Loader

Περιγραφή

Όλη μέρα ανοιχτό, πολύ μεγάλη ποικιλία από μπύρες.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

4 medium

17 Μαι 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Πήγαμε, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, η ίδια παρέα, 4 άτομα, στο Εν Αιθρία. Αυτή τη φορά, καθώς ο καιρός το επέτρεπε, κάτσαμε στο μπαλκόνι με θέα την πλατεία Πατριάρχου και η επιλογή ήταν πράγματι καλή.

Η ποικιλία σε μπύρες είναι πάντα μεγάλη και είναι σίγουρο ότι καθένας θα βρει κάτι του γούστου του. Μοναδικό μικρό φάουλ ότι κάποιες μπύρες που θέλαμε, ενώ στον κατάλογο υπήρχαν σε μπουκάλι τελικά ενημερωθήκαμε ότι ήταν διαθέσιμες μόνο από βαρέλι. Δεν μας έκανε και καμιά σημαντική διαφορά αλλά μπορεί να ενδιαφέρει άλλους.

Το φαγητό ήταν στα ίδια επίπεδα. Πήραμε δύο μικρές ποικιλίες, μία λουκάνικων και μία κρεατικών. Οι ποσότητες ήταν πραγματικά μεγάλες και δεν καταφέραμε να αδειάσουμε και τις δύο πιατέλες. Γευστικά ήταν όλα καλά χωρίς όμως να ξετρελαθούμε.

Η εξυπηρέτηση ήταν καλή. Τα παιδιά όλα ευγενικά. Μόνο πρόβλημα ότι το POS "έκανε νερά" και χρειάστηκε αρκετή ώρα μέχρι τελικά να γίνει η πληρωμή με κάρτα.

Μιας και ο χώρος ήταν ανοιχτός δεν υπήρχε αυτή τη φορά το πρόβλημα με τον καπνό που μας είχε ενοχλήσει στην προηγούμενη επίσκεψη.

Τέλος η τιμή μας ήρθε στα 16 ευρώ το άτομο (μία μπύρα ο καθένας και οι δύο μικρές ποικιλίες). Τιμή όχι ίσως χαμηλή αλλά αναμενόμενη για μπυραρία με φαγητό.

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη dski.

29 Ιουν 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Εχοντας καιρό να γράψω, αν και ποτέ δεν έπαψα να επισκέπτομαι καταστήματα και παρά την αύξηση του ΦΠΑ (24% πλέον από 13% πριν ένα χρόνο) θα ξεκινήσω τις κριτικές απο το ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ, μια μπυραρία που επισκευτήκαμε 4 άτομα πριν μια εβδομάδα με αφορμή τα γενέθλια μου.

Το φοβερό στην όλη υποθέση είναι ότι για λόγους μεροληψίας δεν διάβασα καμία προηγούμενη κριτική ακόμα, αλλά πρόσεξα ότι το 42% στο μέσο όρο των φίλων στην ποιότητα φαγητού και 62% στο VFM με βρίσκουν να συμφωνώ πλήρως.

Ξεκινώντας από το χώρο με μια λέξη τον αναφέρεις εντυπωσιακό, ειδικά το καλοκαίρι αν και εσωτερικά τον πρόσεξα επίσης προσεγμένο για τα δεδομένα μπυραρίας. Η εξωτερική ταράτσα (που κλείνει 100% και για το χειμώνα) είναι μια τέλεια επιλογή για όσους αρέσκονται να λικνίζονται η να συζητούν μετα ροκ μουσικης τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες με όμορφο και νεαρό κόσμο γύρω τους (αν και εγω προτιμό να βλέπω την πανσέληνο στο Κάστρο στο Πόρτο ράφτη να ατενίζω το κεντρικό Αιγαίο, ενω με δέρνει το μελτέμι του Ιούλη). Ο χώρος φοβερά καλάισθητος, το μπάρ μικρό αλλά πολύ όμορφο, ειδικά ο φωτισμός, η όλη κατάσταση θυμίζει ροκ καφε, κοσμικού νησιού 20 και πλέον χρόνια πριν. Τα τραπέζια μικρά, πολλά και σε μικρή απόσταση μεταξύ τους. Η θέα αν και σε αστικό τοπιό θεωρείται καλή.

Η εξυπηρέτηση σε γενικές γραμμές ήταν καλή, γρήγορη και διεικπαιρεωτική από νεαρούς. Ανανέωναν αμέσως το νερό κανάτας όταν το ζητούσαμε και έφερναν τις επιπλέον παραγγελίες. Το μοναδικό φάουλ ήταν ότι μας έβαλαν σε μικρό τραπέζι για 4 άτομα σε σημείο να μη χωράει η ποικιλία κρεατικών και τα 5-6 ποτήρια και να έχουμε ακουμπήσει πράγματα μέχρι και στο πάτωμα.

Το χύμα ροζέ ημίγλυκο (1/2 λίτρο) που παραγγείλαμε ήταν καλό αλλά στα 8 ευρώ (!!!! αλλού αγοράζεις τουλάχιστο 1 λίτρο). Σε μπύρες έβρισκες 'Ο, τι ήθελες αλλά οι τιμές ήταν τσιμπήμένες ελαφρώς. Τα αναψυκτικά 250 ml ήταν στα 3 ευρώ, τιμές που ξεπερνούν τη μέση καφετέρια. Και εδώ εννοείται πως θα φάς και θα πληρώσεις και κουβέρ 1-1,5 ευρώ το άτομο. Η ποικιλία κρεατικών ήταν μεγάλη μεν για 2 άτομα, αλλά αρχικά φάνηκε εντυπωσιακή και νόστιμη στην ξύλινη τάβλα, αλλά μόλις όλα άρχισαν να κρυονουν αποδείχτηκε η μέτρια ποιότητα στο κοτόπουλο, το κρέας και τα λουκάνικα, όλα χονδικής και βιομηχανιας, τηγανισμένα και κακοψημένα σε μέτριας ποιότητας λάδι (είχαμε και πόνοκοιλους-φουσκώματα το βράδυ).

4 άτομα πληρώσαμε 42 ευρώ άλλα έφαγαν σχεδόν οι δύο και ήπιαν οι τρείς και φυσικά όχι πολύ. Και δυστυχώς φάγαμε κάτι που θα θέλαμε να ξέχασουμε, ευτυχώς σε όμορφη ατμόσφαιρα.

Καλύτερα να πάτε για μία η δύο σκέτες μπύρες ο καθένας. Τότε μάλιστα. Αν μας ακούνε οι υπέυθυνοι να δώσουν βάση στην κουζίνα. Στο μαγαζί αυτό αξίζει να προσφέρεται κάτι καλύτερο.

Έκπτωση μέχρι 15%
Etable

Βρυούλων 4, Πλ. Πατριάρχου, Ν. Φιλαδέλφεια

210 2582751