Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Τέλος Απριλίου και ο καιρός (επιτέλους) μας λυπήθηκε!
Ηλιος ζεστός και λαμπερός και πως να αντισταθώ σε βόλτα με τη moto με προορισμό το αγαπημένο κέντρο της Αθήνας?
Σάββατο πρωί λοιπόν -μετά συντρόφου- στο κέντρο για shopping και χαλαρή βολτούλα.
Με το που τέλειωσαν τα ψώνια μου ρίχνει ο καλός μου την πρόταση να πεταχτούμε στο Παγκράτι για μπυρίτσα -2η καλη πρόταση της ημέρας, όπερ και εγένετο!
Με τη moto δεν έχεις να νοιαστείς ούτε για την κίνηση, ούτε για το parking κάνοντας τη ζωή πολύ πιο εύκολη, οπότε τέτοιες αποφάσεις παίρνονται και εκτελούνται αστραπιαία!

Η πλατεία Βαρνάβα εκείνο το μεσημέρι ήταν ένα μελίσσι ανθρώπων που λιάζεται, πίνει καφέ, ούζο με μεζε και οτιδήποτε άλλο προσφέρουν τα καφε-μπαρ-ζυθοεστιατόρια που την καλύπτουν περιμετρικά.
Αμερικάνοι σε μεγάλο ποσοστό οι "θαμώνες" που επίσης λιάζονται αντάμα με φίλους έλληνες απολαμβάνοντας τον Αττικό ουρανό.

Η επιλογή της Μικρής Βουλής έγινε τυχαία, καθίσαμε στα τραπεζάκια έξω και αμέσως κατέφτασε ο άνθρωπος που μας εξυπηρέτησε.

Ο χώρος έξω πως να περιγραφεί? τραπεζάκια επί της πλατείας -που δεν ξέρεις που τελειώνει και που ξεκινάει το επόμενο μαγαζί.

Κάρτα εδεσμάτων μαζί με νεράκι βρύσης και σερβίτσιων προσγειώθηκαν άμεσα στο τραπέζι μας.
Η επιλογή μας ήταν εύκολη και γρήγορη: Μια σαλάτα βραστών λαχανικών και μία ποικιλία mixed grill που τα έχει όλα και συμφέρει....

Το service ομολογώ ότι ήταν καλό, γρήγορο και ευγενικό -αλλά ως συνήθως σε τέτοιου είδους μαγαζιά απρόσωπο.

Η σαλάτα δυστυχώς με απογοήτευσε -λίγα καρότα, 2-3 κομμάτια (! ) από ένα κολοκυθάκι, κουνουπίδι και χόρτα.
Απογοήτευση ως προς την ποσότητα και προς τη γεύση (τυποποιημένη επίπεδη και άνευρη) και πραγματικά είναι ανεξήγητο πως το πέτυχαν αυτό.....

Ακολούθησε η ποικιλία κρεατικών η οποία με εξαίρεση το λουκάνικο και το μπιφτέκι -που είχαν μέτρια γεύση λόγω των μπαχαρικών και μυρωδικών- τα μπριζολάκια και το κοτόπουλο ήταν εντελώς άγευστα. Έχω την εντύπωση ότι ο μάγειρας έχει τσακωθεί με το αλατοπίπερο και πάσης φύσεως ενισχυτικά γεύσης.
Δυστυχώς η εκ των υστέρων συμπλήρωση φαγητών -και κυρίως ψημμένου κρέατος- με αλατοπίπερο κλπ. δεν καταφέρνει να μετριάσει κάν τη γεύση..
ΟΚ., τίποτε δεν πάει χαμένο, έχουμε και το σκυλάκι μας στο σπίτι οπότε πήραμε τα περισσεύματα σε πακέτο.

Check please! στα euro 34 (με 3 μπύρες) και κέρασμα δύο κομματάκια χαλβά.

Η Μ. Β. δεν ξεφεύγει από το κλισέ μαγαζιού που προσφέρεται για ¨τουριστικούς" λόγους και όχι για ικανοποίηση ουρανίσκου και ουσιαστικά αυτό που την κάνει "ελκυστική¨είναι οι καιρικές συνθήκες και τα τραπεζάκια έξω.