Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

30 Μάρ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
10-16

Επίσκεψη καθημερινή, σχετικά νωρίς 3 άτομα.

Πρόκειται γιά μία μικρή θρακοταβέρνα στην οδό Ηχους, κάθετη στην Αμφιθέας στο ύψος της Α. Κυριακής προς την μεριά της Ν, Σμυρνης. (Τα αναφέρω διότι η διευθυνση στο ask4food είναι η παλιά στην οδό Τερψιχόρης).

Πήραμε μία σαλάτα, φέτα σε πήλινο, μία σπανακόπιτα, ένα μπιφτέκι και κοτόπουλο γιά δύο στα κάρβουνα.

Ολα ήρθαν καλοπαρουσιασμένα και καλο ψημένα. Ειδικά το κοτόπουλο στα καρβουνα ήταν εξαιρετικό δηλ καλοψημένο και ζουμερό με γαρνιτούρα πατάτες τηγανητές. Δεν είχαν γεύση τυπικού ψητοπωλείου και επειδή ψιλοασχολούμαι με ΒΒQ, θα ήθελα πολύ να έψηνα έτσι καλά το κοτόπουλο,

Ο χώρος έχει τα προβληματατάκια του αλλά η πρόσχαρη εξυπηρέτηση και τα παιδάκια που έπαιζαν πίσω από μία εσωτερικη τζαμαρία, δημιουργούσαν μια ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Παρά το γεγονός που πήγαμε σχετικά νωρίς και καθημερινή, είχε πληρότητα 30%.

Ο λογαριασμός ήρθε στα 43 ευρώ με απόδειξη κσνονικά ( δεν εχουν φορητό POS, και χρειάστηκε να σηκωθεί κάποιος γιά εισαγωγή PIN).

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
10-16

Επισκεψη στο μαγαζί μία Κυριακή μεσημέρι, είχε προηγηθεί κράτηση. Παρκάραμε μπροστά στο δρόμο, άνετα. Συμπαθητικός χώρος με τζάμι γύρω-γύρω, καθαρός. Αργότερα που γέμισε με οικογένειες με παιδάκια, είχε λίγο θόρυβο αλλά Κυριακή ήταν, πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Είμασταν 6 άτομα.

Πήραμε χειροποίητη πίτα (καλή), πατάτες τηγανιτές ( τραγανές κομμένες με το χέρι), χωριάτικη σαλάτα (καλή η ντομάτα), μπιφτέκια, και διάφορα κρεατικά για 4 άτομα (ωραίο πιάτο, ζουμερά τα κρέατα, καλό το λουκάνικο, το χοιρινό αφρός), γλυκό του κουταλιού κ παγωτό για μετά. Και γιατί γράφεις αυτή την ουδέτερη κριτική αφού όλα ήταν μιά χαρά; Γιατί το ταβερνακι ξεχωρίζει.

Το φαγητό δεν φτάνει μόνο για να περάσεις καλά, θέλεις και το αλατάκι του. Θέλεις κάτι ν’ ακούσεις, κάτι να σου πούν, κάτι να δείς, να μυρίσεις τα φαγητά, να δείς το διαφορετικό. Οταν καθίσαμε, εμφανίσθηκε το ζευγάρι «Στάθης-Γιώτα», συστήθηκαν, μας είπαν και την ιστορία του μαγαζιού που ξεκίνησε σαν «Πανωραία», πάλι στο Παλιό Φάληρο αλλά σε άλλη διεύθυνση.
Η Γιώτα μας περιποιήθηκε στο σερβίρισμα και στην ενημέρωση για τις γεύσεις, ενώ ο Στάθης έψηνε τα κρεατικά στα κάρβουνα. Πέρα απο το ότι ξέρουν να μαγειρεύουν, είναι ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι σε θέματα δυσανεξίας της γλουτένης. Αν κάποιος το πεί απο την αρχή, του/της ετοιμάζουν φαγητά χωρίς γλουτένη ώστε όλοι να μπορούν να ευχαριστηθούν στη Κυριακάτικη έξοδό του, ακόμη κι αν δεν το πεί, πάλι υπάρχει κάτι για να φάει, το κρέας ψήνεται διαφορετικά. Κανείς απο εμάς δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Απλά μας ενημέρωσε η Γιώτα και γι’ αυτό. Να το ξέρουμε, να τους έχουμε στα υπόψιν μας.

Αλλάζει η Ελλάδα, λίγο-λίγο, χάνει την εσωστρέφεια που είχε παλιά. Κάποιοι προσπαθούν να ενδιαφέρονται και για τους άλλους, τους διαφορετικούς συνανθρώπους μας που για λόγους υγείας δεν μπορούν να ζούν όπως η πλειοψηφία. Αυτή η ευαισθητοποιημένη πλευρά του εστιατορίου, με κέρδισε.

Τερψιχόρης 70 & Σειρήνων, Π. Φάληρο

213 0342951

Σημερινές

Ανακοινώσεις

1 ΝΕΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠ...
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ εως...
Ταβέρνες με τραγούδι
Νέα Ιωνία