Loader
VINCENZO
Ιταλία

Γλυφάδα

Το εστιατόριο έχει σηματοδοτηθεί ως κλειστό.

Περιγραφή

Ευρεία γκάμα σε ζυμαρικά και πίτσα. Και μεσημέρι.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

1 medium

04 Ιουν 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Γεύση (3/4)

Το γεμιστό ψωμί, με τυρί, που παρασκευάζουν οι ίδιοι στον ξυλόφουρνο, ήταν πάρα πολύ ωραίο.
Η σαλάτα ήταν αρκετά καλή, απλά θα μπορούσε να έχει λίγο περισσότερο dressing ( η αλήθεια είναι ότι δεν ζητήσαμε extra και να μας αρνηθούν), και λίγα περισσότερα κομμάτια κοτόπουλο, ενώ τα κρουτόν ήταν νόστιμα και όχι υπερβολικά σκληρά.
Οι ιταλικοί κεφτέδες μέσα σε πήλινο περιχυμένοι με επαρκή ποσότητα λιωμένης μοτσαρέλας και αρκετή σάλτσα. Αρκετά γευστικοί, απλά λίγο περισσότερη ποσότητα στη μερίδα θα ήταν καλοδεχούμενη.
Οι πίτσες έχουν ως χαρακτηριστικό τους την εξαιρετικά λεπτή ζύμη. Τα υλικά τους είναι καλής ποιότητας και αρκετά σε ποσότητα, σε σχέση πάντα με το πάχος της ζύμης της πίτσας που, προσωπικά, θα μου άρεσε να ήταν λίγο περισσότερη.
Για τα ζυμαρικά δεν έχω προσωπική άποψη, όσοι έφαγαν ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι.

Εξυπηρέτηση (4/4)
Τα παιδιά είναι ταχύτατα και ευγενικά και ο ιδιοκτήτης άψογος στη συμπεριφορά προς τους πελάτες. Τα φαγητά ήρθαν στη σωστή σειρά και στην ώρα τους. Στο τέλος ακολούθησε κέρασμα limoncello.

Χώρος (3/4)
Το μαγαζί χωρίζεται σε 3 μέρη. Στο μέρος επί του πεζοδρομίου τα τραπέζια είναι αρκετά κοντά το ένα με το άλλο, και επικρατεί πολλή βαβούρα. Ο εσωτερικός χώρος είναι πιο άνετος, με κλιματισμό και απευθύνεται σε μη καπνίζοντες. Τέλος ακολουθεί μια μικρή εσωτερική αυλή σχετικά συμπαθής, αλλά πάλι με τα τραπέζια αρκετά κοντά το ένα με το άλλο.

VFM (2/4)
Βάζω 2/4 όχι λόγω ποιότητας αλλά γιατί θεωρώ ότι οι τιμές του είναι λίγο υπερτιμημένες σε σχέση με τη γεύση και την ποσότητα ( π. χ η σαλάτα). Ίσως επίσης έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν είμαι λάτρης της πολύ λεπτής ζύμης στην πίτσα, καθώς η βάση που φλερτάρει με τορτίγια με ξενίζει. Γούστα είναι αυτά.... κάποιοι άλλοι ίσως ενθουσιάζονται.....

1 medium

08 Ιουν 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Την Παρασκευή στις 03/06 επισκέφθηκα με την οικογένειά μου το συγκεκριμένο εστιατόριο μετά από 4-5 χρόνια.

Στις 21:15 φτάσαμε στο εστιατόριο, μας υποδέχθηκε ευγενικά, όπως το συνηθίζει, ο ιδιοκτήτης (ο πατέρας) και μας οδήγησε στον πίσω χώρο/κήπο αφού του το ζητήσαμε. Σε 5 λεπτά ήρθε ένας νεαρός μας έφερε νεράκι και καταλόγους. Στη συνέχεια δώσαμε παραγγελία οπότε η ώρα ήταν περίπου 21:30. Χαλαρώσαμε, συζητούσαμε, ωραία μουσικούλα. Γινόταν βέβαια ένας ψιλοχαμός, αλλά είχαμε καλή διάθεση και δεν μας ενοχλούσε.

Όταν πέρασε το πρώτο τέταρτο και δεν είχε έρθει τίποτα από την παραγγελία μας ανησυχήσαμε λίγο, αλλά το "δικαιολογήσαμε" αρχικά. Πέρασε το μισάωρο και πήγαμε να αναζητήσουμε το γκαρσόν που πήρε την παραγγελία μας. Αφού τον βρήκαμε μας ζήτησε συγνώμη, είχε πάθει κάτι το "σύστημά" τους και η παραγγελία μας χάθηκε. Την δώσαμε εκ νέου, ομολογώ πως κάναμε λάθος διότι θα έπρεπε να φύγουμε εκείνη τη στιγμή, αλλά η ώρα ήταν ήδη 22:10, πεινούσαμε και παρ΄όλη την καλή μας διάθεση είχαμε εκνευριστεί λίγο.

Στα επόμενα πέντε λεπτά ήρθαν τα ποτά, η σαλάτα (αρκετά καλή Caesar Salad), μπρουσκέτες με παρμεζάνα (χάλια, άψητες και φτιαγμένες στο "πόδι" για να δικαιολογήσουν την αργοπορία) και μελιτζάνα στο πήλινο με τυρί (τίποτα το ιδιαίτερο). Άρχισε να φτιάχνει το κέφι μας, ο ψιλοχαμός συνέχιζε βέβαια. Μέχρι τις 22:40 δεν είχαν έρθει τα κυρίως, εκνευριστήκαμε πήγαμε στο εσωτερικό πληρώσαμε ότι είχαμε φάει μέχρι στιγμής και φύγαμε. Οι ιδιοκτήτες δικαιολογήθηκαν λόγω του προβλήματος στο "σύστημα".

Το μαγαζί είχε κόσμο, όχι πάρα πολύ και δεν δικαιολογούσε με τίποτα την αργοπορία. Το σύστημα που έφταιγε ήταν ο τρόπος οργάνωσης της δουλειάς τους, πολλά άτομα προσωπικό χωρίς ξεκάθαρους ρόλους ο καθένας. Η συμπεριφορά του προσωπικού μεταξύ τους μέτρια προς κακή, ενώ η συμπεριφορά των ιδιοκτητών προς το προσωπικό τους κάκιστη και αυτό έχει επίπτωση στην εξυπηρέτηση. Φεύγοντας θυμηθήκαμε γιατί είχαμε να πάμε τόσα χρόνια.

Γιαννιτσοπούλου 1, Γλυφάδα

210 8941310 - 210 8941425