Loader

Περιγραφή

Ελληνικη κουζινα

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

10 medium

29 Δεκ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Σάββατο απομεσήμερο πριν τα Χριστούγεννα βρέθηκα με τη γυναίκα μου στο The Mall ψάχνοντας στον επάνω όροφο να βρούμε κάπου να φάμε (τέτοια μέρα γινόταν χαμός με ουρές και λίστες αναμονής).

Στο Be Twins μπήκαμε για τον μοναδικό λόγο ότι βρήκαμε επιτέλους τραπέζι μετά από 20 λεπτά περιπλάνησης στα διάφορα εστιατόρια του ορόφου. Το ότι αυτός ο συμπαθητικός χώρος είχε δύο ελεύθερα τραπέζια και μάλιστα μπροστά (στην περατζάδα) το απέδωσα αρχικά στην καλή μας τύχη. Η αλήθεια όμως ήταν μάλλον διαφορετική αν κρίνω από 2-3 περιστατικά. Και εξηγούμαι.

Τηρουμένων των αναλογιών για τέτοια "δύσκολη" για τα εστιατόρια μέρα, οι σερβιτόροι/ες δούλευαν γρήγορα και η παραγγελία μας (μπολωναίζ, club σάντουιτς και zero κόκα κόλες) δόθηκε επίσης γρήγορα, όπως σχετικά γρήγορα ήρθε αρχικά η κανάτα με το νερό και τα ποτήρια και λίγο αργότερα στη συνέχεια τα μαχαιροπήρουνα και τα σουπλά.

Το φαγητό και τα ποτά ήρθαν κι αυτά χωρίς μεγάλη αργοπορία (πάντα λαμβανομένου υπ'όψιν του χαμού τη συγκεκριμένη μέρα). Το club παντελώς αδιάφορο, τα μακαρόνια με κιμά (μπολωναίζ) ήταν μάλλον κιμάς με μακαρόνια. Μικρό σαν μερίδα, όμως ένα νόστιμο πιάτο. Οι κόκα κόλες ήταν σε μπουκαλάκι των 250 ml έναντι 3,6 ευρώ κάθε μία!

Πάμε τώρα στα περιστατικά που λέγαμε.

Περιστατικό 1ο: Η κοπέλα που έφερε τα σουπλά, για να τα τοποθετήσει έβαλε στην άκρη τα ποτήρια μας πιάνοντάς τα από πάνω (επαναλαμβάνω από πάνω) με τα δάχτυλά της να πιάνουν τα χείλη των ποτηριών!!! Ενστικτωδώς κοίταξα απορημένος τη γυναίκα μου η οποία με κοίταζε κι αυτή με γουρλωμένα μάτια και χωρίς να σχολιάσουμε πιάσαμε αμέσως να καθαρίζουμε τα ποτήρια μας με τις χαρτοπετσέτες.

Περιστατικό 2ο: Η μπολωναίζ ήρθε χωρίς συνοδεία τυριού, χωρίς κουτάλι και χωρίς ψωμί.
Ζήτησα από τον σερβιτόρο και τα τρία. Μου είπε "το ψωμί χρεώνεται έξτρα". Του είπα "εντάξει, χρεωσέ το". Το κουτάλι ήρθε σχεδόν αμέσως, ακολούθησε το τυρί σε 10 λεπτά (όταν είχε αρχίσει να παγώνει η μακαρονάδα) και το ψωμί δεν ήρθε ποτέ. Όταν στο τέλος φεύγοντας ρώτησα τον σερβιτόρο τι απέγινε το ψωμί, μου είπε "είχε κάποιο πρόβλημα η κουζίνα με το ψωμί και γι'αυτό τον λόγο δεν το έφεραν... αλλά δεν θα σας το χρεώσουμε πάντως... " το οποίο εξέλαβα ότι τελικά έπρεπε να είμαι και ικανοποιημένος.

Περιστατικό 3ο: Κάποια στιγμή γύρισα προς ένα μεταλλικό ήχο που ακούστηκε και είδα την κοπέλα που μας είχε φέρει τα σουπλά να σκύβει να μαζεύει ένα πηρούνι που μόλις της είχε πέσει και να... συνεχίζει απτόητη το δρόμο της προς το τραπέζι που θα εξυπηρετούσε!!!

Για να το κλείσω εδώ, να πω ότι ναι, υπάρχουν ελαφρυντικά ένεκα της ημέρας. Αλλά υπάρχουν κάποια "μικρά" πράγματα που κάνουν τη διαφορά και τα οποία πολύ απλά δεν δικαιολογούνται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Προσωπικά με τα ανάμικτα συναισθήματα που μου δημιούργησε αυτό το εστιατόριο, θα το σκεφτώ διπλά να ξαναπάω.