Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

3 medium

11 Ιούλ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Επισκεφθήκαμε το Αγιολί Παρασκευή βράδυ για δείπνο δύο άτομα έχοντας κάνει τηλεφωνική κράτηση. Το εστιατόριο βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο χώρος προσεγμένος, χωρίζεται στον κάτω όροφο που είναι το μεζεδοπωλείο και στον πάνω που είναι το εστιατόριο. Εμείς καθίσαμε στον πάνω όροφο στη βεράντα (σε όχι τόσο άνετα καθίσματα) που έχει τζαμαρία και θέα την θάλασσα του Θερμαϊκού, που όμως το βράδυ δεν έχει ιδιαίτερη αξία αφού δεν φαίνεται.

Τα περισσότερα τραπέζια της βεράντας ήταν γεμάτα.
Στον εσωτερικό χώρο υπάρχει μία μπάρα με ποτήρια και ποτά και πηγαίνοντας προς το μπάνιο μπορείς να ρίξεις μία ματιά και στην κουζίνα τους μιας και το πάσο βλέπει στην σάλα. Ωστόσο στον εσωτερικό χώρο δεν υπήρχε κόσμος.

Όταν καθίσαμε μας έφεραν τον κατάλογο φαγητών και κρασιών. Ωστόσο παρέλειψαν να μας φέρουν τα δύο μενού που έχουν με τέσσερα πιάτα (ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως και γλυκό) κάτι που μας δυσαρέστησε διότι μας φάνηκε περίεργο να μην τα φέρνουν μαζί με τον κατάλογο και χρειάστηκε να το ζητήσουμε.

Παραγγείλαμε ένα μενού θαλασσινών περίπου 20€(η άλλη επιλογή ήταν κρεατικών). Στο μενού υπήρχε επιλογή ανάμεσα σε δύο κυρίως πιάτα (λαβράκι bio & σολωμό) και τα υπόλοιπα πιάτα ήταν συγκεκριμένα.

Έτσι από το μενού θαλασσινών δοκιμάσαμε σαλάτα γαλλική με λαδολέμονο και παρμεζάνα (απλή), γαύρο μαρινέ με ψητή ντομάτα και φρέσκο κρεμμύδι(τίποτα το ιδιαίτερο), τα οποία ήρθαν και τα δύο μαζί σε μικρή ποσότητα σε ένα πιάτο. Ακόμη περιμέναμε τον λευκό ταραμά, ο οποίος επίσης συμπεριλαμβανόταν στο μενού.

Στη συνέχεια ήρθε το κυρίως πιάτο λαβράκι bio φιλέτο με αρωματικό ταμπουλέ (ολόκληρη μερίδα και νόστιμο, η ταμπουλέ με ελάχιστο μαιντανό ουσιαστικά πλιγούρι ήταν με κάποια καρέ ντομάτας όμως δεν ήταν άσχημο). Επίσης παραγγείλαμε μύδια αχνιστά (πολύ καλά) περίπου 9€ και μανιτάρια σωτέ (πολύ καλά) περίπου 6€. Επίσης είχε ωραίο φρέσκο ψωμάκι σε μικρά μπακετάκια.

Αποφασίσαμε να πιούμε και από ένα ποτήρι κρασί και παραγγείλαμε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Στην ερώτηση "το άλλο ποτήρι τι κρασί να είναι;" απαντήσαμε "το ίδιο". Το αποτέλεσμα: μας έφεραν ένα ποτήρι κόκκινο και ένα λευκό. Δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε με ποια λογική έγινε αυτό ωστόσο το κρατήσαμε.

Σε όλη τη διάρκεια του φαγητού περιμέναμε το ταραμά που έπρεπε να έρθει από το μενού. Όταν τελικά ήμασταν προς το τέλος του γεύματος στο κυρίως πιάτο ρωτήσαμε και μας είπαν:
Αγιολί: Ά ο ταραμάς θα έπρεπε να έχει έρθει στο ίδιο πιάτο με τον γαύρο και τη σαλάτα. Γιατί δε μας το είπατε ότι δεν είχατε;
Εμείς: Πως θα έπρεπε να ξέρουμε που πρέπει να έρθει ο ταραμάς για να σας το πούμε; Τον περιμέναμε.
Αγιολί: Δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι έπρεπε να μας το πείτε!
Εμείς: Μα μόλις σας το είπαμε.

Τελικά με τα χίλια ζόρια μας έφεραν τον ταραμά σε ένα πιάτο (ήταν εντάξει αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο).
Στο τέλος μετά από όλη αυτή τη διαφωνία που μας χάλασε τη διάθεση δεν μας έφεραν ούτε το παγωτό που συμπεριλαμβανόταν στο μενού.
Εμείς δε θέλαμε να διαφωνήσουμε για άλλη μία φορά, δεν το ζητήσαμε, πληρώσαμε και φύγαμε το οποίο τους το επισημάναμε όμως.

Συμπερασματικά
+
Νόστιμα φαγητά στην πλειοψηφία τους. Και όντως θα ξαναπηγαίναμε για φαγητό αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα αρνητικά στην εξυπηρέτηση που μας χάλασαν τη διάθεση.
-
•Δεν μας έφεραν από μόνοι τους τα μενού μαζί με τον κατάλογο.
•μας έφεραν λάθος κρασί (παραγγείλαμε δύο ίδια ποτήρια κόκκινο κρασί και μας έφεραν ένα κόκκινο και ένα λευκό)
•Δεν μας έφεραν τον Ταραμά από το μενού και αρνήθηκαν να τον φέρουν όταν ρωτήσαμε με την πρόφαση ότι έπρεπε να το πούμε νωρίτερα! πραγματικά απαράδεκτο!
• Δεν μας έφεραν το παγωτό από το μενού στο τέλος του φαγητού.
•Δεν μας κέρασαν γενικά τίποτα στο τέλος.
•και το κυριότερο όταν ένα κατάστημα κάνει τόσα λάθη επανειλημμένα δε γίνεται να μην το "ξεπληρώσει" κάπως έστω κερνώντας ένα κρασί, ένα γλυκό, κάτι που τους περίσσεψε από την κουζίνα, πραγματικά απαράδεκτο!!
• ακόμη στην ιστοσελίδα τους υπάρχει το μενού χωρίς τιμές που δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Αν δεν δούμε τις τιμές πως θα υπολογίσουμε τα χρήματά μας για να πάμε για φαγητό;

Για όλα τα παραπάνω αρνητικά δεν θα ξαναπάμε αν και το φαγητό γενικά ήταν καλό.

Λεωφόρος Νίκης 15, Θεσσαλονίκη

2310262888