Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

0 medium

08 Αυγ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Σάββατο βράδυ νωρίς κατόπιν κράτησης 5 ενήλικες και 2 παιδιά επισκεφθήκαμε άλλο ένα εστιατόριο της λίστας μας.

Χώρος (3/4):

Σε έναν πολύ ωραίο και ζωντανό πεζόδρομο με δύσκολο πάρκινγκ βρίσκεται η μονοκατοικία με τα τραπέζια στον πεζόδρομο, την αυλη cabrio που ανοίγει απο πάνω η οροφη και τον μικρο σχετικά εσωτερικό χώρο.
Ωραίος, καθαρός και δροσερός με τους μεγάλους ανεμιστήρες.

Γεύση (3/4):

Μεγάλη ποικιλία απο την οποία διαλέξαμε:

Σαλάτα χωριάτικη (7/10)

Σαλάτα Ντακος (8/10)

Σαλατα Κινοα (7.5/10)

Τζατζίκι (8/10)

Πατάτες τηγανιτές (7/10)

Πατάτα ψητή με τυριά και κάποιο κρέας (7/10)

Σαγανάκι τυρί (7.5/10)

Τυροκροκοκέτες (7.5/10)

Μπουρεκάκια κοτόπουλου (8/10)

Τυροπιτάκια (8/10)

Ποικιλία κρεατικών (7.5/10)

Εξυπηρέτηση (4/4):

Αρκετά νέα παιδιά, μικρές καθυστερήσεις λίγο αλαλούμ στο ποιά πιάτα ήρθαν πρώτα και ποιά μετά. Κέρασμα δεν υπήρχε στο τέλος.

Κατα τα άλλα ολα καλα στην εξυπηρέτηση

Value for money (4/4):

Για ολα τα παραπάνω μαζί με 1/4 λευκό κρασι, 1/2 κιλό κόκκινο και 2 αναψυκτικά πληρώσαμε 85 ευρώ. Θεωρώ το ποσό πολύ καλό για την ποσότητα, το μέρος, ποιότητα και σε μεγάλο βαθμό το γευστικό αποτέλεσμα.

Συμπέρασμα:

Πολύ νεολαία, ωραίος χώρος καλό φαγητό σε καλή τιμή, νομίζω λοιπόν αξιζει την επισκεψη σας.

10 medium

23 Απρ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
10-16

Το Ρεμεζέ είναι μεζεδοπωλείο, και ως μεζεδοπωλείο, αρχικά, και πάνω από όλα, πρέπει να κριθεί για τους μεζέδες του. Στο συγκεκριμένο θέμα λοιπόν παίρνει άριστα. Πήραμε μπόλικα πιάτα, πάνω από 10, και σχεδόν όλα ήταν εξαιρετικά - μοναδική εξαίρεση η τηγανιά κοτόπουλο που ήταν ελαφρώς άνοστη και τα φιλετάκια μοσχάρι που ήταν λίγο σκληρά, αν και νόστιμα. Οι μανιταροκεφτέδες, τα χοιρινά φιλετάκια, η ψητή πατάτα, το χαλούμι, αλλά και τα πιτάκια που φέρνουν αντί για ψωμί, ήταν απλώς έργα τέχνης!

Εκεί όμως που, δυστυχώς, είναι αρκετά μακριά από το να αριστεύσει είναι το service. Θεωρώ ότι το μαγαζί, στην παρούσα φάση, δεν έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί πολυκοσμία.

Είχα πάει μία φορά πριν κανα μήνα σε μέρα και ώρα χαμηλής κίνησης και όλα ήταν οκ, όμως βράδυ Μεγ. Παρασκευής, όπου αν έπεφτε μια καρφίτσα απ' το ταβάνι δεν θα έβρισκε ποτέ πάτωμα, το service αδυνατούσε να ανταπεξέλθει. Το τραπέζι μας ήταν δίπλα στο σημείο όπου έβγαιναν οι παραγγελίες, και εκεί μαζεύονταν οι 4-5 σερβιτόροι συνέχεια. Μετά την αρχική παραγγελία, ήταν σχεδόν αδύνατο να παραγγείλεις κάτι άλλο.

Οι σερβιτόροι δίπλα μας, όταν κατάφερνες να τους μιλήσεις, μας παρέπεμπαν "στην κοπέλα", που μας είχε πάρει την αρχική παραγγελία. Η κοπέλα όμως προφανώς δεν επαρκούσε για όλη αυτή τη λαοθάλασσα που είχε μαζευτεί, και αυτό, σε συνδυασμό με το ότι ακολουθούσε κλασική μέθοδο Έλληνα σερβιτόρου, δηλ. κοιτάμε πάνω, κοιτάμε κάτω, κοιτάμε στο υπερπέραν, γενικά κοιτάμε παντού στον άξονα xyz, εκτός από το τραπέζι που κάθεται ο κόσμος (κάτι που συμβαίνει σχεδόν παντού στην Ελλάδα, δεν είναι χαρακτηριστικό του Ρεμεζέ συγκεκριμένα), είχε ως αποτέλεσμα να βρισκόμαστε με το χέρι ημι-υψωμένο, περιμένοντας το nsec που θα περάσει το βλέμμα της πάνω από τον γενικότερο χώρο μας για να το κουνήσουμε μπας και υπάρξει κάποια αναγνώριση ότι κάποιοι σε κάποιο τραπέζι θέλουν κάτι.
Υπάρχει απόλυτη κατανόηση ότι σε στιγμές πανικού όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, το προσωπικό δεν μπορεί να βρίσκεται απίκο κάθε δευτερόλεπτο που θέλει ο πελάτης κάτι, αλλά το να φτάνεις να περιμένεις ένα 20λεπτο με το χέρι στην ημιανάταση μέχρι να σε δουν πάει στο άλλο άκρο. Χρειάζεται περισσότερο προσωπικό σε μέρες και ώρες αιχμής, και, ΚΥΡΙΩΣ, να μπορεί ο κάθε διαθέσιμος σερβιτόρος να πάρει παραγγελία, και όχι να σε παραπέμπει "στην κοπέλα" που ήδη τρέχει και δε φτάνει. Μέχρι τότε το μαγαζί προτείνεται ανεπιφύλακτα για ωραία μεζέδια, αλλά σε καμία περίπτωση σε μέρες και ώρες αιχμής.

Τέλος, και χωρίς να προκαλέσει καμία έκπληξη φυσικά, αφού δεν ξεχνάμε ποτέ ότι ζούμε στον τρίτο κόσμο της Ευρώπης, επιτρέπει το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους. -2 στον Χώρο για αυτόν τον λόγο. Ελπίζω να συνειδητοποιήσουν ότι έχει μπει 2018, ότι υπάρχει αντικαπνιστικός νόμος που έχει κλείσει δεκαετία σχεδόν, και κάποια στιγμή να κάνουν την κίνηση που όχι μόνο υποχρεώνονται από τον νόμο (λέμε τώρα... ) αλλά και που δείχνει σεβασμό στην πελατεία τους.