Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

01 Δεκ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
1-9

"Έντεχνο καφεποτείον" είναι η φράση πάνω από το όνομα του μαγαζιού, στην είσοδο, και δεν θα μπορούσε να περιγράφει καλύτερα το μέρος.

Ο Ναργιλές είναι ένα νεανικό (20-35 ετών ως επί το πλείστον) μαγαζί στο Περιστέρι για να πιεις το ποτό σου, να κάνεις το ναργιλέ σου, να ακούσεις ποιοτική μουσική και να τσιμπήσεις και μερικά νόστιμα μεζεδάκια, δίνοντας όλο το πακέτο σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Ο χώρος έχει χαμηλό φωτισμό, αρκετή πέτρα και διαρρύθμιση που προσπαθούν να φέρνει σε ανατολίτικη, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η μουσική όπως λέει και ο τίτλος κινείται στο χώρο του έντεχνου και είναι εξαιρετική. Από τους καλύτερους.... DJ έντεχνου που θα βρείτε! Η εξυπηρέτηση είναι έτσι και έτσι. Όταν έχει πολύ κόσμο το μαγαζί μπορεί και να σε ξεχάσουν για κάποια ώρα, να αργήσει κάτι λίγο να έρθει, ωστόσο είναι γενναιόδωροι, θα κεράσουν, θα κάνουν και τον καλοπροαίρετο χαβαλέ τους και έτσι... 3/4.

Και πάμε τώρα στη γεύση. Το μαγαζί προσφέρει ποτά και μεζέδες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Για αυτό το λόγο σίγουρα δεν περιμένει κανείς να δρέπει δάφνες ποιότητας ωστόσο παρέχει τη δυνατότητα να γευτεί κανείς μετριοσυμπαθή (ως προς την ποιότητα) ποτά/φαγητά σε πάρα πολύ καλή τιμή. Στα περισσότερα μαγαζιά άλλωστε κάτι μέτριο ποιοτικά θα φάει κανείς αλλά θα δώσει πολλά περισσότερα. Γευστικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά καλό, δεδομένου πάντα του κόστους. Ο κατάλογος περιλαμβάνει πιάτα από 3 έως 6 ευρώ και 2 ποικιλίες (η μεγάλη 4 ατόμων στα 14 ευρώ). Τα πιάτα είναι της μορφής μεζέδων, δεν είναι για να χορτάσει κάποιος. Το ψωμί δεν χρεώνεται από ότι έχω δει.

Έρχομαι λοιπόν στην τελευταία μας επίσκεψη στο Ναργιλέ, Κυριακή 27/11. Πέντε άτομα για τσίμπημα και κρασάκι. Πήραμε:

-Καταρχάς μας έφεραν ψωμί το οποίο ζητήσαμε 2 φορές να ανανεωθεί (όλα τα πιάτα ενδείκνυνται για παπάρα! ) χωρίς χρέωση καμία φορά (απλό ψωμί, 6/10)

-Μπεκρή μεζέ, κρέας κοκκινιστό με κάποια λαχανικά, νοστιμότατο και σούπερ για παπάρα (3.5 ευρώ, 8/10)

-2 x Χοιρινή τηγανιά, συμπαθής, είχαν λίγο λιπάκι βέβαια τα κομμάτια, κάτι που δεν συμπαθώ προσωπικά, πολύ καλό ζουμάκι και εδώ (2 x 3.5 ευρώ, 7/10)

-Πατατοσαλάτα: με μαγιονέζα, (μουστάρδα?) και μαιντανό αν κατάλαβα καλά, άρεσε αρκετά και πλούσια σε μέγεθος (3 ευρώ, 7.5/10)

-Κοτομπουκιές με μπέικον: κομματάκια κοτόπουλο τυλιγμένα με μπέικον, μέσα σε κρέμα γάλακτος. Αρκετά καλές (4.5 ευρώ, 7.5/10) [Προσοχή έχουν οδοντογλυφίδες για στήριξη]

-Τυροφλογέρες με μπέικον. 5 κομμάτια καλού μεγέθους, μούρλια (3.5 ευρώ, 9/10)

-3 λίτρα ημίγλυκο κόκκινο κρασί, που κατεβαίνει σαν νεράκι (7.5 ευρώ το λίτρο, 8/10). Πληρώσαμε τα 2, το τελευταίο ήταν κερασμένο από τον σερβιτόρο (απλώς πρέπει να είσαι ότι ομάδα είναι, εγώ ήμουν! ). Με το που ήρθε το κρασί στο τραπέζι μας συνοδευόταν από μεζέ κοκκινιστού λουκάνικου, νοστιμότατο (8/10)

-Ρακόμελο: καραφάκι των 300ml, στα 6 ευρώ. Πολύ ωραίο (8.5/10).

Φύγαμε μετά από 2.5 ώρες πληρώνοντας 8.5 ευρώ το άτομο (!!! ), έχοντας πιει 3 λίτρα κρασί, 2 σφηνάκια ρακόμελο το άτομο, έχοντας συνοδεύσει το ποτό μας με πραγματικά νόστιμους μεζέδες (αναλογιζόμενοι και το κόστος τους) και έχοντας ακούσει πολύ ωραία μουσική. Αν δεν έμενα 35χλμ μακριά, θα ήταν σίγουρα στέκι.