Loader

Περιγραφή

Επιλεγμένο μενού σε πολυτελή χώρο. Και μεσημέρι ανοιχτά. Κυριακή μόνο βράδυ.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

08 Μάρ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Στο PASAJI ξαναπήγα με μια φίλη ύστερα από καιρό, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και προτιμήσαμε τον καλαίσθητο εσωτερικό χώρο τους, επειδή το κρύο ήταν τσουχτερό και θεωρήσαμε ότι η θέρμανση απ’ τις εξωτερικές σόμπες δεν θα ήταν ό, τι καλύτερο για ένα γεύμα δύο ωρών…

Το PASAJI που σημαίνει ‘πέρασμα’ βρίσκεται στο Σύνταγμα, στο City Link της Στοάς Σπυρομήλιου, και ήδη έκλεισε μια δεκαετία λειτουργίας, αφότου τον Δεκέμβρη του 2006 το έστησε γαστρονομικά η γνωστή σεφ Νένα Ισμυρνόγλου, με καταγωγή από Σμύρνη, Πόλη και Καππαδοκία, η οποία άλλωστε την τελευταία 20ετία μάς απέδειξε τη μαγειρική της τέχνη, τόσο στην ΚΑΛΛΙΣΤΗ της οδού Ασκληπιού, όσο και στις ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ της Κηφισιάς, που ατυχώς έκλεισε προ 2ετίας!

Το κατάστημα λειτουργεί καθημερινά για γεύμα και δείπνο από τη 1.00 το μεσημέρι μέχρι την 1.30 νυχτερινή, ενώ τις Κυριακές κλείνει στις 9.00 μ. μ. Είναι all time classic, δηλαδή ένα ιδανικό στέκι για business lunch αλλά και after theater dinner και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, Ελλήνων καθώς και τουριστών, αφού βρίσκεται στο κεντρικό τετράγωνο του εμπορικού κέντρου ATTICA. Φυσικά, χώρος και φαγητό είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και δικαιολογούν έτσι τη φήμη και τη σταθερή πελατεία του χώρου. Όσον αφορά τη γεύση, τον συγκεκριμένο χώρο έχουν τιμήσει οι άξιοι σεφ Γιάννης Βιδάλης, Γιάννης Χρυσοχοϊδης, καθώς και ο Άρης Τσανακλίδης, προσφέροντας γεύσεις fusion, κυρίως Μεσογειακής προέλευσης, αλλά και πιάτα sushi!

Εξωτερικά, ο χώρος εστίασης έχει στηθεί πάνω σε εντυπωσιακό ξύλινο deck, πάνω στο οποίο υπάρχουν τραπέζια και γωνιές με φίνους καναπέδες και πολυθρόνες, όπου οι θαμώνες, τρώγοντας, χαζεύουν την πολύβουη κίνηση στα πέριξ.
Εσωτερικά, ξεχωρίζουν τα μοναδικά ψηφιδωτά στους τοίχους, τα ζεστά, κυρίως κόκκινα, χρώματα, τα σεπαρέ για απομόνωση και ατμόσφαιρα, τα ξύλινα πατώματα, η κανονική διάταξη των ξύλινων τραπεζιών που δεν σε πνίγουν, και οι industrial τουαλέτες στο βάθος αριστερά του χώρου. Ξεχωρίζουν ακόμη διάφορες λεπτομέρειες, όπως π. χ. τα ποτήρια vintage, τα δερμάτινα σουπλά, η εντυπωσιακή μεγάλη μπάρα για τα cocktails, καθώς και το αισιόδοξο motto στον τοίχο: ‘Life goes on’!!
Η μουσική απ’ τα μεγάφωνα (easy listening) ακούγεται στη σωστή ένταση, που επιτρέπει την γαστρονομική απόλαυση αλλά και τη συζήτηση με την παρέα σας.

Αναφορικά με το φαγητό, πρέπει να επισημανθούν ευθύς εξαρχής δύο πράγματα: Yπάρχουν δύο μενού σε τιμές 18.00 και 26.00 € (πλην Σαββάτου) που είναι πολύ καλής σχέσης ποιότητας και τιμής (το γνωστό μας vfm), σε αντίθεση με τον κατάλογο a la carte που είναι απαράδεκτα τσιμπημένος. Επίσης, είναι απαράδεκτο το εμφιαλωμένο νερό που καταφθάνει πριν προλάβεις να καθίσεις και προπαντός το γεγονός ότι χρεώνεται 4.50 €!!

Εμείς πήραμε ένα σετ μενού των 18 € και δύο μενού black sushi των 17 € (σχετικά πρόσφατα), στα οποία θα αναφερθώ αργότερα.
Απ’ το συγκεκριμένο μενού δοκιμάσαμε τα εξής πιάτα:
• Σαλάτα με ρόκα, μαρούλι, σπανάκι, φακές Καστοριάς, δυόσμο, τελεμέ Θράκης και vinaigrette από χαρουπόμελο.
• Λινγκουίνι (ή φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά) με σάλτσα, με τρυφερά φιλετάκια από στήθος κοτόπουλου, μαγειρεμένα με ελαφριά sauce κρασιού, και άφθονα μανιτάρια (εναλλακτικά προσφέρουν μπιφτεκάκια με πιτούλες και γιαούρτι).
• Για επιδόρπιο πήραμε σπιτικό κορμό μωσαϊκού με πλούσια γεύση σοκολάτας και καραμελωμένα φουντούκια (ήρθαν 2 κομμάτια κορμού σε εμφανίσιμο μαύρο πιάτο και ήτανε πασπαλισμένα με τα φουντούκια και τη ζάχαρη), ενώ εναλλακτικά υπάρχει millefeuille με κρέμα patisserie, παγωτό βανίλια και σοκολάτα, καθώς και κροκάν αμυγδάλου.

Το μενού αυτό ήταν γευστικότατο και χορταστικό, γι’ αυτό και το συνιστώ. Εμείς όμως θελήσαμε να δοκιμάσουμε και τα σούσι, σε μενού των 8 τεμαχίων, που επιμελούνται 2 εκλεκτοί σεφ απ’ τις Φιλιππίνες. Έχουν ως βάση black or forbidden rice. Αυτό το απαγορευμένο ρύζι αφορά την πιο υγιεινή ποικιλία ρυζιού, συνιστά φυσική πηγή αντιοξειδωτικών, παράγεται δε κυρίως σε ειδικές οικογενειακές φάρμες περιοχών της ΒΑ Κίνας.

Στο μενού προτείνουν τώρα τις ακόλουθες παραλλαγές:
• Spicy shrimp – crab sushi, 17 €
• California – maki sushi, 18 €
• Spicy tuna – maki sushi, 17 € &
• Philadelphia maki sushi, 17 €.

Τα 8 αυτά τεμάχια σερβίρονται σε λευκή πιατέλα, με ροζ sauce στην κορυφή και καυτερό wassabi. Εμείς λοιπόν δοκιμάσαμε τα Spicy shrimp – crab sushi, που ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ, καθώς και τα Philadelphia maki sushi, που ήταν κι αυτά πολύ νόστιμα. Στο τραπέζι βέβαια καταφθάνουν τα chop sticks, πάνω σε όμορφα μικρά μεταλλικά σκεύη σχήματος κοχυλιού, καθώς και μια μικρή κανάτα με τη γνωστή soy sauce. Το μενού αυτό το συνιστώ ανεπιφύλακτα, αλλά επειδή δεν είναι για χόρταση, εμείς τουλάχιστον το συνδυάσαμε με το ελληνικό μενού που σας ανέφερα πριν.

Όσον αφορά τώρα το άλλο ελληνικό μενού των 26 €, αυτό περιλαμβάνει επιλογή από 2 σαλάτες, ψητό σολομό ή κοτόπουλο σχάρας, και για dessert σπασμένο millefeuille ή tiramisu.

Ενημερωτικά να προσθέσω ότι ο κατάλογος a la carte περιλαμβάνει μια ποικιλία ορεκτικών από 9.50-19.00 € (που αφορά γαρίδες σε κουρκούτι τεμπούρας), σαλάτες από 14.00-21.00 € (για σαλάτα με καβούρι), διάφορα κύρια πιάτα – signature courses, από 19.00 € (κοτόπουλο με αχιστό ρύζι) μέχρι 82.00 € για chateaubriand γάλακτος!!. Υπάρχουν ακόμα ζυμαρικά και ριζότο από 13.00-22.00 € (για ριζότο Milanese), ενώ τα γλυκά, όλα στα 12.00 € (!! ) περιλαμβάνουν επιλογή από τα εξής: εκμέκ με πολίτικο παγωτό, πλούσια σοκολάτα Casa Lucer Ecuador 70% με καραμέλα, ή σοκολατένιο πύργο από 2 στρώσεις ‘μωσαϊκού’.

Δυο λόγια τώρα για την πλούσια λίστα των ποτών:
Λευκά κρασιά ποτήρι: 6.50-7.50 €. Φιάλες από 29.00-47.00 €.
Κόκκινα κρασιά φιάλες: 27.00-55.00 €.
Τα διάφορα cocktails έχουν 13.00 €, ενώ τα alcohol free, 10 €.
Σαμπάνιες και αφρώδεις οίνοι, οι φιάλες: 32.00-160.00 €, ενώ το ποτήρι π. χ. της Moet & Chandon είναι στα 21.00 €.
Οι μπύρες, τέλος, κυμαίνονται από 5.50-8.00 €, τιμές αντίστοιχα για ένα ποτήρι της Fischer, ή για μια φιάλη 330 ml. της Edinger.

Ο λογαριασμός μας, με το ελληνικό μενού των 18 € και τα 2 μενού sushi των 17 € το καθένα, καθώς και το εμφιαλωμένο νερό τους που το χρυσοπληρώσαμε στα 4.50 €, έφθασε τα 56.50 €. Για τον λόγο αυτό θεωρώ ότι το vfm δεν μπορεί να ξεπεράσει κατά μέσο όρο το 2 στα 4 (δηλ. 3 στα 4 για τα μενού, και 1 στα 4 για το a la carte), γεγονός εμφανέστατο από όσα αναλυτικά ήδη περιέγραψα.

Άλλωστε, στο εστιατόριο KUZINA του κ. Άρη Τσανακλίδη -του οποίου η σφραγίδα του και στο PASAJI είναι ολοφάνερη- είχα σημειώσει, κλείνοντας προγενέστερη κριτική μου στο site, ότι όσο κι αν τον τιμούμε και τον στηρίζουμε, δεν παύουμε ωστόσο να κρίνουμε και να συγκρίνουμε εδέσματα, ποιότητες, ποσότητες και φυσικά τιμές!!

Συμπερασματικά, λοιπόν, πρόκειται για ένα ευχάριστο στέκι για μεσημβρινές, απογευματινές ή βραδινές εξόδους, σε συνδυασμό με γειτονικά θέατρα, σινεμά, κ. λπ., αλλά – το επαναλαμβάνω – μόνο για τα συγκεκριμένα μενού τους, ή εναλλακτικά για κάποιο ποτό ή cocktail!

29 Δεκ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Σαββατιάτικη βόλτα στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα! Αυτή ήταν η ιδέα το προηγούμενο Σάββατο, η οποία ευτυχώς υλοποιήθηκε και μετά από καιρό κατεβήκαμε προς το κέντρο της Αθήνας. Δε θα σας πω ψέματα, δεν τα βρήκα όλα όσο γιορτινά και στολισμένα θα ήθελα (είμαι μάξιμαλ χριστουγεννιάτικος τύπος), όμως και πάλι η μουντίλα και το γκρι της Αθήνας περιορίστηκαν! Στη δε στοά Σπυρομηλιου, όπου βρίσκεται και το Pasaji, η διακόσμηση είναι ιδανική: εορταστική, χαρούμενη, χριστουγεννιάτικη, με χαρούμενη βοή και κόσμο που απολαμβάνει το ποτό/φαγητό του!

Επηρεασμένοι από αυτή την ατμόσφαιρα λοιπόν αποφασίσαμε 3 άτομα μετά από (window κυρίως) shopping, να γευματίσουμε στο Pasaji. Με δυσκολία κατορθώσαμε μετά από αναμονή 15 λεπτών να βρούμε ένα τραπέζι στον εξωτερικό χώρο, πάνω στη στοά δηλαδή, όπου επιτρέπεται και το κάπνισμα. Να πω εδώ, ότι έξω από το μαγαζί, υπάρχουν αναρτημένα και 2 μενού των 18€ και 26€, τα οποία μας είχαν ήδη δελεάσει! Βέβαια, όπως τελικά μάθαμε αργότερα δεν ισχύουν το Σάββατο (δεν γνωρίζω, αν το αναγράφουν και έξω από το μαγαζί και δεν το προσέξαμε εμείς, είναι πολύ πιθανό, οπότε δεν το θεωρώ φάουλ-πιθανότερο βρίσκω, να είμαστε εμείς στην κοσμάρα μας! )

Καταλήξαμε λοιπόν να παραγγείλουμε από το κανονικό μενού, το οποίο κατά τη γνώμη μου ήταν… πάρα πολύ ακριβό! Προσέφερε μεν πολλές επιλογές (μάλιστα υπήρχε και ξεχωριστό σούσι μενού), αλλά οι τιμές ήταν αρκετά τσιμπημένες. Οι σαλάτες κυμαίνονταν κατά μέσο όρο στα 15€, τα επιδόρπια στα 12€, ενώ οι τιμές στα κυρίως πιάτα ποικίλλουν, όπως είναι αναμενόμενο (είναι διαφορετικό να τρως φιλέτο ψαριού και διαφορετικό να τρως σπαγγέτι, πώς να το κάνουμε;) Με αυτά τα νέα δεδομένα εμείς περιοριστήκαμε σε δύο μπέργκερ που συνοδεύονται από τηγανητές πατάτες και λινγκουίνι με βασιλικό. Νόστιμα πιάτα, αρκετά χορταστικές μερίδες, τα μίνι μπέργκερ ήταν δύο σε κάθε πιάτο, σε ικανοποιητικό μέγεθος. Συνοδέψαμε το φαγητό μας με 3 ποτήρια κρασί και ως επιδόρπιο διαλέξαμε 2 γλυκά, ένα τιραμισού κι ένα μιλφέιγ, τα οποία ήταν αρκετά νόστιμα, όχι όμως κάτι ιδιαίτερο. ο λογαριασμός ανήλθε στα 90€ περίπου, αρκετά τσιμπημένος, αν λάβουμε υπόψη, ότι δεν είχαμε πάρει κανένα ορεκτικό/σαλάτα.

Κι ένα tip για την επιχείρηση: δεν χρειάζεται τόσο ύφος στο service, μιλάμε για ένα απλό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο οι περισσότεροι επισκέπτονται ως ενδιάμεση στάση ανάμεσα στα ψώνια. Είμαι σίγουρη, πως ο τροχός δεν ανακαλύφθηκε εκεί, και σίγουρα όχι από τους σερβιτόρους!

Συνολικά: χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, καλό φαγητό, επιτηδευμένο service, καθόλου vfm.

09 Μάρ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Είναι αρκετός καιρός που θέλω να γράψω για το Pasaji είναι ένα εστιατόριο που έχω επισκεφτεί αρκετές φορές στην σχεδόν δεκαετή παρουσία του στο City Link.
Στοά Σπυρομήλιου λοιπόν, παλιά την θυμάμαι απρόσωπη με γραφεία για έκδοση εισιτηρίων και λιγοστά εμπορικά. Σιγά-σιγά μετατράπηκε σε ένα γεμάτο ζωντάνια και χρώματα σημείο της πόλης.

Πάμπολλες εκδηλώσεις σε γιορτές και καθημερινές εμπορικές, εικαστικές σε ξαφνιάζουν και μπορούν να δώσουν ενδιαφέρον σε μια βόλτα σου.

Τα μαγαζιά της στοάς εξαιρετικής αισθητικής μπορείς με την παρέα σου να απολαύσεις εκτός από φαγητό καφεδάκι και ποτό. Αρχίζει από την γωνία με την Βουκουρεστίου το Clemente VIII στην θέση του θρυλικού παλιού Brazillian, ακόμα υπάρχει στο κατώφλι του μαγαζιού ψηφιδωτό με το όνομα του παλαιού θρυλικού καφέ. Το μαγαζί φέρει το όνομα του Πάπα Clemente VIII που ευλόγησε τον καφέ. Καλαίσθητο ανακαινισμένο προσφάτως και κατά την γνώμη μου τον καλύτερο καφέ της πόλης, ίσως και τον πιο ΄΄αλμυρό΄΄ στην τιμή..

Αριστερά στην είσοδο από την Βουκουρεστίου υπάρχουν το City bistro Και το City wine bar, cafe. ανακαινισμένα προσφάτως από τον γνωστό ιδιοκτήτη τους, ιδιοκτήτη και του zonars.

Ζεστή ατμόσφαιρα μέσα στην στοά ωραία ηχητικά ακούσματα όμορφες παρουσίες και πολλοί από τους γνωστούς celebrities.

To Pasaji στην δεξιά πλευρά μεγάλος χώρος με ξύλινο υπερυψωμένο deck δερμάτινα άνετα καθιστικά και μεγάλα τραπέζια μπορείς απ'έξω να δεις όλο το χώρο έως το εσωτερικό του με τον όμορφο φωτισμό το μπαρ στο βάθος και το τη ψηφιδωτή εντυπωσιακή τοιχογραφία.

Η υποδοχή θα είναι ανάλογη με το άτομο που θα σε υποδεχτεί. Μπορεί να έχεις ένα ένθερμο καλωσόρισμα από τον Α. στην υποδοχή και μπορεί να ξαφνιαστείς από την αφηρημένη αδιαφορία του Β. Το ίδιο ισχύει και γι΄αυτούς που θα σε περιποιηθούν στην συνέχεια. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι αγενείς απλώς αν σε επηρεάζει πολύ το σημείο του προσωπικού ίσως σε χαλάσει λίγο. Σου δίνει λίγο την αίσθηση της γρήγορης εξυπηρέτησης. Βέβαια αν σε εξυπηρετήσει το σωστό άτομο ούτε που θα το προσέξεις.
.
Υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές. Διαθέτει και ποικιλίες από sushi για τους λάτρεις του είδους.
.
Συνήθως παίρνουμε την σαλάτα με το λάχανο καρότο σελινόριζα που τώρα τελευταία έχουν προσθέσει ψητό ταλαγάνι με μια πολύ δροσερή vinegrett. Άλλη επιλογή ρόκα σπανάκι, δυόσμος τελεμές vinegrett από χαρουπόμελο. Πολύ καλή είναι και η δροσερή με το καβούρι. Οι σαλάτες, είναι στην σωστή ποσότητα και την ίδια γεύση πάντα.

Στα ορεκτικά η φέτα τυλιχτή στο φύλλο με μέλι και μαύρο σουσάμι είναι κάτι σύνηθες που το βρίσκεις ακόμα και σε απλά μεζεδοπωλεία. Τα spring rolls λαχανικών με την γλυκόξινη σάλτσα κλασσική γεύση καλύτερα ως το ότι είναι αρκετά τραγανή η ζύμη τους. Τα κεφτεδάκια νόστιμα. Έχει και κυδωνάτες πατάτες τηγανητές με μους φέτας θα τις ευχαριστηθούν κυρίως τα παιδιά.

Το πρόβλημα είναι στα κυρίως που δεν έχουν κάθε φορά την ίδια σταθερή απόδοση στο μαγείρεμα τους. Να εξαιρέσω τα μικρά τυλιχτά σουβλάκια με σάλτσα γιαουρτιού και καταπληκτικές ψιλοκομμένες τηγανιτές πατατούλες, τα μπιφτεκάκια από μοσχάρι ή κοτόπουλο με πιτούλες και σαλάτα από πληγούρι μαιντανό και δυόσμο.

Μας έχει τύχει το πιάτο με τον σολομό σε sweet chilly και sticky rise να είναι πολύ καλή μερίδα ψαριού ζουμερό και άλλη φορά καμένο και σε μισή ποσότητα. Απαράδεκτο τα παράπονα έγιναν αλλά κακώς μετά από την κατανάλωση σε ένα προσωπικό που δεν είχε να σου δώσει ικανοποιητική απάντηση, εντάξει το σωστό είναι να επιστραφεί στην αρχή.

Στην τελευταία επίσκεψή μας θελήσαμε να φάμε 2 risotto, το ένα με καπνιστή μελιτζάνα, άγρια μανιτάρια portobello, porcini τρούφα και κατσικίσιο τυρί, εξαιρετική εκτέλεση με ελαφρώς τσιμπημένη γεύση στο αλάτι ανεκτό όμως.

Το δεύτερο ριζότο όμως με το βασιλικό καβούρι λεμονόχορτο και κρόκο Κοζάνης όπως αναφέρεται στον κατάλογο το είχαμε επιλέξει και άλλη φορά και ήταν καταπληκτικό, τώρα όμως κυριολεκτικά ήταν λύσσα στην γεύση. Ο μετρ αδιάφορος όταν του το αναφέραμε μας είπε ότι έχει ξανατύχει. Κανένας επαγγελματισμός ή εκπαίδευση σε τέτοια προβλήματα. Ο σύζυγος που του έτυχε το πιάτο δεν ήθελε να απαιτήσει αλλαγή όπως του πρότεινα απλώς δήλωσε πως δεν ξαναπατάει στο εν λόγω μαγαζί

Θα συνεχίσω στα επιδόρπια ξεχωρίζω το καταπληκτικό σπασμένο Millefeuille με παγωτό βανίλια μετά από γεύμα σίγουρα για 2 άτομα και την Tiramisu με τριμμένη bitter σοκολάτα. Ο καφές εξαιρετικός.

Αναφέρω την εξυπηρέτηση από το προσωπικό ασταθή και την συνδέω με τα προβλήματα στην σταθερή απόδοση στην γεύση των πιάτων ως πολύ αρνητικά.
Όσον αφορά το VFM είναι ένα μαγαζί ακριβό δεν δικαιολογειται αστάθεια σε παρασκευή των πιάτων. Υπάρχουν και menu που νομίζω συμφέρει πολύ στις τιμές των 16 και 24 ευρώ που τα σερβίρουν ακόμα και Κυριακή εκτός Σαββάτου.
Η ίσως υψηλή βαθμολογία μου επηρεάζεται από τον χώρο και τα οπωσδήποτε καλά υλικά που χρησιμοποιούν.

18 Φεβ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
37-49

Σάββατο 13-2-2016 και ώρα 21:30, χωρίς κράτηση, για δύο άτομα, και το μαγαζί ήταν μισοάδειο.

Σας γράφω στην αρχή το συμπέρασμα. Το εστιατόριο είναι χώρος συνάντησης επωνύμων και τη συζήτηση την συνοδεύουν κάποια πιάτα. Δεν είναι εστιατόριο για κάτι διαφορετικό σε γεύση, συν το ότι πρέπει να βάλετε το χέρι βαθιά για αυτά που προσφέρει.

Αρχίζω τα πιάτα.
Σαλάτα λάχανο με ταλαγάνι. Μόνο η σως εσπεριδοειδών άξιζε. 14 ευρώ....
Μπιφτέκια στη σχάρα. Καμία ιδιαίτερη γεύση. Λίγο άψητα. έλειπαν τα αρώματα ελληνικής γης. 16,5 ευρώ

Τυλιχτά σουβλάκια κεμπάπ. Πολύ αλάτι, ελάχιστο κρέας. 17,5 ευρώ
Νερό avra 4 ευρώ....

Ψωμί, που μας ρωτήσανε αν θέλουμε, δηλ. δεν θα φέρνανε αν δεν τους το λέγαμε, με ελιές, λάδι και μία σως, μάλλον με ταχίνι, μπορεί να κάνω και λάθος, δώσαμε 7 ευρώ.

και δύο ποτήρια κόκκινο ιταλικό montepulcian (πολύ καλό) 14 ευρώ
Γενικά ακριβό, όχι κάτι ιδιαίτερο, γεύσεις μέτριες (ευτυχώς δεν ήταν κακή) και δεν άξιζε τον κόπο για να φθάσουμε εκεί.

Σημ. Μην παρκάρετε σε κεντρικό δρόμο, η δημοτική αστυνομία αφαιρούσε πινακίδες στις 12:00 τα μεσάνυχτα, προλάβαμε κατά τύχη και γλυτώσαμε στο παρά ένα αυτοκίνητο.

Απαράδεκτο αυτό από τον Δήμο Αθηναίων. Στη Γλασκώβη, όπου βρέθηκα, ισχύει το αντίθετο, ο δήμος επιτρέπει, αφού κλείσουν τα καταστήματα, το πάρκιν στους κεντρικούς δρόμους για να δουλέψει και το κέντρο. Ας το μελετήσουν οι αρμόδιοι