DAL PROFESSORE

Ιταλία

  Αγίου Κωνσταντίνου 56, Μαρούσι [Χάρτης]
  210 6109988
  210 300 1590   για τηλ. κρατήσεις μέσω e-table.gr
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 15%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια

Ώρες λειτουργίας:
Ανοιχτό: Τρίτη - Κυριακή 5:30μ.μ. - 12:30π.μ.
Παροχές:
Δέχεται κρατήσεις Έχει δίκτυο Wifi Take away Ξεχωριστός χώρος για καπνίζοντες Φιλικό για οικογένειες/παιδιά Προσφέρεται για ιδιωτικές εκδηλώσεις

Λίγα λόγια για το εστιατόριο

Παραδοσιακές ιταλικές επιλογές και πίτσες. Σάββατο, Κυριακή & μεσημέρι. Κλειστά Κυριακή βράδυ.

Γράψε τη δική σου κριτική
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 15%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια


Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ιταλία - Μαρούσι, Αθήνα
Ιουν
06
2017
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
26-36

Επισκεφθήκαμε το εστιατόριο DAL PROFFESORE και στην τρίτη του ενσάρκωση, αυτή τη φορά, στις αρχές της Αγ. Κωνσταντίνου στο Μαρούσι. Πριν από αυτή τη φορά, το θυμάμαι από το καλοκαίρι του 2014 - στην Νάξο. Στην αρχική του εμφάνιση, πάλι στο Μαρούσι, δεν είχαμε καταφέρει να πάμε.

Το DP το 2014 στην Νάξο – με μία λέξη - τα “έσπαγε”. Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο εστιατόριο του νησιού με διαφορά. Και η Νάξος είχε ήδη εξαιρετικό φαγητό. Θυμάμαι ότι άνετα διανύαμε τα 20 χλμ πήγαινε-έλα από το ξενοδοχείο που μέναμε, 2 φορές στις 7 μέρες που περάσαμε στο νησί, για να φάμε ΑΞΕΧΑΣΤΑ.

Το DP στην Αγ. Κωνσταντίνου πλέον, είναι απλά διαφορετικό. Δυστυχώς, κατώτερο των προσδοκιών μας. Ακολουθούν λίγα στοιχεία για τον χώρο, λίγα περισσότερα για την εξυπηρέτηση και τέλος τα των γεύσεων.

Ο χώρος είναι πολύ φιλόξενος, και αποπνέει αστικό πολιτισμό εστιατορίου μητρόπολης. Ψηλοτάβανο, σωστά φωτισμένο, με ξεκούραστα μπεζ χρώματα, ξύλινες επενδύσεις, αναπαυτικές καρέκλες, ανοικτή κουζίνα για το απαραίτητο θεατράλε με τις φωτιές και την μαγειρική ομάδα επί το έργον, με εντυπωσιακά φωτιστικά που “προβάλλουν” μέσα από τις κολώνες της σάλας (γιατί έχουμε βαρεθεί τα κρεμαστά πορτατίφ τεντζερέ που έχουν μπει από το 90% των μεζεδοπωλείων, μέχρι τα καρότσια των σαλεπιτζήδων).

Η εξυπηρέτηση – (Σάββατο βράδυ στις 23.15 με άλλες δύο παρέες στον χώρο), δεν ήταν αυτή που εγώ θα ήθελα. Ούτε στη Νάξο ήτανε, αλλά εκεί είχε εντονότερη αίσθηση “φιλοξενίας”. Νομίζω ότι στο DP, όλα περιστρέφονται - λίγο παραπάνω απότι χρειάζεται - γύρω από την εμβληματική φιγούρα του chef-patron Νίκου Δημητροκάλη, και λιγότερο γύρω από τον πελάτη. Η επικοινωνία με τον ευγενικό σερβιτόρο ήταν απολύτως επαγγελματική, αλλά ήταν αποστειρωμένη. Παρ'όλη την τεχνική επάρκεια στην περιγραφή των πιάτων, ήταν “επικοινωνία” τύπου απαγγελία. Ήταν μονόλογος, ενώ θα έπρεπε να ήταν διάλογος. Δεν ξέρω αν έφταιγε και το ότι πήγαμε σχετικά αργά; Αν ναι, δεν θα έπρεπε.

Τα πιάτα στη συνέχεια κατέφθασαν λίγο ασυντόνιστα. Σχεδόν αμέσως τα 2 πρώτα, μετά από 3-4 λεπτά το ένα κυρίως;; (που έμεινε να κρυώνει), ώσπου να έρθουν και τα υπόλοιπα μετά από 10 λεπτά. Το μάζεμα των πιάτων στο τέλος, ήταν και βιαστικό και αμήχανο.

Μία τελευταία παρατήρηση σχετικά με το κάπνισμα. Δεν θέλω να βάζω τα πράγματα στο μικροσκόπιο, αλλά επειδή είμαι στο “DP” και όχι στο “Μπαρ – Το ναυάγιο” στην Άνω Καρδιτσομαγούλα, θα πω το εξής. Αυτός ο χαβαλές με το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει. Αποδεδειγμένα επιβαρύνει θανατηφόρα (9% των παθητικών καπνιστών καταλήγουν λόγω αυτού), ενώ προσβάλλει μεγάλο μέρος του περιορισμένου ελεύθερου χώρου του καθένα από εμάς.

Τα της γεύσης ήταν και του ύψους, και του βάθους. Τίποτε δεν ξεχώριζε γευστικά στην σαλάτα με τις διάφορες πρασινάδες, το ξυνόμηλο και το καρύδι - στα 9 ευρώ,

ενώ η mozzarella burrata - στα 12 ευρώ, δεν έπρεπε να φθάσει στο τραπέζι μας, όπως έφθασε. Δεν ήταν ακριβή σε καμία περίπτωση – η burrata είναι ένα ουράνιο γευστικά τυρί, που σχηματική σχέση έχει μόνο με την γνωστή mozzarella, δύσκολα την βρίσκεις σε ιταλικά εστιατόρια, και έχει εξαιρετικά μικρή διάρκεια ζωής. Όταν όμως σερβίρεται με λίγα διάσπαρτα κομμένα στη μέση ντοματίνια “βελανίδια” της λαικής, χωρίς έστω και ένα φυλλαράκι βασιλικού, χωρίς 4-5 (δεν θέλει παραπάνω) από εκείνα τα πρωτότυπα χρωματιστά ντοματάκια και με ένα “φιλμ” μόνο ελαιολάδου στο πιάτο, τότε το πιάτο χρειάζεται επανεξέταση.

Στα κυρίως. Η arrabiata του φίλου νόστιμη – αλλά ως ζυμαρικό σύντομα εξέπνευσε (περίμενε ο έρμος μέχρι να έρθουν και τα δικά μας). Σωστή ποσότητα, εξαιρετικά χυλωμένη η σάλτσα ντομάτα και τόσο ισορροπημένα πικάντικη - όσο πρέπει να είναι η arrabiata. Ούτε για παιδιά, ούτε για αιμορροίδες.

Οι κυρίες μοιράστηκαν μία ταλιάτα η οποία ήταν άψογα ψημένη, αρκετά νόστιμη, αλλά χωρίς το γευστικό εύρος που δίνει κυρίως το έντονο ενδομυικό λίπος. Στα 24 ευρώ και black angus όμως, το vfm της ήταν πολύ τίμιο. Κρύσταλλοι αλατιού στο πλάι. Συνοδεία αρμύρας (πρωτότυπο) που όμως ήταν παραβρασμένη και οπτικά - λιγότερο γευστικά - προς απόσυρση.

Σε εμένα, paccheri (φρέσκο ζυμαρικό με σχήμα ανάμεσα σε cannelloni και rigatoni) με χταπόδι σε σάλτσα ντομάτας – στα 14 ευρώ. Τεράστια μερίδα στον μανιακό (από την πόρτα πρέπει να με πήραν χαμπάρι), και από γεύση... τι να πώ. Τέλεια τελειωμένα ζυμαρικά, έκρηξη γεύσης η σάλτσα ντομάτας με ένα εξαιρετικό δέσιμο, μικρά κομματάκια από μία ύλη (με μία επιφύλαξη μου φάνηκε ότι ήταν μεδούλι), και εξαιρετικά τρυφερό το χταπόδι. Τσίμπαγε λίγο στο αλάτι, αλλά όταν φτάνεις στην... Δαμασκό, λίγο σε νοιάζει αν έχει και περιορισμένη νέφωση. Όποιος είχε μαγειρέψει αυτή την σάλτσα (εικάζω ο ίδιος ο Δημητροκάλης), όχι απλά ξέρει τι κάνει, είναι καταξιωμένος τεχνίτης. Πιάτο να σηκωθεί κανείς για υπόκλιση, αλλά επειδή ο μάγειρας κάπνιζε φάτσα κάρτα στα 3 μέτρα απέναντι μου, μου είχε κοπεί κάθε όρεξη για αβρότητες.

Το τιραμισού που μοιραστήκαμε στο τέλος ήταν φρεσκότατο, αλλά ένα κλικ παραπάνω γλυκό απ’ότι έπρεπε.

Το DP δεν σερβίρει πίτσα. Η λίστα κρασιών του είναι περιορισμένη – πάντα για το βεληνεκές και το εύρος των γευστικών προτάσεων του συγκεκριμένου εστιατορίου. Η τιμολόγηση τους είναι έντιμη. Η τιμολόγηση των περισσοτέρων πιάτων του είναι χαμηλότερη απ’ότι περιμένει κανείς (και για το μενού, και για την περιοχή). Στο μενού παρελαύνει από σκορπίνα και αυγοτάραχο, και από φρέσκια τρούφα, μέχρι guanciale (το πρέπον αλλαντικό κυρίως στην carbonara και την amatriciana, αντί της γνωστής πανσέτας). Σε τέτοια πιάτα, τέτοιες τιμές νομίζω ότι δεν υπάρχουν ακόμη και σε σοβαρά ιταλικά. Έχει ένα μενού που δεν σε ζαλίζει, και παρουσιάζει και κάμποσα πιάτα ημέρας.

Είναι το DP τόσο κακό εστιατόριο, όπως περιγράφεται σε κάποιες κριτικές; Προσωπική μου απόψη είναι πως όχι. Το DP σίγουρα δεν είναι για όλα τα γούστα από αισθητικής πλευράς, αλλά από πλευράς τιμών - σε σχέση πάντα με τις γευστικές προτάσεις και της επιτυχίας στις γεύσεις του, δεν απευθύνεται μόνο σε έχοντες. Μπορεί το πιάτο με τα ζυμαρικά και την σκορπίνα στα 30 ευρώ να κρίνεται υπερβολικό, αλλά από την άλλη πρόκειται για μια φρέσκια ύλη που έχει φύρα 50%. Υπάρχουν σαφώς οικονομικότερες προτάσεις στο μενού του, χωρίς έκπτωση στην πρωτοτυπία, την ποιότητα και την γεύση που δεν ξεπερνούν τα 12-13 ευρώ.

Είναι αντίθετα όμως το DP τόσο καλό; Επίσης όχι, κατά τη γνώμη μου αλλά το ισοζύγιο του είναι θετικό, όπως φαίνεται και στις παραπάνω ντομάτες. Μπορεί να είναι πρωτότυπο και αυθεντικό, ο chef είναι κατ'αρχήν Μάγειρας, έχει γίνει σοβαρή επένδυση που διαμόρφωσε ένα φιλόξενο χώρο, αλλά μία ακολουθία από πρακτικές, μας έδωσαν την εντύπωση ότι το DP χάνει στα σημεία (εκείνη την βραδυά τουλάχιστον) και είναι μάλλον “κουρασμένο”. Ελπίζω όχι και ξέπνοο.

Τελειώνοντας, να επαναλάβω ότι θα έπρεπε να μην ενθαρρύνουν το κάπνισμα στην εσωτερική σάλα. Το τελευταίο, το έγραψα όσο πιο κόσμια μπορώ, αν και το είχα συντάξει λίγο διαφορετικά στο μυαλό μου. Ίσως να επανεξετάσουν λίγο παραπάνω την Φιλοξενία έναντι της Εξυπηρέτησης, γιατί η σημερινή ικανοποίηση του πελάτη, είναι κινούμενος και όχι σταθερός στόχος. Ίσως επίσης να προσέξουν λίγο τα πρώτα πιάτα τους – λιγότερο γευστικά, και περισσότερο από πλευράς παρουσίασης, γιατί το μάτι χορταίνει πρώτο. Να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν καλές πρώτες ύλες. Να συνεχίσουν να πειραματίζονται με πρωτότυπα πιάτα. Να ανακαλούν τις μέρες στη Νάξο.

Αξίζει οπωσδήποτε μία πρώτη διερευνητική επίσκεψη, και στην συνέχεια ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Εμείς, θα ξαναπηγαίναμε.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 15%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ιταλία - Μαρούσι, Αθήνα
Φεβ
14
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
37-49

Μεσοβδόμαδα, με ωραία παρέα και τι καλύτερο από ένα καλό Ιταλικό εστιατόριο!

Κομψή σάλα αλλά λίγο "κρύα" πολύ ενιαία με αποτέλεσμα να θυμίζει λίγο σάλα ξενοδοχείου. Άνετα όμως καθίσματα με σωστές αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια.

Ο σερβιτόρος μας ήταν εξαιρετικός! Πολύ ευγενικός, διακριτικά παρόν και ενημερωμένες για τον κατάλογο. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για την σερβιτόρα η οποία μας καλωσόρισε και μας σέρβιρε με τσίχλα στο στόμα!

Ο κατάλογος μικρός και συνοπτικός, επιπλέον πιάτα ημέρας, επιπλέον ο chef ο οποίος είχε την ευγένεια να δημιουργήσει πιάτα βάση των επιθυμιών μας

Πήραμε μια σαλάτα με ντομάτα και mozzarella, δεν ήταν σωστά αρτυσμένη και η mozzarella δεν ήταν αρκετά "δεμένη". Μία πράσινη σαλάτα με ανθότυρο, πολύ καλή. Για ορεκτικό πήραμε καρπάτσιο από χταπόδι και γαρίδες με φιλέτα εσπεριδοειδών, όχι αξιομνημόνευτο. Από κυρίως πήραμε χειροποίητες ταλιατέλες με καραβίδες ντοματίνια και σπανάκι, νιόκι με ελαφριά κόκκινη σάλτσα που ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό!

Στο τέλος μας φέρανε στο τραπέζι ένα μπουκάλι μαστίχα Skinos, για να πιούμε όσο θέλουμε.

Ο λογαριασμός σχετικά αναμενόμενος περίπου 40€/άτομο.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 15%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ιταλία - Μαρούσι, Αθήνα
Οκτ
14
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
-

Πηγαμε με τον αντρα μου για δειπνο Σαββατο βραδυ. Το φαγητο ηταν απογοητευτικο - με εξαιρεση τα spaghetti με τη σκορπινα που ηταν ωραιο πιατο. Η σαλατα στεγνη, το vitello tonnato αδιαφορο και το κριθαροτο τελειως ανοστο.

Στη λιστα κρασιων υπηρχε ποικιλια επιλογων σε ποτηρι αλλα δυστυχως οχι και στην πραξη οπου υπηρχε μονο μια επιλογη σε ποτηρι- αν ειναι ετσι, ας ενημερωσουν τον καταλογο.

Το τραγικοτερο ολων ηταν το γεγονος οτι επιτρεπουν το καπνισμα- αλλο ενα εστιατοριο που δεν σεβεται τους πελατες του. Ακομα και να ειχε το ωραιοτερο φαγητο του κοσμου (που ηταν τελικα πολυ κατω του μετριου) δεν θα πηγαινα ξανα μονο και μονο για το τσιγαρο.

Απογοητευτικο....

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 15%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ιταλία - Μαρούσι, Αθήνα
Δεκ
17
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
37-49

Επισκέφθηκα το εστιατόριο μετά από πρόσκληση. Απογοητεύτηκα από το μετριότατο περιβάλλον αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να βιάζομαι πριν δοκιμάσω την κουζίνα του. Τελικά, δοκίμασα διάφορα πιάτα και γλυκά, πλην όμως όλα ήταν πολύ κάτω του μετρίου και αδιάφορα. Στο τέλος, με ευχαρίστησαν για την υπομονή μου με ένα υψηλό λογαριασμό... Ένιωσα ότι την πάτησα....

Πραγματικά δεν το συνιστώ.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 15%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ιταλία - Μαρούσι, Αθήνα
Νοε
21
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
17-25

Το εστιατοριο προταθηκε απο μελος της παρεας, ο οποίος το γνωριζε στην προηγουμενη τοποθεσια του. Ειδα τις κριτικες πριν παμε και πιστεψα οτι ηταν υπερβολικες, γιατι δεν φαινοταν πιστευτο να συμβαινουν ολα αυτα που αναφερονταν. Και ομως, συμβαινουν τα περισσοτερα (επιεικως).

1. Το σερβις ειναι επιεικως απαραδεκτο. Υπαρχουν δεκαδες ατομα τα οποια περιφερονται στο μαγαζι, πιθανον περισσοτερα και απο τους πελατες, για να καταφερεις ομως καποιος να φτασει στο τραπεζι χρειαζεται ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΚΛΗΡΗ. Μιλαμε για αγριο κουνημα των χεριων για 2 λεπτα, μεχρι να δεησει καποιος να ερθει.

2. Ο καταλογος ειναι απιστευτα μικρος. Μερος που πλασαρεται ως ιταλικο και εχει 5-6 μακαροναδες!

3. Οι μεριδες ειναι απιστευτα μικρες, σε απιστευτα μεγαλα πιατα. Μιλαμε για πιατα διαμετρου 40 εκατοστων, με "χρησιμο" τμημα διαμετρου περιπου 10 εκατοστων.

4. Η παραγγελια εκανε περισσοτερο απο μια ωρα να φτασει στο τραπεζι, οταν στο μαγαζι υπηρχαν 3 παρεες και πισω απο τον παγκο φαινονταν να δουλευουν πυρετωδως τουλαχιστον 4 ατομα. Σε ολο αυτο το διαστημα, ουτε ενας ανθρωπος δεν εμφανιστηκε στο τραπεζι να προσπαθησει να δικαιολογησει την καθυστερηση. Ακομα και μετα απο τοση καθυστερηση, ηρθαν μονο τα τρια πιατα, με τα αλλα δυο να καθυστερουν αλλο ενα τεταρτο.

5. Το νιοκι που παρηγγειλα ηταν εντελως ανοστο και ελαχιστο (πρεπει να ηταν 7-8 κομματια). Φαινοταν δυσκολο να καταλαβει κανεις απο τι υλικο ηταν παρασκευασμενο, ενω η σαλτσα καταλαμβανε το μεγαλυτερο τμημα του πιατου. Τελικα το πιατο επεστραφη, αλλα περα απο μια τυπικη συγγνωμη απο το σερβιτορο, δεν υπηρξε καποια αλλη αντιδραση, καποια εστω τυπικη κινηση ανταποδοσης για την ταλαιπωρια.

6. Οταν εφτασε η ωρα να πληρωσουμε (25 ευρω/ατομο, για ελαχιστα πραγματα), μας ρωτησε πώς μας φανηκε. Του ειπαμε ολα τα παραπανω, σχεδον τιποτα θετικο, και ακολούθησε η κορυφαια αντιδραση: "Θα θέλατε να με πληρώσετε?". Τουλαχιστον αφαιρεσαν το "μεταλλικο" πιατο...

7. Το καπνισμα επιτρεπεται χωρις κανενα περιορισμο, με αποτελεσμα το προφανες ντουμανι. Οταν το επισημαναμε, εισπραξαμε σιωπη.

Συνολικα, μιλαμε για μια πολυ ασχημη εμπειρια. Δεν θα το συνιστουσα σε κανεναν.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 15%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ιταλία - Μαρούσι, Αθήνα
Νοε
05
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
26-36

Ψυχρό και αδιάφορο περιβάλλον. Μέτριο σέρβις, με άγευστα και χαμηλής ποιότητας φαγητά σε σχέση με την τιμή τους. Το προσωπικό φαίνεται ανεκπαίδευτο.

Κανονικά κάποιος θα περίμενε να πληρώσει τουλάχιστον τα μισά από τα χρεούμενα. Δεν θα ξαναπάω και δεν το προτείνω ούτε καν για δοκιμή.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 15%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια