Loader

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα επηρεασμένη από διαφορετικές τοπικές παράδοσεις και προϊόντα.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

Παροχές

Δέχεται κρατήσεις
Έχει δίκτυο Wifi
Φιλικό προς χορτοφάγους
Δέχεται πιστωτική κάρτα
Υπάρχει εξωτερικός χώρος
Φιλικό για οικογένειες/παιδιά
Προσφέρεται για ιδιωτικές εκδηλώσεις

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ταξινόμηση:

28 Νοε 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
17-25

Σήμερα Τετάρτη 27/11 επισκέφθηκα στις 5 το απόγευμα την αγαπημένη μου πιάτσα της Ακρόπολης-Μακρυγιάννη, επιλέγοντας πάλι το γαστρονομικό ελληνικό εστιατόριο BALCONY (B), έχοντας μάλιστα πληροφορηθεί ότι ο νέος επικεφαλής της κουζίνας είναι τώρα ο σεφ Γιώργος Ιωάννου, του οποίου τις μαγειρικές ικανότητες είχα εκτιμήσει παλιότερα στο Πρυτανείον, ομολογώ δε ότι τις έχει εν τω μεταξύ εξελίξει, με την εμπειρία και την πάροδο του χρόνου.
Το μαγαζί είναι καθημερινά ανοιχτό από το μεσημέρι μέχρι 01.00.

Το Β, δύο χρόνια μετά, αποπνέει την ίδια εξαίρετη αύρα, στεγασμένο στο διώροφο νεοκλασικό με το ομώνυμο μπαλκόνι του 2ου ορόφου και την εκπληκτική θέα στο Μουσείο Ακρόπολης και τα πέριξ. Εμείς καθίσαμε στη σάλα του 1ου ορόφου, χωρητικότητας περίπου 40 ατόμων, που ήταν αρκετά ήσυχη και λόγω της ώρας. Εξυπηρετούνταν δύο ακόμη τραπέζια με τουρίστες και γενικώς υπήρχε άνεση για την απόλαυση του φαγητού.

Τον ευπρεπή χώρο, με τις 2 πεντακάθαρες τουαλέτες και την εντυπωσιακή λευκή μαρμάρινη γούρνα-νιπτήρα, τον έχω ήδη περιγράψει στην προηγούμενη κριτική μου του 2017. Μουσική ακούγαμε απαλά κομμάτια τζαζ.

Στο σέρβις η Ειρήνη -που ήταν προηγουμένως στη Λυκόβρυση- και μια ακόμη νεαρή φιλιππινέζα σερβιτόρα ήταν πολύ ευγενικές, πρόθυμες και προπαντός ιδιαίτερα κατατοπιστικές, όσον αφορά όλα τα πιάτα του μενού και τα συνοδευτικά τους. Όλα δε τα πιάτα έφθαναν στους σωστούς χρόνους.

Το μενού έχει ανανεωθεί απ’ τον νέο σεφ και περιλαμβάνει: καμιά 10αριά ορεκτικά, από 7 € για τη σούπα ημέρας μέχρι 15 € για αθηναϊκή με μπλε καβούρι ή χτένια αλά πολίτα, 4 σαλάτες στα 9 € περίπου, και 10 κύρια πιάτα από 13 € (ριζότο μανιταριών) μέχρι 31 € για μοσχάρι Black Angus σούβλας. Επίσης 4 γλυκά, από 6-8 €, όπου ξεχωρίζει η πάβλοβα με σορμπέ αγριοκέρασο και το ganache πικρής σοκολάτας με παγωτό σοκολάτα-πιπέρι! Πάντως, για τις γιορτές ετοιμάζουν το χειμωνιάτικο μενού, με την προσθήκη διάφορων νέων πιάτων.

Η λίστα κρασιών, με κάποια αύξηση τιμών πρόσφατα, περιλαμβάνει 14 λευκά κρασιά, από 15-67 € (για το Σαντορινιό Νυχτέρι του Χατζηδάκη / στις κάβες ~ 31-35 €), 6 ροζέ από 23-36 € και 12 κόκκινα από 15-45 €, καθώς και 5 αφρώδεις οίνους, σε τιμές από 19-100 € περίπου (για τις γαλλικές σαμπάνιες).

Εμείς λοιπόν δοκιμάσαμε τα εξής πιάτα:
• Αρχικά ήρθε νερό εμφιαλωμένο Ζαγόρι (2) και ψωμί λευκό και σικάλεως, με ελίτσες και ελαιόλαδο (2).
• Στην αρχή μοιραστήκαμε το ορεκτικό ημέρας, που ήταν γιουβαρλάκια σφυρίδας: τέσσερα νόστιμα κομμάτια με σαφράν και σος καρώτου (14).
• Ο φίλος μου πήρε κατόπιν για κυρίως το πιάτο ημέρας, ένα φιλέτο τσιπούρας με γέμιση από στρώση παστουρμά Καππαδοκίας, σε βάση ρεβιθάδας Λήμνου και σος λεμονιού (19). Το δοκίμασα και εγώ και το βρήκα εξαιρετικό. Το συγκεκριμένο πιάτο, όπως μας είπαν, θα ενταχθεί προσεχώς στο χειμερινό μενού τους.
• Εγώ πήρα μια μερίδα ριζότο με άγρια μανιτάρια, τρομπέτα και κανθαρέλα (13). Είχε λίγο λάδι τρούφας, ήταν σωστά χυλωμένο και πραγματικά έλιωνε στο στόμα, αποδεικνύοντας την αξία του σεφ!
• Για γλυκό μοιραστήκαμε την αποδομημένη πάβλοβα, την οποία μάλιστα ο ευγενής σεφ μας την πρόσφερε. Ήταν 8 μικρές μπάλες από λευκή σοκολάτα και γιαούρτι, γύρω από κομματάκια και σος βατόμουρου. Παραδίπλα υπήρχε μια στρογγυλή μπάλα από παγωτό αγριοκέρασο, πάνω σε βάση τριμμένης λευκής σοκολάτας. Το αποτέλεσμα δεν ήταν μόνο ένας ωραίος πίνακας ζωγραφικής, αλλά προπαντός ένας συνδυασμός μοναδικής γλυκιάς επίγευσης. Εύγε σεφ, άξιε τώρα πλέον για ένα τεσσάρι!

Πληρώσαμε 50 € (κατ’ άτομο κατηγορία 17/25 €), απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικό δείγμα σύγχρονης νεοελληνικής κουζίνας, η οποία καθημερινά εκπροσωπείται τώρα επάξια σε διάφορες γωνιές της πατρίδας μας!

Προτείνεται, λοιπόν, ανεπιφύλακτα, εξ ού και τα φουλ τεσσάρια της βαθμολογίας μου, για μια έξοδό σας στην τόσο δημοφιλή για Έλληνες και ξένους τουριστική αυτή περιοχή της Πρωτεύουσάς μας. Εραστές της γαστρονομίας σπεύσατε!

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη piperman.

26 Μάρ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Επίσκεψη στο BALCONY βράδυ Σαββάτου μετά από απαραίτητη κράτηση. Ήθελα εδώ και καιρό να το επισκεφθώ, έχοντας ακούσει και διαβάσει αρκετά θετικά σχόλια, τα οποία σε γενικές γραμμές επιβεβαιώθηκαν.
Το BALCONY βρίσκεται στην αρχή της οδού Βεϊκου, σε απόσταση αναπνοής από το Μουσείο της Ακρόπολης. Στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό, και συγκεκριμένα στον 1ο όροφο, ενώ για τους ζεστούς μήνες διατίθεται και ταράτσα. Ο χώρος είναι ευχάριστος, μοντέρνος και απλός, με σχετικά χαμηλό φωτισμό και τις αποχρώσεις του γκρι-μπεζ να κυριαρχούν. Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό και ο μοναδικός λόγος που του στερώ έναν βαθμό στην αξιολόγησή μου είναι ότι τα τραπέζια βρίσκονται σε αρκετά κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχάσω να αναφέρω την απόλυτη απαγόρευση του καπνίσματος στον εσωτερικό χώρο, καθώς και την ταιριαστή μουσική jazz σε σωστή ένταση.

Το προσωπικό, πολυάριθμο και ευγενέστατο, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας. 1-2 ζητηματάκια που προέκυψαν (μη εξαργύρωση έκπτωσης e-table, λάθος στο μπουκάλι κρασί) επιλύθηκαν άμεσα και με τη σωστή αντιμετώπιση εκ μέρους τους. Ενδεχομένως το ύφος του προσωπικού να το προτιμούσα κάπως πιο «χαλαρό», πιστεύω θα ταίριαζε με την όλη ατμόσφαιρα, η λεπτομέρεια αυτή ωστόσο δεν θα τους στερήσει την άριστη αξιολόγηση ως προς το service.

Ο κατάλογος όχι ιδιαίτερα εκτενής, προσφέρει ωστόσο αρκετές επιλογές. Εμείς 2 άτομα παραγγείλαμε:
- Για αρχή ήρθε νόστιμο ψωμί με ελιές και λάδι (χρέωση 1 €)
- Πρασόπιτα με μάραθο, πιπεριές, τραχανά και μυζήθρα (με ένα ερωτηματικό ως προς το είδος του τυριού). Νόστιμη, με ωραία αρώματα και ένα πολύ ελαφρύ φύλλο, μας ικανοποίησε. Η ποσότητα αρκετά ικανοποιητική και η τιμή του πιάτου στα 7 €.
- Σαλάτα balcony με σπανάκι, βαλεριάνα, φιστίκι αιγίνης, αχλάδι, σύκο, κατσικίσιο τυρί και βινεγκρέτ ραβέντι (9 €). Νόστιμη εξίσου σαλάτα, όχι βέβαια κάτι αξιομνημόνευτο. Ενδεχομένως σε κάποιους να φανεί και περισσότερο γλυκιά από το επιθυμητό.
- Από κυρίως εγώ παρήγγειλα ριζότο κολοκύθα με καπνιστή γαρίδα, τριμμένη λουζα και κρέμα ροκφορ (16 €). Πραγματικά εξαιρετικό πιάτο, από τα πιο νόστιμα που έχω δοκιμάσει. Το ρύζι πολύ ωραία χυλωμένο, η γεύση της καπνιστής γαρίδας απολύτως πετυχημένη, ενώ και τα υπόλοιπα υλικά ταίριαζαν μεταξύ τους. Προτείνεται χωρίς δεύτερη σκέψη.
- Η γυναίκα μου παρήγγειλε ραγού βοδινού με φρέσκα σκιουφιχτά και ξερή μυζήθρα Κεφαλλονιάς (14 €). Το πιάτο δεν ήταν άσχημο, μαλακό το κρέας, ωραία και τα ζυμαρικά με την τριμμένη μυζήθρα, σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν σου έμενε κάτι ιδιαίτερο στο τέλος, καθώς γευόσουν ένα πιάτο που έχεις σίγουρα ξαναδοκιμάσει σε άλλες εκτελέσεις.

- Από γλυκά παραγγείλαμε μία πάβλοβα με κρέμα γιαούρτι, πούδρα λευκής σοκολάτας σορμπέ αγριοκέρασο μαρέγκες αρωματισμένες με λάιμ και γλυκό αγριοκέρασο (6.5 €). Και εδώ οι εντυπώσεις μας άκρως ικανοποιητικές, καθώς το γλυκό μας άρεσε πολύ.
- Από την λίστα κρασιών επιλέξαμε ένα ροζέ έργο Λαντίδη (21 €), το οποίο μας άρεσε πολύ.
Αντικειμενικά ως προς τη γεύση η δικαιότερη βαθμολογία θα ήταν ένα 3 με 3.5. Παρασυρόμενος, όμως, από το πραγματικά πολύ νόστιμο κυρίως πιάτο που δοκίμασα αλλά και το γλυκό στο τέλος, θα ανεβάσω λίγο τη βαθμολογία μου.

Για τα παραπάνω, δηλαδή ένα ορεκτικό, μία σαλάτα, 2 κυρίως, ένα γλυκό και ένα μπουκάλι κρασί ο λογαριασμός ήταν στα 74,5 €. Εμείς βέβαια πληρώσαμε 49,5 € λόγω εξαργύρωσης πόντων από το e-table, η αξιολόγηση μου ωστόσο θα αφορά την αρχική τιμή, οπότε ένα μικρό έστω κλικ πιο κάτω στις τιμές θα ήταν σίγουρα ευπρόσδεκτο.

Αυτά λοιπόν και από εμένα για το BALCONY, περιμένω και τις δικές σας αξιολογήσεις, καθώς σίγουρα θα σας πρότεινα, έστω μία, δοκιμή.

27 Φεβ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Επισκεφθήκαμε το εστιατόριο BALCONY RESTAURANT & BAR στα πλαίσια του Dine Athens από την ALPHA BANK, ένα βράδυ Παρασκευής.

Το εστιατόριο βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό Ακρόπολη, στεγάζεται σε ένα γωνιακό κτίριο που προσφέρει ανάλογη θέα προς το Mουσείο της Ακρόπολης και τον πεζόδρομο της οδού Μακρυγιάννη. Ο χώρος είναι μοντέρνος και ζεστός, το κάπνισμα δεν επιτρέπεται, μόνο που... τα τραπέζια είναι αρκετά κοντά το ένα στο άλλο και δεν υπάρχει περιθώριο πολλών ελιγμών. Χώρος/ατμόσφαιρα, λοιπόν, (3/4)

Στο εστιατόριο, μας υποδέχτηκε το ευγενικό προσωπικό και μας εξυπηρέτησαν με άριστο τρόπο σε όλη τη διάρκεια του γεύματός μας. Εξυπηρέτηση, λοιπόν, (4/4)

Στα του καταλόγου, δεδομένου ότι υπήρχε set menu με δύο διαφορετικά πιάτα άνα κατηγορία (ορεκτικό/σαλάτα/κυρίως/επιδόρπιο) παραγγείλαμε ένα από το καθένα, ώστε να αποκτήσουμε συνολική εικόνα. Δε θα μακρηγορήσω:

- Ορεκτικά, πολύ γευστικά και τα δύο:
ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ, με τραχανά και ξυνοτύρι και
ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ αρνιού με πατάτα και σκόρδο

- Σαλάτες, δροσερές και οι δύο, χωρίς να είναι κάτι το φοβερό:
ΣΠΑΝΑΚΙ με κατσικίσιο τυρί, σύκα, αχλάδι και φυστίκι και
ΠΡΑΣΙΝΗ με λούζα τήνου και καλαθάκι Λήμνου

- Κυρίως, εδώ τα πράγματα μας απογοήτευσαν:
ΡΑΓΟΥ ΒΟΔΙΝΟ ΜΕ ΣΙΟΥΦΙΧΤΑ και μυζήθρα Κεφαλονιάς, ένα πιάτο με πολύ μικρή ποσότητα κρέατος και αδιάφορη σάλτσα και
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ σε κρέμα γραβιέρας και γεμιστά κανελόνια, πιάτο με αντιθέσεις, το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ήταν καταπληκτικά μαγειρεμένο στο ζουμί του, μαλακό και ζουμερό, ταιριαστό με την κρέμα γραβιέρας, ωστόσο τα γεμιστά κανελόνια είχαν μια ξινό-πικρή γεύση που μας ξένισαν τον ουρανίσκο και χάλασαν την εικόνα του πιάτου.

- Επιδόρπια, η καλύτερη στιγμή της βραδιάς:
ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ με παγωτό αμύγδαλο και τόγκα, εξαιρετικός συνδυασμός και εκτέλεση, ίσως το καλύτερο πιάτο της βραδιάς και
ΕΚΜΕΚ ΡΑΒΑΝΙ με μαστίχα και σορμπέ μανταρίνι, πολύ ωραία ιδέα και νόστιμο γλυκό.

Το μενού είχε ισχυρά και αδύναμα πιάτα, δυστυχώς δε φύγαμε ενθουσιασμένοι, καθώς τα γλυκά έσωσαν τη βραδιά. Ίσως είχαμε πιο υψηλές προσδοκίες. Κρίνοντας από το set menu, σίγουρα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Ωστόσο, αναγνωρίζω την προσπάθεια ανάδειξης τοπικών ελληνικών υλικών αλλά και γενικά τις καλές πρώτες ύλες. Γεύση λοιπόν, (3/4)

Με έκπτωση λόγω χρήσης κάρτας ALPHA, δύο άτομα πληρώσαμε 54,00 €. Δεν έχω εικόνα του υπόλοιπου καταλόγου, αλλά κρίνοντας από το set menu που δοκιμάσαμε και μόνο κρίνω τις τιμές ως αναμενόμενες. Value for money λοιπόν, (3/4)

Πιθανότητα να ξαναπάω; 5/10, όταν γλυκάνει ο καιρός για να κάτσω έξω και να απολαύσω τη θέα και να δώσω μια δεύτερη ευκαρία.

28 Φεβ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Το εστιατόριο στεγάζεται σε ένα διατηρητέο διώροφο νεοκλασικό κτίριο στην περιοχή Μακρυγιάννη. Στον πρώτο όροφο υπάρχει η κλειστή αίθουσα του εστιατορίου με τα παράθυρα να βλέπουν στον πεζόδρομο της Μακρυγιάννη. Στον δεύτερο όροφο μια πιο μικρή αίθουσα με ένα μικρό μπαρ μας οδηγεί σε ένα εντυπωσιακής θέας μπαλκόνι. Ο ανοιχτός χώρος του μπαλκονιού είναι ιδανικός για καλοκαίρι με καταπληκτική θέα στο Μουσείο της Ακρόπολης και στον πεζόδρομο επίσης.

Ο χώρος του εστιατορίου είναι μία λιτή, άνετη σάλα με χαλαρωτικό πράσινο χρώμα στους τοίχους με φωτεινά ανοίγματα από τα πολλά παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες. Το δρύινο πάτωμα μαρτυρά την αστική πολυτέλεια του κτιρίου. Η διακόσμηση συμπληρώνεται με εντυπωσιακά τρισδιάστατα ορθογώνια πλαίσια, με διακριτικό φωτισμό, που κρέμονται στους τοίχους και απεικονίζουν τοπία από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Η επίπονη προσπάθεια των τριών συνεταίρων για την σωστή αναπαλαίωση του παλιού αρχοντικού και το στήσιμο ενός χώρου ταιριαστού ως προς αυτό το ύφος, έχει πετύχει απόλυτα! Με τα προσεγμένα σερβίτσια και τις υφασμάτινες πεσέτες έχουν καταφέρει ώστε ο χώρος να αναδύει κομψότητα με συγκρατημένη πολυτέλεια και αστικό άρωμα περασμένων δεκαετιών.

Το μενού επιμελείται ο Νίκος Φωτιάδης και ο κατάλογος περιέχει πιάτα της νέας ελληνικής κουζίνας, που με τις νέο-παραδοσιακές γεύσεις και τους τολμηρούς συνδυασμούς, ακόμα και στα γλυκά, παρουσιάζουν ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Δεν θα παραθέσω τον κατάλογο γιατί μπορείτε να τον βρείτε στο site του εστιατορίου.

Θα αναφέρω αυτά που δοκιμάσαμε δύο άτομα έχοντας κλείσει τραπέζι το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής.

Για ορεκτικά διαλέξαμε,

σουφλέ τυριού από «Μπαλάκι» Τήνου παναρισμένο με corn nuts και τσατνευ αχλάδι (8 ευρώ), πολύ ωραίος συνδυασμός το ψημένο τυρί με το καλαμπόκι και το τσατνευ αχλαδιού να απογειώνει τη γεύση. Καλή επιλογή.

και μεδούλι μόσχου με τρίμμα αυγοτάραχου, αχινό και κίτρο (6ευρώ), το κλασσικό μοσχαρίσιο κόκκαλο, ψημένο και σερβιρισμένο με το μεδούλι του, με το αυγοτάραχο να καλύπτει αρκετά όλες τις άλλες γεύσεις. Περίεργος και πρωτότυπος συνδυασμός.

Για σαλάτα διαλέξαμε με βαλεριάνα, καλαθάκι Λήμνου, φιστίκι Αιγίνης και λούζα (9 ευρώ), πολύ φρέσκια, όχι πολύ μεγάλη σε ποσότητα, με ικανοποιητική γεύση.

Για κυρίως μοιραστήκαμε από τις σούβλες Μπάλκονι των δύο ατόμων αυτή με μοσχάρι black angus με Μεσογειακή μαρινάδα (30 ευρώ). Ψήσιμο τέλειο, γεύση καταπληκτική και ποσότητα καλή για δύο άτομα. Σερβίρεται με τη μικρή σούβλα στο τραπέζι που την αδειάζουν επιτόπου και συνοδεύεται με ψητά λαχανικά και πατάτα. Πολύ καλό πιάτο.

Από την πολύ καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών, που μου έκανε ευχάριστη εντύπωση ότι διαθέτει μόνο ελληνικές ετικέτες, διαλέξαμε ένα αγιωργίτικο κτήμα Παλυβού το Άμμος Νεμέα.

Το ψωμί συνοδευόταν από dip μους ταραμοσαλάτας.

Για όλα αυτά με εμφιαλωμένο νερό, χωρίς γλυκό γιατί είχαμε χορτάσει, πληρώσαμε 85 ευρώ.

Καταλήγοντας, το BALCONY θεωρώ ότι είναι καλό εστιατόριο και το φαγητό άριστης ποιότητας, με πρωτοτυπία και με προσπάθεια να αναδείξουν γεύσεις παραδοσιακές και οικείες με έναν πρωτότυπο και τολμηρό τρόπο. Για την προσπάθεια αυτή τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί χρειάζεται αρκετή τόλμη να παρουσιάσεις κάτι τελείως διαφορετικό, χωρίς να γνωρίζεις από την αρχή αν θα αρέσει στον κόσμο ή όχι.

Το μόνο που πιστεύω ότι θέλει λίγη ακόμα φροντίδα είναι η εξυπηρέτηση. Ένα εστιατόριο τέτοιου επιπέδου θα έπρεπε να εξυπηρετεί τους πελάτες εστιάζοντας στις λεπτομέρειες με περισσότερο επαγγελματικό τρόπο.

Θα σας το πρότεινα σαν μία πολύ καλή επιλογή για μία ευχάριστη χαλαρωτική έξοδο με πολύ καλό φαγητό.