ΚΡΙΘΑΜΟΣ

Μοντέρνες ταβέρνες
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα
-
Τρίτη
-
Τετάρτη
-
Πέμπτη
-
Παρασκευή
-
Σάββατο
-
Κυριακή
-
Λίγα λόγια για το εστιατόριο

Νησιώτικο ντεκόρ και μενού με έμπνευση από Κάρπαθο. Και μεσημέρι. Κλειστά Κυριακή βράδυ.

Πως θα το βρείτε
  Μπουμπουλίνας & Ν. Παρίτση, Ν. Ψυχικό
  210 6728790-1







Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες - Ν. Ψυχικό, Αθήνα
Ιαν
04
2017
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
26-36

Χρόνια πολλά αγαπητοί καλοφαγάδες! Παραμονές Χριστουγέννων βρέθηκα σε επαγγελματική εορταστική έξοδο στον Κρίθαμο, για τον οποίο είχα ακούσει ως κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, αλλά ποτέ δεν είχα εντοπίσει ακριβώς. Eίναι ελαφρώς καμουφλαρισμένος μέσα στα στενά του Κάτω Χαλανδρίου και στα όρια με το Ν. Ψυχικό, σε περιοχή που δεν περιμένεις να συναντήσεις καταστήματα εστίασης- εκτός από το σχετικά κοντινό, αλλά βέβαια διαφορετικού ύφους, “Μινόρε”. Μπορεί να περάσεις απ’ έξω και να μην το προσέξεις καν. Όπως διαπίστωσα όμως πρέπει να πρόκειται για γνωστό προορισμό επαγγελματικών γευμάτων, καθ’ ότι γειτονεύει με νευραλγικό κομμάτι της Κηφισίας και πλήθος εταιρειών και γραφείων. Στα συν ότι διατίθεται parking για τους πελάτες, που είναι όντως δύσκολο στην περιοχή.

Στα της κουζίνας: αρχικά στο άκουσμα της λέξης “κρίθαμος”υπέθεσα ότι πρόκειται για κρητική, αλλά τελικά το βασικό θέμα- έμπνευση είναι η καρπαθιώτικη παράδοση απ’ όπου κατάγονται και οι ιδιοκτήτες. Αναγνωρίζουν όμως και τη στενή γαστρονομική συγγένειά τους με την Κρήτη, όπως διαπιστώνει κανείς διαβάζοντας ένα είδος μαντινάδας στην πρώτη σελίδα του περιποιημένου μενού τους, όπου αναφέρεται και η ιστορία της οικογένειας των ιδιοκτητών και το συνολικό concept της μαγειρικής τους. Εκεί εισχωρούν και επιρροές από την ευρύτερη αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα (π. χ. Κίμωλος, Κάσος) χωρίς να λείπουν και πιάτα από το Ιόνιο (π. χ. Κεφαλλονίτικη ριγανάδα) αλλά και προϊόντα από τη Βόρεια Ελλάδα (Καστοριά, Δράμα). Ο κατάλογος είναι πλήρως διαθέσιμος στο site τους, όπου πολύ σωστά αναφέρονται και οι τιμές.

Ως προς την ατμόσφαιρα είναι αυτό που θα λέγαμε μια καλοφροντισμένη ταβέρνα. Χωρίς κάτι ιδιαίτερο και πρωτότυπο, είναι περιποιημένα τα τραπεζοκαθίσματα, με διπλά μαχαιροπίρουνα και ποτήρια, αρκετά καλόγουστο περιβάλλον, καθαριότητα παντού, πολύ ευγενικό και εκπαιδευμένο προσωπικό. Ένα αρνητικό που εντόπισα είναι ο εξαερισμός του χώρου. Παρ’ ότι προτιμήσαμε να καθίσουμε στον ημι-υπαίθριο χωρο, όπου επιτρέπεται το κάπνισμα, ακόμα και εκεί οι οσμές από το τσιγάρο αλλά και την κουζίνα ήταν αρκετά έντονες. Η θερμοκρασία όμως του χώρου, παρά το τσουχτερό κρύο, ήταν μια χαρά.

Η επίσκεψή μας έγινε μεσημέρι καθημερινής, όπου όπως ήταν αναμενόμενο, η προσέλευση ήταν πολύ περιορισμένη (άλλα 2-3 τραπέζια). Πολύ ζεστή υποδοχή από έναν νεαρό και μια νέα κοπέλα στο σέρβις. Κατ’ αρχάς μας προσφέρθηκε ως καλωσόρισμα πατατόσουπα σερβιρισμένη σε κούπες, η οποία ήταν πραγματικά νοστιμότατη, σε ιδανική θερμοκρασία και ό, τι πιο καλοδεχούμενο για μια παγωμένη χειμωνιάτικη μέρα. Κατέφθασε επίσης εμφιαλωμένο νερό (το οποίο έγινε δεκτό λόγω της επαγγελματικής ‘φύσεως’ του γεύματος) και αρκετά καλό μαύρο ψωμί. Για να είμαστε πιο ακριβείς, τις γεύσεις συνολικά θα τις αξιολογούσα με 2,5/4 αλλά θα ήταν άδικο να το στρογγυλέψω προς τα κάτω. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
- Σαλάτα του μπαξέ με ψητό μανούρι: Αρκετά κοινή, όχι κάτι αξιομνημόνευτο, πάντως με φρεσκοκομμένα λαχανικά.
- Ρολλάκια μελιτζάνας με κιμά και μετσοβόνε: Εδώ απογοητεύθηκα πολύ. Η μελιτζάνα ήταν ελαφρώς ωμή, ο κιμάς βαρύς και το κάπνισμα του τυριού υπερβολικά έντονο.
- Ντοματοκεφτέδες: Ξεχάστε ό, τι έχετε στο μυαλό σας. Ουσιαστικά επρόκειτο για ένα είδος λαδένιας- ψωμένιου ζυμαριού με μεγάλα και σχεδόν ωμά κομμάτια φρέσκιας ντομάτας. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να βασίζεται σε κάποια παραδοσιακή συνταγή, αλλά το αποτέλεσμα ήταν άνοστο και θα ήταν καλύτερο να περιορίσουν το πιάτο αυτό σε εποχή που τουλάχιστον οι ντομάτες είναι της εποχής.
- Σουτζούκι: Δεν το δοκίμασα, αλλά άκουσα καλά σχόλια από φανατικούς του είδους.
- Κασιώτικη φάβα με λιαστές ντομάτες: Πολύ νόστιμη, με ωραία υφή και σερβιρίστηκε σε σωστή θερμοκρασία. Η τιμή όμως στα 8 ευρώ για φάβα!
- Μακαρούνες Καρπάθου με σιτάκα κασιώτικη και τσίκνωμα: Πολύ νόστιμο και γενναιόδωρο ως μερίδα με πολύ σωστά βρασμένα τα ζυμαρικά. Όμως λανθασμένα το τσίκνωμα μεταφράζεται στο μενού ως «καραμέλωμα». Πρόκειται για κανονικότατα τηγανισμένο κρεμμύδι, οπότε σκεφτείτε την ανθεκτικότητα του στομαχιού σας πριν το παραγγείλετε.
- Χοιρινά μπριζολάκια: Οκ, σωστά στο ψήσιμο. Ίσως το πιο ενδιαφέρον να ήταν οι πατάτες που τα συνόδευαν, που είναι στην ουσία λεπτοκομμένα και τραγανά τσιπς. Τα τσιπς παραγγέλθηκαν επίσης και χωριστά και αξίζει όντως να τα δοκιμάσετε, μόνο φροντίστε να τα συμπεριλάβετε στην αρχική σας παραγγελία των πρώτων πιάτων γιατί αλλιώς μάλλον θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ.
- Ραβιόλες χειροποίητες με μοσχάρι και χοιρινό και κρέμα παλαιωμένης γραβιέρας: Αν είστε λάτρεις των βαριών, κρεμωδών σαλτσών θα σας αρέσει. Οι ραβιόλες ήταν επίσης πολύ σωστά βρασμένες. Θα ήθελε όμως και κάποιο πράσινο μυρωδικούλι, έστω λίγο φρέσκο μαϊντανό για να σπάσει τις πολύ κρεμώδεις υφές και τα αμυλούχα συστατικά του πιάτου.
- Κοντοσούβλι κοτόπουλο με χούμους και πλιγούρι: Συμπαθητικό το κοτόπουλο, έλειπε ένταση από το χούμους και το πλιγούρι ήταν μάλλον αδιάφορο.

Από γλυκά υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία που απ’ ότι κατάλαβα διαφοροποιείται καθημερινά, από την οποία δοκιμάσαμε τη λάβα σοκολάτας και μια ποικιλία παγωτών, με πιο ενδιαφέρον αυτό με τη γεύση μαστίχας.

Το σέρβις σε σωστή ισορροπία μεταξύ επαγγελματισμού και φιλικής αντιμετώπισης. Υπήρξε κάποια καθυστέρηση μεταξύ των πρώτων και των κυρίως πιάτων, τα οποία όμως σωστά ήρθαν όλα μαζί. Για τον τελικό λογαριασμό δεν έχω εικόνα, όμως είναι αρκετά τσιμπημένες οι τιμές και ιδίως στα πρώτα πιάτα.

Αν θα ξαναπήγαινα; Για μια αντίστοιχη περίπτωση επαγγελματικού γεύματος ναι, αν εξαιρέσει κανείς τον ελλιπή εξαερισμό που δεν ενδείκνυται και πολύ σε τέτοιες συνευρέσεις και ιδίως αν μετά έχεις να συνεχίσεις τη δουλειά ή την έξοδό σου. Σίγουρα πάντως την επόμενη φορά θα είχα μεγαλύτερο ενδιαφέρον να δοκιμάσω τα ψαρικά τους από τις όμορφες Κάρπαθο και Κάσο.

Αυτά για την αρχή του ’17. Καλή χρονιά!

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες - Ν. Ψυχικό, Αθήνα
Φεβ
20
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
17-25

Στο συγκεκριμένο εστιατόριο έχω φάει αρκετές φορές. Η κριτική μου αφορά ως επί το πλείστον την τελευταία φορά, μια Παρασκευή βράδυ που πήγα με το φίλο μου μετά από τηλεφωνική κράτηση.

Είχα πει πως θα το ξανασκεφτώ να ξαναφάω εκεί, λόγω των υπερβολικών σε σχέση με αυτό που προσφέρει τιμών. Εξαιτίας κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της Αθήνας από τους αγρότες όμως, αναγκαστήκαμε να πάμε λίγο εκτός κέντρου.

Ο χώρος έχει περιγραφεί από άλλους χρήστες. Αυτό που θα σχολιάσω είναι πως την τελευταία φορά που πήγα καθήσαμε στο χώρο καπνιζόντων και παρόλα αυτά δεν υπήρχε καθόλου μυρωδιά καπνού στην ατμόσφαιρα. Προφανώς ο εξαερισμός είναι πολύ καλός.

Σε ό, τι αφορά την εξυπηρέτηση, όλες τις φορές ήταν άψογη, πάντα βρίσκεις σερβιτόρο αν χρειαστείς κάτι και είναι όλοι τους ευγενικοί.

Στα του φαγητού τώρα. Λυπάμαι, αλλά την τελευταία φορά δεν έμεινα ευχαριστημένη. Κατ'αρχήν, μας έφεραν για καλωσόρισμα μία αλοιφή με τρια ή τέσσερα παξιμαδάκια τα οποία ήταν τόσο σκληρά που οριακά μπορούσες να τα σπάσεις με τα δόντια σου. Και το λέει ένας άνθρωπος που τρώει σχεδόν μόνο παξιμάδια και σπάνια ψωμί. Στη συνέχεια ήρθε εμφιαλωμένο νερό χωρίς να ρωτηθούμε. Το προσπερνώ και αυτό.

Πήραμε:
Κανταΐφι με τυριά. Ακούγεται νόστιμο και ενδιαφέρον. Δυστυχώς, ήταν ένα αδιάφορο πιάτο, μάλλον το κανταΐφι ήταν πολύ σε ποσότητα σε σχέση με τη γέμιση και το αποτέλεσμα ήταν κάτω του μετρίου.
Ντοματοκεφτέδες. Καταπληκτικό πιάτο, πεντανόστιμη η γέμιση, καταλάβαινες την ντομάτα και τα τυριά χωρίς τηγανίλα.

Ζυμαρικά, μακαρούνες νομίζω τα έγραφε στο μενού, με μαύρο χοίρο. Απλά πολύ μέτριο πιάυο, με λίγα κομμάτια κρέατος που επιτρέψτε μου να έχω μια μικρή αμφιβολία αν ήταν όντως μαύρος χοίρος. Δε μύριζε έτσι πάντως.
Ένα κιλό λευκό χύμα κρασί, μια χαρά.
Στο τέλος μας κέρασαν χαλβά.

Για τα παραπάνω δώσαμε 42,5 ευρώ. Όσες φορές έχω πάει στο συγκεκριμένο εστιατόριο δε φεύγουμε με λιγότερο από 25-30 ευρώ. Απλά έτυχε το συγκεκριμένο βράδι να μην πεινάμε πολύ.
Θεωρώ πως πρέπει να κοιτάξουν λίγο τις τιμές τους. Τα πιάτα τους σε γενικές γραμμές δεν είναι κακά, αλλά μερικά χρειάζονται αναθεώριση.

Αν ξαναβρεθώ στην περιοχή ίσως και να ξαναπάω. Προτιμότερα όμως τελικά είναι τα μαγαζιά της Αδριανείου.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες - Ν. Ψυχικό, Αθήνα
Φεβ
10
2017
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
26-36

Γυρίσαμε από τον Κρίθαμο ενθουσιασμένοι. Επιτέλους ένα εστιατόριο με ποικιλία από ελληνικές γεύσεις στο μενού, νόστιμα πιάτα κ χαμογελαστό χαλαρό σερβις παρόλη την πολυκοσμία.

Με καταγωγή από την Κάρπαθο, η οποια επηρεάζει το μενού τους, προσφέρουν ποικιλία από κρεατικά αλλά κ θαλασσινά πιάτα. Εμείς πορευτήκαμε με τα κρεατικά. την επόμενη φορά ίσως δοκιμάσουμε ψαρι.
Το κοινό κατά μέσο όρο μεγάλης ηλικίας, αλλά κ οικογένειες και κάποια νεαρά ζευγάρια, ο χώρος όχι κάτι το ιδιαίτερο, μέτρια διακόσμηση σε ήσυχη γειτονιά με εύκολη πρόσβαση από τη Μεσογείων κ σχετικά εύκολο κυριακάτικο παρκιν. ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΟ.
Μάλλον στριμωγμένοι οι έξι στο τραπεζι.

6 άτομα πήραμε:
3 κατσικάκια-τεράστιες μερίδες, ικανοποίησαν οσους το διάλεξαν,
1 συκωτάκια- λεπτοκομμένο, με σπιτικό πουρέ κ καραμελωμένα κρεμμύδια-από τα πιο ωραία που έχω δοκιμάσει ποτέ,
1 μπιφτέκι angus-πολύ ζουμερό,
ενα χουνκιαρ μπεγιεντί-μικρή μερίδα αλλά νόστιμο,
μία σαλάτα μπαξέ-ζουμερή κ χορταστική,
μία χορτοπιτάκια- αδιάφορο αλλά μας έκανε δώρο διπλή μερίδα γιατί είμασταν έξι κ η στανταρ μερίδα περιλαμβάνει τέσσερα τεμάχια,
μία χειροποίητα ζυμαρικά με καραμελωμένα κρεμμύδια-νομίζω το απόλυτο must του μαγαζιού, μια απλή, παραδοσιακή συνταγή αλλά τόσο νόστιμη
2 λίτρα κρασί λευκό το δικό τους.
ΓΙα το τέλος τρία γλυκά, το ένα πιο ωραίο από το άλλο, παρατήρησα ότι όλα τα τραπέζια επέλεγαν κ επιδόρπιο. Το μέγεθος των γλυκών, η παρουσίαση κ η γεύση τους ήταν ειλικρινά ήταν μία ευχάριστη έκπληξη.
Σύνολο 150€.

Βγαίνει ένα γενναίο 25άρι το άτομο αλλά έχεις φάει ωραίες γεύσεις, νιώθεις ότι δεν σε κοροιδέψανε, σε έχουν κεράσει (τα χορτοπιτάκια και μία σούπα πατάτας στην αρχή σε φλυτζανάκι του καφέ-έξυπνη πρόταση), σε έχουν σερβίρει γρήγορα αλλά και με τρόπο χαλαρό σαν να ήσουν ο μοναδικός πελάτης.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες - Ν. Ψυχικό, Αθήνα
Απρ
25
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
26-36

Μετά από αρκετές επισκέψεις τα 3 τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο μαγαζί ήρθε η ώρα για την αξιολόγηση. Κατά κανόνα πηγαίνω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχω πάει με το έτερο ήμισυ ή καλή παρέα.

Γεύση: σε γενικές γραμμές άνω του μετρίου (7/10), με σταθερά επιτυχημένα ορεκτικά (ντοματοκεφτέδες, σαρμαδάκια, μακαρούνες). Μέτρια εκτέλεση σε ότι σαλάτες έχω δοκιμάσει, αλλά τουλάχιστον είναι δροσερές και φρέσκιες. Τις περισσότερες φορές έχω δοκιμάσει κρέας (μπιφτέκι πολύ καλό, μπριζόλες ή κοτόπουλο καλομαγειρεμένα μεν, αλλά χωρίς κατι ιδιαίτερο). Τα γλυκά ίσως σώζουν την παρτίδα και δίνουν την 3η ντομάτα (προτείνεται το μιλφέιγ μαστίχας και τα σκαλτσούνια με μέλι). Το κρασί, λευκό και κόκκινο, πάντα αξιοπρεπές, αλλά όσοι επιθυμούν υπάρχει μεγάλη ποικιλία από εμφιαλωμένα.

Εξυπηρέτηση: τελικά το δυνατό χαρτί του μαγαζιού (9/10), είτε αυτό είναι γεμάτο είτε έχει λιγότερο κόσμο (τις καθημερινές). Πραγματικά άψογη και επαγγελματική συμπεριφορά.

Χώρος: λιτός, χωρίς ιδιαίτερες πινελιές, με σχετικά εύκολο parking. Υπάρχει σεβασμός στους μη καπνιστές.

VFM: επιεικώς μέτριο. Η τιμή δύσκολα πέφτει κάτω από 50 ευρώ το ζευγάρι. Πέρα από πιθανά επαγγελματικά ραντεβού, προτιμήστε κάτι καλύτερο, αν και στην περιοχή δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες - Ν. Ψυχικό, Αθήνα
Φεβ
18
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
26-36

Το επισκεφτήκαμε το Φεβρουάριο 2016. Πραγματικά είχα καιρό να φάω τόσο κακής ποιότητας φαγητό σε εστιατόριο.

Παραγγείλαμε από σαλάτες το καλαθάκι της γιαγιάς. Μπαγιάτικη σαλάτα πηγμένη στη σως προφανώς για να μην καταλάβουμε ότι είναι μπαγιάτικη. Επίσης, παραγγείλαμε θυμαρίσια χοιρινά μπριζολάκια με πουρέ. Το κρέας ήταν εξαιρετικά σκληρό και άγευστο. Για το λόγο αυτό είχαν περιχύσει το κρέας με άφθονη σως η οποία όμως δεν έσωζε την κατάσταση. Ο πουρές ήταν απαράδεκτος, σχεδόν δεν έμοιαζε με πουρέ. Το μπιφτέκι του ήταν το μόνο καλό που δοκιμάσαμε.

Να σημειώσω ότι το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό και εξυπηρετικό. Τι να το κάνεις όμως όταν η ποιότητα του φαγητού είναι τόσο κακή? Δε θα ξαναπάμε για κανένα λόγο.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες - Ν. Ψυχικό, Αθήνα
Δεκ
18
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
26-36

Το επισκεφθήκαμε τον Νοέμβριο του 2014 μετά από σχετική συμβουλή φίλων/θαμώνων. Ο χώρος μοιάζει με μοντέρνα ταβέρνα, ενώ η περιοχή είναι έυκολα προσιτή και με δυνατότητα παρκαρίσματος.

Η εξυπηρέτης ήταν πολύ καλή αν και Σάβατο βράδυ (εννοείται ότι τέτοια μέρα δεν ρισκάρεις να πας χωρίς να έχεις κλείσει αν και δεν είναι πολύ μικρό το μαγαζί). Τα τραπέζια σχετικά άνετα ενώ δεν φαίνεται να σέβονται το χώρο καπνιζόντων και μη.

Έχει πλούσια ελληνική/μοντέρνα κουζίνα με πιάτα των 12-16 ευρώ και πολλές επιλογές ημέρας. Πολύ καλές γεύσεις τα περισσότερα πιάτα και πολύ μεγάλες μερίδες. Πολύ καλη εντύπωση η πατατόσουπα που σέρβιραν για καλωσόρισμα. Μέτρια η σαλάτα αλλά συμπαθητικά τα γλυκά. Το πιάτο με το Συμιακό γαριδάκι ήταν σχετικά καλό (και ήταν όντως το πολύ μικρό γαριδάκι και όχι αυτό που σου βαφτίζουν δεξιά καια αριστερά) αλλά η ποσότητα σίγουρα δεν δικαιολογούσε τα 12 ευρώ.

Αν κάποιος μου πλήρωνε το γεύμα θα μπορούσα να τρώω πολύ συχνά εκεί σίγουρα. Όμως με 30-35 ευρώ το άτομο θα το επέλεγα για 1-2 φορές το χρόνο αλλά σίγουρα θα το προτείνω σε φίλους να το δοκιμάσουν.