Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Το νέο « διπλό» concept , που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ένα Οrganic All Day εστιατόριο και μία Deli Αγορά με βιολογικό προφίλ συνυπάρχουν αρμονικά στον ίδιο χώρο, στο καλύτερο κομμάτι της Αθηναϊκής ριβιέρας. Tο Testaccio Οrganic αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για όλες τις ώρες της ημέρας. Η διαμόρφωση του χώρου παραπέμπει στην αίσθηση ενός εσωτερικού κήπου. Ένας κήπος, με αληθινά δέντρα, που θα μπορούσε να είναι στην περιοχή του Τestaccio στην Ρώμη, όπως ονομάζεται το εστιατόριο, ή σε μία περιοχή της ακτής Αμάλφι.

Το μενού του εστιατορίου δίνει έμφαση στις βιολογικές και ποιοτικές πρώτες ύλες. Ο μεσημεριανός κατάλογος περιλαμβάνει μεταξύ των πολλών άλλων, μοναδικά χειροποίητα ζυμαρικά όπως ορεκιέτε ολικής αλέσεως με πέστο ρόκας, πίτσες χωρίς γλουτένη, όπως πίτσα μπρόκολο, πίτσα με κόκκινη ζύμη από παντζάρι, μαύρη με αχιβάδες και μύδια, κρύες σούπες, σαλάτες με εποχιακά βιολογικά λαχανικά όπως η σαλάτα με ψητό στήθος κοτόπουλου, kale και κράνμπερι, αλλά και μπέργκερ στο τηγάνι με γουακαμόλε και τυρί manchego. Όσο περνάει η ώρα εμπλουτίζεται το μενού με βραδινές επιλογές πρωτότυπων ορεκτικών, ποιοτικών θαλασσινών και κρεατικών όπως steaks με βούτυρο από φύκια, συνοδεία γευστικών χειροποίητων σαλτσών, βασιλικής κινόας, μαύρης πολέντας, αλλαντικών και τυριών φυσικής ωρίμανσης, μη παραλείποντας την επιλεγμένη λίστα κρασιών που προσφέρει για να συνοδεύσετε τις γευστικές σας προτιμήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος, καθώς η αγορά τους είναι πιο ακριβή, το έχει απορροφήσει το εστιατόριο και δεν επιβαρύνονται οι πελάτες μας που θα επιλέξουν τα συγκεκριμένα πιάτα που προσφέρουμε.

 Στο Testaccio Organic τρώτε σώστα, με ασφάλεια και υπεύθυνα και η προτίμησή σας είναι η επιβράβευσή μας στη προσπάθεια μας να σας προσφέρουμε πιστοποιημένα 100% βιολογικά προϊόντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και να αναβαθμίσουμε το επίπεδο της διατροφής όλων μας με προϊόντα από την μητέρα φύση.

Η βιολογική μας αγορά εντός του εστιατορίου, στηρίζεται σε υλικά και προϊόντα από μικρές επιχειρήσεις και τοπικούς επιλεγμένους παραγωγούς, με στόχο να σας προσφέρουμε προϊόντα τα οποία είναι συνειδητά για την υγεία χωρίς χημικές ουσίες όσο το δυνατό και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εδώ θα βρείτε οπωροπωλείο, χασάπικο και παντοπωλείο, από όπου μπορείτε να αγοράσετε όλα τα αναγκαία είδη για το σπίτι σας αλλά και  exclusive οργανικά προϊόντα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Στην αγορά μας θα βρείτε φρέσκα βιολογικά λαχανικά και φρούτα , γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αλλαντικά, κρέατα, συσκευασμένα άλευρα, βιολογικά ψωμιά, ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, υγιεινά σνακ, προϊόντα ομορφιάς, συμπληρώματα διατροφής, βιολογικά προϊόντα οικιακής καθαριότητας κ.α

Σας περιμένουμε να σας υποδεχτούμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στο ολοκαίνουργιο Testaccio Οrganic!

Η κράτηση μέσω e-table αφορά την κατανάλωση φαγητού από το a la carte menuκαι όχι μόνο την κατανάλωση ποτού.

Η κράτηση μέσω e-table αφορά την κατανάλωση φαγητού από το a la carte menuκαι όχι μόνο την κατανάλωση ποτού.
address icon
Διεύθυνση

Λητούς 2 & Απόλλωνος 18 Βουλιαγμένη

hour icon
Ωράριο

Πέμπτη - Παρασκευή 17:00 - 00:00
Σάββατο - Κυριακή 12:00 - 00:00
Δευτέρα έως Τετάρτη κλειστό.

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

All-Day Cafe Restaurant

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

26€ - 35€

payments
Τρόποι Πληρωμής

VISA MasterCard

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Εκτενής λίστα κρασιών Παιδικά καθισματάκια

Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.