Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

7 medium

06 Σεπ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
50-64

Πήγαμε με ενα ζευγάρι φίλων να δοκιμάσουμε το νέο εστιατόριο- πριν το καλοκαίρι ήταν αδύνατο να βρούμε τραπέζι.
Ο κήπος είναι πολύ ωραίος αλλα κάπως σκοτεινός για να διαβασεις το μενου ή να δεις καλά το πιάτο σου.

Ξεκινήσαμε με μια σαλάτα ( μάλλον αδιάφορη) και συνεχίσαμε στα ορεκτικά με ριζότο καλαμαριού( δεν είχε ρύζι, ήταν ψιλοκομμένο καλαμαρι) που ήταν νόστιμο αλλά προκλητικά λίγο σε ποσότητα και ταρτάρ μοσχαριού. Το ταρτάρ ήταν νόστιμο αλλά δεν θύμιζε ταρτάρ. Όλα τα παραπάνω σε ποσότητες μικρές και τιμές περί τα 20 ευρώ.

Στο κυρίως δοκίμασα λαυράκι φιλέτο το οποίο ήταν νόστιμο ( ιδιαίτερα η γαρνοτούρα του). Για γλυκο ένα "μοχίτο" το οποίο δεν με ενθουσίασε.

Σε γενικές γραμμές το φαγητό ήταν νόστιμο χωρίς όμως να με ενθουσιάσει. Οι δε ποσότητες πολύ μικρές ακόμα και για gourmet εστιατόριο.

Τέσσερα άτομα με 4 πρώτα, 4 κυρίως, ένα γλυκό, ένα μπουκάλι κρασί και 2 μπύρες, πληρώσαμε 250 ευρώ. Δεν τα άξιζε τα λεφτά του- δεν φάγαμε άσχημα αλλα σε καμία περίπτωση η εμπειρία μας δεν άξιζε αυτά τα χρήματα.

6 medium

20 Ιούλ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
50-64

Παλιός και σταθερός πελάτης των ''Γεύσεων με ονομασία προέλευσης" δεν κρύβω την λύπη μου που έκλεισαν!

Στον ίδιο γνώριμο χώρο άνοιξε πριν από λίγες ημέρες το Shy horse north το οποίο και επισκεφτήκαμε χθες για να το γνωρίσουμε. Το πρώτο πράγμα που μας είπε ο σερβιτόρος μόλις καθίσαμε ήταν ότι δεν έχει καμία σχέση με το παλιό μαγαζί και πράγματι διαπιστώσαμε ότι ήταν αλήθεια.

Λόγω καλοκαιριού λειτουργεί στον πολύ ωραίο και ανακαινισμένο κήπο όπου έχει προστεθεί και ένα ωραίο μπαρ. Ο φωτισμός είναι διακριτικός, με αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να διαβάσουμε τον κατάλογο αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τον φακό από το κινητό μας, κάτι που όπως είδα το έκαναν και από τα διπλανά τραπέζια.

Το προσωπικό είναι αρκετό και ιδιαίτερα ευγενικό, χωρίς όμως οργάνωση. Η αναμονή για να φέρουν τους καταλόγους και να πάρουν την παραγγελία ήταν 40 λεπτά! Τα πιάτα ήρθαν σχετικά γρήγορα και με καλό ρυθμό. Αναγκάστηκα βέβαια να πάρω το κρασί κοντά μου μιας και δεν υπήρχε ιδιαίτερη προσοχή στο να σου γεμίσουν το ποτήρι.

Επί της ουσίας λοιπόν.
Η σαλάτα κήπος 16 ευρώ αρκετά μικρή χωρίς κάποια ιδιαιτερότητα, τα μανιτάρια φρικασέ με τηγανητό αυγό 19 ευρώ ομοίως μικρή μερίδα αλλά ιδιαίτερα γευστική.
Στα κυρίως το λαυράκι ήταν μισό φιλέτο με ωραία σάλτσα 29 ευρώ!! και ένα μικρό φιλέτο σολωμού με ιδιαίτερη σάλτσα 22 ευρώ. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι απογειωθήκαμε από τις γεύσεις σε σχέση με τις τιμές που χρεώνονται τα πιάτα.
Το κουβέρ 5 ευρώ χρεώθηκε χωριστά από το νερό, αυτά λοιπόν μαζί με ένα μπουκάλι κρασί Καρυπίδη 26 ευρώ. Σύνολο για δύο άτομα 119 ευρώ.

Βέβαια ούτε λόγος να σε κεράσουν ένα γλυκό ή έστω ένα σφηνάκι για το τέλος!!

Ο κόσμος ανάμεικτες παρέες και ηλικίες. Δύο παρέες σηκώθηκαν και έφυγαν πριν σερβιριστούν διαμαρτυρόμενοι για ανεπιθύμητους επισκέπτες πάνω στα δέντρα.

Δεν θέλω να χαλάσω την κριτική αναφερόμενος σε υγειονομικού ενδιαφέροντος θέματα, αλλά η σύσταση να πάρουν μερικές γάτες μέσα στον κήπο θα τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Βέβαια δεν βλέπω κανένα λόγο να ξαναπάω και να πληρώσω 120 ευρώ το ζευγάρι για να έχω ένα μέτριο δείπνο εν μέσω κρίσης.

Λεωφόρος Κηφισίας 37, Κηφισιά

210 8076989