Loader

Περιγραφή

Φρέσκα θαλασσινά αλλά και κρεατικά στη σχάρα και στο τηγάνι. Και μεσημέρι.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

11 Ιουν 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
37-49

Επισκεφτήκαμε σήμερα τον Παπαϊωάννου, μετά από πολύ καιρό, με τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2017. Ο Παπαϊωάννου ήταν από τα αγαπημένα μου εστιατόρια (απ' όταν ήταν ακόμη στην οδό Φιλίππου) και το επισκεπτόμουν συχνά με τους γονείς μου και το σύζυγό μου.

Σήμερα ωστόσο απογοητεύτηκα. Παρόλο που το μενού περιελάμβανε πολλά πιάτα και η τιμή για το άτομο ήταν μόνο 25 ευρώ αντί 50. Πιο συγκεκριμένα τα πιάτα ήταν μαύρο ψωμί, ταραμάς, σπέσιαλ σαλάτα, κυδώνια, γυαλιστερές, ταρτάρ μπαρμπούνι, χέλι και σκουμπρί καπνιστό, γαύρος αχνιστός, σουπιά ψητή, σαρδέλα τηγανητή και χταπόδι κοκκινιστό.
Η σαλάτα του, πλέον κλασσική, είναι γευστική και χορταστική. Ο ταραμάς ελαφρύς, αέρινος αλλά του έλειπε η ένταση. Τα κυδώνια και οι γυαλιστερές (αν και δεν τα τρώω) σύμφωνα με το σύζυγό μου που του αρέσουν, ήταν καλά. Από τα καπνιστά πιο πολύ μου άρεσε το χέλι. Το ταρτάρ αν και είχε πολύ ωραία παρουσίαση είχε πολύ πιπέρι. Η σουπιά παντελώς αδιάφορη. Η σαρδέλα καλή. Ο γαύρος και το χταπόδι λόγω της σάλτσας είχαν το μεγαλύτερο γευστικό ενδιαφέρον.

Γενικά οι πρώτες ύλες είναι καλές, τα υλικά φρέσκα και το φαγητό είναι αξιοπρεπές αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι το εξαιρετικό ή αυτό που θα περίμενες για 50 ευρώ το άτομο. Κι επειδή με το σύζυγό μου έχουμε επισκεφτεί πολλά καλά εστιατόρια τα τελευταία χρόνια τα standards μας είναι υψηλά. Νομίζω λοιπόν ότι έχουν επαναπαυτεί στις δάφνες τους.

Επίσης να αναφέρω ότι η εξυπηρέτηση ήταν αργή και απλά διεκπεραιωτική ενώ το μαγαζί δεν ήταν γεμάτο. Ένα άλλο γεγονός που μου έκανε αρνητική εντύπωση ήταν ότι ενώ όταν πήρα εγώ τηλέφωνο το μεσημέρι να κλείσω τραπέζι μου είπαν ότι το ωράριο που δέχονται ειναι 5-8 αλλά είναι κλεισμένα όλα τα τραπέζια, όταν πήρε ο σύζυγός μου και επέμεινε για τραπέζι του έκλεισαν και απλά του είπαν να έχουμε φύγει μέχρι τις 8 παρά τέταρτο. Μέχρι την ώρα που φύγαμε πάντως υπήρχαν αρκετά τραπέζια άδεια αλλά ήταν για περισσότερα άτομα.

Στα θετικά ότι μας έφεραν γλυκό (λουκουμάδες με παγωτό) και δεν μας χρέωσαν 2 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό.
ΥΓ: στην κατηγορία vfm έβαλα 3/4 γιατί με 25 ευρώ άξιζε αυτο το μενού!

8 medium

28 Δεκ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Μετά από τρείς επισκέψεις στο συγκεκριμένο εστιατόριο, αποφάσισα να γράψω κι εγώ την άποψή μου.

Καταρχήν ο χώρος είναι πολύ όμορφος και ζεστός! Τραπέζια δίπλα στη θάλασσα, όταν ευνοεί και ο καιρός είναι ανοιχτή η τζαμαρία αλλά και η στέγη και είναι ακόμα πιο ωραία!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ φαγητό! Όλα τα πιάτα που έχω δοκιμάσει είναι μοναδικά!
Φανταστικός γαύρος τηγανητός (φιλεταρισμένος), πολύ νόστιμοι αχνιστοί πετροσωλήνες, φοβερή ταραμοσαλάτα και πολλά άλλα.... Όμως το καλύτερο για εμένα είναι ο αχνιστός ροφός, τον οποίο δοκίμασα μία φορά και νομίζω ότι δεν έχω φάει ποτέ καλύτερο ψάρι!

Ένα μελανό σημείο είναι η εξυπηρέτηση, που καμιά φορά είναι αργή. Όχι τόσο στο σερβίρισμα, αλλά κάθε φορά την ώρα του λογαριασμού. Ίσως να υπάρχει καθυστέρηση λόγω πληρωμής με κάρτα; Λόγω τιμολογίου; Δεν ξέρω, αλλά είναι κάτι που θα μπορούσε να βελτιωθεί ώστε πραγματικά να μην υπάρχει κανένα αρνητικό.

Τιμές; Εντάξει... σε κιριλέ εστιατόριο με ψάρια πήγα... δεν μου φάνηκε υπερβολικό.