Loader

Περιγραφή

Δίπλα στη σχολή Ναυτικών Δοκίμων, με ατού το τηγανιτό ψάρι. Και μεσημέρι. Κλειστά Κυριακή βράδυ

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

9 medium

19 Μάρ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Δεν συνηθίζω να γράφω κριτικές για τα μαγαζιά που επισκέπτομαι, καθώς θεωρώ ότι οι εντυπώσεις είναι λίγο πολύ θέμα γούστου, τόσο για τη γεύση όσο και το περιβάλλον. Αυτή τη φορά όμως ειλικρινά έχω φτάσει στα όριά μου.

Είναι Καθαρά Δευτέρα και όλος ο κόσμος που θα βγει αυτές τις δύσκολες εποχές με την οικογένειά του, ή τη σχέση του, ή τους φίλους του, ψάχνει ένα αξιοπρεπές μαγαζί να φάει τα θαλασσινά του, να πιει το ουζάκι του και να περάσει καλά. Δυστυχώς ο καιρός φέτος δεν βοήθησε και καταλήξαμε σε αυτό το μαγαζί καθώς όλα τα γνωστά σε εμάς μαγαζιά ήταν κλεισμένα. Πήρα τηλέφωνο το πρωί να ρωτήσω αν υπάρχει τραπέζι για δύο άτομα και ο καταστηματάρχης με ενημέρωσε πως δεν δέχονται κρατήσεις και αν πάμε αρκετά νωρίς θα βρούμε τραπέζι. Ξεκινήσαμε λοιπόν νωρίς και 12:30 μ. μ. ήμασταν εκεί. Θα πιούμε το ουζάκι μας σκεφτήκαμε κ θα παραγγείλουμε σε κανένα 40λεπτο.

Εκτός από το γεγονός ότι δεχτήκαμε 3 φορές πίεση να παραγγείλουμε με το που καθήσαμε, όταν έφτασε αυτή η άτυχη στιγμή η σερβιτόρα μας ενημέρωσε ότι το μενού του καταστήματος για τα κούλουμα ( όπως και για τις υπόλοιπες μέρες) είναι χωριάτικη σαλάτα, γαρίδες (μικρές) τηγανιτές και κουτσομούρες!!! Δεν πίστευα στα αυτιά μου.. Ούτε καλαμαράκια ρωτάω με απορία;; Ούτε πατάτες τηγανιτές;; Δηλαδή ο κόσμος που σας προτίμησε για την αρχή της σαρακοστής δεν μπορεί καν να νηστέψει και οι μόνες του επιλογές είναι γαρίδες τηγανιτές και κουτσομούρες;;; Έβλεπα όλα τα τραπέζια γύρω μου να έχουν πάρει μια χωριάτικη και γαρίδες και επειδή φυσικά δεν χόρτεναν να αναγκάζονται να πάρουν καθαρά δευτέρα κουτσομούρες!!!

Έ λ ε ο ς!! Άλλα μαγαζιά έχουν μόνο κρεατικά και λόγω καθαράς δευτέρας βάζουν σαρακοστιανά ή έστω τα βασικά.. Δεν γίνεται να λες δεν φέρνω πατάτες τηγανιτές ή άλλα θαλασσινά.. Πήραμε 1 καραφάκι ούζο (6 ευρώ), 1 μερίδα γαριδες τηγανιτές (15 ευρω!!! Και ήταν 1000% κατεψυγμένες, όπως είναι και το λογικό άλλωστε), 4 κουτσομούρες (20 ευρώ, δλδ 5 ευρώ η κουτσομούρα σε μέγεθος 15 πόντων), 1 χωριάτικη χωρίς φέτα (3 ευρώ) και μας έφερε και 3 κομμάτια λαγάνα που μας τη χρέωσε 2 ευρώ.. Σύνολο 46 ευρώ!! Και δεν φάγαμε!!! Να πω ότι ήταν πάνω στο κύμα, να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα και να δεχτώ ότι πληρώνω το περιβάλλον..

Δίπλα στη σχολή δοκίμων είναι και δεν βλέπεις καν θάλασσα.. Όχι ότι παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο, αφού υπάρχουν και ψαροταβέρνες με πολύ καλό φαγητό και λογικές τιμές και στο βουνό!! Εν ολίγοις η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου από άποψη εξόδου σε μαγαζί!! Και όσο περνάει από το χέρι μου θα το αντιπροτείνω.. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να έχουν ενημερώσει από το τηλέφωνο για το μενού αφού ήταν τόσο περιορισμένο και όχι να χαλάσει ο κόσμος τη μέρα του.. Δεν έχουμε και πολλές αργίες οι εργαζόμενοι.. Και αυτές που έχουμε σίγουρα δεν είναι για πέταμα!! Όπως και τα λεφτά μας επίσης!!

15 Φεβ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Τι ειναι αυτό που με κάνει να γυρίζω ξανά και ξανά σε αυτό το μαγαζί;;;; Απάντηση καμία!!! Είναι ένα παλιό μαγαζί όχι ιδιαίτερα καθαρό και σίγουρα όχι προσεγμένο!!! Ποικιλία στον κατάλογο δεν υπάρχει, αν δεν τρως τηγάνι απλά δεν τρως κάτι! Αν δεν τρως χωριάτικη απλά δεν θα φας σαλάτα και αν δεν πίνεις κρασί χύμα απλά δεν θα πιεις!!!!

Και όμως έχει τις καλύτερες τηγανίτες γαρίδες τραγανές νοςτιμες Με χοντρό άλατα κι απο πάνω!!! Φανταστικές τηγανίτες κουτσομούρες (όχι πάντα) είναι πιάτο ημέρας!!! Χαμογελαστά παιδια και μια ζωντάνια που σε μαγεύει!!!!

Ειναι ίσως αυτό το αβίαστο, το απλό και όχι αυτό το σύνθετο το πολύπλοκο που τελευταία ειναι πολύ μόδα!!!! Απλά ξεκάθαρα φτηνά!