ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Ο Μανώλης Γαρνέλης μετακομίζει στα Βόρεια, επιλέγει τους πιο παθιασμένους μάγειρες και τα αγνότερα υλικά της αγοράς και συνθέτει πιάτα με αφορμή τις γεύσεις της Μεσογείου. Καπνιστό χέλι, βασιλικό καβούρι και lemongrass βρίσκουν τον δρόμο προς την κουζίνα του και υλικά όπως το κουνουπίδι, τα άγρια σπαράγγια ακόμα και η βανίλια, μεταμορφώνονται, δοκιμάζονται σε νέες τεχνικές και μας επανασυστήνονται. Δοκιμάστε τα πιάτα- υπογραφές του: double cut (καρέ αρνιού/ κρέμα πορτσίνι/ ρεβίθια/ καραμελωμένα κρεμμύδια), λουκουμάδες κατσικίσιου τυριού (καπνιστός σολομός Νορβηγίας/ μπρικ/ σαλάτα εσπεριδοειδών) αλλά και κλασικά μεσογειακά πιάτα που αλλάζουν χαρακτήρα: ριζότο carbonara (αβγό/καπνιστή πανσέτα) και αφρό espresso.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης
Παροχές
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Ταξινόμηση: