ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟΝ ΣΑΜΨΩΝ

Κύπρος

  Ελ. Βενιζέλου 52 & Παπαφλέσσα, Παλλήνη [Χάρτης]
  210 6666027, 210 6033427
  210 300 1590   για τηλ. κρατήσεις μέσω e-table.gr
Κλείσε τραπέζι
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια

Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη έως Σάββατο ανοιχτά κάθε βράδυ από τις 20:00. Πέμπτη και Κυριακή ανοιχτά μεσημέρι από τις 13:00. Ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή-Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι (από Οκτώβρη μέχρι αρχές Απρίλη). Κυριακή και Δευτέρα βράδυ κλειστά.
Παροχές:
Δέχεται κρατήσεις Έχει ζωντανή μουσική Έχει δίκτυο Wifi Δέχεται πιστωτική κάρτα Take away Υπάρχει εξωτερικός χώρος Φιλικό για οικογένειες/παιδιά Προσφέρεται για ιδιωτικές εκδηλώσεις

Λίγα λόγια για το εστιατόριο

Στεγάζεται στο ίδιο οίκημα από το 1993, έχοντας παρόλα αυτά αλλάξει ουκ ολίγες φορές μορφή και άποψη στον χώρο, διατηρώντας απαράμιλλη τη ζεστασιά και την άνεση που προσφέρει!
Οι κυπριακοί μεζέδες του Σαμψών θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη αφού, σαν γόνος της μεγαλονήσου κι αυτός και η γυναίκα του-κυρά Λένια, γνωρίζουν όλα τα παραδοσιακά μυστικά της κυπριακής κουζίνας, είτε πρόκειται για σεφταλιές και κολοκάσι είτε για λικέρ και γλυκά κουταλιού!
Από Οκτώβριο μέχρι Μάιο λειτουργεί στην εσωτερική αίθουσα και με ζωντανή μουσική (διάφορα σχήματα, από λαϊκά και ρεμπέτικα μέχρι παραδοσιακά και έντεχνα) ενώ από Απρίλιο μέχρι Σεπτέμβρη "μετακομίζει" στην εξωτερική και ιδιαίτερα ατμοσφαιρική αυλή!

Γράψε τη δική σου κριτική
Κλείσε τραπέζι
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια