Loader

Περιγραφή

Ελληνική κουζίνα/μεζέδες/πρωινά

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή 10:00–03:00 Σαββατοκύριακο 11:00–03:00

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

30 Ιούλ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
1-9

-Θα πάτε πουθενά τον Αύγουστο?
-Εννοείται!
-Που?
-Που αλλού? Στο Τζώννυ Ντέπυ.

Όχι πως δεν πηγαίνουμε τον υπόλοιπο χρόνο... Με ζέστη, με κρύο, μεσημέρι, βράδυ, καθημερινή, σαββατοκύριακο, το Τζώννυ Ντέπυ είναι ένας προορισμός για κάθε εποχή, μέρα και ώρα.

Είχα γράψει και πέρσι κριτικη μα φέτος το μενού έχει αλλάξει και στα κοκτέηλς έχουν προστεθεί ένα με μάνγκο κι ένα με φράουλες που πρέπει να δοκιμάσετε όπως και δήποτε.

Τα μεζεδάκια αποτελούν σταθερή αξία στο Τζώννυ Ντέπυ αλλά η ποικιλία τυριών και η ποικιλία με τα λουκάνικα είναι σίγουρα φτιαγμένες σε κάποιον αλλαντοτυροκομικό παράδεισο κι έχουν σταλεί από εκεί κατευθείαν στην κουζίνα του μοναδικού αυτού πολυμορφικού καφενείου.

Όλα Ελληνικά, διαλεγμένα να ταιριάζουν και μεταξύ τους αλλά και με το τσίπουρο ή το ρακόμελο ή τη σούμα που θα τα συνοδέψετε. Σερβιρισμένες με τουρσάκια "αλλιώς", πλουσιοπάροχες ποικιλίες, νόστιμες και διαφορετικές από τις συνηθισμένες.

Να μην ξεχάσω να σας πω πως ότι και να πιείτε στο Τζώννυ Ντέπυ, το κεφαλάκι σας θα το αγαπήσει γιατί την επόμενη μέρα δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση. Ότι και να πιείτε, ΟΣΟ και να πιείτε. Πιστέψτε με, έχουμε στραγγίξει νταμιτζάνες με την παρέα μου σε αυτό το μαγαζί και ποτέ, μα ποτέ, δεν είχαμε κανένα θέμα.

Από τιμές... Ένα θα σας πω: Είτε ξεσκιστείτε στους μεζέδες και στα ρακόμελα, είτε βάλετε κάτω τα κοκτέηλς και τους αλλάξετε τα φώτα, πάνω από ένα εικοσάρικο το άτομο δεν θα δώσετε.

Κι είναι και δυο λεπτά από το μετρό του Χολαργού. Ούτε για το παρκάρισμα αγχώνεσαι, ούτε για το πόσο θα πιεις. Απλά καβαλάς το μετρό κι έφτασες/έφυγες.

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη Thalia13.

13 Οκτ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Μιας και μένουμε στη γειτονιά, όταν άνοιξε το Τζώννυ Ντέπυ μας άρεσε ως ιδέα. Ένα συνεργατικό καφενείο ανάμεσα σε όλα τα trendy bar θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Τώρα αφού έχουμε ήδη πάει 3 φορές, μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν κάνει τη διαφορά! Όσον αφορά στην παραγγελία θα αναφέρω τι πήραμε σήμερα, 9/10/15.
Αλλά πριν πάω εκεί θα ήθελα να αναφερθώ στο πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ service. Κάθε φορά που έχουμε πάει περιμένουμε τουλάχιστον μισή ώρα για να μας πάρουν παραγγελία. Οι σερβιτόρες είναι απίστευτα αγενείς και ότι τους πεις σου απαντάνε με μούτρα. Θα μου πεις τώρα γιατί πήγαμε τρεις φορές μεχρί τώρα; Επειδή θα μας άρεσε να πετύχαινε το μαγαζί και δεν θέλαμε να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα, θέλαμε να δώσουμε κάθε φορά και άλλη ευκαιρία μπας και "έτυχε" να είναι χάλια την προηγούμενη φορά. Τελικά δεν "έτυχε". Θα μπορούσε κανείς να πει ότι σχεδόν είναι γραμμή του καταστήματος να σου φέρονται άθλια.

Όταν επιτέλους καταφέρνεις να παραγγείλεις μετά πρέπει να περιμένεις επίσης άπειρη ώρα μέχρι να στα φέρουν.

Στο φαγητό τώρα. Στην αρχή είχαν αρκετά πιατάκια-μεζεδάκια, όλα μέτρια σε γεύση, δεδομένου ότι είχες αρκετό χρόνο να περιμένεις για να στα φέρουν.
Σήμερα που πήγαμε το μενού έχει μικρύνει πολύ. Στην ουσία, πλέον, έχει sandwich, ντάκο, ποικιλία και δύο άλλα πιάτα. Συγκεκριμένα εμείς πήραμε σήμερα:

-μία ποικιλία. Διάφορα αλλαντικά, από τα οποία κάποια δεν τρώγονταν, τυριά, τουρσί και μπαγιάτικα κριτσίνια. Μέτριο προς κακό.

-Μία ρολά προσούτο που υποτίθεται ότι είχαν δαμάσκηνα και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τι έλεγε στον κατάλογο. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για 4 φέτες σκέτο τυλιγμένο προσούτο και χωριστά 4 μικρά μπαγιάτικα κριτσίνια.

-2 μεγάλα ρακόμελα

-1 μικρή ρακή

Για αυτά τα ολίγα, 4 άτομα πληρώσαμε 34,20, που δεν τα λες και λίγα για λίγο ρακί και δυο μπουκιές μεζέ ο καθένας.

Μετά και την 3η φορά, επιτέλους το πήραμε το μάθημά μας: δεν θα ξαναπατήσουμε εκεί.

Μεσογείων 234, Χολαργός

210 6542082