Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

18 Δεκ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Ένα πολυταξιδεμένο επιχειρηματικό σενάριο.. που έχει αλλάξει πολλά χέρια σε μια προνομιακή συντεταγμένη στο κέντρο της Κηφισιάς.. κέντρο απόκεντρο σε ιδανικό all day spot στο Cafe Il Frati στην πρώην Mimoza.. απέναντι από το παλιό Acropolis και νυν GAP.. απέναντι από το παλιό Έπος και νυν J.. εκεί που οι αναμνήσεις μου με ταξιδεύουν στη ρομαντική κι ανέμελη δεκαετία του 90'.. που πλέον αριθμεί πολλά πρώην στέκια και νυν πυροτεχνήματα..

Σάββατο βράδυ χωρίς κράτηση κάνουμε jack pot μια μέρα πριν την κλήρωση των 15 μύριων..

Περιβάλλον προσεγμένο που εύκολα σε κερδίζει στην πρώτη ματιά.. καθαρή ιταλική ατμόσφαιρα, χαμηλός φωτισμός, λιτό και φρέσκο μενού, μεγάλη κάβα και προς τιμήν τους με έμφαση στους ελληνικούς αμπελώνες, σερβιτόροι σε αυστηρό dress code..

Οι έξοδοι έχουν περιοριστεί οπότε κάθε έξοδος έχει αποκτήσει ανεκτίμητη αξία..

Θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί σε αλησμόνητη βραδιά ΑΝ (Παπακαλιάτης με Sliding Doors σε αποτυχημένη πρόσμιξη):

- είχαμε βρει ευρύχωρο τραπέζι που να χωράει κάτι λίγο περισσότερο από 2 ελληνικά καφεδάκια και το πιατάκι του λογαριασμού

- είχα ακούσει έστω και τα μισά από όσα μου έλεγε η συνδαιτημόνας.. το ένα σόναρ έδινε μάχη να προσπεράσει την ένταση της μουσικής και το άλλο τα πνιγμένα στο Montechristo προκλητικά γέλια της διπλανής παρέας..

- είχα φάει αυτά που παρήγγειλα.. φιλέτο μέτρια ψημένο με γκρατινέ σελινόριζα σε σάλτσα από Chianti και τρούφες αντί για Αιρ Μαξ σόλα Νο 43 με συνοδεία κρύες φέτες σελινόριζας σε κόκκινο νεροζούμι και τις τρούφες να απεργούν..

- είχα πιει το κρασί που επέλεξα στην παραγγελία μου..

- η σερβιτόρα έδειχνε κατανόηση στα καλοπροαίρετα σχόλιά μου και δεν έτρεχε να υπεραμυνθεί της υψηλής ποιότητας και των περγαμηνών του μαγαζιού..

Αν έτυχα σε ανάδρομη νύχτα, θα φανεί στις επόμενες κριτικές.. Δε συνηθίζω να τουφεκίζω ένα μαγαζί με την πρώτη, αλλά όταν δεν σέβεσαι το ότι για μένα εκείνο το βράδυ γίνεσαι προτεραιότητα ενώ εγώ για σένα είμαι απλά μια ακόμα επιλογή τότε με προσβάλλεις.

Κι όλα αυτά συνηγορούν.. γιατί βρε αγόρι μου αφού έχεις βρει τις απαντήσεις στα υπαρξιακά σου και έχεις "κλειδώσει" τα στέκια σου, τι θες και το ζαλίζεις και το ψάχνεις παραπάνω? Για να απαντήσει το διαβολάκι "Μα για να έχω να feedάρω με νέες κριτικές το ask4food και να βάζω τα πράγματα στη θέση τους και τους κατεργάρηδες στις mozzarella μπάρες τους"..

Αργυρόπουλου 7, Κηφισιά

21179 05411

Σημερινές

Ανακοινώσεις

3 ΝΕΕΣ

OROSCOPO
Μενού δύο ατόμων για τ...
Ιταλία
Ιλίσια - Χίλτον
ΜΕΖΕΔΟΠΟΙΕΙΟ ΣΚ...
Τα Κούλουμα
Μουσικά Μεζεδ/λεία
Ν. Ψυχικό