από λίγες μέρες, Σάββατο βράδυ, παρέα 8 ατόμων είχαμε προγραμματίσει να βγούμε έξω για φαγητό με πρωτοβουλία φίλου που κατοικεί στο Μοσχάτο, Μια σειρά από παρανοήσεις και ασυνεννοησίες οδήγησαν στο να διπλασιαστεί ο αριθμός των ατόμων της παρέας. Όμως ο καλός φίλος είχε κλείσει τραπέζι στον "Πρόεδρο", στο Μοσχάτο για 8 άτομα και Σαββατόβραδο το μαγαζί ήταν γεμάτο...

Πρώτη λοιπόν θετική εντύπωση για την εξυπηρέτηση, αφού ο ευγενέστατος και ικανότατος υπεύθυνος κατέβαλε κάθε προσπάθεια να μας εξυπηρετήσει και τα κατάφερε! Δύο παράλληλα τραπέζια των 8 ατόμων βρέθηκαν και ετοιμάστηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και η -απρόσμενα πολυπληθής- παρέα βολεύτηκε! Να σημειώσω ότι ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος, στενόμακρος και με τα τραπεζοκαθίσματα κάπως στριμωγμένα, ώστε να αξιοποιηθεί και το τελευταίο τετραγωνικό εκατοστό. Ωστόσο, είναι πολύ φωτεινός, με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί και καλόγουστα διακοσμημένος με το στυλ μπακάλικου, το οποίο και τα άλλα καταστήματα της ίδιας αλυσίδας κεμπαμπτζίδικων έχουν υιοθετήσει.

Σχεδόν αμέσως οι σερβιτόροι έφεραν καταλόγους και μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό (χωρίς να ρωτήσουν, το μοναδικό "φάουλ" του καταστήματος στην εξυπηρέτηση). Ο κατάλογος αρκετά περιεκτικός, με όλα όσα διαθέτει ένα κεμπαπτζίδικο που σέβεται τον εαυτό του.

Στο δικό μας τραπέζι αποφασίσαμε να παραγγείλουμε και γευτήκαμε:

- Δύο "προεδρικές ποικιλίες": Περιείχαν επαρκέστατη ποσότητα κρεατικών, για να χορτάσουμε. Κατά τη γνώμη μου, εξαιρετικό ήταν το κασερλί κεμπάπ. Πολύ σωστά ψημένο και ζουμερό άρεσε σε όλους μας. Καλούτσικο μας φάνηκε και το απλό κεμπάπ, χωρίς όμως να έχει τη γευστική ένταση που άφηνε το κασερλί. Πολύ σωστά ψημένο και αρκετά νόστιμο ήταν το κεμπάπ κοτόπουλο, ενώ εξαιρετική γεύση είχαν και τα κομμάτια σις κοτόπουλου που συμπεριλαμβάνονταν στην ποικιλία. Να μην παραλείψω να αναφέρω και το πικάντικο σουτζούκι, κι αυτό αρκετά καλής ποιότητας.

- Δύο μερίδες πατάτες τηγανιτές: Αρκετά νόστιμες, σωστά τηγανισμένες.

- Δύο μερίδες τζατζίκι: Συμπαθητικό και ελαφρύ.

- Δύο μερίδες τυροκαυτερή: Πραγματικά πολύ νόστιμη, τόσο καυτερή, όσο χρειαζόταν για να συνοδεύσει τις πατάτες και τα κρεατικά.

- Δύο χωριάτικες σαλάτες: Πλούσιες μερίδες, φρεσκοκομμένες, αρκετά καλής ποιότητας η φέτα.

- Πίτες από καλαμπόκι: Πολύ νόστιμες, σωστά ψημένες, μας άρεσαν πολύ. Είχαμε παραγγείλει μερικές στην αρχή, περιέχονταν αρκετές και στις ποικιλίες.

Να σημειώσω ότι, ενώ το κατάστημα ήταν ασφυκτικά γεμάτο, (μέχρι και τα λίγα τραπέζια που βγάζει στο πεζοδρόμιο είχαν γεμίσει), η παραγγελία μας εκτελέστηκε γρήγορα και τα πιάτα ήρθαν με τη σωστή σειρά (τα ορεκτικά και οι σαλάτες πρώτα) και σε σωστό χρόνο. Συνοδεύσαμε το φαγητό μας με χύμα λευκό κρασάκι, το οποίο είχε συμπαθητική γεύση, χωρίς όμως να είναι κάτι το εξαιρετικό.

Όταν ζητήσαμε λογαριασμό, μάζεψαν τα πιάτα και έφεραν για κέρασμα ένα σφηνάκι με γρανίτα λεμόνι, για να αλλάξει η γεύση.

Πληρώσαμε 11 ευρώ το άτομο, τιμή πολύ λογική για όσα πήραμε.

Συνολική αποτίμηση: Θετική! Το φαγητό ήταν καλής ποιότητας, η εξυπηρέτηση φιλική και γρήγορη, ο χώρος συμπαθητικός, οι τιμές φυσιολογικές. Εκτιμώ, ότι αν κάποιος αποφασίσει να πάει σε κεμπαπτζίδικο, ο "Πρόεδρος" στο Μοσχάτο είναι μια αξιόπιστη και σχετικά οικονομική λύση.