Loader

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Στα TGI Fridays bar - restaurants μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων signature ειδών, όπως τα Potato Twisters από φρεσκοκομμένη πατάτα ή το αυθεντικό, Aμερικάνικο mac & cheese. Το μοναδικό Jack Daniel's® Grill, αυθεντικές γεύσεις από το Tennessee, με τη μυστική συνταγή της Jack Daniel's sauce, αποκλειστικότητα των TGI Fridays. Τις γευστικές σαλάτες, όπως τη Strawberry Fields Salad με φρέσκες φράουλες ή τη Quinoa Salad.
Επίσης, εκτός από υπέροχα πιάτα μπορείτε να απολαύσετε απίθανα δροσιστικά cocktails όπως η Best Fridays Margarita και το Caribbean Rum Punch.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Κυριακή έως Πέμπτη: 13:00 - 01:00 Παρασκευή & Σάββατο: 13:00 - 02:00

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

Παροχές

Δέχεται κρατήσεις
Έχει δίκτυο Wifi
Φιλικό προς χορτοφάγους
Υπάρχει εξωτερικός χώρος

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

5 medium

06 Σεπ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Σήμερα επισκέφτηκα το tgi κεφαλαρίου θέλοντας κυρίως να πιω με την παρέα μου.

Μας πρότειναν τη μεξικάνικη γωνιά όπου μπορείς με 15 ευρώ να φας απεριόριστα nachos tacos και μία μαργαρίτα. ενώ το θεωρήσαμε καλή ιδέα στη πορεία απογοητευτήκαμε αρκετά από την έλλειψη ποικιλίας και τη ποιότητα τόσο του φαγητού όσο και του ποτού.

Δεν άξιζε για κανένα λόγο τα χρήματα. Τα nachos ήταν άγευστα συνοδευόμενα με αλοιφή σωληναρίου, χωρίς καθόλου τυρί ή κάτι άλλο, τα tacos στην ίδια λογική και οι μαργαρίτες χαμηλής ποιότητας φτιαγμένες πιθανότατα από σιρόπι.

Με 15 ευρώ θα μπορούσαμε να είχαμε ένα πολύ αξιοπρεπές γεύμα. Σίγουρα το μετανιώσαμε, ελπίζω να βελτιώσουν τη ποιότητα γιατί είναι αγαπημένο μαγαζί

7 medium

07 Αυγ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Το Fridays αποτελεί κλασσική επιλογή για junk food στο Κεφαλάρι και ιδανικό μέρος για το καλοκαιράκι που μπορείς να καθίσεις στην όμορφη αυλή του. Το σημαντικότερο για εμάς όμως είναι ότι ενδείκνυται και για παιδιά καθώς φροντίζουν να τα απασχολήσουν για κάποια ώρα μέχρι να έρθει το φαγητό τους δίνοντάς τους να ζωγραφίσουν.

Όσον αφορά στο φαγητό τώρα, μπορώ να πω πως σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Την τελευταία φορά που πήγαμε, ξεκινήσαμε με 2 μαργαρίτες (στη συνέχεια πήραμε και μια τρίτη) για τις οποίες φημίζονται κιόλας και τις συνοδέψαμε με Stuffed Mushrooms. Για κυρίως πήραμε το Mushroom bacon cheeseburger και το Jack daniels ενώ τα παιδιά πήραν από ένα Kid's mini burger. Τα μανιτάρια απλά καλά και τα burgers αναμενόμενα. Τα παιδιά το έφαγαν όλο οπότε προφανώς τους άρεσε. Οι μερίδες του θα έλεγα χορταστικές και οι μαργαρίτες εξαιρετικές. Συνολικά δώσαμε γύρω στα 70€ που για να φας burgers δεν τα λες και λίγα, αλλά αυτές είναι οι τιμές στο Κεφαλάρι και δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο.

Κατά τ' άλλα η εξυπηρέτηση καλή αλλά σχετικά αργή. Τη συγκεκριμένη μέρα που δε γινόταν και χαμός την ώρα που πήγαμε, ενώ μας έφεραν αμέσως τις μαργαρίτες, χρειάστηκε να περιμένουμε 30-40 λεπτά για τα υπόλοιπα πιάτα.

Συνοψίζοντας, το Fridays είναι ένα μαγαζί με αναμενόμενη ποιότητα φαγητού για το είδος του, λιγάκι τσιμπημένο μεν, αλλά με αρκετά όμορφο περιβάλλον.

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου

210 6233947-8