Loader

Περιγραφή

All about burger by Akis Petretzikis

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά 17:00-12:09

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

22 Σεπ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

New entry στην Αγία Παρασκευή και μάλιστα δυναμική, παρά το χαμηλό profile του chef της που ακούει στο όνομα Άκης Πετρετζίκης (AP). Το πίσω μέρος της πλατείας Αγίου Ιωάννου ανήκει πλέον σε μαγαζιά του εν λόγω chef. Ξεκινώντας από αριστερά έχουμε cafe και brunch, στη μέση τον χώρο όπου γυρίζονται οι τηλεοπτικές του εκπομπές και στα δεξιά burgers. Εγώ θα αναφερθώ στον τελευταίο, εκεί που ήταν κάποτε το μεζεδοπωλείο ‘’Παρθεναγωγείο’’.
Για να φτάσεις τα πράγματα είναι απλά. Ανεβαίνεις την Αγ. Ιωάννου, τον κεντρικό δρόμο της Αγίας Παρασκευής που βγάζει στο Deree και στην πλατεία που προανέφερα στρίβεις δεξιά. Αφήνεις αυτούς που έχεις μαζί σου, δίπλα στον πρώτο χώρο του Άκη και ψάχνεις να βρεις να παρκάρεις.

Εδώ υπάρχει θέμα, διότι αυτός που ασχολήθηκε με τη ρυμοτομία του συγκεκριμένου Δήμου ή ήταν πιωμένος ή με κάποιον είχε προηγούμενα. Τρομερές κακοτεχνίες, δρόμοι φιδίσιοι, κάνεις τον σταυρό σου να βρεις να στρίψεις εκεί που θες και πολλά άλλα.
Αφού λοιπόν βρεις να παρκάρεις, γυρίζεις στην πλατεία και βλέπεις την χαρακτηριστική σκηνή της Αθήνας της κρίσης. Ουρές τεράστιες όχι βέβαια για να πάρουν δωρεάν συσσίτιο οι φτωχοί και οι άστεγοι αλλά για να δοκιμάσουν οι νεολαίοι και οι νεολαίες της Αγίας Παρασκευής το μπιφτέκι του Άκη. Η αλήθεια είναι ότι η περιοχή τα τελευταία χρόνια είχε παρακμάσει και όλος ο κόσμος έχει μεταφερθεί στο διπλανό Χαλάνδρι, οπότε ήρθε η ώρα να τον ξαναμαζέψει στα σπλάχνα της.

Ο χώρος ας πούμε ψιλό βιομηχανικός με πολύ μέταλλο και ξύλο, βαρέλια για τραπέζια (αποκλειστικά 2 άτομα), γύρω - γύρω πάσο (άνετα πιάνεις συζήτηση με την ομορφούλα δίπλα σου) και στον μέσα χώρο μεγάλα καρούλια καλωδίων (αρκετά χαμηλά, καμπουριάζεις). Όλα βαμμένα σε σκούρο καφέ και πλαισιωμένα από ψηλά σκαμπό. Τον χώρο συμπληρώνουν, ένα stand αμερικάνικου style με ότι έξτρα θες (οι κλασικές μουσταρδοκετσαμαγιονέζες, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα κλπ), ένα flipper, οθόνες που παίζουν videos και προβολείς φωτιστικά με αρκετό φως στον χώρο.

Αφού λοιπόν έχεις βρει τραπέζι, ή καλύτερα πάσο ή βαρέλι, σηκώνεσαι, κοιτάς τον όρθιο κατάλογο έξω από το μαγαζί, ρωτάς και την παρέα σου τι θέλει και πιάνεις σειρά. Εδώ αρχίζουν τα βάσανα τα οποία τελειώνουν με το που φθάσεις ταμείο και δώσεις παραγγελία.

Παίρνεις το beeper και επειδή υπάρχει αρκετό προσωπικό ευγενικό και καλοκουρδισμένο από τον chef, σε σύντομο διάστημα η παραγγελία σου είναι έτοιμη. Καθαριότητα στο χώρο άμεση από κάποιον του χώρου, μουσική ροκ και είσαι έτοιμος να φας.

Εποχές Taco time για τους παλιούς.

Έχεις διαλέξει από κάποια burgers, από το κλασικό μοσχαρίσιο, περνώντας ενδιάμεσα από falafel burger και καταλήγοντας σε αυτό με ολόκληρο καβούρι.

Βάζεις κάτι έξτρα αν θες μέσα (μπέικον, κρεμμύδια κλπ), παίρνεις και ένα συνοδευτικό από ψητό καλαμπόκι, φτερούγες πτηνού, πατάτες κλπ, μια μπύρα ή ένα ανθρακούχο και είσαι έτοιμος να φας σε χάρτινο κουτάκι με πλαστικά μαχαιροπήρουνα. Street food καθαρό.
Δοκιμάσαμε λοιπόν το κλασικό burger ap, με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, cheddar, iceberg, ντομάτα, μαγιονέζα και μια δροσερή sauce. Έξτρα τραγανό μπέικον και την δεύτερη φορά καραμελωμένα κρεμμύδια. Μεσαίου μεγέθους το burger, κιμαδίσιο, γευστικό, μέσα σε φοβερό αφράτο ψωμάκι που ζυμώνεται με μπύρα και στην κορυφή έχει αγγουράκι τουρσί, με τις γεύσεις των υλικών να δένουν μεταξύ τους. Κλασικό και απλό, σίγουρα όμως ξεχωρίζει γευστικά, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω γιατί.

Chicken burger με τραγανό spicy φιλέτο κοτόπουλο, spicy curry mayo sauce, ντομάτα, iceberg και ένα μείγμα από 18 μπαχαρικά. Μαζί με τα chicken nuggets που έχουν φοβερό πανάρισμα, ξεχωρίζουν. Δεν ξέρω αν τα μπαχαρικά είναι 18 αλλά γευστικά μακράν από τις καλύτερες γεύσεις που έχω δοκιμάσει σε κοτόπουλο με το curry να ακούγεται λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα. Η χαρά των μικρών παιδιών που αγαπούν το πτηνό.

Στα συνοδευτικά, δοκιμάσαμε ροδέλες κρεμμυδιού χειροποίητες με garlic mayo, ωραία παναρισμένες, αρκετές και extra crunchy.
Πατάτες -θεωρώ χεράτες- με τη φλούδα τους, ανακατεμένες μαζί με γλυκοπατάτες. Καλές και αυτές και τραγανές.
Εκείνο που δεν πρέπει να παραλείψετε είναι το truffle corn. Ψητό καλαμπόκι με τρούφα, cheddar sauce, ψιλοκομμένο crispy μπέικον, δεντρολίβανο και beurre noisette. Αυτό το τελευταίο είναι καβουρδισμένο βούτυρο που παίρνει το χρώμα και το άρωμα ψημένου φουντουκιού και απογειώνει το καλαμπόκι. Πειραγμένη αμερικανιά στα καλύτερά της.

Στη λυπητερή της επίσκεψης τώρα. Αν έτρωγες τα ίδια στον Steve από το Chicago που αφού πέρασε τα χρόνια του στην ξενιτειά μαθαίνοντας την τέχνη του μπιφτεκιού, αποφάσισε με ότι μάζεψε να έρθει στην μαμά πατρίδα και να ανοίξει burgerάδικο θα πλήρωνες πολύ φθηνότερα.
Εδώ πληρώνεις Άκη. 5,8 το απλό έως 12,8 το καβούρι με τα υπόλοιπα να κυμαίνονται ανάμεσα. 1 euro ότι βάλεις μέσα, 6-8 οι δύο σαλάτες που έχει και 4-6 euro τα συνοδευτικά. Έχει και κάποια γλυκά στα 5,5 αλλά καλύτερα να πάτε στο διπλανό μαγαζί του ίδιου.
Ποιοτικά μεν, τσιμπημένα δε.

Αν θέλετε να λέτε ότι φάγατε στου Άκη να πάτε, αξίζει τον κόπο, είναι προσεγμένο, γκουρμεδιάρικο, ποιοτικό street food με όλη την αυθεντικότητα και χωρίς ίχνος δηθενιάς του chef. Τόσο αποτιμά τη δουλειά του, τόσο πουλάει όποιος θέλει πάει, όποιος δεν θέλει όχι, το σίγουρο είναι ότι ο Έλλην για να έχει να λέει, σε όποια περιοχή και να άνοιγε, θα τον τιμούσε και θα είχε ουρές.

Θα ξαναπάω για να δοκιμάσω πάπια και καβούρι αλλά μέχρι εκεί.
Αν θελήσω να κάθομαι σε σκαμπό, θα πάω σε μπαράκι, θα πιώ zombie και θα κουνηθώ και λίγο στους ήχους της μουσικής, δεν θα πάω με τίποτα για φαγητό.

21 Σεπ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

7 χρόνια μετά το πρώτο Master Chef, και την σταθερά ανοδική πορεία του Άκη Πετρετζίκη μόνο τυχαία δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω, απόδειξη του ότι η νίκη του δεν ήταν το τέλος αλλά μόνο η αρχή. Για το ταλέντο του, μαγειρικό και επικοινωνιακό, και την αγάπη του κόσμου που τον περιβάλλει, τί να πεις... είναι ορατά από τον Κρόνο. Αλλά κι εγώ, πόσες και πόσες εργατοώρες δεν έχω βιδωθεί στην καρέκλα, σαν το απολιθωμένο δάσος της Λέσβου, να βλέπω συνταγές στο κανάλι του στο youtube.....

Το Kitchen Lab αρχικά και το Burger AP στη συνέχεια, ήρθαν ως φυσική εξέλιξη αλλά και ως βόμβα για όσους περίμεναν να δουν επιτέλους από κοντά τον Άκη, να του μιλήσουν, να δοκιμάσουν τις εμπνεύσεις του και να βρουν ένα casual στέκι street food με την υπογραφή του.

Από το καλοκαίρι με τριβέλιζε η επίσκεψη, αλλά η κοσμοσυρροή ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Ήδη μετράω 2 επισκέψεις, μία πριν τις διακοπές μου του Σεπτεμβρίου ( 4/9 ) αλλά και αμέσως μόλις επέστρεψα στο καπάκι ( 15/9 ).

Γιατί άντε, καλές και οι αστακομακαρονάδες στο νησί και τα ποτά και το -ορκίζομαι-καλύτερο-μπανόφι-που-έχω-φάει-ποτέ-οπουδήποτε-, καλό το άδειασμα της βαλίτσας, το πλυντήριο/σιδέρωμα και το σούπερ μάρκετ (not), αλλά ακόμη καλύτερο ένα burgerΑΚΗ γιατί και η προσαρμογή σε ρυθμούς Αθήνας είναι δύσκολη!

Η επιλογή της επάνω πλατείας της Αγίας Παρασκευής είναι και καλή και κομβική για όλους, όμως κακά τα ψέματα, ο κόσμος συρρέει από παντού ανεξέλεγκτα, Μεσολόγγι, Πάτρα, Θεσσαλονίκη άκουσα... Για το παρκάρισμα, καλή τύχη εύχομαι. Εγώ, τα έχουμε πει, έχω το κοκκαλάκι της νυχτερίδας!

Είδα και το στούντιο όπου γίνονται τα γυρίσματα για το youtube, ακριβώς δίπλα βρίσκεται το πρωινό του μαγαζί Kitchen Lab ( για πρωινό, brunch κτλ. ανοιχτό έως τις 17:00 καθημερινά, ΑΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ... ) και στη γωνία δεσπόζει το Burger AP ( 17:00 με 00:00 καθημερινά και 13:00 με 01:00 Σ/Κ ) όπου γίνεται της κακομοίρας.

Ποιές τράπεζες, ποιό ΙΚΑ, ποιό τζάμπα, ποιός Ντάνος.... Είναι ο Άκης, που κυκλοφορεί ανάμεσά μας, που μπαινοβγαίνει στην κουζίνα, συνομιλεί, αστειεύεται, φωτογραφίζεται με τον κόσμο, κάνει live streaming για το φβ με τους πελάτες, βγάζει από το εργαστήριο και μοιράζει σε όλους σοκολάτες για να γλυκάνει την αναμονή... και γενικά η όλη ατμόσφαιρα δεν σε αφήνει να βαρεθείς και είναι πια viral.
Κι εκεί που τρως αμέριμνος και μουγκανίζεις, έρχεται στο τραπέζι σου, και μιλάτε για τα burger του, και του λες τη γνώμη σου. Και σε ευχαριστεί που ήρθες στο μαγαζί του, και βλέπεις ότι δεν έχει καβαλήσει καλάμι, ότι είναι απλά γλυκύτατος, ότι θέλει ο κόσμος να είναι ευχαριστημένος, ότι δεν σε βλέπει σαν σκέτο πορτοφόλι, ότι δεν περίμενε τέτοιο χαμό...
Αυτά και πολλά άλλα μπορώ να σας πω, για αυτό που είδα και έζησα και τις 2 φορές που πήγα, και να σας κουράσω ξανά.

Επειδή όμως υπάρχει και η αντίθετη οπτική, θα πω ότι είδα και ανθρώπους να διαφωνούν με αυτή τη μαζικότητα και να φεύγουν εκνευρισμένοι βλέποντας την ουρά αναμονής και την έλλειψη τραπεζιών. Επίσης οι τιμές σε μερικά είδη ίσως φανούν λίγο τσιμπημένες, δεδομένου ότι μιλάμε για self service με χάρτινα/ πλαστικά/ μιας χρήσης σερβίτσια, ή ακόμη κι ότι οι σαλάτες π. χ. είναι μικρής ποσότητας ή το παγωτό πανάκριβο. Και βέβαια ότι τόσος κόσμος δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος στην εξυπηρέτησή του, ή ότι ο χώρος είναι υπερβολικά απλός. Μένεις ή φεύγεις. Τόσο απλά.

Περιγραφή λοιπόν της δικής μας εμπειρίας, σύνοψη των 2 επισκέψεων.

- Βολεύει ο ένας να καθήσει στην ουρά, και ο άλλος να επαγρυπνεί για τραπέζι/ καρέκλα/σταντ να το γραπώσει μόλις αδειάσει. Εμένα, τη δεύτερη φορά, μου έδωσε ο Άκης το τραπέζι του, όπου συνομιλούσε με συνεργάτη του. Μα τί παιδί.....

- Όλη η υπομονή που χρειάζεται να επιδείξετε είναι στην ουρά. Μόλις παραγγείλετε στο ταμείο, σε μάξιμουμ 5 λεπτά θα τρώτε. Η κουζίνα πετάει! Π/Σ/Κ λίγη υπομονή παραπάνω!

- Πώς καταφέρνουν να μην χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα; Έχουν καθιερώσει ένα πολύ μοντέρνο σύστημα ( χρησιμοποιείται και το πρωί στο Kitchen Lab ) όπου σου δίνουν ένα buzzer και δονείται όταν είναι έτοιμη η παραγγελία σου. Πας για παραλαβή του δίσκου σου και enjoy. Μπράβο!

- Υπάρχει και η fast line για ειδικές περιπτώσεις ή συμπληρωματική παραγγελία. Και τα παιδιά φροντίζουν να σε προωθήσουν εκεί αν υπάρχει λόγος. Άλλο ένα μπράβο!

- Οι επιλογές σε burger είναι λίγες και καλές και με βρίσκει σύμφωνη που οι πατάτες χρεώνονται ξεχωριστά ( classic, chicken, ταλιάτα sous vide, πανσέτα, hot dog, φαλάφελ, καβούρι, πάπια. ) Συζητώντας με φίλη που επίσης γράφει στο ask, εξέφρασε το παράπονο ότι δεν υπάρχει στο μενού μια vegan επιλογή, πέραν του αναμενόμενου φαλάφελ, και έχει απόλυτο δίκιο. Ελπίζω ο Άκης να λάβει υπόψιν και τους vegans και να δούμε σύντομα μια ανάλογη προσθήκη, αντάξια της φαντασίας του!

- 2 σαλάτες, πατάτες απλές ή full extra, truffle corn, nachos, chicken nuggets και wings, onion rings, είναι οι side επιλογές. Αλλά και παγωτά και γλυκοπατάτες με κανέλα και ζάχαρη για επιδόρπιο!

Τί δοκιμάσαμε μέχρι τώρα:

- Classic burger AP ( 5,80 e ), με πεντανόστιμο αφράτο μπιφτέκι, ντομάτα, μαρούλι, cheddar, mayo και ΑP sauce. Μαλακό και πάντα φρέσκο το ψωμάκι, ζυμωμένο με μπύρα, που δεν διαλύεται, δεμένα υλικά χωρίς διαρροές, μέγεθος ιδανικό για να πιάνεται με το χέρι και στην κορυφή καρφωμένη με ένα ειδικό καλαμάκι μια χειροποίητη πίκλα αγγουριού ( όπως σε όλα τα μπέργκερ του ) Ξεκινήστε με αυτό ως πρώτη επιλογή!

- Chicken burger ( 6,80 e ) με απρόσμενα μεγάλη ποσότητα αληθινού κοτόπουλου, παναρισμένο νομίζω σε κορνφλέικς αλλιώς δεν εξηγείται το πόσο τραγανό είναι. Και πικάντικο, με ένα μίγμα 18 παρακαλώ μπαχαρικών, με την ντομάτα, το μαρούλι και την curry mayo απλά να συμπληρώνουν το αριστούργημα. Κλισέ, αλλά από τα νοστιμότερα που έχω δοκιμάσει!
- BBQ pancetta burger ( 7,80 e ), με λουκουμαδένια και τραγανή καραμελωμένη πανσέτα. Έπαθα την πλάκα μου. Απλά δοκιμάστε το... Δεν μπορώ να το περιγράψω.

- Truffle corn ( 5 e ), ψητό καλαμπόκι ( όχι ολόκληρο αλλά ξεψαχνισμένο ) με beurre noisette, cheddar, crispy bacon και σπασμένα παξιμαδάκια. Περίεργη ασυνήθιστη γεύση, κάτι στα υλικά δεν μου κόλλησε απόλυτα. Ίσως ήταν πολύ γλυκερό.

- Burger ΑP french fries ( 6 e ). Mix από πατάτες και γλυκοπατάτες, λουσμένες με καρέ ντομάτας, φρέσκο κρεμμυδάκι, crispy bacon και cheddar. Φανταστικές, πολύ πολύ νόστιμες, αλλά σε αυτή την τιμή λίγο μεγαλύτερη μερίδα παιδιά!

- Caesar salad η αυθεντική, ναι, αυτή με τις αντζούγιες και το κοτόπουλο ( 6 e ). Kατάφρεσκα υλικά, πρώτη φορά δοκιμάζω με αντζούγιες και μου άρεσε πάρα πολύ. Το μαρούλι, το πιο καθαρό και καλοπλυμένο που έχω συναντήσει έξω. Το κοτόπουλο δεν το τσιγκουνεύονται, τα κρουτόν, το τυρί και η σως σε ιδανική ισορροπία, αλλά και εδώ η συνολική ποσότητα κάπως μικρή, μάλλον ατομική θα την έλεγα.

- Παγωτό The caramel ( 5,50 e ), τύπου soft (μηχανής), όπου, παγωτό μπανάνα με χειροποίητο σπασμένο πολύ τραγανό μπισκότο και άφθονη σως καραμέλας, σε μεγάλο ποτήρι. Ακριβό το ατιμούτσικο, αλλά δεν γίνεται να μην κλείσεις το γεύμα με κάτι τέτοιο! Για την επόμενη φορά πρέπει να κάνω την υπέρβαση στο The praline με την σπασμένη βάφλα και να πάρω το The Yogurt που άκουσα ότι είναι φοβερό..

Σαν αμετανόητη burgerοφάγος που είμαι, και έχω δοκιμάσει αρκετά, το μεράκι που έχει βάλει ο Άκης στα δικά του, για μένα είναι δεδομένο. Με τα απλούστερα αλλά πιο διαλεχτά υλικά. Με κανονική νοστιμιά, όχι πλαστική. Και πιο κοντά από το άλλο αγαπημένο του Χολαργού. Αν λοιπόν σας αρέσουν τα burger να πάτε να το δοκιμάσετε. Αν είστε γκρινιάρηδες να μην πάτε. Τόσο απλά.

Προσωπικά προβλέπω ότι οι ουρές δεν αναμένεται να συρρικνωθούν σύντομα. Το είπα και στον ίδιο τον Άκη, ότι το χειμώνα θα είναι δύσκολα με τόσο κόσμο, και μου απάντησε ότι αυτό που πρωτίστως τον ενδιαφέρει είναι να κρατήσει σταθερή την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, και τον κόσμο ευχαριστημένο.
Αυτοί που είναι να μείνουν θα μείνουν, και εκείνοι που είναι να φύγουν θα φύγουν. Μαντέψτε πού θα είμαι εγώ.
Και για τα burgers του και για μια selfie μαζί του, που έχω αφήσει σε εκκρεμότητα. Είμαι φαν, τί να κάνω....

22 Οκτ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Επιστρέφω αυτή τη φορά για μια σχετικά αναλυτική κριτική στο μαγαζί που βάζει την Αγία Παρασκευή μας ξάνα στο γαστρονομικό χάρτη της Αττικής.

Για να κρίνω σωστά και να είμαι όπως πάντα το μέγιστο αντικειμενικός έπρεπε να επισκευτώ το μπεργεράδικο του ανερχόμενου κυρίου Πετρετζίκη εις διπλούν.

Τον περασμένο Άυγουστο και Σεπτέμβρη όλοι μίλαγαν γι αυτό. Και τα περισσότερα βράδια στην πάνω πλατεία (Αγ. Ιωάννου) γινόταν πανηγύρι μέσα και έξω από το κατάστημα. Περίμενες στην ουρά μέχρι και μία ωρα για την παραγγελία (να τονιστεί η εξαιρετική εξυπηρέτηση) και το τραπέζι δεν ήταν καν εξασφαλισμένο. Οι πελάτες κύριώς ηλικίας 15-30 και 80-85% γυναίκες σε παρέες των 2 και 3 κοριτσιών (κυρίως λόγω Α. Π. ). Νυφοπάζαρο στην κυριολεξία. Σήμερα όμως 19/10 που το επισκεύτηκα για Πέμπτη βράδυ τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα. Είναι θέμα χρόνου το θέμα να ξεφουσκώσει.

Χώρος: Αρκετά καλός και καθαρός, δεν λες ουάου αλλά ούτε και χαλιέσαι. Κυριαρχεί το Industrial και Urban ντεκόρ (γήινα και σκούρα χρώματα, μεταλλικά σκαμπώ, βαρέλια μεταλλικά για τραπέζια, ενα τεράστιο ξύλινο καρούλι απο καλώδιο έπαιζε το ρόλο του τραπεζιού ροτόντας, στους τοίχους μια μπασκέτα, ένα παιδικό ποδήλατου του 80 (τσοπεράκι) κτλ. )

Εξυπηρέτηση: Αν Κρίνουμε το χαρακτήρα του μαγαζιού (Σελφ-Σερβις) είναι σχεδόν άριστη. Η παραγελιοληψία γίνεται οργανωμένα και η παραγελία στέλνεται άμεσα προς εκτέλεση στην κούζινα. Δύο μπέγκερ και μια πατάτες θα πάρουν 5-6 λεπτά κατα μέσο όρο να ετοιμαστούν ενώ το έξυπνο beeper που σου δίνουν θα σε ενημερώσει διακριτικά και έξυπνα.

Γεύσεις: Δοκίμασα το κλασικό (τσιζ)μπέρκερ (5,8 ευρώ) την πρώτη φορά που ήμουν εξαιρετικά πεινασμένος. Αρκετά ισοροπημένο γευστικά, θα αρέσει στο 99% του κοινού. Ο κιμάς ολόφρεσκος και το μπιφτέκι νοστιμότατο (medium ψησιμο). Τυρί cheddar καλης ποιότητας, σε συνδιασμό με μαρούλι iceberg, ντομάτα και μαγιονέζα, αυτά τα λίγα έδεναν γευστικά άψογα. Χορταστικό με ψωμί μπριός και μια πίκλα (φετα αγγουράκι τουρσί) στην κορυφή (4/4). Το κοτομπεργκερ((4/4 και 6,8 ευρώ) ήταν επίσης νοστιμότατο και κριτσανιστό από καλής ποιότητας κοτόπουλο και μπούτι (ή σίγουρα όχι μόνο στήθος). Τα μπαχαρικά ήταν όντως ωραία σα μείγμα (κύμινο-κουρκουμάς-πιπέρι-αλάτι, ζάχαρι-δεντρολίβανο κτλ) και το μπέργερ καθόλου πικάντικο. Το ψώμι μπριός, η ντομάτα, το iceberg και η πίκλα παρόντα και εδω. Οι πατάτες ήταν 70%-30% κανονικές και γλυκοπατάτες σε μακρόστενα κομάτια σωστά τηγανισμένες (αλλά και προτηγανισμένες) και νόστιμες (3/4). Η γλυκοπατάτα ίσως να κάνει τη διαφορά, πρωτότυπο να τη βλέπεις και να τη γεύεσαι μαζί με κανονικές πατάτες τηγανητές. Εναλλακτικά δοκιμάστε χοτ ντογκ, σάντουιτς καραμελωμενης πανσέτας (7,8 ευρώ), με φιλέτο μοσχάρι (14,00 ευρώ!!! ) η με καβούρι (12,8 ευρώ) η μπιφτέκι φαλάφελ.

VFM: Αν φιλτράρεται την αναζήτηση με VFM (να εμφανίζονται μόνο τα 3 και πάνω) τότε χάσατε μια ευκαιρία για ένα από τα καλύτερα (ίσως όχι το καλύτερο) μπέργερς στην Αθήνα. Εδω θα φανώ αυστηρος και θα βάλω 2/4. Τιμή μεσαίου μπέργερ 5,8 ευρώ και τσικενμπεργερ 6,8 ευρώ είναι πολύ υψηλές και ιδιαίτερα για self service όπου κάθεσαι σε σκαμπώ και μικρά τραπέζια. Τα υλικά είναι άριστα αλλά και πάλι δεν μπορούν να δικαιολογησουν την τιμή. Να μην αναφερθώ στα πιο προχωρημένα σαντουις των 13-14 ευρώ.

Συμπερασμα: Για να έχει το project ΑΠ διάρκεια πρέπει

1ον. Μείωση τιμών κατά 15-20% τουλάχιστο
2ον. Πιο αναπαυτικός χώρος όπου κάθεσαι να φάς (χαθήκαν οι καρέκλες;)
3ον Μεγέθη στα burger (Μ, L)

Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη πάντως.

12 Απρ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Το burger AP ένα φιλόδοξο joint venture των Άκη Πετρετζίκη και Γιάννη Μάργαρη το οποίο εξαργυρώνει την φήμη και των 2 από την προ 8ετίας συμμετοχή του στο γνωστό τηλεπαιχνίδι που μας καθήλωσε τότε με το concept του. Από τότε μέχρι σήμερα βέβαια έχουν αλλάξει χιλιάδες πράγματα, κυρίως όμως η φήμη του Άκη και το πολύ πιστό κοινό κυρίως γυναικών, που έχει δημιουργήσει. Κοινό είτε μικρών είτε μεγάλων ηλικιών που οι μεν τον θέλουν για γαμπρό οι δε για γιο-γαμπρό και ακολουθούν πιστά ότι κατεβάζει το δαιμόνιο κεφάλι του. Επιφάνεια κοπής θα φτιάξει? best seller θα γίνει. Βιβλίο μαγειρικής θα γράψει? Ο επόμενος Τσελεμεντές θα είναι. Μπεργκεράδικο στην Αγία Παρασκευή να αποφασίσει να ανοίξει? Θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα.
Δικαίως ή αδίκως όμως?
Εντάξει το burger AP το είχαμε ακούσει πολύ καιρό να παίζει στον χάρτη των burger spots-και-όχι-μόνο που αξίζει να επισκεφθεί κανείς. Μέχρι τώρα μας τρόμαζαν οι ουρές των 15χρονων που βλέπαμε κάθε Κυριακή να κατακλύζουν το μαγαζί του Άκη που περήφανος ανέβαζε στα social media του για να μας δείξει τον χαμό που γίνεται. Όντας πολύ παραπάνω από 15 είπαμε να περιμένουμε μπας και χαλαρώσει λίγο ο κόσμος. Φευ. Αυτή την Κυριακή λοιπόν κινήσαμε για την πλατεία Αγίας Παρασκευής εκεί που αποφάσισε ο Άκης να χτίσει την αυτοκρατορία του, αρχικά με την σκέψη να φάμε brunch στο Kitchen Lab, αλλά επειδή το ραντεβού μας τελικά πραγματοποιήθηκε στις 15:30 αποφασίσαμε να φάμε κανονικό lunch στο burger AP.

Ο χώρος σαν μαγαζί δεν λέει απολύτως τίποτα. Αντίθετα θα τον χαρακτήριζα από πρόχειρο έως κακοφτιαγμένο, χωρίς κανέναν απολύτως χαρακτήρα. Είναι ένα πολύ μικρό γωνιακό μαγαζί, περίπου 60-70 τμ2. Μπαίνοντας μέσα συναντάς ένα πολύ μικρό ταμείο που διευθετεί τις παραγγελίες, και μετά τον κυρίως χώρο φαγητού με μπαρ και ψηλές καρέκλες περιμετρικά της γωνίας του μαγαζιού ενώ στο κέντρο υπάρχουν περίπου 4-5 sharing tables και όσοι πιστοί… καθίσετε. Γύρω γύρω ο χώρος προστατεύετε από την γνωστή πλαστική τέντα που όλοι αγαπήσαμε [NOT] ενώ τα μεσαία τραπέζια έχουν κάτι πολύ χαμηλά σκαμπό στα οποία νιώθεις λες και είναι καθίσματα παιδικού σταθμού, στα οποία υποχρεούσαι να κάτσεις και να φας γίνοντας τα έντερα σου κοτσίδα.

Ενώ κάποιος διαβάζοντας αυτά θα σκέφτεται μα καλά γιατί να συμβαίνει αυτό? Γιατί να μην επενδύσεις λίγο χρήμα/χρόνο/τμ2 παραπάνω για να κάνεις την εμπειρία του πελάτη [σου] λίγο καλύτερη, λίγο, όχι να πάμε σε άκρα τύπου κάθομαι και απολαμβάνω το φαγητό μου με την ησυχία μου και δεν το χλαπακιάζω άρον-άρον γιατί πάνω από το κεφάλι μου ανασαίνουν άλλοι 10 πεινασμένοι.. ? Όχι. Δεν θέλουν. Είναι το concept τέτοιο και είναι εντελώς πεπεισμένοι ως προς αυτό. Αυτό το σκαμπό που εσένα πονάει η μέση σου καθήμενος παραπάνω από 5 λεπτά είναι στρατηγικά μελετημένο για αυτόν ακριβώς τον λόγο: γιατί δεν θέλουν "εσύ" να κάτσεις κανένα λεπτό παραπάνω από αυτό ακριβώς που απαιτεί η μασέλα σου να μασήσει το burger και απλά να το καταπιεί. Για χώνεψη ούτε λόγος.

Το σύστημα τώρα: όντας στημένος στην ουρά για να δώσεις την παραγγελία σου παράλληλα μελετάς τον κατάλογο. Όλα εκεί λειτουργούν "ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε" μηδέν χαμένος χρόνος, μηδέν χαμένο ευρώ. Η αναμονή στην ουρά μπορεί να είναι από 10 μέχρι και 30 λεπτά. Αλίμονο εάν δεν έχεις αποφασίσει. Λες την παραγγελία σου στο ταμείο και πληρώνεις επί τόπου. Μετά την ταλαιπωρία της ουράς ξεκινάει άλλη μια, πιο σημαντική ίσως, αυτή του που θα κάτσω τώρα. Φυσικά αυτό είναι ευθύνη δική σου καθώς ούτε για το sitting δεν υπάρχει προσωπικό γιατί πως να υπάρχει άραγε αφού όλοι έχουν a propo πληρώσει και κανείς δεν υπάρχει εκεί να ξέρει ποιος/ποτέ θα φύγει [ζήτησε λογαριασμό άρα οσονούπω φεύγει] αφού και αυτό είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε πελάτη. Εάν και αφού βρεις τραπέζι για να κάτσεις περιμένει με το buzzer σου και όταν χτυπήσει πας πάλι στο ταμείο για να παραλάβεις την παραγγελία σου σε δισκάκι κυλικείου και επιτέλους τρως!
Πριν περάσω στο φαγητό θέλω να αναλύσω λίγο ακόμα το όλο concept που για όσους έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό πατάει 100% πάνω στο μοντέλο των shake shack. Το burger AP δεν είναι εστιατόριο και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι. Είναι ένα γρήγορο φαστφουντάδικο που έτσι στα Ελληνικά θα το γράψω για να το εμπεδώσουμε, όπου όλα γίνονται γρήγορα. Γρήγορη προετοιμασία, γρήγορη μάσα, γρήγορες αλλαγές πελατών αλλάπολύ αργές ουρές. Πως συνδυάζεται αυτό τώρα? 2 λέξεις: Ελληνικό δαιμόνιο. Άλλο ένα κλασσικό παράδειγμα του πως η φήμη ξεπέρασε τα logistics και πως το να κάνεις πρόχειρες και συντηρητικές οικονομικά λύσεις καμιά φορά δεν είναι το ιδανικό. Για την ζήτηση που υπάρχει χρειάζεται σαφώς περισσότερος χώρος εάν θέλεις να προσφέρεις μια εμπειρία έστω και σαν ταχυφαγίο.
Ο κατάλογος είναι μικρός γιατί αλίμονο και να ήταν μεγάλος. Αποτελείται από 9 συνολικά burgers με ότι κρέας μπορείς να φανταστείς [από κλασσικό μοσχάρι σε πανσέτα σε πικάνια και σε καβούρι και φυσικά η πλέον σε όλα απαραίτητη και δόξα τον Θεό για αυτό φαλάφελ εκδοχή], 6-7 side dishes που μπορεί να είναι κλασσικά νάτσος με κιμά, πατάτες τηγανιτές ή ακόμα και καλαμπόκι με μπέικον και λάδι τρούφας, 3 σαλάτες και 4 επιδόρπια που είναι soft παγωτό σε γεύσεις. Απλό απλούστατο.
Εμείς 4 πολύ πεινασμένα άτομα παραγγείλαμε 2 μοσχαρίσια burgers τα οποία δεν έπεισαν τους πολύ εξειδικευμένους ουρανίσκους μας για κάτι το σουπερ ουάου που αξίζει να ξαναέρθεις για αυτό, το μπέρκερ με το καβούρι που άρεσε πολύ και την 2η vegeterian επιλογή εκτός καταλόγου και φαντάζομαι λόγω ημερών το μπιφτέκι από φακές που δεν απογοήτευσε αλλά που σερβιρίστηκε με μια τεράστια φέτα μαλακού κίτρινου τυριού που είναι τεράστιο faux pas για κάθε vegan-vegeterian που σέβεται τον εαυτό του. Βέβαια για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου, δεν πας ως vegan-vegeterian στο Burger AP προφανώς, αλλά τι να κάνω που με σέρνουν σε ναούς κρεατοφαγίας?! ?!
Για να γίνω πιο αναλυτική θα αναφέρω τι παραγγείλαμε αλλά θα σταθώ μόνο σε αυτά που μας άρεσαν πολύ:
crispy vegetables στα 4,80 ευρώ το γνωστό σε όλους μας tempura fried vegetables. Χωρίς να είναι η ειδικότητα του να είναι καλοί στα tempura ήταν από τα καλύτερα που έχω φάει ποτέ μου! Ναι! Ακόμα και σε China towns ανά τον κόσμο. Τα πιο ελαφριά και τραγανά εξωτερικά ΚΑΙ εσωτερικά κριτσανιστά και φρέσκα τα λαχανικά σαν να τα έτρωγες ωμά δηλαδή, τόση γεύση και ένταση, με μια τέλεια κρούστα τηγανιτή απέξω που όμως πρόσθετε στην γεύση και δεν αφαιρούσε. Σερβίρετε μαζί με μια πολύ καλή αντιγραφή της σάλτσας που διαθέτει γνωστή αλυσίδα τύπου Αμερικάνικου φαγητού που το όνομα της είναι η τελευταία μέρα της εργάσιμη εβδομάδας και έχει σαν βάση της γνωστό ουίσκι.
καλαμπόκι με μπέικον και λάδι τρούφας στα 5 ευρώ. Πιάτο που είτε αγαπάς είτε μισείς και αυτό έχει να κάνει ξεκάθαρα με την προτίμηση σου/αντοχή σου στο λάδι τρούφας το οποίο είναι γενναιόδωρο στην μικρή αυτή μερίδα, κάτι που πάει προς το αρνητικό γιατί υπερισχύει όλων των άλλων γεύσεων.

πατάτες τηγανιτές [fries AP] στα 4 ευρώ με έξτρα μπόνους κομμένες και γλυκοπατάτες που δίνουν μια όψη πολυχρωμίας και μια ψευδαίσθηση υγείας στο κατά τα άλλα τηγανιτό αυτό πιάτο.
νάτσος με κιμά στα 5,50 ευρώ. δοκίμασα ένα τσιπ μόνο για την γεύση και μπορώ να πω ότι είναι μεν χειροποίητο που του δίνει ένα credit για την προσπάθεια αλλά πολύ flat στην γεύση έως και κακό. λόγω του κιμά δεν δοκίμασα καθόλου αλλά γενικά ήταν και από τα πιάτα που έμειναν σχεδόν ανέγγιχτα στο τραπέζι μας όποτε υποθέτω και για τους άλλους ήταν κάπως μιεχ.
το μοσχαρίσιο burger στα 5,80 ευρώ ΜΟΝΟ που βέβαια σερβίρετε σκέτο [χωρίς πατάτες δηλαδή] και είναι από τα μικρά στο μάτι σε σχέση με άλλα στην αγορά. Όπως είπα δεν κερδίζει του πεπειραμένους ουρανίσκους σε burgers και σίγουρα δεν σε ξανατραβάει εκεί για 2η και 3η δοκιμή.

το vegeterian burger με το "μπιφτέκι" από φακές κοστίζει 6,80 ευρώ, από τα ακριβούτσικα πιάτα που γευτήκαμε, και την κριτική μου την έκανα παραπάνω. Απλά συμπαθητικό.
burger με καβούρι το πιο ακριβό burger του καταλόγου στα 12,80 ευρώ που προσωπικά το θεωρώ υπερτιμημένο για το μέγεθος του. Αυτός που το κατανάλωσε όμως το χαρακτήρισε πολύ ωραίο και το καβούρι εξαιρετικά μαλακό οπότε ποια είναι εγώ να διαφωνήσω.

τέλος παραγγείλαμε και την super food salad που πλέον όποιο εστιατόριο... ΟΥΠΣ είπαμε! το burger AP δεν είναι εστιατόριο... εχχμμμ όποιο "φαγάδικο" τέλος πάντων που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να διαθέτει και μια σαλάτα με κινόα και αβοκάντο. Η συγκεκριμένη είχε πολύ μπερδεμένες γεύσεις και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Μέσα βρήκα από αβοκάντο και κινόα όπως προείπα μέχρι αποξηραμένη μπανάνα, cranberries αλλά και granola, μάλλον χειροποίητη ή ότι είχε περισσέψει τέλος πάντων από το Kitchen Lab, που σαν γεύσεις όλα αυτά μαζί ήταν λίγο υπερβολικά, και αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά καθώς οι super food salads είναι η ειδικότητα μου. Κλασσική προσπάθεια mainstream "φαγάδικου" να προσεγγίσει την νέα υγιεινή τάση στο φαγητό αναμειγνύοντας πολλά υγιεινά πράγματα μαζί χωρίς σωστό μέτρο.

Όλα τα παραπάνω μαζί μαζί με 2 μπύρες κόστισαν 73,30 ευρώ που είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ εάν σκεφτείς ότι το όλο Concept είναι street food.

Γενικά δεν την θεωρώ τίμια την προσπάθεια του Άκη. Πιστεύω ότι στοχεύει περισσότερο σε εξαργύρωση δημοσιότητας παρά ουσιαστικής προσπάθειας κουζίνα και γαστριμαγείας. Επίσης θεωρώ ότι για εξασκημένους ουρανίσκους το burger AP είναι πάρα πολύ λίγο. Δεν είναι δυνατόν αναγνώστες και χρήστες αυτής της σελίδας να πουν ότι ευχαριστήθηκαν και θα ξαναπάνε, εφόσον οι ίδιοι έχουν γράψει διθυραμβικές κριτικές πχ για γνωστά μπεργκεράδικα σε Ψυχικό, Χολαργό, Πειραιά και πάει λέγοντας.

Επίσης πολύ σημαντικό: πληρώσαμε 73 ευρώ για να φάμε σε χάρτινα πιάτα με πλαστικά μαχαιροπήρουνα!!!!! Το ξέραμε. Δεν είναι ότι δεν το ξέραμε. Είπαμε street food και το αγοράσαμε το concept, απλά η γεύση δεν μας έπεισε καθόλου για να το ωραιοποιήσουμε.
Το μαγαζί αυτό είναι μόνο για τις 15χρονες φανς του Άκη που πάνε εκεί και στήνονται στην ουρά για να φάνε ένα κακό burger που δυστυχώς όμως ακόμα η ηλικία τους δεν επιτρέπει να καταλάβουν πόσο κακό είναι, με την ελπίδα να δουν για 2-3 δευτερόλεπτα το είδωλο τους.

1 medium

30 Οκτ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Είναι κακό να εντυπωσιάζεται κανείς από εφήμερες δημοσιότητες και ιδιαίτερα τηλεοπτικές. Στις τελευταίες περιπτώσεις αυτές το "ότι λάμπει δεν είναι χρυσός" είναι απόλυτος κανόνας. Παρασυρμένοι, λοιπόν, και μεις από διάφορα εγκωμιαστικά διαδικτυακά δημοσιεύματα, είπαμε, Δευτέρα βράδυ, να επισκεφθούμε το συγκεκριμένο μαγαζί, που βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της Αγ. Παρασκευής.

Πού δύσκολο το παρκάρισμα, αλλά το μαγαζί στις 10.30 το βράδυ δεν είχε σχεδόν καθόλου κόσμο και, έτσι, δεν καθυστερήσαμε να δώσουμε παραγγελία και να βρούμε να κάτσουμε στην αίθουσα, που είναι σε βιομηχανικό design, κυρίως με βαρέλια και σκαμπό. Συνιστάται πιό πολύ για πολύ νεολαία και όχι για 30+. Σε κάθε περίπτωση, γιαυτό που είναι, δεν μπορείς δεν μπορείς να βρεις ψεγάδια στη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση του χώρου. Εμάς δεν μας ενθουσίασε, αλλά για την πιτσιρικαρία πιστεύω ότι είναι ότι πρέπει. Και η εξυπηρέτηση καλή. Εκεί, όμως, που έχω τις μεγαλύτερες ενστάσεις είναι στην ποιότητα του φαγητού, που, κατ' εμέ, είναι επιεικώς απαράδεκτη. Πήραμε δύο χάμπουργκερ το κλασσικό και το κοτόπουλο. Το πρώτο αδιάφορο και το δεύτερο κακό θα έλεγα, δύο κομμάτια κοτόπουλου τηγανισμένα σε σάλτσα από μαγιονέζα και κάρυ.

Απαράδεκτες και οι πατάτες σπέσιαλ, που ήταν κατεψυγμένες, μας ήρθαν κρύες με κάτι σώς από τσένταρ και ελάχιστο μπεϊκον. Εντελώς απαράδεκτες και για φαστφουντάδικο τελευταίας κατηγορίας. Και όλα αυτά 20,00 € παρακαλώ, καθόλου φθηνά, αλλά καταφανώς υπερτιμημένα, για την εφήμερη τηλεοπτική υπεραξία του ιδιοκτήτη. Εννοείται πως δεν θα ξαναπάμε.

17 Μάρ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Τρίτη βραδάκι κι είπαμε να βρεθούμε κοριτσοπαρεα και να δοκιμάσουμε την κουζίνα του Άκη. Παρά τα όσα είχα διαβάσει, το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο όταν φτάσαμε οπότε δε δυσκολευτηκαμε καθόλου να βρούμε να κάτσουμε. Σε γενικές γραμμές ήταν καλά χωρίς όμως να έχει κάτι που να δικαιολογεί τις ανεβασμένες τιμές. Και αναλύω...

Γεύση:2/4. Γευστικά δεν ήταν κακό το φαγητό αλλά δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Πήραμε δύο μπέργκερ, το ένα με κοτόπουλο που ήταν λίγο καυτερό και το άλλο με πανσετα που μου άρεσε περισσότερο. Για ορεκτικά διαλέξαμε το καλαμπόκι και τις πατάτες με τα διάφορα πάνω και για σαλάτα την Cesar's. Οι πατάτες ενδιαφέρουσες ενώ το καλαμπόκι στη πλειοψηφία δεν άρεσε. Η σαλάτα αδιάφορη και οι αντζούγιες που είχε πάνω( δεν ήξερα, ομολογώ, ότι στη Cesar βάζουνε κι αντζούγιες) δε μας ταίριαζε καθόλου. Στο τέλος πήραμε και γλυκό. Ένα παγωτό πραλίνα. Ήταν πολύ λιγωτικό.

Εξυπηρέτηση: 4/4. Αν και το μαγαζί είναι self- service τα παιδιά ήταν συνέχεια δίπλα να μας εξυπηρετήσουν. Μας κέρασαν, κιόλας, στην αρχή, πατάτες γλυκές.

Χώρος: 1/4. Η διακόσμηση δε με χάλασε που ήταν industrial αλλά με χάλασαν τα σκαμπο και τα βαρέλια που μόνο άνετα δεν τα λες. Υπήρχαν δύο τραπέζια τα οποία ήταν κατελλειμμενα από την ώρα που κάτσαμε ως την ώρα που φύγαμε. Στο ένα, μάλιστα, καθόταν ο Άκης και μου 'ρθε να τον ρωτήσω γιατί αφού κι αυτός βολεύεται καλύτερα σε τραπέζι δεν έβαλε δύο τραπεζάκια παραπάνω.

Vfm: 2/4. Μας κόστισε γύρω στα 15€ το άτομο χωρίς να πάρουμε μπέργκερ όλες. Τα μπέργκερ δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλα ώστε να δικαιολογούν την τιμή. Ίσως θα έπρεπε να τα μεγαλώσει λίγο και να βάλει και κανένα τραπεζάκι ακόμη. Τότε ναι! Θα ξαναπήγαινα.

Ελβετίας 16 Αγία Παρασκευή

2106083607

Σημερινές

Ανακοινώσεις

1 ΝΕΕΣ

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ
Shashlikara έχεις φάει;
Ρωσία & Κεντρ. Ευρώπη
Καλλιθέα