Loader

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Πιάτα ιδιαίτερα αγαπητά, από διάφορα μέρη της γης, που κουβαλούν τη δική τους ιστορία, τις αφηγήσεις και τις περιπέτειες τους - μια γευστική περιπλάνηση.  

Σε κάθε μέρος του πλανήτη υπάρχουν όμορφες γωνιές οι οποίες κρύβουν γευστικές εκπλήξεις με ιδιαίτερα χρώματα και αρώματα. Το φαγητό άλλωστε είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής, ένα ταξίδι γεύσεων, μια εμπειρία.  Κάθε χώρα έχει τις δικές της γεύσεις που είναι μοναδικές και ταυτόχρονα οικείες.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

3 medium

06 Ιαν 2020

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Βράδυ Κυριακής παραμονή των φώτων και το κρύο της Αθήνας τσουχτερό! Το μαγαζί μισογεμάτο, καλούτσικη ατμόσφαιρα (2.5/4). Ο σερβιτόρος στην εξυπηρέτηση ευγενικός και νοιάζεται ωστε να περάσεις καλά (3.5/4).   Στα του φαγητού τώρα είμασταν 8 κ πήραμε τα εξής.  
- 2 σούπες που θύμιζε ντολμαδάκια με αυγολέμονο (2.5/4)
- Χουμους με πιτούλες (3/4)
- Γκουακαμολε με νατσος (2/4)
-Ταλαγανι με σος λεμονιού: Το τυρι ήταν στο γκριλ αλλα δεν ταιριάζει πολύ με την σος λεμόνι που ήταν πολύ ξυνή. Γενικά μου αρέσουν τα γλυκόξυνα αλλά αυτό το πιάτο δεν με συγκίνησε. (2/4)
- Πράσινη σαλάτα με διαφορα λαχανικά, απάκι, καταιφι, γκοργκοντζόλα και μαρμελάδα φράουλα: το χειρότερο πιάτο, δεν άρεσε σε κανέναν απο μας. Ο συνδυασμός απάκι μαρμελάδα φράουλα δεν ταιριάξε. Ψευτογκουρμέ πιάτο (1/4).
-Κοτοπουλο Κορμα (Ινδικό πιάτο): Μέτριο πιάτο, δεν συγκρίνεται με την ποιότητα που θα φας σε ένα καλό αυθεντικό Ινδικό της Αθήνας (2/4)
- Παπαρδέλες με ψαρονέφρι: Με χάλασε η εντόνη αίσθηση γαλατίλας που έβγαζε η κρέμα (2/4)
-Tajine: Αφρικάνικο πιάτο με αρνι, βερικόκα και δαμάσκηνα. Το καλύτερο απο όσα δοκιμάσαμε στο μαγαζί. Δεν είναι το καλύτερο αφρικάνικο που έχω φάει ποτε αλλά δεν εχω δοκιμάσει στην Αθήνα. Οπότε η συγκριση που κάνω είναι με αφρικανικά εστιατόρια σε ευρωπαικές χώρες (3/4)
- Ραβιολι με μανιταρια και τρουφα (3/4)
- Νουντλς με λαχανικά: πολυ απλο πιάτο και κακά εκτελεσμένο (1/4)
- Μους σοκαλάτας με κοκκινο πιπέρι: Η μους καλη αλλα το πιπέρι δεν πολυκόλλαγε (2/4)
- Αποδομημένο γαλακτομπούρεκο: Το φύλλο καλόυλι, η κρέμα δεν μου άρεσε. Ασε που την έχουν δει όλοι μαστερ σεφ με τα αποδομημένα! (1.5/4)

Γενικά πολύ ακριβό μαγαζί για αυτά που προσφέρει. Μερικά πιάτα καλά αλλα γενικότερα μέτριο και δήθεν γκουρμέ. Δυστυχώς το εγχείρημα multiethnic δεν προσδίδει κάποια ταυτότητα. Καλύτερα να πάτε μια μέρα να φάτε ινδικό, την αλλή μεξικάνικο κτλπ. Για ολά αυτά πληρώσαμε 160 ευρώ δηλαδή 20 ευρώ/άτομο και δεν χορτάσαμε. Πιστέυω θέλει κανα 30αρι το ατόμο κανονικά. Σε αυτά τα πιάτα προσθέστε ότι κάποιοι πήραν μπύρες, δεν θύμαμαι πόσες, κανα 2-3 και δεν πήραμε κρασί. Αν προσθέσεις και κρασί η τιμή εκτινάσσεται!  

Δυσκολία παρκαρίσματος: 9/10  (γκάζι)

0 medium

12 Νοε 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Κυριακή μεσημέρι 4 άτομα επισκεφθήκαμε το εστιατόριο το οποίο είχα βάλει εδω και καιρό στην λίστα των εστιατορίων που θέλουμε να επισκεφθούμε.

Χώρος (3/4):

Ένα μικρό, καθαρό, μινιμαλιστικό με θέα και άπλετο φώς στον δρόμο και στο γκαζοχώρι (εστιατόριο) με μοντέρνες καρέκλες και καναπέδες.

Γεύση (2/4):

Το μενού του multi ethnic εστιατορίου ειναι μικρό και περιεκτικό. Δοκιμάσαμε:

Σαλάτα Ελληνική ή χωριάτικη (7/10)

Κεφτεδάκια με μια σάλτσα νομίζω κάτι γλυκό σαν κεράσι (8.5/10)

Κοτόπουλο κόρμα, ινδικό πιάτο με άγριο ρύζι (7/10)

Χουνκιαρ Μπεγεντι (6/10)

Κοντοσούβλι χοιρινό με ψητά λαχανικά (4.5/10)

Χουμους με ψητές πιτούλες (6/10)

Μους σοκολάτα με κόκκινους κόκκους πιπεριού και αμύγδαλο σε κομματάκια (8/10)

Εξυπηρέτηση (4/4):

Ευγενέστατη η κοπέλα στο σέρβις, φροντίζει να ρωτήσει συνεχώς εαν μας αρεσαν οι γεύσεις. Καθυστέρηση δεν υπήρχε καθόλου καθώς όλα ήρθαν σε λογικό χρόνο.

Είχαν χαρτιά και μαρκαδόρους για να απασχοληθούν τα παιδιά και μας ενημέρωσαν οτι είχαν και παιδικά καθίσματα. Η κοπέλα φρόντιζε να μας αδειάζει το τραπέζι απο τα πιάτα που είχαν αδειάσει και να αλλάξει τα μαχαιροπήρουνα ανάμεσα στα πρώτα και τα κυρίως.

Value for money (2/4):

Οι τιμές ηταν πάρα πολύ ακριβές για την γεύση και τον χώρο. Για τα παραπάνω μαζι με ψωμί, 1 κόκα κόλα και 2 μπουκάλια νερό πληρώσαμε 86 ευρώ!!!! Υπερβολικά ακριβό για την περιοχή, τον χώρο και την γεύση αλλα και τις πρώτες ύλες. Το γλυκό και τα κεφτεδάκια έσωσαν την βαθμολογία απο το 1/4.

Συμπέρασμα:

Ωραίο το concept του multi ethnic αλλά οι τιμές πρέπει να κατέβουν γιατί κοντοσουβλι χοιρινό (δεν ηταν φιλέτο) με 13 η 15 ευρώ ειναι πολύ ακριβό. Κεφτεδάκια ορεκτικό με 9 ευρώ επίσης (δεν ήταν black Angus ή kobe) ειναι εξωφρενικό!!

24 Ιαν 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

(Αν δεν θέλεις να στραμπουλίξεις τον εγκέφαλό σου, διάβασε αργά και με προσοχή, η ευθύνη είναι δική σου)

Στη ζωή, τα πάντα είναι θέμα οπτικής.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει αυτό που λένε: “βλέπεις το πιάτο μισοάδειο ή μισογεμάτο?” (είμαστε και σε site φαγητού). Υπάρχει, επίσης, το "ή θα κερδίσω, ή θα χάσω". Άλλος, βέβαια, θα έλεγε "ή θα κερδίσω, ή θα μάθω". Πάντα θα βρεθεί και κάποιος που θα πει "σιγά μην παίξω, μπορεί να χάσω". Οπτικές, οπτικές, οπτικές…

Αντίστοιχα, υπάρχουν αρκετοί λόγοι (οπτικές) για να ΜΗΝ επισκεφθείς το A Little Taste Of Home.

Κατ' αρχήν, βρίσκεται στο Γκάζι.

Είναι μικρό σαν χώρος. Μια ντουζίνα τραπέζια εντός (σε εσωτερικό και στεγασμένο εξωτερικό χώρο) και μερικά, ακόμη, έξω, όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Δεν έχει διακόσμηση που να εντυπωσιάζει.

Ο χώρος καπνιζόντων συνορεύει, σε απόσταση αναπνοής (τσιγαροαναπνοής), με τον χώρο μη καπνιζόντων.

Το επισκέπτονται περισσότεροι τουρίστες, παρά Έλληνες.

Δευτερόλεπτα αφότου καθίσεις προσγειώνεται δίπλα σου εμφιαλωμένο νερό προς 2€.

Λίγο μετά έρχεται και το ψωμί με ένα ντιπ. Κοστολογείται 1€ κατ’ άτομο.

Το μενού που θα πάρεις στα χέρια σου είναι πολυεθνικό. Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Ινδία, Αφρική, Αίγυπτος, Κίνα, Βέλγιο, Μεξικό και Συρία. Όλες αυτές τις χώρες θα τις δεις να αναγράφονται, κάπου, στον κατάλογο.

Υπάρχουν μεγάλες τιμολογιακές διακυμάνσεις από πιάτο σε πιάτο. Πχ στα ορεκτικά, ενώ υπάρχουν επιλογές στα 4€ (Μπαμπα Γκανούς, Φαλάφελ), υπάρχουν και πιάτα στα 9€ (Ταλαγάνι ψητό, Μανιτάρια με τρούφα). Αυτή η διαφορά μπορεί να σε μπερδέψει στο κομμάτι ελέγχου του κόστους της παραγγελίας σου.

Ο σερβιτόρος που θα σου φέρει το εκάστοτε πιάτο θα σου εξηγήσει αναλυτικά τα συστατικά του, όσο χρόνο κι αν του πάρει, ενώ εσύ μπορεί, απλώς, να περιμένεις να φύγει για να φας.

Οι γεύσεις και η παρουσίαση των πιάτων είναι αρκετά γκουρμέ, χωρίς να θυμίζουν τη σπιτική εκδοχή του κάθε πιάτου, όπως υπόσχεται το όνομα του εστιατορίου.

Οι σερβιτόροι θα σε ρωτήσουν τουλάχιστον 5-10 φορές αν είσαι ικανοποιημένος, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται ότι, κάθε φορά, θα διακόπτουν τη συζήτησή σου με τους συνδαιτυμόνες σου.

Το χύμα κρασί που θα σου φέρουν μπορεί να είναι ζεστό για τα ελληνικά δεδομένα. Και έχει υψηλή τιμή σε σχέση με τον μέσο όρο (7-7,5€ το μισό λίτρο).

Τα γλυκά τους κοστίζουν 6€, χωρίς, καν, να συνοδεύονται από παγωτό.

Για ένα πλήρες γεύμα, με ένα ποτήρι κρασί, μπορεί να δώσεις ακόμη και 30€/άτομο.

Θα πήγαινες σε αυτό το μαγαζί θεωρώντας το μία ασφαλή επιλογή? Σε εμπνέει? Μάλλον όχι, σωστά?

Για μισό λεπτό όμως…

Είναι όντως όλοι αυτοί λόγοι για τους οποίους δεν αξίζει να πας στο A Little Taste Of Home? Δεν εξέφρασα πουθενά την οπτική-γνώμη μου. Μήπως αυθυποβλήθηκες στην αρχή του κειμένου? Ή μήπως, απλώς, τα παραπάνω ταιριάζουν με τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ οπτική όταν θέλεις να ακυρώσεις κάτι?

Ας πούμε τα ίδια, προσθέτοντας τους μία οπτική.

Το A Little Taste Of Home, βρίσκεται στο Γκάζι. Η περιοχή του Κεραμεικού, τα τελευταία χρόνια, μολονότι βρίθει κακής νεολαίας, έχει αποκτήσει αρκετούς, ενδιαφέροντες, γαστρονομικούς προορισμούς. Το εστιατόριο απέχει, μάλιστα, μόλις 1-2 λεπτά περπάτημα από το μετρό του Κεραμεικού, γεγονός που καθιστά την πρόσβαση σε αυτό πολύ εύκολη και βολική.

Είναι μικρό σαν χώρος. Μια ντουζίνα τραπέζια εντός (σε εσωτερικό και στεγασμένο εξωτερικό χώρο) και μερικά, ακόμη, έξω, όταν ο καιρός το επιτρέπει. Παρότι απ’ έξω δεν προσφέρει ένα ιδιαίτερα εμπνευστικό θέαμα, το μικρό του μέγεθος το καθιστά, ιδιαίτερα, cozy για τον επισκέπτη. Επίσης, τα τραπέζια είναι άνετα και αποφεύγεται το στριμωξίδι. Οι καρέκλες, άνετες κι αυτές, βοηθούν στο να καθίσεις όσο θέλεις χωρίς να υποφέρεις από οσφυαλγία την επόμενη μέρα.

Δεν έχει διακόσμηση που να εντυπωσιάζει. DIY (Do It Yourself) στοιχεία ως επί το πλείστον. Απαλά χρώματα και λίγη πρασινάδα στον καλυμμένο εξωτερικό χώρο. Αν κάτι εντυπωσιάζει όμως, είναι η καθαριότητα.

Ο χώρος καπνιζόντων συνορεύει, σε απόσταση αναπνοής (τσιγαροαναπνοής), με τον χώρο μη καπνιζόντων. Υπάρχει χώρος μη καπνιζόντων. Και η απαγόρευση τηρείται!

Το επισκέπτονται περισσότεροι τουρίστες, παρά Έλληνες. Μην περιμένεις, όμως, αίσθηση τουριστικού φαγητού, όπως στις ταβέρνες της Πλάκας και του Θησείου. Οι ξένοι που το επισκέπτονται δεν είναι αυτοί που ψάχνουν tsatsiki kai muzaka. Άλλωστε δεν προσφέρει κάτι τέτοιο.

Δευτερόλεπτα αφότου καθίσεις προσγειώνεται δίπλα σου εμφιαλωμένο νερό προς 2€. Δεν χωράει άλλη οπτική εδώ. Λάθος. Από εκείνα τα “δευτερόλεπτα”, πάντως, ξεκινάει το σκλάβωμά σου.

Λίγο μετά έρχεται και το ψωμί με ένα ντιπ. Κοστολογείται 1€ κατ’ άτομο. Συνηθισμένη τιμή. Μάλιστα έρχεται δύο ειδών ψωμί, άσπρο και πολύσπορο, ενώ το ντιπ βασίζεται σε συνταγή από τη Συρία. Ενδιαφέρον ξεκίνημα.

Το μενού που θα πάρεις στα χέρια σου είναι πολυεθνικό. Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Ινδία, Αφρική, Αίγυπτος, Κίνα, Βέλγιο, Μεξικό και Συρία. Όλες αυτές τις χώρες θα τις δεις να αναγράφονται κάπου στο μενού. Ο σεφ είναι Σύριος άρα, σίγουρα, ένα ποσοστό των πιάτων που προσφέρονται, ετοιμάζονται από τα χέρια ενός γνώστη της ξένης κουζίνας. Μεγάλο πλεονέκτημα.

Υπάρχουν μεγάλες τιμολογιακές διακυμάνσεις από πιάτο σε πιάτο. Πχ στα ορεκτικά, ενώ υπάρχουν επιλογές στα 4€ (Μπαμπα Γκανούς, Φαλάφελ), υπάρχουν και πιάτα στα 9€ (Ταλαγάνι ψητό, Μανιτάρια με τρούφα). Αυτή η διαφορά μπορεί να σε μπερδέψει στο κομμάτι ελέγχου του κόστους της παραγγελίας σου. Το μικρού μεγέθους μενού περιλαμβάνει 7 ορεκτικά (3,5-9€), 4 σαλάτες (7,5-12€) και 10 κυρίως πιάτα (6-13€). Υπάρχουν επιλογές για όλα τα βαλάντια, όμως κάποια πιάτα δείχνουν υπερκοστολογημένα. Είναι λογικό τα κεφτεδάκια (ορεκτικό) να κοστίζουν 8€? Παρόλα αυτά, αν διαχειριστείς έξυπνα την παραγγελία σου, είναι εφικτό να διατηρήσεις το λογαριασμό σε καλό επίπεδο.

Ο σερβιτόρος που θα σου φέρει το εκάστοτε πιάτο θα σου εξηγήσει αναλυτικά τα συστατικά του, όσο χρόνο κι αν του πάρει, ενώ εσύ μπορεί, απλώς, να περιμένεις να φύγει για να φας. Δεν θα το κάνεις όμως. Δεν θα θες να φύγει. Θα τον ακούς με ευλάβεια να σου περιγράφει με ευγένεια και περιποιητική διάθεση, τι είναι τι, καθώς θα βγάζει μάτι ότι ο άνθρωπος ξέρει, πολύ καλά, τη δουλειά του.

Οι γεύσεις και η παρουσίαση των πιάτων είναι αρκετά γκουρμέ, χωρίς να θυμίζουν τη σπιτική εκδοχή του κάθε πιάτου, όπως υπόσχεται το όνομα του εστιατορίου. Πειράζει? Καθόλου! Οι συνταγές των πιάτων είναι μοντέρνες, δείχνουν πειραγμένες (λέω δείχνουν καθώς δεν μπορώ να ξέρω την πατροπαράδοτη συνταγή του εκάστοτε εθνικού πιάτου) και τα πηγαίνουν εξαιρετικά ως προς το τελικό γευστικό αποτέλεσμα. Η ποιότητα των συστατικών δε, αρκετά, ως πολύ, υψηλή.

Δοκιμάσαμε:

- Πράσινη σαλάτα με κανταΐφι (7,5€). Περιέχει ακόμη γκοργκοντζόλα, απάκι, φράουλα, φιστίκι Αιγίνης και σως φράουλας. Σίγουρα δεν πρόκειται για μια σαλάτα που έτρωγαν οι γιαγιάδες μας στο χωριό. Όμως, μόλις ξεπεράσεις το σοκ της παρουσίας, έντονης, φραουλίλας στη σαλάτα σου, ξεκινάει το σοκ της συνειδητοποίησης της πραγματικότητας. Φράουλα, απάκι, τυράκι και λαχανικό= κοίτα ρε φίλε τι έχανα τόσο καιρό (4/4).

- Ινδικό κοτόπουλο κόρμα κάρυ (9€). Το κοτόπουλο έρχεται σε μικρά φιλετάκια και λούζεται από σάλτσα που περιέχει κάρυ, κουρκουμά, γλυκιά πάπρικα, γάλα καρύδας και κρέμα γάλακτος. Έρχεται πασπαλισμένο με φιλέ αμυγδάλου, ενώ συνοδεύεται από άγριο ρύζι και μικρή ποσότητα από έναν όξινο πουρέ. Ζωγραφιά. Διπλή. Και στην εμφάνιση και στη γεύση. Η σάλτσα είναι ελαφρώς καυτερή, δίνοντας στο κοτόπουλο τη σωστή ένταση (4/4).

- Κοντοσούβλι (χοιρινό) με ψητά λαχανικά (13€). Έρχεται σε κρεμάμενη σούβλα. Τα λαχανικά έχουν βαλσάμικο για περισσότερη γεύση, ενώ το πιάτο συνοδεύεται, ακόμη, από ντιπ γλυκοπικάντικου chutney ντομάτας. Το κρέας είχε σημεία ατόφιου ψαχνού και σημεία πιο λιπαρά. Το κάνουν για τη γεύση, αν και, προσωπικά, το βρίσκω άστοχο. Τα σημεία που είχαν μόνο ψαχνό ήταν πολύ γευστικά, τα υπόλοιπα όχι τόσο (3/4).

- Χειροποίητα ραβιόλια με μανιτάρια και τρούφες (13€). Πιάτο ημέρας. Η τρούφα σου έσπαγε τη μύτη, ως οφείλει. Ήταν νόστιμα, μα θα μπορούσαν να είναι ακόμη καλύτερα, καθώς η γέμισή τους στερούνταν γευστικής έντασης. Υπήρχε πολύ μανιτάρι στο πιάτο, το οποίο ως ζουμερό λαχανικό περιέχει αρκετό νερό και αραιώνει τη γεύση (3/4).

Οι σερβιτόροι θα σε ρωτήσουν τουλάχιστον 5-10 φορές αν είσαι ικανοποιημένος, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται ότι, κάθε φορά, θα διακόπτουν τη συζήτησή σου με τους συνδαιτυμόνες σου. Και κάθε φορά θα χαίρεσαι που το κάνουν αυτό. Γιατί θα βλέπεις στα μάτια τους ότι το εννοούν. Δεν το κάνουν γιατί τους πιέζει το αφεντικό τους, όλοι όσοι θα σε εξυπηρετήσουν θέλουν να φύγεις ικανοποιημένος. Βγάζει μάτι.

Το χύμα κρασί που θα σου φέρουν μπορεί να είναι ζεστό για τα ελληνικά δεδομένα. Και έχει υψηλή τιμή σε σχέση με τον μέσο όρο (7-7,5€ το μισό λίτρο). Θα στο βάλουν στο ψυγείο όμως αν το θες πιο δροσερό. Βέβαια, το κόκκινο κρασί, για παράδειγμα, σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Τα γλυκά τους κοστίζουν 6€, χωρίς καν να συνοδεύονται από παγωτό. Τι να το κάνουν όμως το παγωτό? Έχουν εξαιρετικό μέγεθος, οσκαρική παρουσίαση και σούπερ γεύση. Δοκιμάσαμε μους σοκολάτας που φτιάχνουν οι ίδιοι, με κομμάτια σοκολάτας, φιστίκι και ροζ πιπέρι να σπάει τη σοκολατίλα με μαεστρικό τρόπο. Δεν συμπαθώ τις μους όμως η συγκεκριμένη ήταν εντυπωσιακή (3,5/4).

Για ένα πλήρες γεύμα, με ένα ποτήρι κρασί, μπορεί να δώσεις, ακόμη, και 30€/άτομο. Ποσό, εν μέρει, τσιμπημένο, όμως: α) Όταν ζητήσεις τον λογαριασμό θα σου φέρουν λικεράκι μαστίχας για να γλυκάνουν τη λύπη της λυπητερής, β) Θα έχεις φάει νόστιμα και θα έχεις εξυπηρετηθεί πάρα πολύ καλά, που θα πεις “χαλάλι”.

Τελικά, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος το A Little Taste Of Home.

Την οπτική σου την επιλέγεις. Δεν γεννιέσαι με αυτήν. Ούτε είσαι αβοήθητος απέναντί της επειδή πιστεύεις ότι σχηματίστηκε από τις εμπειρίες σου και δεν αλλάζει πια. Την επιλέγεις. Κάθε στιγμή.

Ποια οπτική θα διαλέξεις για αυτό το ασχημούτσικο, τσιμπημένο, μα και σκλαβωτικό, διαμαντάκι?