Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

10 medium

10 Φεβ 2020

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Είχα διαβάσει τόσες κριτικές για τη Φάμπρικα του Ευφρόσυνου και στο a4f και σε άλλα σάιτ και έντυπα παλιότερα, που πραγματικά το είχα βάλει σε μια άτυπη λίστα στο μυαλό μου να πάω οπωσδήποτε... καιρό τώρα, πολύ καιρό. Δύο φορές που προσπαθήσαμε πέρσι (Παρασκευοσάββατα, είναι η αλήθεια) με τηλεφώνημα την ίδια ή την προηγούμενη μέρα, δεν τα καταφέραμε. Δεν υπήρχε τραπέζι.

Το προηγούμενο Σάββατο, ψάχνοντας γι' άλλη μια φορά κάτι ωραίο στο κέντρο - απόκεντρο με φιλικό ζευγάρι, θυμήθηκα την Φάμπρικα. Λίγο ανόρεχτα, ομολογώ, κάναμε ένα τηλεφώνημα και βρήκαμε τραπέζι για τέσσερις στο πατάρι. Το κλείσαμε λίγο διστακτικά, γιατί η εξυπηρέτηση από το τηλέφωνο μας αποθάρρυνε κάπως, ότι τα τραπέζια πάνω είναι μικρά. Εν τέλει, ωραιότατα μας φάνηκε εκεί, πρώτο τραπέζι στο μπαλκόνι, μακριά από την κρύα πόρτα που ανοιγόκλεινε και καθόλου απομονωμένα, αφού άλλες 4 - 5 παρέες χωρούσαν άνετα (εννοείται ότι Σάββατο βράδυ γέμισε).

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η Φάμπρικα, ως γνωστόν, βρίσκεται στο Κουκάκι, στη γνωστή σταθερά ανερχόμενη περιοχή πίσω από την Συγγρού και πολύ κοντά στο σταθμό Φιξ. Ευτυχώς, γιατί το παρκάρισμα είναι έως αδύνατο στην ευρύτερη περιοχή... Για να καταλάβετε, οι φίλοι πάρκαραν κάπου προς Ακρόπολη και κατέβηκαν στο εστιατόριο με gps...

Ο χώρος είναι γωνιακός, με μία μικρή σάλα καθώς μπαίνεις, που εξυπηρετεί κάποια μικρά και μεγαλύτερα τραπέζια και το πατάρι που ανέφερα. Ως αίσθηση δεν με ενθουσίασε. Μου φάνηκε κάπως ψυχρός χώρος, με το μέταλλο και το μάρμαρο να κυριαρχούν σε σκάλες, δάπεδο, φωτιστικά και τραπέζια. Του έλειπε, κατά τη γνώμη μου, μια διακοσμητική νότα ζεστασιάς. Ίσως αν υπήρχαν υφάσματα στα τραπεζοκαθίσματα ή κουρτίνες στις τζαμαρίες, να έδινε άλλη αίσθηση. Βέβαια, αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά αντικείμενα και λεπτομέρειες (πράγμα που συνήθως δεν κάνω εγώ, γιατί μου αρέσει να σχολιάζω την συνολική εντύπωση), καθετί ήταν ιδιαίτερο, μελετημένο και μια κάποια ιστορία, που αντανακλά τους ιδιοκτήτες και τον χώρο. Ακόμη και τα γράμματα στην επιγραφή του μαγαζιού ή πάνω στα μπουκάλια του νερού, που μιμούνται το κυριλλικό αλφάβητο, προδίδουν την σχέση του ενός εκ των ιδιοκτητών με τη Σερβία (κάτι που ανακάλυψα εκ των υστέρων).

Εν πάση περιπτώσει, στη Φάμπρικα φάγαμε πολύ όμορφα και περάσαμε εξαιρετικά. Ο κόσμος περιποιημένος, πολύ κοντά στα δεδομένα μας. Ηλικίες 30+ και παρέες μεγαλύτερων ηλικιών Ελλήνων και ξένων.

Συμφωνώ με όσους το χαρακτηρίζουν μπιστρό- μαγειρείο. Η κουζίνα του είναι οπωσδήποτε ελληνική, με μία χαρακτηριστική προσήλωση στην ελληνική πρώτη ύλη και ταυτόχρονα ευφάνταστη, μοντέρνα. Τα τυριά, το κρασί, τα ζυμαρικά, φαίνεται να έχουν διαλεχθεί ένα- ένα. Ως προς αυτό, μου θύμισε πολύ τα Γιουβετσάκια στη Γλυφάδα, όπου επίσης έχω φάει εξαιρετικά.

Υπάρχει ένας βασικός κατάλογος που περιλαμβάνει σαλάτες, ορεκτικά, προτάσεις τυριών και μερικά σταθερά πιάτα. Κι ένα φύλλο με πιάτα ημέρας που ανανεώνονται, περισσότερα ίσως και από τον βασικό κατάλογο... Συνολικά είδα προτάσεις από την Πόλη, την Ανατολή, το Αιγαίο, την ηπειρωτική Ελλάδα. Τα θαλασσινά βέβαια, μου τράβηξαν αμέσως την προσοχή, αλλά η βραδιά όδευε προς κρεατοφαγία...

Μαζί με τον κατάλογο δίνεται και εκτενής λίστα κρασιών, που περιλαμβάνει ελληνικές ετικέτες, οι περισσότερες άγνωστες σε μένα. Πρώτη φορά δυσκολεύτηκα τόσο να επιλέξω κρασί, γιατί δεν γνώριζα. Τελικά πήγα σε ένα Cabernet- Merlot Χρυσοστόμου, που αποδείχθηκε αξιοπρεπές. Βαθύ, φρουτώδες, ό, τι έπρεπε για τα κρεατικά που δοκιμάσαμε. Οι τιμές στα μπουκάλια, να πω ότι κι εμένα μου φάνηκαν ακριβές, όλες πάνω από 20 ευρώ- οι περισσότερες πάνω από 30-, ιδιαίτερα αν αναλογιστείς ότι δίπλα αναγράφεται και η τιμή για έξω, σχεδόν η μισή από αυτήν που πληρώνεις αν καταναλώσεις το κρασί εντός!

Στην αρχή μας έφεραν σε απλό πιατάκι ελιές πράσινες με παξιμαδάκια και εμφιαλωμένο νερό. Οι ελιές ήταν κυριολεκτικά τεράστιες, ήπιες σε γεύση, ενώ τα παξιμαδάκια πολύ νόστιμα. Δεν το περίμενα. Πεινούσα κι όλας και τα καταβρόχθισα. Δεν είδα καθόλου αν χρεώθηκαν. Ψωμί δεν παραγγείλαμε.

- Στη συνέχεια δοκιμάσαμε την σαλάτα με ντοματίνια, παξιμάδι και ξινομυζήθρα. Έφτασε με τη μορφή "τούρτας", περικλεισμένη από φλοίδες αγγουριού. Ήταν πολύ νόστιμη και δροσερή, μια πολύ ωραία έναρξη.

- Από ορεκτικά πήραμε κάποια ζυμαρικά που λέγονταν βαρένικα και ήταν γεμισμένα με 2 είδη κιμά. Στην αρχή νομίζαμε πως θα ήταν σαν μαντί, μας είπαν ότι είναι σαν ραβιόλι και τελικά είχαν σχήμα σαν τυροπιτάκια γεμιστά. Αν και μ' αρέσουν αυτού του τύπου τα ζυμαρικά, εδώ ο κιμάς κάπως το χαλούσε. Φάγαμε 2-3, τα υπόλοιπα έμειναν. Το πιο αδύναμο πιάτο της βραδιάς...

- Κιμαδόπιτα στριφτή με κιμά, σταφίδες, μπαχαρικά. Τραγανό φύλλο, πλούσια γέμιση, πλούσια γεύση. Αν την βρείτε στον κατάλογο, δοκιμάστε την.

Κυρίως:

- Μπιφτέκι. Ένα μεγάλο, ζουμερό μπιφτέκι μέσα σε ένα επίσης μεγάλο πιάτο, με λίγο πουρέ γλυκοπατάτας. Ενώ το μπιφτέκι ήταν νοστιμότατο και χορταστικό, η παρουσίασή του, έτσι σχεδόν σκέτο, ήταν λίγο φτωχή.

- Σπαλομπριζόλα. Επίσης με λίγο πουρέ γλυκοπατάτας. Μέτρια προς καλοψημένη. Εδώ υποκλίνομαι. Άψογο ψήσιμο, άψογο, μεγάλο κομμάτι, λουκούμι. Είναι ό, τι ζητάς από μια σπαλομπριζόλα κι ένας λόγος να ξαναέρθεις στον Ευφρόσυνο.

- Πήραμε δύο γλυκά από τον κατάλογο. Το τιραμισού, που ήταν δροσερό, φρέσκο και λαχταριστό και το σουφλέ σοκολάτας, που δεν ήταν δική μου επιλογή και, οπως περίμενα, απλά συνηθισμένο.

Οι σερβιτόροι στην εξυπηρέτηση ήταν τυπικοί, διεκπεραιωτικοί και λιγότερο επεξηγηματικοί απ' όσο θα ήθελα. Σ' αυτά τα εστιατόρια με την πιο ιδιαίτερη κουζίνα, εκτιμώ πάντα να μου προτείνουν κάποιο πιάτο, να με κατευθύνουν σ' αυτό που κάνουν καλά... Ο νεαρός που πήρε παραγγελία, ούτε να μας κατευθύνει στο κρασί δεν ήξερε καλά- καλά. Αν και τρέχουν, είναι πολύ πρόθυμοι, δεν έχουν όλοι, νομίζω την εμπειρία που απαιτείται σε ένα τέτοιου τύπου εστιατόριο.

Πληρώσαμε 110 ευρώ, τέσσερα άτομα, τιμή που μου φάνηκε υψηλή, δεδομένου ότι περιοριστήκαμε σε πέντε πιάτα στη μέση κι ένα μπουκάλι κρασί.

Όμως η γευστική εμπειρία άξιζε και θα την επαναλάβουμε, ευκαιρίας δοθείσης, έστω για να δοκιμάσουμε 2-3 ακόμα πιάτα. Στη βαθμολόγηση του φαγητού είμαι κοντά στο άριστα, γιατί είδα τις δυνατότητες της κουζίνας και έναν πολύ ενδιαφέρων κατάλογο. Όμως λόγω της πρώτης και μοναδικής εμπειρίας, θα μείνω στο 3/4 και θα μοιράσω την βαθμολογία μου, ώστε να βγει ένα δίκαιο 3 στο σύνολο, που νομίζω ότι ταιριάζει στη Φάμπρικα του Ευφρόσυνου.

Εν τέλει είναι μια πολύ αξιόλογη πρόταση για την περιοχή και αν λίγο εκλογικεύσει τις τιμές, πιστεύω ότι θα έχει διάρκεια.

14 Ιουν 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Τετάρτη 12.6, μεσημέρι 3.30 μ. μ., είμαι με ένα φίλο στο Κουκάκι, επικρατεί υγρή ζέστη και λέμε να ξαναπάμε τρία χρόνια μετά στο νεο-μαγέρικο με τις πιο αντιφατικές κριτικές: τη ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΟΥ(Φ), που μας είχε συγκινήσει γαστρονομικά, αλλά και απογοητεύσει, κυρίως με τη σχέση ποιότητας και τιμής εδεσμάτων, καθώς και έλλειψης στοιχειώδους κεράσματος.

Δεν το μετανιώσαμε, αφού οι εκλεκτές μερίδες μεγάλωσαν εντυπωσιακά, οι τιμές τους παρέμειναν σταθερές, με εξαίρεση δυο-τρεις σπεσιαλιτέ (μανιτάρια, καβουρμάς.. ) που τσίμπησαν γύρω στο 10%, ενώ προσφέρθηκε κέρασμα με το παραπάνω! Λόγω της θετικής αύρας της Φ θα ανεβάσω το vfm από 2 στο 3!

Πριν πάρω τα πράγματα με τη σειρά, θα σταθώ σε ένα γαστρονομικό ζήτημα τεράστιας σημασίας. Η πεμπτουσία της μαγειρικής, είτε fine casual είτε high class premium, συνίσταται σε ένα κυρίαρχο θέμα: τις πρώτες ύλες!
Η κουζίνα της μάνας μας, του μάγειρα της γειτονιάς, ή του φημισμένου κι αστεράτου σεφ, προϋποθέτει άριστα εποχικά υλικά - για τους Γάλλους δε πρωτοπόρους, απαιτεί επίσης και τοπικά υλικά απ’ το αντίστοιχο ‘terroir’, δηλ. την παραγωγική περιοχή καλλιέργειας αγροτικών προϊόντων, με τις ιδιαιτερότητες, την παράδοση και την κουλτούρα της!
Άριστα υλικά συνεπάγονται επίσης λίαν αξιόπιστους προμηθευτές, και είναι αμφότερα, υλικά και προμηθευτές, όροι εκ των ών ουκ άνευ!!

Εμμένω δε στο σημείο αυτό, δεδομένου ότι η τέχνη της κουζίνας, ούτως ή άλλως, διδάσκεται και καλλιεργείται καθημερινά με φαντασία και τόλμη, από όσους έχουν μεράκι και όρεξη για να διαπρέψουν.

Αν λοιπόν η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΟΥ διακρίνεται σε κάτι, αυτό είναι όντως τα άριστα υλικά της από σταθερούς προμηθευτές: ελιές και λαχανικά Λακωνίας, ντάκος και γλυκά κουταλιού Ηρακλείου, αυγοτάραχο και σαρδέλες Μεσολογγίου, γαρίδες Αμβρακικού, αμνοερίφια και μοσχάρια από Βόνιτσα και Θεσσαλικές φάρμες αντίστοιχα, βιολογικό ελαιόλαδο Ζακύνθου, κ. ο. κ.

Μετά την εισαγωγική μου παρένθεση, θα προσθέσω ότι απ’ τις 3.30 μέχρι τις 5 μ. μ. επικρατούσε μάλλον ησυχία, με 2-3 τραπέζια συνολικά να γευματίζουν, οπότε εξυπηρετηθήκαμε άψογα, απ’ τη Νάνσυ, τον ευγενικό νεαρό σερβιτόρο μας, Απόστολο, απολαμβάνοντας τα καλομαγειρεμένα εδέσματα απ’ τον Αντώνη, βασικό συνεργάτη του σεφ-πατρόν Γιώργου Γκάτσου, που λειτουργεί τη Φ εδώ και 4 χρόνια, βρίσκεται δε συνήθως στον χώρο του τις Παρασκευές και τα Σ/Κ.

Η συνιδιοκτήτρια και οινολόγος, Αθηνά Τσώλη, απουσιάζει συνήθως λόγω νέων οικογενειακών υποχρεώσεών της. Ωστόσο, τα κρασιά που επιλέγει και κάποια εμφιαλώνει η ίδια είναι αξιόλογα και η κάβα τους έχει πολύ πρωτότυπες ετικέτες απ’ τον ελληνικό και ιταλικό αμπελώνα!

Για να μην μακρηγορώ, παραπέμπω, για την ιστορία και περιγραφή του χώρου της Φ, στην προηγούμενη αναλυτική κριτική μου του Φεβρουαρίου του 2016.

Θα θυμίσω μόνο ότι ο Γιώργος Γκάτσος σπούδασε θεολογία στο Βελιγράδι κι έστησε με φίλους του Σέρβους και πολύτιμα αντικείμενα απ’ τη Σερβία το σκηνικό της πρωτότυπης νέο-ταβέρνας βιομηχανικού ύφους, η οποία -απέναντι απ’ τον ΦΙΞ- θυμίζει παλιές μεταπολεμικές εποχές, με μια φρέσκια όμως ματιά!
Ο ίδιος, με προϋπηρεσία σε ταβέρνα του στα Λαδάδικα, έχει άριστες γνώσεις της Μακεδονίτικης κουζίνας, ειδικότερα δε της Αγιορείτικης, έχοντας γνωρίσει πρόσωπα και πράγματα επί χρόνια.

Θα προσθέσω ότι λειτουργούν Τρίτη με Κυριακή από 13.00 μέχρι μεσάνυχτα.
Μουσική ακούγαμε ελληνική έντεχνη, σε συνδυασμό με λάτιν και τζαζ.
Στο υπόγειο υπάρχουν δύο καθαρά WC, ανδρών και γυναικών.

Όσον αφορά τώρα το μενού, αυτό παραμένει σχεδόν αναλλοίωτο στα βασικά, αλλά με προσθήκη κάποιων πιάτων ημέρας.
Περιλαμβάνει 3 σαλάτες (10-11 €), 10 ορεκτικά (9-13 €), 7 τυριά, ~9 €, εδέσματα της γης (συκώτι, μπιφτέκι, φιλέτο.. ) στα 14-16 €, καμιά 15αριά σπεσιαλιτέ του σεφ, από 8-18 € και 4 γλυκά (σουφλέ σοκολάτας, τιραμισού, κρέμα με βασιλικό, και λιβανέζικο μαχαλεπί) στα 5-6 €.

Η κάβα με τα κρασιά της Αθηνάς περιλαμβάνει περί τις 50 ετικέτες, από 22-64 €, τιμή που αφορά το ιταλικό κόκκινο Terre Nove Etna Calderara Sottana, ένα ιδιαίτερο και δυνατό μπρούσκο κρασί (14 βαθμών), που και στις κάβες της γείτονος είναι δεόντως υπερτιμημένο.
Σερβίρουν ακόμη μπύρες (5-7 €) και τα συνήθη αναψυκτικά, αποστάγματα, κ. λπ.

Στην αρχή μας πρόσφεραν Κρητικούς ντάκους, σπαρτιάτικες ελιές και βιολογικό ελαιόλαδο τους απ’ το Τζάντε, σε ροΐ με την επωνυμία τους, καθώς και νερό εμφιαλωμένο. Ακολούθησαν:
• Εγώ δοκίμασα τα μανιτάρια, που ήταν συνδυασμός Portobello και σαμπινιόν, και ήρθε μια μεγάλη και πεντανόστιμη μερίδα σε βαθύ μεγάλο πιάτο.
Ήταν σοτέ σε κρασί Μαλαγουζιά Χρυσοστόμου και συνοδεύονταν από μαραθόριζα, φρέσκο κρεμμύδι, θυμάρι και σκορδόλαδο. Τιμή, 8.50 €.

• Δοκίμασα επίσης εκλεκτή Σιφνέικη μανούρα (μοναδικός κρασομεζές), με κομμάτια αποξηραμένου σύκου και μαρμελάδα εσπεριδοειδών.
Πρόκειται για σκληρή και πικάντικη ποικιλία τυριού από αιγοπρόβειο γάλα, που μάλιστα την αποκαλούν γυλωμένη, επειδή ωριμάζει σε γύλη, τις γνωστές οινολάσπες, δηλαδή το κατακάθι του κρασιού. Άπαιχτο πιάτο, στα 9.00 €…

• Μοιράσαμε καβουρμά Κομοτηνής, ένα φοβερό χειροποίητο κυλινδρικό κομμάτι μοσχαρίσιου και αρνίσιου κρέατος, απ’ τον Ίμερο Κομοτηνής, το οποίο συνοδεύονταν από βραστή ντομάτα που το γλύκαινε. Πρόκειται για το παραδοσιακό πιάτο του Έβρου. Το τσακίσαμε επίσης. Τιμή στα 9.80 €.

• Ο φίλος μου έφαγε το μοσχαρίσιο μπιφτέκι, απ’ τις οικογενειακές Θεσσαλικές φάρμες που συνεργάζονται, το οποίο ήταν τεράστιο και χοντρό κομμάτι, συνοδευμένο από γλυκοπατάτες. Είχε ακούσει τα πιο καλά λόγια από φίλους του, και ομολογουμένως το βρήκε μάλλον κατώτερο των προσδοκιών του, όπως βέβαια και εγώ που εννοείται πως το δοκίμασα. Το να πληρώνεις 14.50 €, δηλαδή τιμή υπερδιπλάσια απ’ το μοναδικό κυριολεκτικά μπιφτέκι του ΛΥΧΝΙΟΥ, δεν είναι και ό, τι καλύτερο...

Γι’ αυτό η γεύση μειώνεται, αυστηρά ίσως στο 3, ενώ η άψογη σε όλα εξυπηρέτηση δικαιούται τεσσάρι!

Στο τέλος, μας έφεραν υγρομάντηλα αρωματισμένα, ενώ μας κέρασαν επίσης μια άψογη τάρτα τους από βιολογικά φρούτα (ακτινίδιο, βερίκοκο και μήλο). Ευγενική ασφαλώς χειρονομία, που σημαίνει ότι διαβάζουν τις κριτικές μας και βελτιώνονται!

Πληρώσαμε 41.80 € και το ευχαριστηθήκαμε στην πλειονότητα των εδεσμάτων του, αλλά και με την εξυπηρέτηση, που ελπίζω να είναι εξίσου αποτελεσματική και σε βραδινές ώρες αιχμής.

Συμπερασματικά, η Φ είναι ένα αξιόλογο μοντέρνο βιομηχανικό μαγέρικο – μπιστρό (ας μου επιτραπεί ο όρος), με το δικό του ύφος και τα αγνά υλικά, που φυσικά έχουν και το ανάλογο τίμημα.

Η επιλογή είναι, όπως πάντα, δική σας υπόθεση!

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη piperman.

3 medium

05 Μάρ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Κυριακή απόγευμα αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τη Φάμπρικα που τόσα πολλά έχουν ακουστεί.
Με ευχάριστη διάθεση μετά από το Οινόραμα μπήκαμε στο μαγαζί και μπροστά μας ο συντηρητής κρασιών προμήνυε την ανάλογη συνέχεια.
Μια μικρή απογοήτευση μας περίμενε όταν μας έβαλε να καθήσουμε στο πατάρι. Ο χώρος πάντως αν εξαιρέσεις τις μυρωδιές από την κουζίνα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστος με προσωπικότητα.
Μας καλοσώρισαν και αφού μας έδωσαν τα μενού ήρθε η ώρα του κρασιού. Ευχάριστη έκπληξη η κάβα του μαγαζιού αν και λίγο ακριβή. Όλα όμως όπως τους αρμόζει με τα ανάλογα ποτήρια και την καράφα.
Επιλέξαμε αρκετά φαγητά για να μοιραστούμε με την παρέα. Όλα τους εξαιρετικά με μικρή ίσως παραφωνία τα μανιτάρια σωτέ που δεν ήταν ανάλογα των υπόλοιπων πιάτων. Εξαιρετικό το συκώτι, τα βαρένικα, οι σαλάτες τους, οι πίτες και οι τρομερές τηγανιτές πατάτες τους.
Οι τιμές ήταν τσιμπημένες αλλά δικαιολογούνται από την ποιότητα των υλικών.
Μια ωραία εμπειρία, θα το επισκεφτούμε ξανα πολύ συντομα.

3 medium

04 Ιουν 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Καλο το φαγητο. Η ποιότητα του φαγητού ήταν καλή, τα υλικά φρέσκα, ζωντανά οι τιμες υψηλες. Το κότσι ζουμερό, καλοψημένο, καλό κρέας. Ο χώρος είναι απλα συμπαθητικός.
Πολύ κακή εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι οι μπυρες ηταν πολυ ακριβες.

Κριμα για το σέρβις. Εντελώς αδιάφορο, σχεδόν εχθρικό θα έλεγα. Δεν ξέρω τι τους έχει πει ο ιδιοκτήτης ή τι πιστεύουν οι ίδιοι, ότι δουλεύουν σε μαγαζί γνωστό και πρέπει να έχουν το ανάλογο ύφος;

Κριμα, που οι υπευθυνοι του εστιατοριου δεν εχουν δωσει σημασια στη εξυπηρετηση πελατων.
Φυσικα και δεν θα ξαναπαμε.