Loader
TESTACCIO
Wine Restaurants

Βουλιαγμένη - Καβούρι

Το εστιατόριο έχει σηματοδοτηθεί ως κλειστό. Δείτε άλλες καταχωρίσεις με το ίδιο όνομα/τηλέφωνο: TO. TESTACCIO ORGANIC, Cafe- Restaurants, Βουλιαγμένη - Καβούρι

Περιγραφή

Ιταλική κουζίνα με έμφαση στα πιάτα με κρέας

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Σάββατο 19:00 - 01:00 Κυριακή 18:00 - 01:00

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

08 Δεκ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και φίλες καλοφαγάδες. Είμαστε επιστρεφόμενο μέλος, μιας και η ποιότητα του φαγητού στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα, είχαμε σταματήσει να ασχολιόμαστε. Παρ' όλα αυτά μες την κρίση πολλές επιχειρήσεις το εκμεταλλεύτηκαν θετικά και έτσι θα ακολουθήσουν και επόμενες κριτικές που θα έχουν θετικό πρόσημο! Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν θα είμαστε αντικειμενικοί επισημαίνοντας και τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση στην Αθήνα. Έχοντας φάει την Αθήνα και τη ζωή με το κουτάλι, θα αρχίσω την κριτική μου, με αφορμή την χθεσινοβραδυνή επίσκεψή μου στο εν λόγω εστιατόριο με την σύζυγό μου. 'Oπως πάντα, έτσι και τώρα, διατυπώνω συγκεκριµένες παρατηρήσεις, προτάσεις για τροποποίηση καθώς και εποικοδοµητική κριτική.

Για όσους (νεότερους) δεν το γνωρίζουν το εστιατόριο αυτό έχει αλλάξει αρκετές ονομασίες στο παρελθόν, με πιό πρόσφατη την τελευταία του ονομασία: Testaccio. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται και σε μία ουσιαστική ανανέωση/αλλαγή και αυτό διότι με λύπη μας χάσαν από πελάτες τους. Αν όχι μακροπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα σίγουρα. Ο λόγος γίνεται για ένα ακόμη "Ιταλικού" τύπου εστιατόριο στην άλλοτε "γεμάτη ζωή" Βουλιαγμένη. Μια ανανέωση που δε θυμίζει σε τίποτα το πολυαγαπημένο μας Silver Casa, στο οποίο έχουμε δειπνήσει άπειρες και άπειρες φορές. Θυμόμαστε τον κόσμο που είχε, την ποιότητα των κρεάτων και τις επιλογές συνοδευτικών (καλαμποκι, coleslaw, ψητη πατάτα, sour cream και άλλα πολλά). Εδώ η ποιότητα έχει πέσει αρκετά, με πολλά από τα είδη του καταλόγου από το παρελθόν να απουσιάζουν αισθητά.

Ο χώρος ψυχρός, και το προσωπικό απο πάνω σου, κάτι που σου αφαιρεί την αίσθηση του prive. Δε μπορείς να μιλήσεις καθόλου άνετα. Το νέρο δεν είναι πάνω στο τραπέζι, και σου γεμίζουν αυτοί το ποτήρι σου, όποτε το θεωρούν σωστό. Έτσι δεν έχεις έλεγχο του πόσο νερό κατανάλωσες, με αποτέλεσμα να χρεωθείς κ δεύτερο κ τρίτο νερό πρίν το καταλάβεις. Κ αυτό συμβαίνει σε πολλά άλλα εστιατόρια.

Στο θέμα μας τώρα. Πήραμε μια πίτσα, αφρός. Μια μερίδα παπαρδέλες, άνοστες. Κ ένα ποτήρι κρασί για την γυναίκα μου. 30Ε σύνολο. Φύγαμε και συνεχίσαμε την βραδιά μας και μετα απο 2 ώρες πεινάσαμε!

Θεωρώ πως υπάρχουν πολύ καλύτερα εστιατόρια στην ίδια κατηγορία στις γύρω περιοχές Γλυφάδα, Π. Φάληρο κλπ. Στα οποία όχι μόνο χορταίνεις, αλλά η ποιότητα και η εξυπηρέτηση είναι σταθερή εδώ και χρόνια. Ο λόγος που επισκεπτόμασταν το Silver Casa ήταν για τα άριστα κρεατικά του, τα τέλεια συνοδευτικά του και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του. Τέλος πάντων, τίποτα δεν είναι για πάντα έτσι και αλλιώς. Ίσως στο μέλλον αλλάξει ξανά και μας θυμίσει τις παλιές καλές εποχές!

Λητούς 2 & Απόλλωνος 18, Βουλιαγμένη

210 8964112

Σημερινές

Ανακοινώσεις

2 ΝΕΕΣ

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΝ
Κάθε Τετάρτη όσο φας.....
Μουσικά Μεζεδ/λεία
Περιστέρι