Loader

Περιγραφή

Ανανεωμένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας σε ωραίο περιβάλλον, βασισμένες σε μοναδικές συνταγές. Προσεκτική επιλογή φρέσκων προϊόντων και προώθηση μικρών παραγωγών. Ψητά, μαγειρευτά, πιάτα ημέρας και εποχιακό μενού με Λιβανέζικες πινελιές. Μεζέδες κι εκλεκτά κρασιά.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

15 Ιουν 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Πολλες φορες ειχαμε περασει απεξω και βλεπαμε τη μεγαλη αυλη, αυτο ηταν κατι που μας προσελκυσε και τελικα επισκεφθηκαμε το μαγαζι ενα βραδακι.

Μεσα στην αυλη διακρινει κανεις εναν πετρινο τοιχο με τρεχουμενα νερα που δινει την αισθηση καταρρακτη, οπως επισης ακουγεται και ο ηχος του νερου. Αυτο ηταν ενα πολυ ωραιο στοιχειο πιστευω ωστε να φαινεται πιο ιδιεταιρη μια αυλη και παρολο που ειναι μεγαλη ηταν σχεδον γεματη με ολων των ηλικιων παρεες. Τα τραπεζια ομορφα στρωμενα με μοντερνα πιατα και διακοσμηση.

Το προσωπικο ευγενικο και φιλικο, χωρις υπερβολες στη συμπεριφορα, οπως ακριβως πρεπει πιστευω. Και παμε στα του φαγητου: για το καλωσορισμα πολυ ωραιο ζυμωτο ψωμι και ελιτσες με ψιλοκομενη ντοματα και μια σαλτσα μαλλον με βαση το ταχινι πολυ νοστιμη.

Ο καταλογος με διαφορα ειδη και λιγα ψαρικα ως ορεκτικα οπως πχ γαυρος, πιατα με ενδιαφερουσες γαρνιτουρες οπως πχ κους κους η ταχινι πιατα με ψητα λαχανικα κλπ. Στα κυριως μπορουσε κανεις να βρει απο μπεργκερ μεχρι ρυζοτο. Ομως το καλο ηταν πως ειχε ενα με 2 ειδη σε καθε κατηγορια ωστε να μην μπερδευεται κανεις απο τα πολλα ειδη πιατων.

Απο οσα δοκιμασαμε ηταν ολα πολυ καλα μαγειρεμενα, ομορφα σερβιρισμενα οι μεριδες χορταστικες και ολα με καλα υλικα οπως επισης και τα τηγανητα ειχαν πολυ καλο λαδι. Ενα θεμα που ειχανε ηταν στα κολοκυθακια η ψημενα η τηγανητα δεν ηταν λεπτοκομενα με αποτελεσμα σε οποιο πιατο και αν τα ειχε να ηταν η ωμα η μαλακα και οχι ξεροψημενα. Το λουκανικο πολυ καλο, η πικαντικη τυροκαυτερη επισης πολυ καλη και με ποιοτικο τυρι φτιαγμενη, μια αστοχια υπηρχε στην σπαλομπριζολα την χοιρινη που σερβιριζοταν καραμελωμενη.

Δεν εχω ιδεα πως ειναι η σωστη τεχνικη για να φτιαξεις ενα καραμελωμενο κρεας, απλως θα μεινω στην περιγραφη της γευσης. Το χοιρινο μυριζε (οχι επειδη ητανε χαλασμενο βεβαια αλλα μυριζε οπως κανονικα μυριζει το χοιρινο κρεας) και η σαλτσα αποσο καταλαβα ειχε σαν βαση την μπαρμπεκιου σος και ειχανε αλειψει την μπριζολα γυρω γυρω, σαν αποτελεσμα δεν ειχε καλυψει η σαλτσα τη μυρωδια, και ηταν λιγο ξενη δεν ειχε ενσωματωθει καλά με το κρεας πχ αν ειχε μαριναριστει ισως να ηταν καλυτερα, η αν η σαλτσα ειχε και καποια αλλη ενταση πχ λιγο σκορδο μεσα παραπανω απο το να ειναι απλως γλυκεια, διοτι η γευση γινοταν βαρετη.

Κατι αλλο επισης που θα ηθελα αλλα ισως να ετυχε μονο σε μενα, δεν ξερω, ηταν να ερχοντουσαν τα πιατα λιγο πιο ζεστα, το κυριως ηταν σχεδον κρυο. Απο κρασι πηραμε χυμα το οποιο θα ελεγα ηταν πολυ καλο. Η γενικη αισθηση που μου αφησε παντως ηταν πολυ καλη, πολυ καλες τιμες σε μεσαιο επιπεδο, πιατα με φαντασια και καλες πρωτες υλες, σερβιρισμα και εμφανιση παραπανω απο μια κλασσικη ταβερνα. Σιγουρα θα ξαναπηγαινα για να δοκιμασω και αλλα διαφορετικα πιατα.