Loader

Περιγραφή

Αρτοποιϊα - Ζαχαροπλαστική

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

14 Φεβ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
1-9

Ο "ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΗΣ" είναι μία αλυσίδα φούρνων-ζαχαροπλαστείων. Καταστήματα μπορεί να βρει κάποιος σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Στην περιοχή που κατοικώ, πολύ κοντά υπάρχουν δύο. Συμπτωματικά (?) και τα δύο βρίσκονται επί της Δ. Γούναρη (Γλυφάδα). Λόγω ευκολίας επισκέπτομαι και τα δύο, όμως σήμερα θα μιλήσω για το κατάστημα στη Δ. Γούναρη 215, δηλαδή όπως ερχόμαστε από Βούλα, λίγο μετά την Δ. Ο. Υ. Γλυφάδας από τη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Στον Αρτοποιητή μπορεί να βρει κανείς μεγάλη ποικιλία σε ψωμί, γλυκά, σάντουιτς, γαλακτοκομικά 1ης ανάγκης (γάλα, τυρί, αυγά, γιαούρτι), παγωτά το καλοκαίρι, ενώ τον τελευταίο χρόνο μετά την ανακαίνιση υπάρχει ένας νέος, μοντέρνος χώρος σε ανεξάρτητο σημείο πιο δίπλα, αριστερά όπως κοιτάμε την πρόσοψη, που διατίθεται για να απολαύσει κανείς τον καφέ ή τον χυμό του, προσφέροντας θέα στο δρόμο μια που διαθέτει τζαμαρία.

Οι τιμές είναι καλές. Μπορείς να προμηθευτείς τούρτα για 8-10 άτομα χωρίς να ξοδέψεις παραπάνω από 15 ευρώ. Κατά διαστήματα βγάζει κάποια πιο ιδιαίτερα σε εμφάνιση γλυκά π. χ. κρέμα με μπισκότο σε γυάλινο μπολ που είναι υπέροχο (στα 16 ευρώ). Εάν λοιπόν θέλεις ένα σχετικά εμφανίσιμο γλυκό χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία είναι μια καλή επιλογή.

Ο χώρος στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι φωτεινός, ευχάριστος και σε σύγκριση με άλλους φούρνους-ζαχαροπλαστεία της κατηγορίας του, ο πελάτης έχει εύκολη πρόσβαση στους διαδρόμους για να επιλέξει τα προϊόντα της αρεσκείας του.

Ας πάμε σε μερικές παρατηρήσεις τώρα:

Α) Μου έχει κάνει εντύπωση ότι στο κατάστημα αυτό, το προσωπικό δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση με το χαμόγελο. Όσο είναι ευχάριστο να σε εξυπηρετούν χαμογελαστά κι εγκάρδια, άλλο τόσο είναι δυσάρεστο μα και άβολο να σε υποδέχονται αγέλαστα, παγωμένα, αδιάφορα, κουρασμένα. Δεν έχω πάει λίγες φορές, αλλά δεκάδες.

Β) Για να αποφύγω τις λεπτομερείς περιγραφές που υπόκεινται άλλωστε στη δικαιοδοσία αλλά και στον έλεγχο συγκεκριμένων δημοσίων υπηρεσιών, θα πρότεινα στον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου ζαχαροπλαστείου να προσλάβει ένα ξεχωριστό άτομο αποκλειστικά για την καθαριότητα των χώρων. Ας σκεφτεί ότι θα βοηθήσει λίγο και στο πρόβλημα της ανεργίας! Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, οι χώροι του καταστήματος είναι πάντα καθαροί, δεν τίθεται δηλαδή θέμα καθαριότητας. Εάν όμως τύχει να διαβάσει τη συγκεκριμένη κριτική ο επιχειρηματίας (το εύχομαι) θα καταλάβει ακριβώς τι εννοώ...

Γ) Και πάλι για τους ίδιους λόγους με το (Β) θα πρότεινα, στους πελάτες αυτή τη φορά, να μην ξεχνούν όταν ψωνίζουν (ας πούμε γενικά) σε ζαχαροπλαστεία-φούρνους, όχι μόνο απλά να παίρνουν, μα και να ελέγχουν τις αποδείξεις, που άλλωστε είναι φορολογικά στοιχεία. Οι καταναλωτές λοιπόν θα πρέπει πάντα να ελέγχουμε τι γράφει το μαγικό άσπρο χαρτάκι που βγαίνει από την ταμειακή μηχανή.

Αυτά προς το παρόν.

Σημερινές

Ανακοινώσεις

1 ΝΕΕΣ