KΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Σουβλάκι & Σχάρα

  Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 61, Περιστέρι 121-32 [Χάρτης]
  2105753392
  210 300 1590   για τηλ. κρατήσεις μέσω e-table.gr
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια

Γράψε τη δική σου κριτική
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια


Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Σουβλάκι & Σχάρα - Περιστέρι, Αθήνα
Οκτ
31
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
17-25

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Μπουρνάζι city είναι σε ανοδική πορεία. Το ίδιο και η ομώνυμη πλατεία-σημείο αναφοράς των Δυτικών Προαστίων για τις καφετέριες και τα φαγάδικα. Ίσως το έβλεπαν ως σημείο συνάντησης και αναψυχής με κάποια επιφύλαξη ως σνομπισμό οι προερχόμενοι από Βόρεια Προάστια και Παραλία, αλλά τώρα πια όλα μπερδεύονται γλυκά που έλεγε ο τραγουδοποιός των εφηβικών μας χρόνων. Παραπέρα, προσπάθειες σαν το καθιερωμένο πλέον αν και πολύ ακριβό Base Grill, έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στην ευρύτερη περιοχή.
Σε συνάρτηση με τα παραπάνω, νομίζω ότι το Base Grill είνσι ο λόγος ύπαρξης του Κρεοπωλείου, για το οποίο θα γράψω εδώ. Αν δικαιώνεται ή όχι η κίνηση, θα το κρίνετε εσείς. Εγώ απλά, όπως συνήθως, θα παραθέσω ταπεινά τις εντυπώσεις μου.
Ένα Σάββατο λοιπόν, δύο τρεις βδομάδες πριν, ψήνω το σύζυγο. “Όλοι λένε για τα δυτικά προάστια και πόσο στα πάνω τους είναι και συ ποτέ δεν με πας. Μια φορά και μόνο με άλλη παρέα με πήγαν στο Base Grill. Eμείς τι κάνουμε;”
Πάνω στην κουβέντα, πέφτει και η ιδέα για το "Κρεοπωλείο" που ακούγεται εδώ κι εκεί, αυτό τον καιρό. Με σελίδα στο Internet και πολλές υποσχέσεις. Το μαγαζί το βρίσκει κανείς πανεύκολα αρκεί να εντοπίσει την πλατεία Μπουρναζίου με απλούστατη την πρόσβαση αν έρχεται κανείς από τον Κηφισσό. Μπαίνεις πλατεία, κάνεις σχεδόν όλο τον κύκλο και λίγο πριν ξαναβγείς, νάσου το Κρεοπωλείο στην θέση του παλιού Goody's αν δεν κάνουν λάθος οι πηγές μου.
Ο -γωνιακός- χώρος του κυρίως μαγαζιού δεν είναι τεράστιος αλλά πολλαπλασιάζεται τεχνηέντως με τον υπαίθριο που καλύπτεται με τις γνωστές τέντες και τα νάυλον παραπετάσματα της νεοελληνικής εφευρετικότητας.
Πάντως επειδή η κατασκευή του εξωτερικού άφηνε πολλές ανοικτές φυράδες (χαραμάδες στο χωριό μου) να εικάσω ότι με αρκετό κρύο θα υπάρχει θέμα θέρμανσης. Αμφιβάλλω αν θα μπορέσει να ζεσταθεί ακόμη και αν δουλέψουν τότε τα αναπόφευκτα “μανιτάρια-σόμπες”.
Μπαίνοντας, και επειδή υπάρχουν δύο τρεις προσβάσεις εισόδου, είτε σε υποδέχονται είτε όχι, ανάλογα με το που θα πέσεις. Κανένα πρόβλημα γι αυτό. Εμείς καθήσαμε αυτοβούλως κάπου αλλά ευγενικά ομολογώ μας σήκωσαν γιατί ήταν τραπέζι 4 ατόμων και είμασταν δύο. Μου φάνηκε λίγο παράξενο λόγω σχετικά προχωρημένης ώρας (11μμ) αλλά μάλλον είχαν δίκηο γιατί συνέχισε να έρχεται κόσμος. Μετά, μας παρέπεμψαν σε ένα μικρότερο τραπέζι μέσα, ΟΚ για δύο άτομα - αν και είχε τρεις καρέκλες.
Η παραγγελία ελήφθη μετά από κανένα τέταρτο. Ηταν μάλλον αργά και είπαμε να μην το παρακάνουμε οπότε προτιμήσαμε ένα χαλούμι, μια σαλάτα Κρεοπωλείο, πατάτες τηγανητές και ένα Τ-Βοne Steak (16,90ευρώ). Το τελευταίο έχει σημασία για όσα θα ακολουθήσουν.
Το εν λόγω κρεατικό ήταν το πιο ακριβό του καταλόγου και θεωρήσαμε ότι εκτός από την αναμενόμενη καλή ποιότητα, σαν ποσότητα θα μας κάλυπτε για να φάμε λογικά οι δυό μας. Το προσωπικό μάλλον αγχωμένο και άπειρο. Για το ένα T-Bone steak που παραγγέλνοντας είπαμε “Φτάνει για τους δύο, έτσι;” δεν έκανε ο σερβιτόρος-παραγγελιολήπτης κανένα σχόλιο και... Μόλις έφυγε συνειδητοποιούμε ότι δεν ρώτησε πως το θέλαμε ψημένο. Και μάλιστα, σε εστιατόριο κρεοφαγίας, σε μια εποχή που και στα Καλύβια σε χασαποταβέρνα ρωτάνε... "Παράξενο", είπαμε μεταξύ μας... Τον ψάξαμε, δεν τον βρήκαμε και αντ αυτού εμφανίστηκε άλλο άτομο στον οποίο τονίσαμε την επιθυμία για medium ψήσιμο. Τέλος πάντων...
Ήλθε αρχικά το χαλούμι, καλούτσικο με μπαλσάμικο σε μέτρια ποσότητα, η σαλάτα Κρεοπωλείο με διάφορες πρασινάδες και κομμένα στη μέση τοματάκια τύπου cherry (μου κακοφαίνεται όταν τα κόβουν να φαίνονται περισσότερα και καταλαβαίνω ότι το κατάστημα πάει να κάνει οικονομία εκει που δεν πρέπει) και μετά οι πατάτες ναι μεν χεράτες αλλά έτσι και έτσι, λιγάκι πανιασμένες σαν να είχαν βγει κάποια ώρα πριν.
Όταν όμως ήλθε το υποτιθέμενο T-Bone παθαίνω κάτι, το ίδιο και ο σύζυγος. Αυτό δεν ήταν T-Bone. Έμοιαζε με τις λεγομενες μοσχαρίσιες γάλακτος, σε μικρό προς μέτριο μέγεθος (άψητο το έκοβα στα 250-300γρ. με το κόκκαλο και ξέρω καλά από κρέας) και μάλιστα λεπτά κομμένο περίπου στο 1,5εκ. πάχος. Εγώ ξέρω ότι το μοσχαρίσιο Τ-Βοne είναι χοντρά κομμένο 3-4εκ. και μεγάλη μερίδα που δύσκολα την καταφέρνει ένας πεινασμένος άντρας ενώ είναι επαρκές για δύο που δεν πεινάνε πολύ.
Ρωτάμε λοιπόν το σερβιτόρο μήπως κατά λάθος έφερε κάτι άλλο. Αυτός αρνήθηκε. Το τρώμε με μεγάλη επιφύλαξη για το τι μας σέρβιραν. Στην πραγματικότητα ήταν τέσσερις μπουκιές μετρημένες για τον καθένα, εξαιρουμένου του (μπόλικου) κόκκαλου. A, ξέχασα το συνοδευτικό του κρέατος. Ταμπουλέ, παγωμένο (κυριολεκτικά) και με ντομάτα πολύ άγουρη, σχεδόν άσπρη, η οποία δεν έπρεπε με τίποτε να χρησιμοποιηθεί από την κουζίνα. Εννοείται ότι το ταμπουλέ έμεινε στην άκρη, μετά την πρώτη και τελευταία μπουκιά.
Στο τέλος ο σύζυγος δεν κρατήθηκε και ρώτησε τον υπεύθυνο ζητώντας του να του δείξει τα T-Bone. Eκείνη την ώρα στο ψυγείο της βιτρίνας (έχουν τα κρέατα φάτσα μπάλα να τα βλέπει ο πελάτης, σωστό... ) δεν υπήρχε τέτοιο κομμάτι στο ψυγείο (περίεργο). Ο δε κύριος υπεύθυνος προσπάθησε να τον πείσει λέγοντας ότι το Τ-Bone που σερβίρουν είναι, λέει, γάλακτος...
Να αναφερθεί εδώ ότι στον κατάλογο του Κρεοπωλείο συμπεριλαμβάνεται μπριζόλα γάλακτος, η οποία υπήρχε στο ψυγείο μαζί με συναδέλφους της, και έμοιαζε αρκετά με αυτό που φάγαμε. Προς αντικειμενική διευκρίνηση, να συμπληρώσω ότι γύρω μας υπερίπτανταν και προσγειώνονταν στα τραπέζια μεγάλου μεγέθους σταυλίσιες και χοιρινές.
Όμως για μένα το ζητούμενο δεν είναι αυτό αλλά αν πήραμε αυτό που παραγγείλαμε και τι αποτελεί T-Βοne steak κατά τον ορισμό του εν λόγω νέας κοπής κρεοφαγικού εστιατορίου. Οι άνθρωποι μάλλον κάπου έχουν χάσει τη μπάλα, προσπαθώντας να είναι και σουβλατζήδικο, και να ανταγωνιστούν με πολύ χαμηλότερες τιμές-πράγματι- το παρακείμενο Base Grill.
Eπίσης να σημειώσουμε ότι ο ίδιος υπεύθυνος πέρναγε από τα τραπέζια και ρώταγε αν είναι ευχαριστημένοι με... γυρισμένη την πλάτη, δηλ. μη απευθύνοντας το λόγο κατά πρόσωπο (! ) πράγμα που μου προξένησε αλγεινή εντύπωση. Κέρασμα δεν υπήρξε αν και με χαλασμένη τη διάθεση δεν θα το θέλαμε. Για τα παραπάνω με μια μπύρα και το “υποχρεωτικό” εμφιαλωμένο νερό, καταβάλαμε το ποσόν των 33 ευρώ περίπου. Σίγουρα δεν ξαναπάω. Όσο για τον επιχειρηματία ας επενδύσει περισσότερο στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Σουβλάκι & Σχάρα - Περιστέρι, Αθήνα
Δεκ
01
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Πολλές φορές αναρωτιόμουν με τον άντρα μου τον Τάκη, πού οφείλεται η μανία των Ελλήνων για τα κρέατα. Έχοντας ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου, πρέπει να καταθέσω, ότι ειδικά όσον αφορά στην Ευρώπη, δεν έχω βρει άλλη χώρα που ο λαός της να αγαπάει τόσο πολύ το κρέας.

Κάτοικοι Νέας Φιλαδέλφειας είχαμε ακούσει πολλά για ένα νέο εστιατόριο που άνοιξε στη Μπουρναζογειτονιά των φαγάδικών. Το όνομα αυτού Κρεοπωλείο.

Το επισκεφτήκαμε λοιπόν ένα βροχερό Σάββατο του Νοεμβρίου. Πήγαμε χωρίς κράτηση, είναι αλήθεια ότι το ρισκάραμε λίγο, 9 η ώρα το βράδυ. Μας υποδέχτηκε στο εσωτερικό του χώρου μια ευγενέστατη σερβιτόρα.

Η μουσική ελληνική έντεχνη, όπως ταιριάζει σε ένα τέτοιο μαγαζί κρεατοφαγίας, κάπως πιο πολυτελείας, ας το πω έτσι. Ο χώρος όμως θα ήθελα να είναι πιο "θερμός". Και προφανώς δεν εννοώ τη φυσική θερμοκρασία.

Από ορεκτικά μας προτάθηκε και το δεχτήκαμε, μανιτάρια με Blue Cheese. Βάζω στο πιάτο, εγώ και ο άντρας μου, εννιά με άριστα το δέκα και μάλιστα με μια δόση αυστηρότητας. Σαλάτα Κρεοπωλείο. Φρέσκα λαχανικά, σως με βάση το πορτοκάλι, ωραίο το τελικό αποτέλεσμα.

Συνεχίσαμε με Τ -Bone (γάλακτος και πολύ νόστιμη) και Πικάνια. Το τελευταίο ήταν σίγουρα το κορυφαίο πιάτο που δοκιμάσαμε. Εξαιρετικό κρέας, σωστά σιτεμένο και ακόμα καλύτερα ψημένο. Γευστικότατο.

Πήραμε κόκκινο εμφιαλωμένο κρασί Αντωνόπουλου.

Ολοκληρώσαμε με επιδόρπια. Cheese Cake (καλό), Ραβανί (εξαιρετικό).

Το Κρεοπωλείο είναι ένα πολύ καλό εστιατόριο για κρεατοφάγους κυρίως.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Σουβλάκι & Σχάρα - Περιστέρι, Αθήνα
Νοε
29
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
-

Με τη φίλη μου τη Μαρία μετά από καφέ της Παρασκευής στον πεζόδρομο της Αγίας Παρασκευής στο Μπουρνάζι, επισκέφτήκαμε 9 η ώρα το βράδυ το Κρεοπωλείο.

Ο αρχικός στόχος ήταν τα σουβλάκια, αλλά βλέποντας το μενού που ήρθε αρκετά γρήγορα, σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε τις μπριζόλες.

Ξεκινήσαμε με προτροπή της φίλης μου με τοματοκεφτέδες. Η φίλη μου Μαρία, από τη Σαντορίνη, σχολίασε ότι είναι πολύ κοντά στη συνταγή του νησιού της. Ήταν όντως νοστιμότατα.

Σαλάτα Κρεοπωλείο, αρκετά μεστή με βάση τα λαχανικά και γλυκόξινη σως.

Στις ελλείψεις του μαγαζιού ότι δεν είχε μαύρο ψωμί.

Πήραμε από κυρίως Rib Eye, πιθανά Αμερικής, αρκετά ζουμερό και ικανοποιητικό. Τ- Bone πιθανότατα ελληνικό, με ωραία γεύση και καλοψημένο. Τα πήραμε και τα δυο medium. Και τα δυο κρεατικά ήταν από πολύ καλά, ως άριστα

Πολύ καλή η γεύση του χύμα του κόκκινου κρασιού. Ολοκληρώσαμε με έξυπνη σπιτική εκτέλεση ραβανιού.

O χώρος θύμιζε νεοπαραδοσιακό κρεατοφαγείο και ταίριαζε με τις γεύσεις.

Περάσαμε αρκετά όμορφα και θα ξαναπηγαίναμε ευχαρίστως στο Κρεοπωλείο, με φίλους

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Σουβλάκι & Σχάρα - Περιστέρι, Αθήνα
Νοε
19
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Επισκεφτήκαμε το Κρεοπωλείο δυο ζευγάρια τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 8 η ώρα το απόγευμα. Κάτσαμε στο εσωτερικό χώρο λόγω κρύας ημέρας. Το service αρκετά οργανωμένο και ευγενικό.

Μας προσφέρθηκε για καλωσόρισμα dip με βάση το τυρί. Ορεκτικά πήραμε χαλούμι που με πολύ έξυπνη παρουσίαση, μας προσφέρθηκε μελωμένο σε καλαμάκι μαζί με πιπεριές. Επίσης αρκετά νόστιμοι οι τοματοκεφτέδες με ωραία γέμιση. Σαλάτα Κρεοπωλείο, δροσερή και ελαφριά με βάση τα λαχανικά.
Από κρεατικά, πήραμε T bone (πολύ νόστιμη ), Rib Eye (ένα κλικ πιο κατω απτο T Bone, αλλά γευστική), μια χοιρινη Γίγας (μύριζε όπως μου αρέσει χωριό) και μια Σταυλίσια Γάλακτος (χορταστική). Πολύ πετυχημένο το ψήσιμο και των τεσσάρων πιάτων.
Πήραμε καλό χύμα κόκκινο κρασί, νομίζω από Νεμέα. Στα αρνητικά του μαγαζιού η κάπως δυνατή ένταση της μουσικής και η έλλειψη μαύρου ψωμιού.

Για επιδόρπιο ότι έπρεπε μετά τα κρέατα, ήταν τα 4 σφηνάκια σορμπέ που μας κέρασαν.

Καλό εστιατόριο για κρέας που άξιζε την επίσκεψή μας

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Σουβλάκι & Σχάρα - Περιστέρι, Αθήνα
Νοε
11
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
17-25

Το πνεύμα και το γράμμα του Νόμου... η Ferrari.... Άλλο το μέρος του Σώματος, άλλο πώς το κόβεις, κι άλλο η προέλευσή του....

Σας μπέρδεψα?... Νομίζετε ότι μπέρδεψα τα Sites?.... Όοχιιιι.... Περιμένετε και θα δείτε....

Επισκέφτηκα δεύτερη φορά το Κρεοπωλείο, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.... Θα παρακάμψω λίγο τα ορεκτικά, και θα πάω λίγο στα κυρίως πιάτα... Παραγγείλαμε επίτηδες και επί τούτου, εγώ και η γυναίκα μου δύο T-Bone.... Στην πρώτη μας επίσκεψη στο Κρεοπωλείο, είχαμε παραγγείλει Rib Eye...

Λοιπόν φίλοι μου καλοί, στην κρεατοφαγία, τη γευσιγνωσία και την κριτική γεύσης εστιατορίων, επικρατεί το απόλυτο κομφούζιο.... Και σε αυτό φταίνε κυρίως οι κριτικοί που δεν βοηθάνε τον κόσμο να καταλάβει τι τρώει....

Ό κορμός της εστίασης του κρέατος αποτελείται από τρεις πυλώνες... α) το μέρος του σώματος του ζώου από το οποίο προέρχεται το κρέας (κιλότο, σπάλα, ελιά, ποντίκι κλπ. ) β) τον τρόπο κοπής του κρέατος που όμως σχετίζεται και με συγκεκριμένα μέρη του σώματος (Tagliata, Πικάνια, T-Bone κλπ) γ) την προέλευση, είδος του ίδιου του ζώου (Black Angus, Μαύρος Χοίρος κλπ. ). Ο καθένας από αυτούς τους τρείς Πυλώνες μπορεί να αναλυθεί σε τόμους, αλλά προφανώς δεν είναι του παρόντος.... Τα λέω όλα αυτά, γιατί έχω ακούσει απίθανα πράγματα... απ το ότι το Black Angus είναι το καλύτερο κομμάτι του μοσχαριού!!, ότι το Black Angus είναι διαφορετικό από μοσχάρι (κανονικότατο μοσχάρι είναι, απλά είναι συγκεκριμένη κατηγορία, είδος μοσχαριού που ταυτόχρονα τρέφεται χωρίς ορμόνες)... μέχρι ότι το T Bone είναι κάποιο ειδικό κρέας από ειδικά μοσχάρια)...

Λοιπόν και εδώ περνάω στο πνεύμα και το γράμμα του νόμου, το T -Bone του Κρεοπωλείου που είναι γευστικότατο (αυτό τουλάχιστον που έφαγα εγώ την Κυριακή), είναι ντόπιο... αλλά να σας πω κατι... μεταξύ του να πληρωσω 35 ευρώ το Αμερικάνικο τέλειο Τ- Bone (Ferrari.... ) ή 16 ευρώ το ελληνικό T -bone στο Κρεοπωλείο στο Μπουρνάζι, εγώ προτιμάω σαφώς το δεύτερο... δηλαδή το ελληνικό, αλλά νοστιμότατο T -Bone....

Πώς κατάλαβα θα μου πει καποιος ότι το T -Bone που έφαγα στο Κρεοπωλείο ήταν ελληνικό? Μα, από το πάχος του κρέατος... το αμερικάνικο είναι πιο παχύ από το ελληνικό....

Ελπίζω να βοήθησε η μικρή μου αναλυση για τα Κρέατα... όσον αφορά για να ξαναγυρίσω στο Κρεοπωλείο, η μεγάλη βελτίωση που διαπίστωσα σε σχέση με την πρώτη φορά, ήταν στο Service.... πολύ πιο επαγγελματικό και λιγότερο αμήχανο από την πρώτη μου επίσκεψη τον Αύγουστο... κι επίσης πρόσεξα, ότι το μαγαζί απέκτησε και μετρ...

Τα (το ξαναλέω), ελληνικά Τ- Bone ήταν νόστιμα, ζουμερά και σωστά ψημένα (Medium), η σαλάτα Κρεοπωλείο πολύ φρέσκια και με ελαφριά γλυκόξινη σως και τα ορεκτικά Ντοματοκεφτέδες, Καλτσουνάκια και Παστουρμαδοφλογέρες με ωραία γέμιση και σωστά τηγανισμένα.... Από επιδόρπια καλή η σοκολατόπιτα και πολύ καλό το ραβανί, συνδυάστηκε αρμονικά με μαστίχα παγωτό...

Ο χώρος φιλόξενος και ζεστός, αν και θα συμφωνήσω με χρήστες παρακάτω, ότι θα μπορούσε να θυμίζει περισσότερο Κρεοπωλείο....

Και κάτι που μας χαλασε: μας έφεραν με το ζόρι, χωρίς να μας ρωτήσουν Εμφιαλωμένο νερό

Ήταν ένα πολύ καλό εστιατόριο, ΄το οποίο θα ξαναεπισκεφτούμε... Ελπίζω να βοήθησε η ανάλυσή μου για τα κρέατα..

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Σουβλάκι & Σχάρα - Περιστέρι, Αθήνα
Νοε
04
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Σημασία έχει το ταξίδι για την Ιθάκη, κι όχι ο προορισμός.... Γιατί αυτή η εισαγωγή?.... Εξηγούμαι....

Είναι αλήθεια ότι λόγω Word of Mouth από φίλους για ένα νέο Κρεατάδικο το Κρεοπωλείο στο Περιστέρι, αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου, ξεκινώντας από τη Βούλα, να επισκεφτούμε τη Δυτική Αθήνα... Ε, όσο νάναι, είναι ένα ταξιδάκι... και το θέμα είναι πόσο ευχαριστημένος θα μείνεις για να κάνεις το ταξίδι αυτό ξανά και συχνά. Για να σας κρατήσω σε αγωνία, αφήνω την απάντηση για το τέλος της κριτικής...

Όπως γράφουν και Πελάτες παρακάτω, επιβεβαιώνω κι εγώ ότι το μαγαζί βρίσκεται στην Πλατεία Μπουρναζίου, στη θέση των παλιών Goodies... Θα έλεγα το σημείο, αβανταδόρικο... Αλλά την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου που επισκεφτήκαμε το μαγαζί, ταλαιπωρηθήκαμε στο parking... Φαντάζομαι, το ίδιο ισχύει, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό, και τα Σάββατα.... Επομένως, κι αυτό είναι πρόταση προς τους επιχειρηματίες, θα πρέπει το μαγαζί να κάνει κάτι για το Parking... αφού είναι και αυτό στοιχείο ικανοποίησης του Πελάτη.

Στην υποδοχή, ήταν μια κοπέλα σερβιτόρα που μας οδήγησε σε τραπέζι 4 ατόμων... Το μαγαζί (αρκετά μεγάλο ) ήταν γεμάτο κατά τα δυο, τρίτα... όμως θα ήθελα να θυμίζει λίγο περισσότερο Κρεοπωλείο, με κάποια παραπάνω διακοσμητικά στοιχεία.....

Ορεκτικά πήραμε παστουρμαδοπιτάκια... Πολύ ωραία η γέμιση... Και καλτσουνάκια με ανθότυρο... Επίσης, νόστιμο το τυρί... αφήνω όμως ένα ερωτηματικό... για το αν οι πιτες ήταν χειροποίητες ή κατεψυγμένες... κι εκεί, στην αμφιβολία μου αυτή, οφείλεται κυρίως ότι στη γεύση συνολικά έβαλα 3 κιόχι 4...

Σαλάτα διαλέξαμε την Κρεοπωλείο... Αρεσε πολύ στη γυναίκα μου και η σως και η πρώτη ύλη των λαχανικών.... εγώ θα την προτιμούσα λίγο πιο ελαφριά...

Όμως η υπόλοιπη γευστική εμπειρία μας αποζημίωσε με το παραπάνω. Παραγγείλαμε 2 Rib Εye... Medium... Ηταν πολύ ζουμερές και ψημένες, όπως τις θέλαμε... απαιτητικά πιάτα.... και σίγουρα πετυχημένα....

Πολύ καλά και τα επιδόρπια... πήραμε κατόπιν πρότασης της σερβιτόρας (πολύ γλυκιά κοπέλα) ραβανί χειροποίητο και σοκολατόπιτα με παγωτό...

Όσον αφορά για το αν θα ξανακάνω το ταξίδι Βούλα, Περιστέρι... κοιτάξτε από τη γεύση και το φαγητό μείναμε ικανοποιημένοι... αλλα θα θέλαμε τη σιγουριά ότι τα ορεκτικά είναι φρεσκα κι οχι κατεψυγμένα και λιγο μεγαλύτερη ποικιλία ορεκτικών.... Η απάντηση λοιπόν είναι, ναι θα ξαναεπισκεφτούμε το Κρεοπωλείο, για να δούμε και τη βελτίωση ή την επιδείνωσή του... όμως θα αποφύγουμε λόγω Parking, τουλάχιστον τα Σάββατα....

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Σουβλάκι & Σχάρα - Περιστέρι, Αθήνα
Οκτ
28
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Επισκεφτήκαμε τρεις φίλες το Κρεοπωλείο την Κυριακή 23 Οκτωβρίου... Ξερετε για το μεσημεριατικο Κυριακάτικο τραπέζι.... Το συμπερασμα μου είναι ότι πρόκειται για ένα καλο ως πολύ καλο εστιατόριο, που μπορει όμως να βελτιωθεί.

Ξεκινάω από το φαγητό. Αυτό ήταν το δυνατότερο όπλο του μαγαζιου... κι εδώ που τα λεμε σε ένα εστιατόριο πας κυριως για το φαγητο... Ορεκτικά πήραμε παστουρμαδοφλογέρες... τις βρηκα πολύ κοντα στην Πολιτικη συνταγή... Επίσης χαλούμι και ψητή ντομάτα... Πολύ καλή η ποιότητα του τυριού και οι πινελιές με μέλι... Σαλατα μας κατεύθυνε ο σερβιτόρος προς του Καίσαρα... και ειχε δικιο... πολύ καλη πρωτη υλη λαχανικών, πολύ ζουμερη και όχι βαριά Σως...

Από κυρίως πιάτα πήραμε λόγω μεγέθους, δυο Σταυλίσιες των 600 γραμμαρίων... και ας είμασταν τρία άτομα... Πολύ τρυφερές, πολύ χορταστικές και καλοψημένες... μας αποζημίωσαν απόλυτα.

Για γλυκό, πάλι μας πρότεινε ο σερβιτόρος και πάλι το δεχτήκαμε χειροποίητες σοκολατοπιτες με καϊμάκι παγωτό. Ήταν ελαφρύ και γευστικό επιδόρπιο...

Πάμε τώρα στις παρατηρήσεις... Ειλικρινά δεν καταλάβαμε γιατί έλειπαν από την κουζίνα τρία ορεκτικά που ήταν στον κατάλογο... Το ένα ήταν τα καλτσουνάκια... το λέω γιατί πηγαμε μεσημέρι Κυριακής και όχι αργα...

Επίσης θα προτιμούσα τη μουσική λίγο πιο σιγανή σε ένταση... και αν και Κρεοπωλείο, εγώ θα προτιμούσα να έχει ξένη μουσική...

Γενικά περάσαμε όμορφα σε ένα καλό όπως είπα εστιατόριο, και αρκετά φθηνό για την ποιότητά του... Μπορεί όμως να βελτιωθεί κι άλλο σε κάποια θέματα που έθιξα... όπως πχ οι ελλείψεις στο menu....

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Σουβλάκι & Σχάρα - Περιστέρι, Αθήνα
Οκτ
19
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Μη χύνετε την καρδάρα παιδιά!.. Τι εννοώ?... Ως παλιός Περιστεριώτης είχα μεγάλη περιέργεια να επισκεφτώ το Κρεοπωλείο, στην πιο αβανταδόρικη γωνιά της Πλατείας Μπουρναζίου...

Γιατί μιλάω για χύσιμο της καρδάρας?.... Απλούστατα γιατί ενώ φαίνεται η προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι ιδιοκτήτες στο φαγητό, που είναι άνω του καλού, στο Service υπάρχει προβληματάκι...

Και εξηγούμαι... επισκεφτήκαμε 3 ατομα το μαγαζί Πεμπτη βραδυ... από Κρεατικά πήραμε Πικάνια, Σταυλισια και T - Bone... όλα πολύ καλα, του 8 με 9 με αριστα το δέκα, αλλά το απίθανο πιάτο ήταν η πικάνια... η καλύτερη που έχω φάει ever, κι απτα καλυτερα πιατα που χω φαει γενικώς.... είναι και ο κυριότερος λόγος για το τεσσάρι στην κριτική μου της γεύσης.

Ορεκτικά πολύ καλά κι αυτά... αλλά ένα κλικ πιο κάτω από τα κρέατα... Πήραμε τοματοκεφτέδες και Μαραθόπιτα που νομιζω ότι από τα δυο ορεκτικά, ήταν η καλύτερη..

Η Σαλάτα Κρεοπωλείο γευστική, αλλά ήθελα λίγο μεγαλύτερη ποσότητα από τη σως (εύγευστη).... γλυκά δεν πήραμε, αλλά το μαγαζί μας κέρασε γιαούρτι με μέλι.... Πολύ καλό και το κόκκινο κρασί..

Το μαγαζί χάνει όμως σε Service... κάποια πραγματα τα ζητήσαμε δυο φορες, ο λογαριασμός άργησε να έρθει, αν και το μαγαζί δεν ήταν γεματο... Να το πω διαφορετικά? Δεν συμβαδίζει η πολύ καλή ποιότητα του φαγητού, με το μετριο Service, που θα πρεπει να βελτιωθεί...

Θα τα ξαναπούμε στο Κρεοπωλείο μετά από καποιο διάστημα, κυρίως λόγω φαγητού, το ξαναλέω!

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Σουβλάκι & Σχάρα - Περιστέρι, Αθήνα
Οκτ
01
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
-

Μαλιστα... κατ αρχας αυτο που μας εκανε κλικ για να επισκεφτουμε το συγκεκριμενο μαγαζι, ηταν ο τιτλος... Κρεοπωλειο... εξυπνη επιλογη ομολογω που δηλωνει ποιοτητα καθαριοτητα και ειναι out of the box.. Πηγαμε λοιπον στο μαγαζι την Κυριακη 25 Σεπτεμβριου στις τρεις το μεσημερι... Ειχε ηλιο παρ ολο που το φθινοπωρο ηρθε λιγο γρηγορα φετος, και κατσαμε εξω, χωρις κρατηση. Ωραιος χωρος και ζωντανος... εδω μια γκρινια μικρη εστω... η σερβιτορα για το μετριο κοσμο που ειχε το μαγαζι νομιζω οτι αργησε λιγο... η υπολοιπη παντως εμπειρια στο μαγαζι, μας αποζημιωσε με το παραπανω...!
Σε λιγη ωρα, ηρθε στο τραπεζι μας ο Σεφ του μαγαζιου και μας προτεινε να μπουμε μεσα στο μαγαζι να δουμε τη βιτρινα με τα κρεατα!! Οπως δηλαδη σε κρεοπωλειο... πραγματικα πανεξυπνη ιδεα του μαγαζιου, που το εχω συναντησει μονο σε μαγαζια που πουλανε ψαρι. Αφου ο σεφ μας παρουσιασε την πλουσια ποικιλια κρεατων, διαλεξαμε 1 σταυλισια και 1 μοσχαρισια γαλακτος. Επιστροφη στο τραπεζι για παραγγελια ορεκτικων και σαλατας. Πηραμε χαλουμι, ντοματοκεφτεδες Σαντορινης και σαλατα Κρεοπωλειο... ΟΛΑ και ειδικα η σαλατα, πεντανοστιμα... Απο ποτα συνιστουμε το κοκκινο κρασι.. δροσερο και γευστικο ( παραλειψη του μαγαζιου που δεν ειχε ροζε)... Και φτανουμε στα κρεατα... και οι δυο μπριζολες τελεια ψημενες, ζητησαμε medium και πολυ ζουμερες... τελειωσαμε με επιδορπιο μπακλαβα με παγωτο... οι τιμες χαμηλες για την ποσοτητα και κυριως την ποιοτητα του κρεατος... Αν εκανα μια παρατηρηση στο μαγαζι, θα ηταν να γινει πιο γρηγορο το service....

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια